- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.381
hicran nasılsın canım...
dinlene bildin mi?
canım hayırlı olsun hemde geçmiş olsun dişler gerçekten fena yapıyor yavrularımızı ceylinin de alt arkalar fene şişmiş patlamak üsere o nedenle bişi yedirmekte zorlanıyoruz gecede uyanıp duruyor sık sık bu nedenle sanırım jel bile fayda etmiyor artık arada ağrı kesici vermek zorunda kalıyorum eli ağzında genelde hep parmağını ısırıyor zillimkızlar alp in üstten bitane kök dişi patlamış baya da gelmiş ya nasıl farkedememişim çocugun bu kadar huysuz olmasının bir sebebi varmış yaa....
hicroşum 10 parmağında 10 marifet maşallah
çok güzel görünüyo kızz
eline sağlık
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyi espiri kız ben beğendim vallaallahın emriyle git niye kaçıyon kızzkaydirigubbakcemile3 buz gibi bir espiri oldu ama idare edin ısınıcam yakındakaydirigubbakcemile3
Allah seni ne yapsın bak gece gece canım çekti ne hamaratsın ya maşallah Hicrancım ben senin yaptığın işin yarısını yapamam banada öğretsene kıııtavşan kanı çay demledim yanındada bunlar var beklerim kızlarrrkaydirigubbakcemile3cokacimcoookyerimsenibenbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
kızlar alp in üstten bitane kök dişi patlamış baya da gelmiş ya nasıl farkedememişim çocugun bu kadar huysuz olmasının bir sebebi varmış yaa....
betülcüm canım seni tebrik ediyorum nasılda sabırla ve güçlü bir şekılde eşinı beklıyosun..
keke sesnın kadar güçlü olabilseydım eşim gideli bu gün 17. gun ve ben bunalımlardayım..
bi kaç gundur arayamadı bu gun konuştuk ve ben ona biran önce bizide götürmesı için yalvardımsonuçta en fazla bir ay sonra ben yanına gidicem yada o gelıcek yanıma ama dayanamıyorum gunum kötü geçiyo eşim yanımda olmadığı için senı ve serap ı gördukce utanıyorum kendımden ne kadar sabırsızım sulu gözluyum sonuçta eşimde bizim için çalışıyo allah size kolaylık versın canlarım...
hayırlısı olsun fatmacım inşallah istediğin gibi bir iş bulursun..mevlüdecim işe başlayamadım canım olmadı hayırlısı değilmiş demek
canım eşini özlemekte çok haklısın canım inşallah kısa zamanda kavuşursunuz
Amın tatlım amıın...
Belkı senın durumunda olsam beklemek bana da ıkı mıslı zor ve sınır bozucu gelırdı belkı sorunda cıkartırdım..
Ama bu durum cok farklı ıste.. vatanı bır gorev ve mecburıyet.. gıtmesı surda dursun yeterkı saglıklı olsunda ustune 1-2 ay daha bıle beklerım dıyorum...
Zor ayrı kalmak.. helekı hıc alısık olmadıgım bır durum.. ısten yarım saat gecıkmesını bıle sorun yapan merak eden bırıyken ben sımdı 2-3 gunde bır konusuyoruz ve o dakıkalara doyamıyorum..
Bırde tehlıkelı bır bolgede olması, ıkımızınde kıymetını daha cok bıldırdı bıze.. bundan oncesını o kadar cok gozden gecırıyorum kı esım de oyle.. kıymetını bılememısım yanyana olmanın, zamanın dıyorum...
Ilk bır ay gercekten zordu... gecmıyordu.. ama bunu yasayanlarında hep dedıgı gıbı ılk bır aydan sonra zaman akmaya baslıyor...
Çok sukur.. tek duam sag salım donmesı baska bısey ıstemıyorum... ne kadar kafamı dagıtsamda hıcbırsey yokmus gıbı telkın etsemde kendımı bazen aklıma olmadık dusunceler gelıyor..
dusunmeye bıle korkuyorum.. rabbım dusuncesını, ruyasını bıle uzak tutsun hepımızden...
sıkma canını... umarım hersey gonlunce olur senınde hayatında.. bu ayrılıklar bıter kurulu bır duzenınız olur ınsallah...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyi espiri kız ben beğendim valla
Allah seni ne yapsın bak gece gece canım çekti ne hamaratsın ya maşallah Hicrancım ben senin yaptığın işin yarısını yapamam banada öğretsene kııı
Hayırlısı olsun canım bende valla çıksa farketmicem ağzına dokundurmuyor aniden görcem herrhalde senin gibi...
hicran süper görünüyor bunlar tarif istiyorum mutlaka :hulya:
betülcüm canım seni tebrik ediyorum nasılda sabırla ve güçlü bir şekılde eşinı beklıyosun..
Keke sesnın kadar güçlü olabilseydım eşim gideli bu gün 17. Gun ve ben bunalımlardayım..
Bi kaç gundur arayamadı bu gun konuştuk ve ben ona biran önce bizide götürmesı için yalvardımsonuçta en fazla bir ay sonra ben yanına gidicem yada o gelıcek yanıma ama dayanamıyorum gunum kötü geçiyo eşim yanımda olmadığı için senı ve serap ı gördukce utanıyorum kendımden ne kadar sabırsızım sulu gözluyum sonuçta eşimde bizim için çalışıyo allah size kolaylık versın canlarım...
selam kızlarr
kendımı çok hafiflemiş hissediyorum,kiloda vermedim ama:dance:
ismini veremediğim arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,biliyordum zaten böyle diyeceklerini
mertim uyudu,benimki maç izliyor,uyur kalır birazdan..
pazartesileri hiç sevmiyorum,sanki işe gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?