- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.341
başınız sağolsun canım,allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın.kızlar amcamı kaybettik 6 aydır mücadele veriyordu.Akciğer kanseri
çok sigara içerdi Allah rahmet eylesin....
Çok üzgünüm
10 yaşında oğlu var...:gitme:
umuttan alıntıyı,balıkla ilgili konuya yorum yapmak için yazdımUmutcum aynen Egede öyle..Ben bıktım artık dolap toplamaktan bütün dolapların kulplarını çıkardım..Salondaki çekmecelerden tutta bulaşık makinesine kadar hepsini açabiliyor ve boşaltıyor ve maşallah dediğin gibi elini hiç bir şekilde sıkıştırmıyor:)Kapıyı itiyor elini çekiyor tam kapanırken:)Mutfakta keza tek başına kalsın makinede ne kadar kaşık tencere tava varsa boşaltıyorkaydirigubbakcemile3Kendi odasının çekmecelerinin kulpları söküldü sökülmeyen diğer odalarda hepsi koli bandıyla bantlı:bbo:Şimdi koli bantlarını tırnağıyla kaldırmayı öğreniyorkafamçokkarıştı
İyi Pazarlar Hepinize...
Dışarıda yağmur yağıyor,yan tarafımızda fırın burnuma mis gibi poğaça kokuları geliyor bi de çayla hiiç fena olmazdı (ama rejime devam),kızımla babası mışıl mışıl uyuyor bense yetiştirmem gereken bi çevirinin derdindeyim.Ve akşamki programın etkisinde...
İHH diye bir kurum var onun programı vardı biz de oraya gittik. 'Yetimler Buluşması' dünyanın değişik bölgelerinde yaşayan,özellikle savaşta annesini babasını kaybetmiş çocukların Türkiye ziyareti ve onlara koruyucu ailelik yapanlarla buluşmaları.
Onları görüp etkilenmemek ne mümkün!Rabbim yardımcıları olsun ve biz binlerce kez şükretmeliyiz halimize muhtaç olmadığımız ve muhtaç bırakmadığımız için yavrularımızı.
Allah zengin insanların gönlüne bol bol merhamet ve vicdan versin ki bu çocukların elinden tutanların sayısı daha çok olsun inş...
Pazar pazar bunalttıysam sizi özür ama inanın ben çok etkilendim.
kızlar amcamı kaybettik 6 aydır mücadele veriyordu.Akciğer kanseri
Çok üzgünüm
Gül başınız sağolsun oğluna çok üzüldüm gerçekten..Allah rahmet eylesin...kızlar amcamı kaybettik 6 aydır mücadele veriyordu.Akciğer kanseri
Çok üzgünüm
başınız sağolsun canım,allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın.
umuttan alıntıyı,balıkla ilgili konuya yorum yapmak için yazdım
sana yorum yaptığım yazın buydu..
sonuçta mutfakta yanlız kalan bi çocuk var ortada,bu yazına istinaden söyledim
sorumsuz anne niye olasın,keza yazmışsın zaten..hani işin içinde mutfak olunca senede birde yanlız kalsa tehlikeli şeyler yapabilir diye söyledim..bidaha yorum yapan böyle olsun:bbo:bu arada baya dikkatli okumuşum sanırım.altını boşa çizmişsin.
evet canımvalla benim hep aklımda bi dönem biraz çocuk esirgeme kurumuna yardımda bulunmuştum gidip gelmiştim ama sonraları sağlıktı işti çocuktu fırsat bulamadım ilk fırsatta yine gieceğim bu tarz yerlere sadece maddi değil manevi olarakta destek olmak lazım mesela gidip yaşlı veya çocuklar ile vakit geçirmek bile büyük moral desteği oluyor böyle kurumları unutmamak lazım maddi olanaklarda olunca dahada güzel oluyor destekler
kızlar nolur bi akıl verin bebeğim bu garip hiç durmuyor banyosunu yapınca emip mışıl mışıl uyuyan bebek uyumuyor sabahtan beri uyutamıorum meme istiyor veriyorum ama 10 dk emip uyuor ikinci memeye geçemiorum uyanmıyor geri yatırıorum 15 20 dk belki yarım saat sora geri aülayarak uyanıor yalanıyor.sütüm yok desem emerken culuk culuk yutkunma sesini duyuorum.nolur bişi sölein
selam millet ben geldimm nabersiniz ben inişli çıkışlı bir ruh halindeyim bazen normal bazen sinirli bazende aşırı duygusal tembel anlar yaşıyorum =(
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=9695780#post9695780
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gül başınız sağolsun oğluna çok üzüldüm gerçekten..Allah rahmet eylesin...
Hayır okumuşun ama yanlış anlamışın altını çizdiğim iyi olmuş sana açıkladığım gibi makine boşken kapagını kendim açık bırakıyorum zaten oda sepetleri boşaltıyor dedim bunu açıklamak zorundada değilim zaten çünkü yazıyı Umuta yazmıştım sen hiç merak etme ben ne zaman,nerde bırakacağımı çok iyi biliyorum..Evimin hiç bir yerine güvenip ayaklarımı uzatıp yatmıyorum hep peşindeyim.....Boşuna altını çizen ben değil boşuna yorum yapan sensin..Yorum yapma ozaman daha mutlu olurum...
komik ama konuyu açanın yaptığı bir talihsizlik bence kimse kimsenin eşine arkadaşına ne şekilde hitap ettiğine karışamaz karışmayada hakkı yok bence boşuna geyik yaratılmak istenmiş sanırım :smiley-cool: ama ben dönürüme kocaman bir alkisalkisalkisalkisalkisalkis gönderiyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?