Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende saklıyorum ama çok detaycı deilim..sms yazma olayı bana göre deil:)akılhocam denebilcek kitaplarımı saklarım..ismete ananesinin özellikle yazdığı şiir gibi hediye kartlarından tutunda tüm özel anları belgeleyenleri saklarım.ailemin arşivini ben tutarım:)cdler,fotoğraflar..bendedir..aaa bu nerden cıktı der bizimkiler...
uzun zamandır kitap okumuyorum.popüler yazarları hiç bilmem..felsefeyle aram fena deil..kısacık bi dönem şakir eczacibaşının asistanlığını yapmıştım..o esnada gülümseyen düşünceleri yazıyodu..bir kitap yazmanın ne belalı bişi olduguna şahit oldum..ama içimde uktedir..bigün kitap yazabilcek kadar dolu hissetmek isterim..birde yaşadıklarımdan anladımki çok gezenmi bilir çok okuyanmı paradoksu bi gerçek:)

Tahmin etmiştim ama yinede sorayım dedim:)Ne mutlu size prenses çok şanslı olcak canımcımopuyorumnanaktan

aldım valla anne benımle oynarmısın yok efendim yüksek eq lu bir çocuk yetiştirmek felan ama..nezaman okuyabilicem bilmiyorum..azdaha kış moduna girsem belki..

Şaka maka milletçe dizi manyağı olduk.Allah'ım hergün 2t ane dizi.Eminim çoğu aile adam gibi oturup iki çift laf etmeye vakit bulamıyordur.Biz kolay tüketen bi milletiz bu furya ne zaman son bulacak mı acaba?

Aynen öyle Semacım..Ekonomik şartlar el vermediği sürecede bu böyle devam edicek galiba..Çünkü sosyal hayata ayıracak güç malesef kimsede yok..Tamam evdede yapılcak şeyler vardır ama nereye kadar..Bir konsere gitmek,tiyatroya gitmek,spora gitmek hepsi lüks oldu artık

Evet öyle bi kesim için gerçekten öyle Duygucum ama biçok kişi imkanı olmasına rağmen dizi izlemeyi yeğliyor.Benim kayınpederim 60 küsur yaşında şu gün şu dizim var bugün bu dizim.Nasıl takip ediyor.Hani eskiden erkekler spor ve tartışma programlarını izlerdi şimdi karşısında dizi varsa onu izlemeyi tercih ediyorlar.
Elbette insanlar dizi izleyebilir de hayatı dizilere göre endekslemek tuaf bi durum.

aynen katılıyorum..deil sinema tiyatro,çaybahçesine gitmek bile lüks oldu:)
vay bizi kekledin demek..hamuş..sazan gibi sormadık iyiki,hamişmi nedemek istiyosun diye:)ben merak etmiştim valla:)
semacım kayınpederinde alem adammış:)kendi adıma yapıcak daha iyi ibşi olmadıgından o an için seyrediyorum..yoksa çokta fifi:)
hele bu yaz buyuk hayalkırıklığıydı benım için..bebeğimi büyütmüşüm,nispeten eskı halıme dönmüşüm,güzel bi tatili,sağlambi alışverişi hakettiğime inanmışım:)ama kazınayağı öyle olmadı işte..para araç tamam ama olmayınca yolda kalıyosun işte....

Doğru canım öyle bir kesimde var ama benim maddi manevi imkanım olsa bir akşam bile evde oturmam açıkcası...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Soran oldu ama neysekaydirigubbakcemile3
Sen bilirdin aslında böyle kelimeleri nasıl kaçtı kız senden mevlananın hamuş bilmeyenler için suskun demek..Kendine demiş tebrizli şems onu terkedip gidince...
Sorma Umutcum hepsi hayal oldu bir başka bahara kaldı yine hayaller..
Şahsen benim şimdi sağlam bir param olsa en başka burda sports var bir klup hillside gibi işte havuzundan cafesine,platesinden dansına herşey var ve genelde concon hatunlar bebelerini alıp geliyorlar tam benlik akşama kadar hem sporunu yap rahatla hem geyik yap önce oraya üye olurdum..Sonrasında haftada bir günümü komple bakıma ayırırdım..Oğlumla o alışveriş merkezi seni bu benim gezerdim,ne kadar konser,müzikal ıvır zıvır varsa hepsine giderdim o zaman dizimi izlenir beee yemişim hanımıda çitliğinide pehhhhkaydirigubbakcemile3

Neyse biz kaçar hayallerim ve ben yine bir başka baharda şimdilik rüyalarda...Herkese iyi geceler...

uykum yok kızlar dönüp duruyordum yatakta ceylin ağladı su verdim bi bakem dedim kimse varmı bu saatte diye kimseler yok bi betüşü gördüm ama o beni görmedi neyse herkese iyi geceler allah rahatlık versin ben bi bardak süt içip yatayım bari belki iyi gelir

ay sağol canım koktum bende
bişey daha sorucam,mertin kafatası giritili çıkıntılı,hatta uzun ince bi çıkıntıda var,normalmi acaba?
evet canım hepatit a aşısı varmış

Selam herkese;
Emelcim bana da doktor, 1.5 yaşında karma aşısı var o sağlık ocağında da vuruluyor dedi. Ama özel olan 2 tane var, o zamana kadar bir ay arayla onları da vurdurun demişti. Birisi su çiçeği, virisi de Hepatit A. 50-60 civarı falan dediler fiyatı ama tam bilmiyorum.

günaydın....baya bi kitap muhabbeti yapılmış kaçırmışımmm...aşk ı bende aynı zamanlarda okuyordum duygucum çok şey öğrendim o kitaptan ama şimdi de mevlana yı daha çok merak etmeye başladım....betüş eminin senin okuyabileceğin bir kitaptır bu hoşuna gidecek...bende çok sık kitap okurdum önceleri şimdilerde ancak gece yatakta okumaya fırsat bulabiliyorum.ama kitaplarımı aslaa kimselere veremem nedense kıyamıyorum birisine ödünç verdiğim zamanda mutlaka temiz bi şekilde geri isterim..nlar hep benimle dursunlar isterim...:)

Bi yapalım bakalım nasıl olacak. Limon kurutur heralde. SAol canım.

Tekrar geçmiş olsun canım. Sıkma canını, Allah herşeyin hayırlısını versin.
Biz senin yanındayız.. Bişey olursa söyle yeter..

Bu arada 3 günden beri çok kasıklarım ağrıyor benimde. Geçen ay 18inde olmutum, 3 gün atar benimde .Ama daha gelmedi. Bişey olmaması lazım . Ya üşüttüm.
Gelse de rahatlasam. Stres yaptım bende.

Emelcimm suçiçegi aşısına 15.ayda dedi drumuz, hepatit a da 1 yaş hatta arkadaşlarımada tekrar sordum onlarda aynen dediler.
Morluklar hakkında bende ozanın dişlerini öyle görünce arkadaşlarımıza sormuştum ama kimsenin çıkmamış herhalde öyle azı dişleri çıkarken morarmıştı güzelim. yani normalmiş bende panik olmuştum.
E=duyguege;9677241]Hımmm aşkın üstüne Canan Tan En son yüerkler ölür ve piraye yi okudum tavsiye ederim...[/QUOTE]
Duygucum canım sorma bende evvelsene kitap fuarına gittimde pirayeden çok bahsetmişlerdi o günde Canan Tan'ın imza günü vardı almıştım birde yüregim seni çok sevdi kitabını ikiside süperdi. Aşk kitabını da aldım ama okumak nasip olmadı çünkü kardeşim el koydu.

GÜNAYDINNNN herkese güzel bol güneşli gezmeli bir hafta sonu diliyorum.
Deryacım nasılsınız..
Nuray siz nasılsınız canım

günaydın kıslar

bugün düğünümüz var o yüzden arabamla geldim erken çıkmak için straplez siyah elbiseyi almaya karar verdim nasıl olsa gene lazım olur bide siyah rugan ayakkabı alıcamm, saçımıda postişle at kuyruğu yaptırmayı düşünüyorum sizce topuzmu yaptırayım yoksa at kuyruğumu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…