Doğum yapmış olan anneler buraya....

Serapcım ben Aşk tan o kadar etkilendimkii inanamazsın hatta bir ara avatarımın altında HAMUŞ yazıyordu:)Mevlana ile Şems in hayatını aldım o derece yani...

2.elmi alıyon şeker
yeni alıyorsan internette daha uygun oluyo kitaplar
hepsioradadan alıyom ben hep :)

Yok canım ben 2.el almam sadece kitaplarımı 2.ele veririm:))Bugün yaklaşık 20 tane kitap götürdüm parasıylada kendime 2 kitap aldım üstünede parazemuszemusBenim kitapcım özel şekercim hepsi buradaya para yetişmez ben alıyorum kartla martla nakit ödüyorum çünkü çok okuyorumyerimseniben

Aaaa kesinlike öyle zaten ikisi kıyaslanamaz Serapcım..Canan Tan mahalle yazarı gibi Elif şafak süper..
Ama kitapları güzel ben beğendim..Elif Şafak yasaklanan kitabı Pinhanı alcaktım yoktu haftaya inşallah...

Selamlar...

Aşk nasıl bır kıtap akıcımı.. ben akıcı olmadıktan sonra cabuk sıkılıyorum cok ayrıntıya gıren kıtaplardan sıkılabılıyorum..
Ama merak ettım Aşk nasıl ? almak ısterım...

saklıyorum canım ben kitaplarımı
canım sıkıldıkça gidip beğendiğim yerlerini okurum güzel olur
kitaplık almıştım bi tanede oda yapmıştık eşimle
ama o hiç okumaz :))
daha doğrusu okuyamaz çatlar meraktan önce sonunu okur
içi rahat eder sonunu biliyom zaten diye de okumaz :))

sizi kültürlü gacılar sizi kaydirigubbakcemile3

duygu iyiki hatırlattın kıs hanımın çiftliğini unutmuşum ben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Çok güzel Betül ben okucam diye tuvalete falan götürüyordum yani o derece:)
Serapcım bizim kitaplığımız yok malesef..1 ay önceye kadar bende senin gibi hepsini saklıyordum takii ege bır kıtabımı yırtana kadar...Sonra baktım sürekli kitaplarda gözü o zaman karar verdim hepsini satmaya..Ne varsa götürdüm bu 2.posta:)Bir sürü kitap aldım çok iyi oldu:)Bunlarıda götürcem benim geri dönüp okuma gibi bir alışkanlığım yok ama sadece bana hediye olan kitapları saklıyorum..Eşimin aldıklarını baş sayfası yazılı olanları mesela:asigim:
Bu arada eşine çok güldüm ya süpermiş vallakaydirigubbakcemile3

:))
kitap en güzel hediyelerden
bravo eşine

aslında bende saklama huyu var birazda ondan
hatırası olan şeylerden bi türlü vaz geçemem
sinema biletleri, mesajlar (sms lerimizi bi deftere yazardım önceden)
kartlar, fotoğraflar, kıl çöp ne varsa işte :)
saklarım ama geri dönüpde sık sık bakamam
içimi sızlatır günlerin çabuk geçmesi (

Canım ben çok sevdiğim için kitapları beğendiğim olduğunda alır:)Hele nişanlıyken bahsederdim mesela ertesi gün kargoyla eve gelirdi internetten alırdı ön sayfasınada güzel sözler yazar gönderirdi:)
Bende 10 sene günlük tuttum mesela Serapcım oraya yazardım herşeyi hala bir ajandam vardır herşeyi yazdığım mesela kilomdan tutta egenin kontorlleri işte ne bileyim saçımı boyatmam kestirmem:))
Çok hoşuma gider açar bakarım mesela 2 ay önce saçımı kestirmişim yada 45 gün önce boyamışım demek:)
Yada çok istediğim bir şey aldığımda yazarım oraya:)
Benimkide değişik işte:)

Kitap muhabbeti yapmışsınız da bizim ev kitaptan geçilmiyor arkadaşlar.Benim eşim tam bir kitap kurdu kitap okumadan geçirdiği tek bir gün yok ve eve kitap almadığı günde istisnadır.Ben de severim ama onun ki vazgeçilmez bişey hayatında,işi gereği de daha çok okur.
Haliyle kızım kitaplara alışmak zorunda kaldıralacak gibi değil yani alt raftakileri alıyor, atıyor biz de alt taraflara ona aldığımız kalın kitapları koyuyoruz alışana kadar öyle idare edecez.

Ne mutlu Semacım bencede herkes okumalı yaa kitap okumak çok güzel birşey benimde hemen hemen yoktur okumadığım gün gece gündüz lavaboda bir yerde mutlaka okucak vakit bulurum:)
Eşin ne iş yapıyor canım bu arada ?

bende 13 yıllık şeyleri saklıyorum canım,sms lerimizide yazdım
hatta eşimi sevdiğim dönemlerde henüz çıkmıyorken günlük tutmştum en az 500 sayfa...

Kesinlikle insan kendini geliştiriyor,ben kızımdan sonra daha çok çocuk eğitimi konularında kitap okuyorum gerçi okuduklarımla uygulama bir olmuyor ama bizdeki biraz abartı boyutunda ama yine de ben bundan dolayı mutluyum.Canım eşim tarihçi ama öğretmenlik yerine bir haber sitesinin editörlüğünü yapıyor.Siyasi,dini,güncel konulardan hiç uzak kalmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…