- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.261
Kesinlikle insan kendini geliştiriyor,ben kızımdan sonra daha çok çocuk eğitimi konularında kitap okuyorum gerçi okuduklarımla uygulama bir olmuyor amabizdeki biraz abartı boyutunda ama yine de ben bundan dolayı mutluyum.Canım eşim tarihçi ama öğretmenlik yerine bir haber sitesinin editörlüğünü yapıyor.Siyasi,dini,güncel konulardan hiç uzak kalmıyorum:)
semacım yapış o kuzuya bi öp bakalım bizim yerimizede..demek bebe bebe hee:)kendi abla nede olsaa bebek felan deil:)
Tahmin etmiştim ama yinede sorayım dedim:)Ne mutlu size prenses çok şanslı olcak canımcımopuyorumnanaktan
sende saol semacım...
hanımın çiftliği sarmadı yavv:)
Şaka maka milletçe dizi manyağı olduk.Allah'ım hergün 2t ane dizi.Eminim çoğu aile adam gibi oturup iki çift laf etmeye vakit bulamıyordur.Biz kolay tüketen bi milletiz bu furya ne zaman son bulacak mı acaba?
Aynen öyle Semacım..Ekonomik şartlar el vermediği sürecede bu böyle devam edicek galiba..Çünkü sosyal hayata ayıracak güç malesef kimsede yok..Tamam evdede yapılcak şeyler vardır ama nereye kadar..Bir konsere gitmek,tiyatroya gitmek,spora gitmek hepsi lüks oldu artık
Evet öyle bi kesim için gerçekten öyle Duygucum ama biçok kişi imkanı olmasına rağmen dizi izlemeyi yeğliyor.Benim kayınpederim 60 küsur yaşında şu gün şu dizim var bugün bu dizim.Nasıl takip ediyor.Hani eskiden erkekler spor ve tartışma programlarını izlerdi şimdi karşısında dizi varsa onu izlemeyi tercih ediyorlar.
Elbette insanlar dizi izleyebilir de hayatı dizilere göre endekslemek tuaf bi durum.
aynen katılıyorum..deil sinema tiyatro,çaybahçesine gitmek bile lüks oldu:)
vay bizi kekledin demek..hamuş..sazan gibi sormadık iyiki,hamişmi nedemek istiyosun diye:)ben merak etmiştim valla:)
semacım kayınpederinde alem adammış:)kendi adıma yapıcak daha iyi ibşi olmadıgından o an için seyrediyorum..yoksa çokta fifi:)
hele bu yaz buyuk hayalkırıklığıydı benım için..bebeğimi büyütmüşüm,nispeten eskı halıme dönmüşüm,güzel bi tatili,sağlambi alışverişi hakettiğime inanmışım:)ama kazınayağı öyle olmadı işte..para araç tamam ama olmayınca yolda kalıyosun işte....
ay sağol canım koktum bende
bişey daha sorucam,mertin kafatası giritili çıkıntılı,hatta uzun ince bi çıkıntıda var,normalmi acaba?
evet canım hepatit a aşısı varmış
Takvim yapılmış dün gece gaza geldin yine Betül hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile3Şimdi 6 kilomu vermek istiyorsun oluyo bu takvimi anlamadım ben:)Kaç kilo olmuşun birde merak ettim
Kız nerdesin Allah canını almasın kırk yılda bir girersin 5 dakikada kaçarsınlmaz:
Sizde güle güle kullanın canım:)
Hayırlısı ne diiyim Allah yardımcısı olsun:gitme:
Canım sivilce varsa bak sirke ve limon karışımı yada limon ve gülsuyu çok güzel kurutuyor...yarım saat bekletip yıkıyorsun:)Cennet maskesi besleyici bir maske ipek gibi yapıyor cildi canım..Sıkılaştırıcı dediği tonik yağlıysa cildin mutlaka olmalı.Fazla yağı kiri alıp gözenekleri sıkılaştırıyor canımkaydirigubbakcemile5
selam kızlar şimdi hastaneden geldim ancak şansıma bide laboratuvarın cihazın arıza yaptı test sonucu gecikti onu bekledim 2 saat
sonuç olarak BHCG kan değerim düşmüş 150 şuanda dünden beri kesik kesik resmen kanamalar başlamıştı zaten belimde karnımda müthiş sancılar var ilaç bile kullanma dedi dr yatıyorum kalkıyorum midem bulanıyor içim bayılıyor bi taraftan sinirlerim laçka oldu ama iyi olacağım en kısa zamanda toparlanacağım.
kısmet değilmiş kader işte süpriz gelen bebeğimi de kaybetmiş bulunuyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık.
desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN
BETÜLCÜM sevgili dünürüm aradığın için tekrar teşekkür etmek istedim canımopuyorumnanaktan
hepinize tekrar teşekkür ediyorum pc başında oturamıyorum ağrılarım var rahat değilim birkaç gün glemeyeceğim kendinize iyi bakın iyi olursam arada girer selam veririm size
Emelcimm suçiçegi aşısına 15.ayda dedi drumuz, hepatit a da 1 yaş hatta arkadaşlarımada tekrar sordum onlarda aynen dediler.hayırlı cumalar kızlar
hicran bir an önce toparlanmanırsın umarım,çok geçmiş olsun,rabbim hakkında hayırlısını versin
özel aşılarını yaptırdınızmı arkadaşlar?dün eczacı söyledi.12.ay civarında hapatit a aşısı 15.aydada suçiçeği aşısı varmış.18.aydada hepatit a nın 2.dozunun yapılması gerekiyormuş
mertin azı dişinin olduğu yer hafif morumsu ve kabarık neden acaba??kabarık olmasını anlarımda niye morki??
günaydın....baya bi kitap muhabbeti yapılmış kaçırmışımmm...aşk ı bende aynı zamanlarda okuyordum duygucum çok şey öğrendim o kitaptan ama şimdi de mevlana yı daha çok merak etmeye başladım....betüş eminin senin okuyabileceğin bir kitaptır bu hoşuna gidecek...bende çok sık kitap okurdum önceleri şimdilerde ancak gece yatakta okumaya fırsat bulabiliyorum.ama kitaplarımı aslaa kimselere veremem nedense kıyamıyorum birisine ödünç verdiğim zamanda mutlaka temiz bi şekilde geri isterim..nlar hep benimle dursunlar isterim...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?