Doğum yapmış olan anneler buraya....

amin canım aminnnn
biz 1 aydır böyleyiz canım 1 gün iyiyse bigün kötü
hani hiçyemeyen çocuk olsa hep böyle olsa anlıycam ama alışkın değiliz ki adam benden çok yemek yiyodu bugün ağladım sinirden walla
sebep ne bilmiyorum dişse çıksında bitsin bizim 2 aydır çıkmıyo dişimiz 8 de kaldık .
umarım huy edinmemiştir
hepimizin hakkında hayırlısı

Bu arada kızlar ben bugün Arı mama aldım yani pirinç unu:)Çok nostalcik:))
Hele üzerindeki resim çok tatlı yaaa egeye yaptım biraz biberonda bayıldı..Biz onla büyümüşüz ara sıra vericem Eguşa:)

sağol canım benim geçecek inşallah dediğin gibi aslında en büyük derdimiz yemek olsun
yese kilo almış vermiş umrumda olmayaca zaten de yemeyince gerçekten insanın sinirleri laçkalaşıyo bide bugün sanırım ikimizde inat yaptık biraz anasının oğlu inatçi köpek :)
ben o obeze kurban olayımmm sarı kuzum benim öpüyom ege kuzumu uyumuştur inşallah ve umarım bu gece çok uyanmaz :)

Sağol teyzesi uyudu valla arı mama yaptım dedim ya ilk olrak onun içinde hiç faydası yok falan diyorlar ama mesela gogly de pirinç unu aman ne bileyim aldım işte belki tok tutar uyur diye bir denemediğim o kaldı..Ne iyi geceler maması ne çayı bir işe yaramadı birde şimdi uyurmu sabaha kadarkaydirigubbakcemile3Arı mama işe yarasın ben gündüz her türlü vitamini verir gece arı mamayı kutusuyla yedirirm ona yeterki uyusun:roflol:

Ben Ege sabaha kadar uyusa kesin gece dürter bakarım ne oldu diye:roflol:Yada alır doktora götürürm doktor bey çocum sebehe kadar deliksiz uyudu diye:roflol:

gözdecim baksana boyunun maşallahı var
kilo herzaman olur canım ya üzme kendini
tedirgin olma şeker denizoda hisseder o zaman
yarın çorba muhallebi meyve ne varsa yer inşallah kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar bugünlerde Egenin ağzında tuhaf bir koku var neden oluyor bilmiyorum kafama takılıyor çok acaba dilerdenmi dedim ama anlamadım gitti böyle birşey yaşayan varmı?Birde diş temizliği nasıl yapılırki elletmiyorlar bile...

duygucum ben denize oral-b nin 1-2 yaş için olan diş fırçasını aldım
biz dişimizi fırçalarken çok istiyodu o da
2-3 ay oluyo alalı hergün veriyorum eline bikaç dakika oyalanıyo onunla dişlerine falan çok güzel sürüyor bizim taklitimiz yapıyor fırçayı sağa sola yapamıyoda kafasını yapıyo zeki oğlum :))) ne kadar temizliyodur bilmem ama biraz işe yarıyodur herhalde hemde alışkanlık kazanması için iyi oluyodur

canım koku diştende olabilir
bide aklıma reflü geldi belki hala biraz devam ediyordur reflüsü o da koku yapar bildiğim kadarıyla

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlarr.
Gözdecim canım üzülme güzelim bugünlerde bunlara birşeyler oluyor anlamadım gitti benimkinde de yeme problemleri var ama maşallah boyu iyiymiş uzun olacak yakışıklı.
Diş fırçalamayı nasıl alıştırdın canım benim hiç aklıma gelmemişti.
Duygucum msnden yazdım ama bende istiyorum diyet listesindenn.:))

bende aldım ama hala pek işe yaramıyor bizimki ağzına alıp pipo gibi oynuyor kaydirigubbakcemile3sallana sallana yürüyor

koku ben farketmedim ama karışık birsürü yiyecek veriyoruz ceyline dün sarımsaklı çorba yaptım yanına yaklaşılmıyordu:roflol: ben pek sevmem sarımsağı yememde fazla ama kıza yedirdim mecburen sağlık meselesi ve kokudan öpemedim zilliyikaydirigubbakcemile3 bu tarz bişii olabilir belkide anım e dişlerde başladı tabii temizleyemeyince koku olabilir ben temiz bir beyaz tülbent vardı kestim onu onla dişlerini üstten silmeye çalışıyorum diş jelini sürücem diye kandırıp napiim nekadar silebilirsem şimdilik diş temizlemeye alışsında ozaman fırçayla hallederiz devamında

ne dietiymiş o duygu verde bende başlayayım kendime gelince 72 kg yim hala ben en az 12 kg gitmeli de biraz rahat edeyim devamı sonra gelir artık

ben oturamıyom karnım ağrıdı gene kaçtım kendinize iyi bakın accık uzanıp tv seyredem belkim uykum gelir

uyuyabilmek için tavsiyeleriniz varmı kızlar bekliyorum ilaç kullanmak istemiyorum malum pek fazla da ilaç alamıyorum düzenli yada geçici farketmez meret kötü bir bünyem var fazla yorgun ve kırılganlaştı artık her şeyden nem kapıyom bitkisel çay içtim dün bi karışım sabaha kadar mide ağrısından duramadım rennie aldım bi tanede accık rahatladım yaw mide sorunlu migren var tansiyon problemi var var da var anasını satiimmm

ıyi Pazarlar Hepinize...
Dışarıda yağmur yağıyor,yan tarafımızda fırın burnuma mis gibi poğaça kokuları geliyor bi de çayla hiiç fena olmazdı (ama rejime devam),kızımla babası mışıl mışıl uyuyor bense yetiştirmem gereken bi çevirinin derdindeyim.Ve akşamki programın etkisinde...
ıHH diye bir kurum var onun programı vardı biz de oraya gittik. 'Yetimler Buluşması' dünyanın değişik bölgelerinde yaşayan,özellikle savaşta annesini babasını kaybetmiş çocukların Türkiye ziyareti ve onlara koruyucu ailelik yapanlarla buluşmaları.
Onları görüp etkilenmemek ne mümkün!Rabbim yardımcıları olsun ve biz binlerce kez şükretmeliyiz halimize muhtaç olmadığımız ve muhtaç bırakmadığımız için yavrularımızı.
Allah zengin insanların gönlüne bol bol merhamet ve vicdan versin ki bu çocukların elinden tutanların sayısı daha çok olsun inş...
Pazar pazar bunalttıysam sizi özür ama inanın ben çok etkilendim.

Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar...Dünden beri İzmirde pek yağmurlu sıkıcı bir hava kapalı hiç sevmem içim sıkılır bu havalarda..İnşallah öğlene doğru gösterir güneş kendini... Canım sağol benimkinin hiççç ilgisi yok ama bende alayım firça..Nette temiz bir tülbentle geceleri silin diyor mümkünmi dişine bakcam diye ağzını bile açtırmıyor:gitme:
Canım bugün veririm çok geç gördüm çamaşır asıyordum bu sefer sen gitmişin:)
:roflol::roflol:a.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ege sildirmiyor canım bir kaç kez denedim ama yine deneyim bakalım acaba ondanmıki yaa başka birşey olmasın mideden falan o kafama takılıyor:sinifsinif:
ne dietiymiş o duygu verde bende başlayayım kendime gelince 72 kg yim hala ben en az 12 kg gitmeli de biraz rahat edeyim devamı sonra gelir artık
Tamam şeker yazarım öğlen size...
Ne kadar güzel bir buluşma olmuş Semacım gerçekten dediğin gibi Allah zenginlerin kalbine merhamet versin...

kızlar amcamı kaybettik 6 aydır mücadele veriyordu.Akciğer kanseri
çok sigara içerdi Allah rahmet eylesin....
Çok üzgünüm
10 yaşında oğlu var...:gitme:

kızlar amcamı kaybettik 6 aydır mücadele veriyordu.Akciğer kanseri
çok sigara içerdi Allah rahmet eylesin....
Çok üzgünüm
10 yaşında oğlu var...:gitme:

canim cok uzuldum,2 sene once halami kaybetmistim beyin kanseri yuzunden.evet hepiniz cok uzuluyorsunuzdur ama inan onun icin daha iyisi olmustur.Bu acilardan kurtulmus artik.Oglucu icin cok uzuldum daha kucuk,Allah hep yaninda olur Insallah.Sana ve tum ailene sabir versin Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…