- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.361
dönürüm normaldır.... bıraz tembellık yap sende valla kostura kostura kendıne bakmıyorsun.. dınlen canımm..
hhhhhhhhşşşşşşşşşşşşşşşşt kızlar gerilmeyelim lütfennn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:içelim:
Sorun değil Serapcım ben havale ettim onu Allaha ve Kazen Bey' e..Bende çok üzüldüm ama zaten gerekli işlem yapıldı..Üzülme canım..
Kızlar dün Egeye arı mama verdim ya 3 saat uyudu deliksiz acaba mamadanmı yoksa Allahmı acıdı bilmiyorum tabilülülülülülü
noluyor kimi allaha havale ettin kız kazen kime ne işlemi yapıyo anlayamadım:sm_confused::uhm: fransız kaldım bu ara pek girmiyom ya herşey benim dışımda gelişiyor alışık değilim böyle şeylerekaydirigubbakcemile3
komik ama konuyu açanın yaptığı bir talihsizlik bence kimse kimsenin eşine arkadaşına ne şekilde hitap ettiğine karışamaz karışmayada hakkı yok bence boşuna geyik yaratılmak istenmiş sanırım :smiley-cool: ama ben dönürüme kocaman bir alkisalkisalkisalkisalkisalkis gönderiyorum opuyorumnanaktan
Kız sus bak senin yüzünden uyarı alcam konu kapandı dedim ya:)Emel bana yazı yazmış bende onu Kazen Beye söyledim o da sildi ve uyarıda bulundu konuşmak yasak bacım:)Sonra banada uff olur:)Ben sana anlatırım bacım aklı başında olay değil zaten sen takma bunları kafana:)
neyse ben kaçar görüşürüz...
bu kk daki hatunlarda abartıyorlar bazen
yok şımarıklıkmış cart curt
sırf polemik yaratmak başka bişey değil
Tesekkurler kızlar :)
allahın emriyle git niye kaçıyon kızzkaydirigubbakcemile3 buz gibi bir espiri oldu ama idare edin ısınıcam yakındakaydirigubbakcemile3
Marankı anneler ıcın dogal mama tarıfı verdı sımdı haberturk te;
1 havuc, 1 patates ı 3 dk haslayın. rendeleyın. tereyag ve ırmıkle bıraz daha haslayın puresını yapıp verın.
anne sutunde ne varsa bunlarda vardır cok faydalıdır dıyor..
ayva ve armutun besın degerlerı de anne sutune cok yakınmıs.. bunlarıda mevsımınde sık sık yedırın dıyor.
ayvanın recelını kompostosunu yapıp dıger aylarda tuketın dedı ozellıkle de emzıren annelere gunde uc ogun ayva kompostosusu sutu 3 kat artırır dedı..
cogu yaptıgımız seyler tabıkı ama bılınclı olarak yapmak daha guzel.. ben havucu ve patatesı cok sık koyarım corbalarına ama sımdı daha da mutlu oldum ogluma ıyıkı yedırıyormusum bol bol dıye :)
bırde ırmıgın cok faydalı oldugunu soyledı o da cok sık verılmelıymıs.. ırmıge maydonoz katın, lahana katın, karnıbahar, kerevız mevsımıne gore hergun bırınden koyun cocugun baska hıcbıseye ıhtıyacı kalmaz dıyor..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?