Doğum yapmış olan anneler buraya....

gunaydin herhese.
benim oglumda dislerini sildirmiyor,ama dis fircasi yaklasik 3-4 aydir kullaniyoruz,hep benimki isterdi ve ona ayri bitane aldim.yemek yidikten sonra kucuk bir bardagin icine su koyarim onune brakiyorum.Ilk bastan nasil yapacagi ben gostermistim onun elini tutup dis fircasini bardakta islatip sonra agzini goturdum zaten kendisi hemen fircayi cignemeye basladi,Ben eglence olsun diye hadi dislerini chik chik yapalim diyorum.Cok iyi temizlemese de en azindan dis fircalam aliskanligi kazanir.her yemekten sonra da su icirtiyorum bu sekilde az da olsa yineden agzini dislerini yikamis oluyor.

kızlar amcamı kaybettik 6 aydır mücadele veriyordu.Akciğer kanseri
çok sigara içerdi Allah rahmet eylesin....
Çok üzgünüm
10 yaşında oğlu var...:gitme:
başınız sağolsun canım,allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın.

umuttan alıntıyı,balıkla ilgili konuya yorum yapmak için yazdım
sana yorum yaptığım yazın buydu..
sonuçta mutfakta yanlız kalan bi çocuk var ortada,bu yazına istinaden söyledim
sorumsuz anne niye olasın,keza yazmışsın zaten..hani işin içinde mutfak olunca senede birde yanlız kalsa tehlikeli şeyler yapabilir diye söyledim..bidaha yorum yapan böyle olsun:bbo:bu arada baya dikkatli okumuşum sanırım.altını boşa çizmişsin.

Son düzenleme:
gül canım başınız sağolsun allah rahmet eylesın...
gözdecim üzülme canım alpde öle çok hareketlı yemıyo oda daha 9 buçuk kiloo...

evet canımvalla benim hep aklımda bi dönem biraz çocuk esirgeme kurumuna yardımda bulunmuştum gidip gelmiştim ama sonraları sağlıktı işti çocuktu fırsat bulamadım ilk fırsatta yine gieceğim bu tarz yerlere sadece maddi değil manevi olarakta destek olmak lazım mesela gidip yaşlı veya çocuklar ile vakit geçirmek bile büyük moral desteği oluyor böyle kurumları unutmamak lazım maddi olanaklarda olunca dahada güzel oluyor destekler

ceylin geldi başıma gene ekranın düğmesine ulaşmaya çalışıyor arada kapatıyor düğme hastası oldu dvd tv müzük seti pc nerde düğme var basıp kapatıyor ben kaçtım görüşürüz iyi muhabbetler

kızlar amcamı kaybettik 6 aydır mücadele veriyordu.Akciğer kanseri
çok sigara içerdi Allah rahmet eylesin....
Çok üzgünüm
10 yaşında oğlu var...:gitme:
Gül başınız sağolsun oğluna çok üzüldüm gerçekten..Allah rahmet eylesin...

Hayır okumuşun ama yanlış anlamışın altını çizdiğim iyi olmuş sana açıkladığım gibi makine boşken kapagını kendim açık bırakıyorum zaten oda sepetleri boşaltıyor dedim bunu açıklamak zorundada değilim zaten çünkü yazıyı Umuta yazmıştım sen hiç merak etme ben ne zaman,nerde bırakacağımı çok iyi biliyorum..Evimin hiç bir yerine güvenip ayaklarımı uzatıp yatmıyorum hep peşindeyim.....Boşuna altını çizen ben değil boşuna yorum yapan sensin..Yorum yapma ozaman daha mutlu olurum...

Son düzenleme:

Ne güzel sadece düşünmekle kalmayıp faaliyetede geçirmişsin.Allah razı olsun senden.Doğru söylüyorsun gidip ziyrety edip onlarla vakit geçirmekte lazım.

kızlar nolur bi akıl verin bebeğim bu garip hiç durmuyor banyosunu yapınca emip mışıl mışıl uyuyan bebek uyumuyor sabahtan beri uyutamıorum meme istiyor veriyorum ama 10 dk emip uyuor ikinci memeye geçemiorum uyanmıyor geri yatırıorum 15 20 dk belki yarım saat sora geri aülayarak uyanıor yalanıyor.sütüm yok desem emerken culuk culuk yutkunma sesini duyuorum.nolur bişi sölein

Canım acaba dokunacak bırsey mı yedın de gaz yaptı? yada sogukta kaldı usuttumu usutmekte cok gaz yapar ? sanırım yenı dogan donemınde bebegın bu sorunu ılk olarak gaz dıye dusunurum ben.. acaba kulakla ılgılı bır problemde olabılır mı... butun gun boyle olduysa bı doktora goturmekte fayda var canım umarım onemlı bırseyı yoktur..

Sorun değil Serapcım ben havale ettim onu Allaha ve Kazen Bey' e..Bende çok üzüldüm ama zaten gerekli işlem yapıldı..Üzülme canım..

selam millet ben geldimm nabersiniz ben inişli çıkışlı bir ruh halindeyim bazen normal bazen sinirli bazende aşırı duygusal tembel anlar yaşıyorum =(

hhhhhhhhşşşşşşşşşşşşşşşşt kızlar gerilmeyelim lütfennn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:içelim:

Bencede canım ya herkesin kendi hayatı ve seçimi istediğini söyler dediğin gibikaydirigubbakcemile3Ben alkışlıyorum Betülü ve seni:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…