- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.401
Gül canım çok üzüldüm başınız sagolsun Allah geride kalanlara sabır versin.kızlar amcamı kaybettik 6 aydır mücadele veriyordu.Akciğer kanseri
çok sigara içerdi Allah rahmet eylesin....
Çok üzgünüm
10 yaşında oğlu var...:gitme:
Fatmacım sana katılıyorum bende deniyecegim çok güzel görünüyorlar.hicrancım çok teşekkür ederim en kısa zamanda yapıcam
hicrancım çok teşekkür ederim en kısa zamanda yapıcam
günaydın..pırtlı bi geceninuykusuz sabahından merhaba:)
dun gece mısafırlıkteydık..akşamyemeginide yemedi..meyve ıvır zıvır atıştırdı..ne yaptıysa sabahı sabah ettik..ben bikaç bebek daha vardı baya bi oynadılar..hatta bitanesi oglumun suratına hapşurdu dıye deim eyvah hastamı olduk ama babası popoya patpatlatınca anladık..zinco verıcektım mamada ıstemedı..bugun anlarız meramını..
gülüm allah taksiratını affetsin.başın saolsun.
duygu,hicran teyzoşlar saolun..
gözdecim..düşmanına beddeua ediceksen iştahsız çocugun olsun demek yeterliymiş..adama saç baş döktürür iştahsız bebek..ama ben ınanıyorumki denizinki bi dönem.çunki iştahsız çocuk kendini daha 5 aylıkken felan belli edıyo..maşallah pekde boylu poslu annesi..kan tahlılınde okadar detaylı yorumlamadı bızımdr..başka dra daha gösterip yorumlatsammı acep bende..bi sıkıntı görseydi yorumlardı heralde ama napim güvenemıyorum drlara..
bende bugun nıhayet kadın dogumcuma gidicem.spiral için tarıhte ayarlıcaz..
sağlıklı ve bereketli bi hafta olsun işallah.
haklısın semacım..aynen uyku sarhoşu oluyo..ismet bayadır uykuyla cebelleşen bi bebek..heleki ortam kalabalıksa evyah eyvah..biyerlere gitmeyelim tüm düzenimiz şaşıyo..sağlık olsunda canımcım dediğin gibi gerisi yaşicağımız haller...
gözdecim teşekkürler..anladım..ben kendı kafama göre sevenseas verıyorum portakallı..öneleri öğürüyo dıye mamasına katıyodum ama etkısı azalıyomuş..haftada bir veriyorum..ıkıgunde birde minadex multıvıtamın verıyorum.onun içindede az mıktarda balılyağı var..bence bi dene çünki balıkyağı iştah açıyo diye söylenıyo..ismetinde biraz farketti diyebilirim..bide ben şikayet edıyorum ama şükür rabbimeismet iştahsız bi bebek deil..ama lüplüp yiyen bi bebekte deil:)
günaydın güzel anneler
onur çorapları hiç sevmiyor kızlar hep çıkarmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3 işte bu da kanıtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?