- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.301
:)tek akıllı bıdık bizimki deilmiş...fırlatma bunlar yaa..aynen makınayı benden hızlı boşaltıyo:)tam bi kızdıgımız bişiyi yapıcak ortam yakalasın hii diye gülerek iççekerek atlıyo:)
bim yaptık geldık..şimdi kaynanama gıdıcez..bızım gezme anlayışımız bu:)haftasonları ya ben annemlerde ya onlarda..napalım.şimdilik böyle.babaannesının ördğü tulumu gıydırdımde onere olsun.çok becerıklı..tam bana göre:))
sölemesi ayıptır canım balık çekti..eşimdebı balık alıp gelıcek..sooraa görüşürüz..
:)tek akıllı bıdık bizimki deilmiş...fırlatma bunlar yaa..aynen makınayı benden hızlı boşaltıyo:)tam bi kızdıgımız bişiyi yapıcak ortam yakalasın hii diye gülerek iççekerek atlıyo:)
bim yaptık geldık..şimdi kaynanama gıdıcez..bızım gezme anlayışımız bu:)haftasonları ya ben annemlerde ya onlarda..napalım.şimdilik böyle.babaannesının ördğü tulumu gıydırdımde onere olsun.çok becerıklı..tam bana göre:))
sölemesi ayıptır canım balık çekti..eşimdebı balık alıp gelıcek..sooraa görüşürüz..
selamlar
çok uzun zaman oldu herkes ne kadar da çok değişmiş kilolar da verilmiş bebişler büyümüş maşallah
benimde dün duygu yazdıktan sonra çekti,ama o saatten sonra maalesef yapacak bişey yoktu,allahtan emzirmiyodum,kayınvalidemin dediği gibi göğüslerim şişiverirdi belkiakannehir:)tek akıllı bıdık bizimki deilmiş...fırlatma bunlar yaa..aynen makınayı benden hızlı boşaltıyo:)tam bi kızdıgımız bişiyi yapıcak ortam yakalasın hii diye gülerek iççekerek atlıyo:)
sayra ve cyıldız eski üyelerimizden nerelerdesiniz kızlarr nasılsınız pek uğramaz oldunuz buralara hayırdır
bu arada umutçum reca ederim canım çok hoş olmuş değilmi ceylin sizde yapında koyun bakalım nasıl oluyorlar görelim =)
geldim kızlar
beni hatırlamanız da çoooook hoşuma gitti sagolun
benimde dün duygu yazdıktan sonra çekti,ama o saatten sonra maalesef yapacak bişey yoktu,allahtan emzirmiyodum,kayınvalidemin dediği gibi göğüslerim şişiverirdi belkiakannehir
kız duygu, ege paşayı butun bulaşık makınesini boşaltana kadar nıye yanlız bırakıyosun ya bıçak falan alırsa eline.allah korusunsenağlama
slm kızlar
geçmişe şöle bir bakabildim kıtap muhabbeti olmuş bende severim kıtap okumayı bu ara okuyamıyorum pek ama bende kıtap almak istiyorum..
şimdi başarılı çocuk yetiştirmenın yolları dıye bı kıtap okuyorum..
duygucum kilotlu çorap aldım demışsın. iyi günlerde giysın canım ama kilotlu çorapsan zıyade pantolon pıjama altına giyilen pamuklu taytlardan giydirsen daha güzel olmazmı kılotlu çoraplar kan dolaşımını engellıyo ve çok ısıtmıyo canım ben çocuk secısınde çalısırken dr lar tavsiye etmıyodu canım benım kı bi öneri seçım sana kalmış ben alpe aldım o taytlardan çok sıcak ve güzel oluyo...
selam kızlar
bugün doktora gittik
tahmin ettiğim üzere deniz kilo vermiş o kadar yememeye vermese şaşardım zaten
1 ay önce 10,300 dü bugün 10 kilo(((
boyumuz 80,5
doktor gelişimi çok iyi üzülme kilo verdi diye diyo ama elde değil işte, yememesine de takılma diyo
oldu nasıl takılmayım yaa inanmazsınız bugün hasta oldum resmen adam akşam saat 9 a kadar bişey yemedi desem yeri var sabah kahvaltısını hazırladım mis gibi 5-6 kaşık yemiştir ancak sonra dedim omlet yapayım onu yer yook onu da yemedi , biz kahvaltı ederken biraz bizimkilerden otlandı ama doycak kadar değil tabi ağzına alıp alıp atıyo
sonra doktora git gel saat 3 oldu hemen gelir gelmez çorba yaptım
domates biber tarhana kıyma yoğurt ağzına almadı 2 saat sonra dedim yoğurdunu yapayım belki onu yer ıııhh onuda yemedi
makarna seviyo makarna yapim dedim yaptım onu da yemedi
bu arada bişeyler atıştırıyo ama ne olurki o atıştırdıkları , sonra allahtan 9 da koca bi kase muhallebi yedi
çok üzüldüm gerçekten bugün yemeyen çocuk ne zormuş 1 senedir ilk defa denize bağırdım kızdım nasıl üzüldü yavrum ben kızdıkça gelip bacaklarıma sarıldısonra çok üzüldüm ama elde değil kızmamak
neyse kan testi yapıldı kanı sınırda
demiri iyi ama demir depolaması düşük çıktı , ferromiksin diye bi ilaç verdi doktor toz halinde demir desteğiymiş yemeklerin içine katılıyormuş tatsız kokusuz falan filan kullancaz bakalım
selam kızlar
bugün doktora gittik
tahmin ettiğim üzere deniz kilo vermiş o kadar yememeye vermese şaşardım zaten
1 ay önce 10,300 dü bugün 10 kilo(((
boyumuz 80,5
doktor gelişimi çok iyi üzülme kilo verdi diye diyo ama elde değil işte, yememesine de takılma diyo
oldu nasıl takılmayım yaa inanmazsınız bugün hasta oldum resmen adam akşam saat 9 a kadar bişey yemedi desem yeri var sabah kahvaltısını hazırladım mis gibi 5-6 kaşık yemiştir ancak sonra dedim omlet yapayım onu yer yook onu da yemedi , biz kahvaltı ederken biraz bizimkilerden otlandı ama doycak kadar değil tabi ağzına alıp alıp atıyo
sonra doktora git gel saat 3 oldu hemen gelir gelmez çorba yaptım
domates biber tarhana kıyma yoğurt ağzına almadı 2 saat sonra dedim yoğurdunu yapayım belki onu yer ıııhh onuda yemedi
makarna seviyo makarna yapim dedim yaptım onu da yemedi
bu arada bişeyler atıştırıyo ama ne olurki o atıştırdıkları , sonra allahtan 9 da koca bi kase muhallebi yedi
çok üzüldüm gerçekten bugün yemeyen çocuk ne zormuş 1 senedir ilk defa denize bağırdım kızdım nasıl üzüldü yavrum ben kızdıkça gelip bacaklarıma sarıldısonra çok üzüldüm ama elde değil kızmamak
neyse kan testi yapıldı kanı sınırda
demiri iyi ama demir depolaması düşük çıktı , ferromiksin diye bi ilaç verdi doktor toz halinde demir desteğiymiş yemeklerin içine katılıyormuş tatsız kokusuz falan filan kullancaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?