- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.321
canım aynı durumdayız ceyline kilo verdi yemiyor bu ara gene hele bugün resmen 1,5 öğünle duruyor meyvesini bile yemedi 1 kaşık aldı sadece dişler baya şişmiş sanırım ondan böyleyiz bizim kanımıza henüz bakılamadı bu hafta bakılacak hastaydık ya erteledik ama 2 ay önce iyiydi faranjit zamanı bakılmıştı ondan sonra bozuldu çocuk aten inşallah bizimde kan sınır vs olmaz ay yemek yediremiyorum zaten bie ilaç vermek istemiyorum aç aç nasıl vericez zaten allah yardımcımız olsun valla
Gözdecim ne desemde üzülüyorsundur seni çok iyi anlıyorum ben onu 1 hafta yaşadım hastayken gerçekten insan hem üzülüyor hem sinirleniyor ama inşallah geçicek bunlarda Deniz eski yemesine dönücek canım kıyamam ben ona kilosuda gayet iyi birde çok hareketliler artık yesede yakıyorlar Gözdecim Ege obezlik derecesindeydi biliyorsun 4 ay civarında hiç kilo almadı şimdilerde almış biraz yine ama normalde almıyor artık yeseler bile üzülme canımopuyorumnanaktan.Kan değerlerimiz bizimde biraz aşağıda çıktı ferrum kullancaz 3 ay kadar Allah daha büyük dert keder vermesin inşallah...[/B
sağol canım benim geçecek inşallah dediğin gibi aslında en büyük derdimiz yemek olsun
yese kilo almış vermiş umrumda olmayaca zaten de yemeyince gerçekten insanın sinirleri laçkalaşıyo bide bugün sanırım ikimizde inat yaptık biraz anasının oğlu inatçi köpek :)
ben o obeze kurban olayımmm sarı kuzum benim öpüyom ege kuzumu uyumuştur inşallah ve umarım bu gece çok uyanmaz :)
Arkadaşlar bugünlerde Egenin ağzında tuhaf bir koku var neden oluyor bilmiyorum kafama takılıyor çok acaba dilerdenmi dedim ama anlamadım gitti böyle birşey yaşayan varmı?Birde diş temizliği nasıl yapılırki elletmiyorlar bile...
Ben Ege sabaha kadar uyusa kesin gece dürter bakarım ne oldu diye:roflol:Yada alır doktora götürürm doktor bey çocum sebehe kadar deliksiz uyudu diye:roflol:
duygucum ben denize oral-b nin 1-2 yaş için olan diş fırçasını aldım
biz dişimizi fırçalarken çok istiyodu o da
2-3 ay oluyo alalı hergün veriyorum eline bikaç dakika oyalanıyo onunla dişlerine falan çok güzel sürüyor bizim taklitimiz yapıyor fırçayı sağa sola yapamıyoda kafasını yapıyo zeki oğlum :))) ne kadar temizliyodur bilmem ama biraz işe yarıyodur herhalde hemde alışkanlık kazanması için iyi oluyodur
canım koku diştende olabilir
bide aklıma reflü geldi belki hala biraz devam ediyordur reflüsü o da koku yapar bildiğim kadarıyla
Arkadaşlar bugünlerde Egenin ağzında tuhaf bir koku var neden oluyor bilmiyorum kafama takılıyor çok acaba dilerdenmi dedim ama anlamadım gitti böyle birşey yaşayan varmı?Birde diş temizliği nasıl yapılırki elletmiyorlar bile...
iyi geceler hanımlarr.
Gözdecim canım üzülme güzelim bugünlerde bunlara birşeyler oluyor anlamadım gitti benimkinde de yeme problemleri var ama maşallah boyu iyiymiş uzun olacak yakışıklı.
Diş fırçalamayı nasıl alıştırdın canım benim hiç aklıma gelmemişti.
Duygucum msnden yazdım ama bende istiyorum diyet listesindenn.:))
Canım sağol benimkinin hiççç ilgisi yok ama bende alayım firça..Nette temiz bir tülbentle geceleri silin diyor mümkünmi dişine bakcam diye ağzını bile açtırmıyor:gitme:duygucum ben denize oral-b nin 1-2 yaş için olan diş fırçasını aldım
biz dişimizi fırçalarken çok istiyodu o da
2-3 ay oluyo alalı hergün veriyorum eline bikaç dakika oyalanıyo onunla dişlerine falan çok güzel sürüyor bizim taklitimiz yapıyor fırçayı sağa sola yapamıyoda kafasını yapıyo zeki oğlum :))) ne kadar temizliyodur bilmem ama biraz işe yarıyodur herhalde hemde alışkanlık kazanması için iyi oluyodur
canım koku diştende olabilir
bide aklıma reflü geldi belki hala biraz devam ediyordur reflüsü o da koku yapar bildiğim kadarıyla
Canım bugün veririm çok geç gördüm çamaşır asıyordum bu sefer sen gitmişin:)iyi geceler hanımlarr.
Gözdecim canım üzülme güzelim bugünlerde bunlara birşeyler oluyor anlamadım gitti benimkinde de yeme problemleri var ama maşallah boyu iyiymiş uzun olacak yakışıklı.
Diş fırçalamayı nasıl alıştırdın canım benim hiç aklıma gelmemişti.
Duygucum msnden yazdım ama bende istiyorum diyet listesindenn.:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:a.s.
Ege sildirmiyor canım bir kaç kez denedim ama yine deneyim bakalım acaba ondanmıki yaa başka birşey olmasın mideden falan o kafama takılıyor:sinifsinif:koku ben farketmedim ama karışık birsürü yiyecek veriyoruz ceyline dün sarımsaklı çorba yaptım yanına yaklaşılmıyordu:roflol: ben pek sevmem sarımsağı yememde fazla ama kıza yedirdim mecburen sağlık meselesi ve kokudan öpemedim zilliyikaydirigubbakcemile3 bu tarz bişii olabilir belkide anım e dişlerde başladı tabii temizleyemeyince koku olabilir ben temiz bir beyaz tülbent vardı kestim onu onla dişlerini üstten silmeye çalışıyorum diş jelini sürücem diye kandırıp napiim nekadar silebilirsem şimdilik diş temizlemeye alışsında ozaman fırçayla hallederiz devamında
Tamam şeker yazarım öğlen size...ne dietiymiş o duygu verde bende başlayayım kendime gelince 72 kg yim hala ben en az 12 kg gitmeli de biraz rahat edeyim devamı sonra gelir artık
İyi Pazarlar Hepinize...
Dışarıda yağmur yağıyor,yan tarafımızda fırın burnuma mis gibi poğaça kokuları geliyor bi de çayla hiiç fena olmazdı (ama rejime devam),kızımla babası mışıl mışıl uyuyor bense yetiştirmem gereken bi çevirinin derdindeyim.Ve akşamki programın etkisinde...
İHH diye bir kurum var onun programı vardı biz de oraya gittik. 'Yetimler Buluşması' dünyanın değişik bölgelerinde yaşayan,özellikle savaşta annesini babasını kaybetmiş çocukların Türkiye ziyareti ve onlara koruyucu ailelik yapanlarla buluşmaları.
Onları görüp etkilenmemek ne mümkün!Rabbim yardımcıları olsun ve biz binlerce kez şükretmeliyiz halimize muhtaç olmadığımız ve muhtaç bırakmadığımız için yavrularımızı.
Allah zengin insanların gönlüne bol bol merhamet ve vicdan versin ki bu çocukların elinden tutanların sayısı daha çok olsun inş...
Pazar pazar bunalttıysam sizi özür ama inanın ben çok etkilendim.
kızlar amcamı kaybettik 6 aydır mücadele veriyordu.Akciğer kanseri
çok sigara içerdi Allah rahmet eylesin....
Çok üzgünüm
10 yaşında oğlu var...:gitme:
kızlar amcamı kaybettik 6 aydır mücadele veriyordu.Akciğer kanseri
çok sigara içerdi Allah rahmet eylesin....
Çok üzgünüm
10 yaşında oğlu var...:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?