Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar amcamı kaybettik 6 aydır mücadele veriyordu.Akciğer kanseri
çok sigara içerdi Allah rahmet eylesin....
Çok üzgünüm
10 yaşında oğlu var...:gitme:
Gül canım çok üzüldüm başınız sagolsun Allah geride kalanlara sabır versin.
hicrancım çok teşekkür ederim en kısa zamanda yapıcam
Fatmacım sana katılıyorum bende deniyecegim çok güzel görünüyorlar.
Kimseler kalmamış sanırım herkese iyi geceler.

günaydın..pırtlı bi geceninuykusuz sabahından merhaba:)
dun gece mısafırlıkteydık..akşamyemeginide yemedi..meyve ıvır zıvır atıştırdı..ne yaptıysa sabahı sabah ettik..ben bikaç bebek daha vardı baya bi oynadılar..hatta bitanesi oglumun suratına hapşurdu dıye deim eyvah hastamı olduk ama babası popoya patpatlatınca anladık..zinco verıcektım mamada ıstemedı..bugun anlarız meramını..

gülüm allah taksiratını affetsin.başın saolsun.
duygu,hicran teyzoşlar saolun..
gözdecim..düşmanına beddeua ediceksen iştahsız çocugun olsun demek yeterliymiş..adama saç baş döktürür iştahsız bebek..ama ben ınanıyorumki denizinki bi dönem.çunki iştahsız çocuk kendini daha 5 aylıkken felan belli edıyo..maşallah pekde boylu poslu annesi..kan tahlılınde okadar detaylı yorumlamadı bızımdr..başka dra daha gösterip yorumlatsammı acep bende..bi sıkıntı görseydi yorumlardı heralde ama napim güvenemıyorum drlara..
bende bugun nıhayet kadın dogumcuma gidicem.spiral için tarıhte ayarlıcaz..
sağlıklı ve bereketli bi hafta olsun işallah.

nuraycım ben picassayla yapıyorum o işleri..ama orjınallerını bastırmak daha ıyı oluyo.oynanmış fotoların baskı kalıtesi düşüyo..bastırıcağın fotoların orjınlerını kaybetmemek lazım..

Günaydın...
Uyku problemi de yemek yememe de hakkaten sinir bozucu bi durum.Ama çok şükür sağlıklılar o zaman insan çok stresli oluyor.
Benim kızım dün sabah uyandıktan sonra akşam yatana kadar sadece yarım saat uyudu.Gün içinde 2 kere uyuyor normalde dün sadece bir kere ve o da yarım saat uyudu.Misafir geldi dün,çocuklarda vardı bayılıyo çocuklarla oynamaya.Tabi onlar gidene kadar uyumadı.Sonrasında bi uykusu kaçtı ki sormayın.Bi eşim uyutmaya çalışıyor bi ben bi türlü uyumuyor.En son onu odada yalnız bıraktım tabi baya bi ağladı (içim gitti ama dayanıcam dedim,eşim zaten sürekli gidelim mi,alalım mı modunda)ama bir müddet sonra sustu,odaya girdik baktık oynuyo.Derken 23:45 te babası onu uyutmayı başardı.
ınsan O'na kıyamıyor küçücük bişey tüm gün yarım saat uyumuş,sersem gibi olmuş,yürümesi bile bi sağa bi sola ama o uyumamakta direniyor.Aklı çocuklarda kaldı galiba.Geçen bi yerde okumuştum 1 yaşından sonra uyumamakta direnirler,sizin uyanık olduğunuzu anlayınca sizinle vakit geçirmek isterler diye.
Neyse Allah sağlık versin önce,biz annelere de sabır.

canım denize biraz detaylı test yaptı doktor biraz rengini soluk gördüm dedi o yüzden hepsini yapalım dedi .
normalde tam kan sayımı yapıp bırakılıyo belki ismete de öyle yapıılmıştır o yüzden doktor detaya inmemiştir.
denize kan sayımının haricinde demir , demir bağlama ve ferritin (bu da demir depolamaymış) bakıldı .sıkıntı olsaydı zaten kan sayımında da çıkardı içini ferah tut ...
denizin yemek yememe devam suyuna gitmeye çalışıyoruz birazdan ararım annemi bakalım napmışlar sabah

gülcüm başın sağolsun , allah yavrusuna uzun ömürler versin inşallah ,gidenin acıları son buluyo allah kalanlara sabır versin

kızlar balık yağı veriyor musunuz bebişlere ?
ben vermek istiyorum doktoru boşver dedi ama ben gene de alcam
hangi marka vermek lazım onu araştırıyorum önerisi olan var mı ?

haklısın semacım..aynen uyku sarhoşu oluyo..ismet bayadır uykuyla cebelleşen bi bebek..heleki ortam kalabalıksa evyah eyvah..biyerlere gitmeyelim tüm düzenimiz şaşıyo..sağlık olsunda canımcım dediğin gibi gerisi yaşicağımız haller...
gözdecim teşekkürler..anladım..ben kendı kafama göre sevenseas verıyorum portakallı..öneleri öğürüyo dıye mamasına katıyodum ama etkısı azalıyomuş..haftada bir veriyorum..ıkıgunde birde minadex multıvıtamın verıyorum.onun içindede az mıktarda balılyağı var..bence bi dene çünki balıkyağı iştah açıyo diye söylenıyo..ismetinde biraz farketti diyebilirim..bide ben şikayet edıyorum ama şükür rabbimeismet iştahsız bi bebek deil..ama lüplüp yiyen bi bebekte deil:)

günaydın güzel anneler

onur çorapları hiç sevmiyor kızlar hep çıkarmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3 işte bu da kanıtı

bende sevenseas ve nutrigen arasında kaldım .
doktorun denize verdiği demir için olan toz nutrigen'in ferromixin diye bişey. onu araştırırken baktım balık yağlarıda varmış 3 çeşit olmadı bide eczaneye sorarım

günaydın güzel anneler

onur çorapları hiç sevmiyor kızlar hep çıkarmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3 işte bu da kanıtı

ay face de baktım dün bu fotolara serseri yaa.
bide ciddi ciddi :)
denizde aynı böyle hemen çıkartmaya çalışıyo , altı derili patik gibi şeyler var deniz çorapla çok kayıp düşüyo diye aldım
makosen çorap deniyo fatmacım onları çıkartamıyo deniz
hatta sabahları getiriyo bana ıhhh ıhh yapıyo giydir diyo :) aklında olsun migrosda falan bile var çorap reyonunda hemide sıcak tutuyo

teşekkürler gözdecim bende düşünüyorum o altı yumuşak derili çorplardan dktorumuz da ayakkabıyı sorduğumda onları tavsiye etmişti

Fatmacım tam fotoğraflık olmuş bu resim:)o kadar odaklanmış ki işine Onur maşallah çok tatlı.
Ben hayvan resmi olan çoraplar almıştım kızım deli oluyo arada durup onlara bakıp ayy ayyy yapıyor.
Bu arada Gözde ben balık yağı vermiyorum şimdi balık sezonu ya taze de oluyo evde pişiriyorum Allah'tan kızım da çok seviyo.

Günaydın arkadaşlar iyi haftalar:)Çok güzel bir sabah bugun güneşli güzel bir gün maşallahhh:=)
Onura maşallah çok tatlı çıkmış yerim ben onu masum yakışıklı:)
Ege çıkarmıyor çorapları hiç giyiyor çok şükürde bizimkide ayakkabısını atıyor sürekli bebek arabasındayken bakıyoruz ikiside ayağındamı diye:bbo:

bugun huysuzuz..belkı gazlı gecenın ifadesi midemizden rahatsızız..bakalım ilerleyen saatlerde neolucak..sabah havuç,patates,armut,irmik,tereyağı,7tahıllı,süt,byazpeynr,bebesisküi karışımından 8 9 kaşık kadar yedik..pekmezli kuşburnu içtik birazda..midemiz az durulsun,dışarı bi çıkalım bakalım..bi konuşsalar biranönce yaaa...deseler annecim karnımağrıyo misal....
gözdecim işallah yemiştir.
onurabi de bizden:)aynen ayakta bişi durmaz..

selam kızlar...geçmişe fazla bakamadım...gülcüm başınız sağolsunn...
bu onuru yemeli süper foto olmuş fatmacım maşallah...tunahan çoraplarını ve ayakkabılarını çok seviyor giydir diye verir hep ama o altı derili olanları hiç sevmiyor bizimki de ağlıyor onları giyince ben de giydirmiyorum napim::)):)

HERKESE GÜNAYDIN

gözdecim canım egede aynı hiç bişey yemiyor dün bütün gün süt içti 1 kase çorba ancak içtii bende çok üzülüyorum...dün birde bütün gece ateşi vardı bugün zombi gibiyim vallahii

şu onuru yiyecem zaten akıllı bıdıkkk facebokta da gördüm sabah sabaj gözüm gönlüm açıldı.

serapcım gözün aydın daha nice kilo vermeleree inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun

düğünümüz fena değildi kıslarr beyendiğim elbise satılmış alamadımm, saçımıda topuz yaptırdımm fena olmadıı akşama doğru resimleri koyarımm inşallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…