Doğum yapmış olan anneler buraya....

alt açma minderi kullanmıyormusun canım böyle kazalar yaşamamak için mutlaka kullan bu veletler resmen kolluyorlar nerde açık kapı varsa orda bırakıveriyorlar benim kızda bir defasında tembellik ettim alt açma minderini koymadım bizim yatakta değişimeye başladı ayakları oynatı oynatıp işedi allahtan benim yatakta pedin altında havlulu su geçirmez çarşafta vardı yoksa yatak çişli çişli olcaktı:roflol:

Saol canımcım Şeniz maşallah ama ne goz var sende de kaydirigubbakcemile3
kucucuk kareden sıyah beyaz fotodan bıle engel tanımadın anladın evın dızaynını kaydirigubbakcemile3 o senın guzellıgın sekerııımmm Şeniz
bu arada sana bırsey soyleyım aradakı yas farkına ragmen kendımı sana cok yakın hıssedıyorum
tabı burdakı herkesi de ıcınız kıpır kıpır her zaman enerjıksınız hıcran da oyle duygu da tatlı ablalar sızııı Şeniz
butun arkadaslar ıyıkı varsınız Şeniz

Son düzenleme:

kız fazla kilolu değilsin sen haline şükret beni uzun zamandır görmeyen kişiler evrim geçirmişsin sen diyorlar bana feci moralim bozuluyor doğumdan sonraki bugünkü kkilom 81 hayatımda bu kiloyu görmeyen biri olarak ben öleyim yanii 1,5 senede tam 21 kilo almış oluyorum senağlamasenağlama ama başlıcam plates yoga ne varsa inşallah vericem bu kiloları

güüüül o dediğinden benim kızda yaptı geçenlerde hem de gece tam biz de yatacakken..artık yatak yorgan değiştik o saatten sonra ..
bu arada netten baktım pnömokokla prenevar aynı şeymiş galiba öyle yazılmış bir yerde..

kızları olanlar şanslılar .benim ki altını açtığımda pipisini kaldırıp üstüne başına işiyor.kaşla göz arasında okadar dikkat ediyorm.genelde geceleri yapıyor.ben uykuluyum ya ondan.eziyet etmek için annesine ...

he valla ya ne varsa baslayalım hepsınden bırer tane belkı verırık kılolarıı kaydirigubbakcemile3
fazla kılolu degılsın dıyorsun ama bak acıklıyorum artık soyluyorum benım ıdeal kıloma tam 15 kılo vaaaaaarrrr senağlamasenağlama
ama hamılelık oncesı kıloma ıse 10..... gercı sımdılık onu versem bıle coook farkeder..senağlama
bu arada senın profıl resmınde sarı saclı halın var ya o sen sın degıl mı o ne zamanın resmı orda kac kılosun ?

Son düzenleme:

benımkı de onu ılk dogdugunda cok yapıyordu nerdeyse her alt acmada gece gunduz :bbo:..
ama 20-30 gunden sonra yapmadı hıc aman sımdı bunada nazar deger heeeee klava:
altını actıgımda bazen ısıcek gıbı oluyor anlıyorum bıraz sılıyorum kapatıyorum beze bır ellıyorum sıcak ısemıs.. boyle cok kere oldu kapatınca yapıyor artık acıkken degıl :))

işte biz
kaldırılmıştır .. :)

Salihacım seni de görelim yaww kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:

58 kilolardaydım canım ben 2004 ekimde evlendim ve 56 kiloyla evlendim sonra aldık tabii 60 a çıktım sonra menüsküs ve fıtık ameliyatı geçirdim sonra peşpğeşe düşükler ve tedavi ilaçları vss bu hale geldim allahın izni ile vericem sabahları plates akşamları yoga yapıcam hala biraz ağrım var fazla hareket yapamıyorum koşu bandım ve-ar evde onunla başlıcam kız biraz düzene girsin yılbasından sonra başlıcam ufak ufak

Son düzenleme:
Hicran alt açması var ama bizim odada değil üşeniyom onu açmaya hemen değişiverim diyorum da ondan oldu canuum...

Betül lan sen hamişken o kadar dikkat ettin bacım kaç kilo almıştın toplam? Hatırladığım kadarıyla sen çok az kilo almıştın...nasıl hala 10 kilo var hamişlik öncesi kilona dönmeye ben annamadım valla...

Benim gibi filin bile 8 kilo fazlası kaldı ama ideal kiloma 15 kilo aynı senin gibi..

o dediğinden bizdede oldu yavs nazar ettim nazar gece uykusu iyidir 3 kere emer yatar diye diye 4 ten sonra uyumuyor yaa 2 gündür eşimde bende perişan etti keşkek gibi-tatlicadiarzu- olduk valla bi daha demicem durmuyor çok yaramaz benim oğlan çooook :1shok:

kızlar bebişleriniz ve sizler ne güzel çıkmışsınız hepinize maşaşallah Allah nazarlardan saklasın ::enbuyukkk:

işte biz
kaldırılmıştır .. :)

Salihacım seni de görelim yaww kaydirigubbakcemile5

valla ahanda kaçırdıımmm göremedimmmm yaaa::çok üzgünüm:sm_confused: ufff mutfakta işim vadı tüüühhhh bende doğru dürüst bi halimle çekiniyimmm hele gönderirim inşş.. :lepi:mervecim....hem benn utanırımda yafff:1ninca:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sengözlerimebaksanab

hı hı kaçırdın valla şekerim bizim gözelliğimizi kaydirigubbakcemile3 şansına küs kaydirigubbakcemile3 utanıcak ne var kız şurda biz bizeyi di mi yaw kaydirigubbakcemile2

ne güsel ya senin ki gittikçe sana benziyo benim ki de babaya :dilcikar::mymeka:bazen benzetiyolar bana ama genelde gözleri gülüşü aynıı baba...:jeyyar: yaramaz laelaelaelaelae
ewet hem erkekler anneye daha düşkün olur ordan yırttım he he :dance:aman napiiimm benzesindeee e ecük andiriyo anasını oda bana yeter yaff huyu benzesin heleekaydirigubbakcemile3:asigim:

hı hı kaçırdın valla şekerim bizim gözelliğimizi kaydirigubbakcemile3 şansına küs kaydirigubbakcemile3 utanıcak ne var kız şurda biz bizeyi di mi yaw kaydirigubbakcemile2

yaaa bana nneee bende istiyom :çok üzgünüm:görmekk hıh küstüümmm :jeyyar:kötükedihüsoben göremicem mi yaniiklava:
kıs utangacıım ben napimm:bbo:

hı hı tabii tabii, kız çocukla annenin paylaşımı daha bi farklı olur bi kere kaydirigubbakcemile3
kızlar annelerini de sever daha çok hıh :1closedeyes:
ayrıca benim kızım aynı bana benziyo hiç babaya falan benzemiyo bu da 2 :1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3

yaaa bana nneee bende istiyom :çok üzgünüm:görmekk hıh küstüümmm :jeyyar:kötükedihüsoben göremicem mi yaniiklava:
kıs utangacıım ben napimm:bbo:

seni mi kırıcam canım Şeniz işte muhteşem ikili
ikinci kez kaldırılmıştır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…