Doğum yapmış olan anneler buraya....

:)tek akıllı bıdık bizimki deilmiş...fırlatma bunlar yaa..aynen makınayı benden hızlı boşaltıyo:)tam bi kızdıgımız bişiyi yapıcak ortam yakalasın hii diye gülerek iççekerek atlıyo:)
bim yaptık geldık..şimdi kaynanama gıdıcez..bızım gezme anlayışımız bu:)haftasonları ya ben annemlerde ya onlarda..napalım.şimdilik böyle.babaannesının ördğü tulumu gıydırdımde onere olsun.çok becerıklı..tam bana göre:))
sölemesi ayıptır canım balık çekti..eşimdebı balık alıp gelıcek..sooraa görüşürüz..

Maşallah çakır oğlanlara
Afiyet olsun Umutcum şimdiden bizde dün yaptık benimde canım çekmişti:)Haftada 1 lazım demi..Size iyi gezmeler canım..
Bu arada İstanbulda varmı bilmiyorum kızlar ama vardır herhalde DİASA da huggies bezler 16 liraya düşmüş baya uygun valla:)Primada 20.90.Bilginiz olsun:)
Ay bende ucuzluk habercisi gibiyim yaaakaydirigubbakcemile3

sayra ve cyıldız eski üyelerimizden nerelerdesiniz kızlarr nasılsınız pek uğramaz oldunuz buralara hayırdır

bu arada umutçum reca ederim canım çok hoş olmuş değilmi ceylin sizde yapında koyun bakalım nasıl oluyorlar görelim =)

Selam kızlar;
umutcum, canım sen resimlerdeki efektleri,renkleri falan hangi programla değiştiriyorsun.
Pİcassa falan demiştin bi ara?

selamlar
çok uzun zaman oldu herkes ne kadar da çok değişmiş kilolar da verilmiş bebişler büyümüş maşallah

hatırlayamamışsındır doğumdan sonra çok fazla yazamadım
ama ben sizi hatırlıyorum ben eylül annesi olacakken son anda ağustos annesi olanlardanım

sagolsun MaVili beni unutmamış özel msj atmış iyi de oldu bundan sonra daha sık yazışırız inşallah
gerçi işten eve gelince afacan oğlum tepemden inmiyo ama arada bi uğrarım yine de

benimde dün duygu yazdıktan sonra çekti,ama o saatten sonra maalesef yapacak bişey yoktu,allahtan emzirmiyodum,kayınvalidemin dediği gibi göğüslerim şişiverirdi belkiakannehir

kız duygu, ege paşayı butun bulaşık makınesini boşaltana kadar nıye yanlız bırakıyosun ya bıçak falan alırsa eline.allah korusunsenağlama

slm kızlar
geçmişe şöle bir bakabildim kıtap muhabbeti olmuş bende severim kıtap okumayı bu ara okuyamıyorum pek ama bende kıtap almak istiyorum..
şimdi başarılı çocuk yetiştirmenın yolları dıye bı kıtap okuyorum..
duygucum kilotlu çorap aldım demışsın. iyi günlerde giysın canım ama kilotlu çorapsan zıyade pantolon pıjama altına giyilen pamuklu taytlardan giydirsen daha güzel olmazmı kılotlu çoraplar kan dolaşımını engellıyo ve çok ısıtmıyo canım ben çocuk secısınde çalısırken dr lar tavsiye etmıyodu canım benım kı bi öneri seçım sana kalmış ben alpe aldım o taytlardan çok sıcak ve güzel oluyo...

geldim kızlar
beni hatırlamanız da çoooook hoşuma gitti sagolun

unuturmuyuz canım biz ilk dönemlerden tanıyorum seni ama kayıplardasın erken olmuştu senin sanırım ağustosa denk gelmişti doğum değilmi .
sende sayrada aramıza tekrardan hoş geldiniz

şööle bi bakayım dedim kimseler yok yine benim hala ağrılarım devam ediyor kızlar kanamada devam karın ağrısıda yatıyom kalkıyom patladım valla bi taraftanda geceleri uyuyamıyorum bi türlü soğuk algınlığıda geçmedi hala öksürük devam ediyor bendede ceylindede ıhlamur vs bitki çayları içiyorum am afayda yok hala sesimde dönmeler gibi bukadar sıkıntıya ses mes kalmadı yorgunluktu ağrıyd derken bünye kaldıramadı pek
şuan iyiyim fazla ağrım yok gibi ama arada fena yokluyor ağrılar rahim hareket halinde sanırım ondandır .sonra geleilirsem görüşürüz kızlar

Alemsin Emel ya ben o kadar sorumsuz bir anneye benziyormuyum bulaşık makinesi dolu halde oğluma bırakayım gideyim ben makineyi boşaltırken kapak açık oluyor rafları yerleştirirken oda bir yandan alıp yere atıyor..Bıçak alma şansı yok çünkü ben makineyi açar açmaz önce çatal bıçak gözünün sepetini alır bankonun üzerine koyarım....Bence sende öyle yap makimeyi boşaltırken böylece dediğin gibi bıçak alma korkusu kalmaz...Onun dışındada boşken makinenin ağzı aralık oluyor kilitli olmuyor sepetlerini falan alıp yere atıyor.Ayrıca alıntıyı Umuttan yapmışın ben çocuğumu bırakıyorum oda o anda makineyi boşaltıyor diye birşey yazmadım dikkatli okursan benim yazımı Emel...
.

Canım ben geçen senede kullandım çok memnun kaldım %100 pamuklu alıyorum ama senin dediklerinede bir bakayım teşekkür ederim canım...

Son düzenleme:
Ben 5.5 ay rejim yaptım doğumdan sonra valla canım neler çektide göğüslerim çok şükür şişmedi...

selam kızlar
bugün doktora gittik
tahmin ettiğim üzere deniz kilo vermiş o kadar yememeye vermese şaşardım zaten
1 ay önce 10,300 dü bugün 10 kilo (((
boyumuz 80,5
doktor gelişimi çok iyi üzülme kilo verdi diye diyo ama elde değil işte, yememesine de takılma diyo
oldu nasıl takılmayım yaa inanmazsınız bugün hasta oldum resmen adam akşam saat 9 a kadar bişey yemedi desem yeri var sabah kahvaltısını hazırladım mis gibi 5-6 kaşık yemiştir ancak sonra dedim omlet yapayım onu yer yook onu da yemedi , biz kahvaltı ederken biraz bizimkilerden otlandı ama doycak kadar değil tabi ağzına alıp alıp atıyo
sonra doktora git gel saat 3 oldu hemen gelir gelmez çorba yaptım
domates biber tarhana kıyma yoğurt ağzına almadı 2 saat sonra dedim yoğurdunu yapayım belki onu yer ıııhh onuda yemedi
makarna seviyo makarna yapim dedim yaptım onu da yemedi
bu arada bişeyler atıştırıyo ama ne olurki o atıştırdıkları , sonra allahtan 9 da koca bi kase muhallebi yedi
çok üzüldüm gerçekten bugün yemeyen çocuk ne zormuş 1 senedir ilk defa denize bağırdım kızdım nasıl üzüldü yavrum ben kızdıkça gelip bacaklarıma sarıldı sonra çok üzüldüm ama elde değil kızmamak
neyse kan testi yapıldı kanı sınırda
demiri iyi ama demir depolaması düşük çıktı , ferromiksin diye bi ilaç verdi doktor toz halinde demir desteğiymiş yemeklerin içine katılıyormuş tatsız kokusuz falan filan kullancaz bakalım

Son düzenleme:

canım aynı durumdayız ceyline kilo verdi yemiyor bu ara gene hele bugün resmen 1,5 öğünle duruyor meyvesini bile yemedi 1 kaşık aldı sadece dişler baya şişmiş sanırım ondan böyleyiz bizim kanımıza henüz bakılamadı bu hafta bakılacak hastaydık ya erteledik ama 2 ay önce iyiydi faranjit zamanı bakılmıştı ondan sonra bozuldu çocuk aten inşallah bizimde kan sınır vs olmaz ay yemek yediremiyorum zaten bie ilaç vermek istemiyorum aç aç nasıl vericez zaten allah yardımcımız olsun valla

Gözdecim ne desemde üzülüyorsundur seni çok iyi anlıyorum ben onu 1 hafta yaşadım hastayken gerçekten insan hem üzülüyor hem sinirleniyor ama inşallah geçicek bunlarda Deniz eski yemesine dönücek canım kıyamam ben ona kilosuda gayet iyi birde çok hareketliler artık yesede yakıyorlar Gözdecim Ege obezlik derecesindeydi biliyorsun 4 ay civarında hiç kilo almadı şimdilerde almış biraz yine ama normalde almıyor artık yeseler bile üzülme canımopuyorumnanaktan.Kan değerlerimiz bizimde biraz aşağıda çıktı ferrum kullancaz 3 ay kadar Allah daha büyük dert keder vermesin inşallah...[/B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…