Doğum yapmış olan anneler buraya....

dönürüm normaldır.... bıraz tembellık yap sende valla kostura kostura kendıne bakmıyorsun.. dınlen canımm..

öle valla hayatı sanki ellerimden kayıp gidiyor planlarım herşeyim altüst oluyor kendimi toplayıp düzene girmeliyim yeniden bayaa boşverdim bu aralar herşey karman çorman oldu ama düzelteceğim herşeyi planlayıp hayatımı düzene sokacağım yeniden inşallah

Sorun değil Serapcım ben havale ettim onu Allaha ve Kazen Bey' e..Bende çok üzüldüm ama zaten gerekli işlem yapıldı..Üzülme canım..

noluyor kimi allaha havale ettin kız kazen kime ne işlemi yapıyo anlayamadım:sm_confused::uhm: fransız kaldım bu ara pek girmiyom ya herşey benim dışımda gelişiyor alışık değilim böyle şeylerekaydirigubbakcemile3

Kızlar dün Egeye arı mama verdim ya 3 saat uyudu deliksiz acaba mamadanmı yoksa Allahmı acıdı bilmiyorum tabilülülülülülü

Kızlar dün Egeye arı mama verdim ya 3 saat uyudu deliksiz acaba mamadanmı yoksa Allahmı acıdı bilmiyorum tabilülülülülülü

tok tutmuş olabilir bende geçen akşam meyveli 8 tahıllıyı verdim gece ceyline biberonla verdim 120 cc kadar içirdim uyudu maşallah ama bidaha denedim papaz 2.defa yemedi kaydirigubbakcemile3

sen hangisini veriyorsun birkaç çeşiti çıkmış gördüm markette ama 1 kez verdim ona oda 6 aylık falandı sanırım pek sevmemişti bizimki bidaha almadım bende

Kız sus bak senin yüzünden uyarı alcam konu kapandı dedim lütfen:)Emel bana yazı yazmış bende onu Kazen Beye söyledim o da sildi ve uyarıda bulundu konuşmak yasak bacım:)Sonra banada uff olur:)Ben sana anlatırım bacım aklı başında olay değil zaten sen takma bunları kafana:)

Son düzenleme:

bu kk daki hatunlarda abartıyorlar bazen
yok şımarıklıkmış cart curt
sırf polemik yaratmak başka bişey değil

hmmm okk ok ben bu başka bişi sandım okuyamadığım için yazıları neyse allah kolaylık versin diyeyim ozaman kapattım konuyubuyrunnnnnnnnnşutarafagitti

Marankı anneler ıcın dogal mama tarıfı verdı sımdı haberturk te;

1 havuc, 1 patates ı 3 dk haslayın. rendeleyın. tereyag ve ırmıkle bıraz daha haslayın puresını yapıp verın.
anne sutunde ne varsa bunlarda vardır cok faydalıdır dıyor..

ayva ve armutun besın degerlerı de anne sutune cok yakınmıs.. bunlarıda mevsımınde sık sık yedırın dıyor.

ayvanın recelını kompostosunu yapıp dıger aylarda tuketın dedı ozellıkle de emzıren annelere gunde uc ogun ayva kompostosusu sutu 3 kat artırır dedı..

cogu yaptıgımız seyler tabıkı ama bılınclı olarak yapmak daha guzel.. ben havucu ve patatesı cok sık koyarım corbalarına ama sımdı daha da mutlu oldum ogluma ıyıkı yedırıyormusum bol bol dıye :)

bırde ırmıgın cok faydalı oldugunu soyledı o da cok sık verılmelıymıs.. ırmıge maydonoz katın, lahana katın, karnıbahar, kerevız mevsımıne gore hergun bırınden koyun cocugun baska hıcbıseye ıhtıyacı kalmaz dıyor..:)

evet ya tv deymiş az önce eşim çabuk gel çabuk tv ye bak diyordu bende bişii old sandım meğer bunu diyormuş =) adam güzel bilgiler veriyor valla alkisalkisalkis

ayvayı bende biliyordum yedim baya hamileyken bile çok yemiştim ama fayda etmedi bana maleseff =(

benim canım acayip tatlı bişiiler çekti yaw ne yesem diyom ama aklıma bişii gelmiyor öle çok tatlı değil hani çikolatalı kremalı değil ama ne yyiyebilirim diye bi bakem bakalım ne var evde yada ne pişirebilirim yoksa bi kekmi yapsamda çayla içsek du bakem evde kabartma tozu varmıydı yaww

tavşan kanı çay demledim yanındada bunlar var beklerim kızlarrrkaydirigubbakcemile3cokacimcoookyerimsenibenbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

kızlar alp in üstten bitane kök dişi patlamış baya da gelmiş ya nasıl farkedememişim çocugun bu kadar huysuz olmasının bir sebebi varmış yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…