- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.281
sana herşey yakışır aytencimm
sonra fotolarını koyda gözümüz bayram etsin :))
Duygucum canım sorma bende evvelsene kitap fuarına gittimde pirayeden çok bahsetmişlerdi o günde Canan Tan'ın imza günü vardı almıştım birde yüregim seni çok sevdi kitabını ikiside süperdi. Aşk kitabını da aldım ama okumak nasip olmadı çünkü kardeşim el koydu.Emelcimm suçiçegi aşısına 15.ayda dedi drumuz, hepatit a da 1 yaş hatta arkadaşlarımada tekrar sordum onlarda aynen dediler.
Morluklar hakkında bende ozanın dişlerini öyle görünce arkadaşlarımıza sormuştum ama kimsenin çıkmamış herhalde öyle azı dişleri çıkarken morarmıştı güzelim. yani normalmiş bende panik olmuştum.
E=duyguege;9677241]Hımmm aşkın üstüne Canan Tan En son yüerkler ölür ve piraye yi okudum tavsiye ederim...
Deryacım ben o kitaptan sonra Mevlana ve Şems kitabını aldım en ince ayrıntısıyla anlatıyor tavsiye ederim canım..Bende vermiyordum ama anlattım ya Egeden sonra hepsini vermeye karar verdimyerimsenibengünaydın....baya bi kitap muhabbeti yapılmış kaçırmışımmm...aşk ı bende aynı zamanlarda okuyordum duygucum çok şey öğrendim o kitaptan ama şimdi de mevlana yı daha çok merak etmeye başladım....betüş eminin senin okuyabileceğin bir kitaptır bu hoşuna gidecek...bende çok sık kitap okurdum önceleri şimdilerde ancak gece yatakta okumaya fırsat bulabiliyorum.ama kitaplarımı aslaa kimselere veremem nedense kıyamıyorum birisine ödünç verdiğim zamanda mutlaka temiz bi şekilde geri isterim..nlar hep benimle dursunlar isterim...:)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBi yapalım bakalım nasıl olacak. Limon kurutur heralde. SAol canım.
Emelcimm suçiçegi aşısına 15.ayda dedi drumuz, hepatit a da 1 yaş hatta arkadaşlarımada tekrar sordum onlarda aynen dediler.
Morluklar hakkında bende ozanın dişlerini öyle görünce arkadaşlarımıza sormuştum ama kimsenin çıkmamış herhalde öyle azı dişleri çıkarken morarmıştı güzelim. yani normalmiş bende panik olmuştum.
E=duyguege;9677241]Hımmm aşkın üstüne Canan Tan En son yüerkler ölür ve piraye yi okudum tavsiye ederim...
günaydın kıslar
bugün düğünümüz var o yüzden arabamla geldim erken çıkmak için straplez siyah elbiseyi almaya karar verdim nasıl olsa gene lazım olur bide siyah rugan ayakkabı alıcamm, saçımıda postişle at kuyruğu yaptırmayı düşünüyorum sizce topuzmu yaptırayım yoksa at kuyruğumu??
Dün gecede bizim mutfağı resmen su bastı nerden kaçırıyorsa bütün halı malı mahfoldu gerçi kilim var mutfakta hemen attım makineye ama gecenin saat 12 sinde mutfak sildim sinir oldum öylede yatılmaz birde banyo yaptım kafada 2 kg saç uğraş kurutcam diye..Fön makinesinin sesine Ege uyandı onu uyutcam diye uğraş,kabus gibi bir geceydi..Neyseki bugün 11.30 ta kalktım sabah babasıyla yaptılar kahvaltılarını kapıyıda kitledim girmesin diye içeri hemen geliyor başucuma vurmaya başlıyor kalk der gibi resmen...
durup dururken birsürü iş çıkmış canım ya
duygucum geçen gün sen protein diyeti yapıyom demiştin ya
geçen 3 gün bende yaptım o diyetten
en son 72 ydim inanmazsın ilk defa 60lı rakamları gördüm
bu sabah 69.4 çıktım 2.5 kilo vermişim 3 günde kaydirigubbakcemile2
çok mutlu oldum.
şimdi yavaş yavaş sebzeleride katarak devam edicem.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniza.s.Tekrar geçmiş olsun canım. Sıkma canını, Allah herşeyin hayırlısını versin.
Biz senin yanındayız.. Bişey olursa söyle yeter..
Bu arada 3 günden beri çok kasıklarım ağrıyor benimde. Geçen ay 18inde olmutum, 3 gün atar benimde .Ama daha gelmedi. Bişey olmaması lazım . Ya üşüttüm.
Gelse de rahatlasam. Stres yaptım bende.
hadi gözün aydın inşallah böyle devam eder kurtulursun kilolarından opuyorumnanaktandurup dururken birsürü iş çıkmış canım ya
duygucum geçen gün sen protein diyeti yapıyom demiştin ya
geçen 3 gün bende yaptım o diyetten
en son 72 ydim inanmazsın ilk defa 60lı rakamları gördüm
bu sabah 69.4 çıktım 2.5 kilo vermişim 3 günde kaydirigubbakcemile2
çok mutlu oldum.
şimdi yavaş yavaş sebzeleride katarak devam edicem.
ya ismetin işi gücü dolaplar..makıneler..bisüredir bakıyorumelini kesınlıkle sıkıştırmıyo biyere..her dolabın,kapıların ivmelerini öğrenmiş,hemen elini çekıyo..çekmecelerde bile ki birden kapanmasına rağmen..valla ben şaşırdım ..benım behlül kılıklım cin gibimi acaba?:)
Arkadaşına güven gerisi merak etme senkaydirigubbakcemile3Çok sevindim Serapcım senin adına:)Bünye durduğu zaman protein diyeti süper oluyor:)Ben 2 diyetisyene gittim dedğişik zamanlarda aylarca..İzmirin en iyileridir yani baya para bayıldım ama hiç pişman değilim şimdi ona vercek 1000 liram olsa yine giderim elimde bir sürü dosyalar yazılar diyetler yanıma kar kaldı:)
Değişik protein diyetleri tarifleri veririm sana istersen ilerde canım ama 1 aydan önce yapma tabi:)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniza.s.
hadi gözün aydın inşallah böyle devam eder kurtulursun kilolarından opuyorumnanaktan
ya ismetin işi gücü dolaplar..makıneler..bisüredir bakıyorumelini kesınlıkle sıkıştırmıyo biyere..her dolabın,kapıların ivmelerini öğrenmiş,hemen elini çekıyo..çekmecelerde bile ki birden kapanmasına rağmen..valla ben şaşırdım ..benım behlül kılıklım cin gibimi acaba?:)
saol canım benim
moral oldu banadazemuszemus
isterim tabi kız müsait olduğun bi zaman yazıver tarifleri Şeniz
dediğin gibi şimdi yine kendi yöntemlerimle devam edicem kilom takıldığında
1 ay sonra filan yine yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?