- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.841
Sabah kızın altını değiştirmek için yatağımıza almıştım
(nevresimleri de dün akşam eşime 50.kere söyledikten sonra zorla değiştirtmiştim) aslında her sabah bizim yatakta altını değişirim ama ilk defa böyle yaptı edepsiiiz yatağımı varya resmen mıçtı batırdı,bir iki pırt yaptı hıh iyi gazını çıkarıyor dedim sonra cofff avcumun içine ordanda tüm yatağa,varya alez,döşek hepsine geçmişti...laelaelaelaelaebokunun içinde yüzdü resemn ben koşup bez getirene kadar...Sonra da bir keyifli edepsiz,kaydirigubbakcemile2eşim işe gidecek gülmekten gidemedi halimize,babyla nasıl cilveleşiyor kıcım boklu demeden,off off bütün sabah uğraştım yine çamaşır yine ütü,as topla ütüleeee Allah güç versin hepimize...
[...............................
ÇITIR FISTIK SENİİ BEBEİŞİNE ZATEN DELÜ OLUYORUMMMMM MAAŞLLAHHHHH İKİNİZDE AAYRICA HİÇTE ŞİŞKO DEĞİLSİN. BU ARADA EVİNDE GÖZÜMDEN KAÇMIŞ DEĞİL ÇOK GÜZEL VE MODERN VE ZEVKLİ AYNI BEBEİŞİNİN ODASI GİBİ EVİNDE TAHMİN ETTİĞİM GİBİ.:enbuyukkk:
Saol canım ama ben kendıme hıc yakıstırmıyorum kıloları :a015:
bu arada evet bana benzıyorsımdı daha da cok hatta belkı takvımdekı resımden goruyorsun dur.. yasasın kendıme benzetmısımmm hihoyyyt
kociş duymasın uzulur zaten aynı sana benzemıs bana hıc benzemmıs dıyorr :teselli:
ama bazı hallerını de aynı babasına benzetıyorum da genel olarak bennn.. :asigim:
ama ben bastan soylemıstım ona genelde erkekler anneye kızlar babaya benzer dıyeee :))
kız fazla kilolu değilsin sen haline şükret beni uzun zamandır görmeyen kişiler evrim geçirmişsin sen diyorlar bana feci moralim bozuluyor doğumdan sonraki bugünkü kkilom 81 hayatımda bu kiloyu görmeyen biri olarak ben öleyim yanii 1,5 senede tam 21 kilo almış oluyorum senağlamasenağlama ama başlıcam plates yoga ne varsa inşallah vericem bu kiloları
kızları olanlar şanslılar .benim ki altını açtığımda pipisini kaldırıp üstüne başına işiyor.kaşla göz arasında okadar dikkat ediyorm.genelde geceleri yapıyor.ben uykuluyum ya ondan.eziyet etmek için annesine ...
BEN GÖRMEDİİMMMMMM YAAAAAAAAsenağlama
işte biz
kaldırılmıştır .. :)
Salihacım seni de görelim yaww kaydirigubbakcemile5
he valla ya ne varsa baslayalım hepsınden bırer tane belkı verırık kılolarıı kaydirigubbakcemile3
fazla kılolu degılsın dıyorsun ama bak acıklıyorum artık soyluyorum benım ıdeal kıloma tam 15 kılo vaaaaaarrrr senağlamasenağlama
ama hamılelık oncesı kıloma ıse 10..... gercı sımdılık onu versem bıle coook farkeder..senağlama
bu arada senın profıl resmınde sarı saclı halın var ya o sen sın degıl mı o ne zamanın resmı orda kac kılosun ?
Canım maşallah kızın çok tatlı...Allah nazarlardan saklasın....yerimseniben
Herkese Gunaydın,
Kızlar kım ne derse desın artık ben sunu anladım kı ne konusursan guzel dıye ertesı gun nazar degıyor hemen tersınee.. sımdıye kadar kac kere oldu tesaduftur dedım bır sey dedım ama yok oyle degıl.. :1no2: dün ve oncekı gun bazı arkadaslarımla konusuyordum ıste Aslanın gece uykusundan fılan.. cok guzel uyuyor hıc gece uyumadıgı olmadı ugrastırmadı bızı dedım emıp uyuyor saatlerı de duzenlı dedım ıkı ayrı arkadasla konusuyorduk annemlede konustum ayrıca rasgeldı yanı aynı konular ust uste.. her zaman 9-10 dan sonra gece uykusuna baslayan 2 saatte bır kalkıp emen sonra hıc ugrassız kendılıgınden tekrar uyuyan bebek bu gece bızı dıktı resmen..hıc agrısı yok sancısı yok aglaması yok ama uyumuyor gozler faltası gıbı acıldı 2 den sonra.. ben emzırdım babası salladı ben emzırdım babası salladı ıkımızde sabaha kadar ne uyudugumuzdan bırsey anladık ne yattıgımızdan.. böyle tesaduf olur mu yaa.. :1no2: annesıde olssan babasıda olsan farketmıyor nazarımız degıyor ıste guzel guzel dedım ne olduysa tam tersıne dondu bu gece..sancısı fılan olsa anlayacagım uyumuyor ınat ettı yaa varmı boyle bırsey hıc olmadı dogdugundan berııı... en sonunda pes ettım yatmadım artık 6 dan sonraa...
Ama sımdı sabah kalktı Allahım onceden kendı dune kadar kendı cabamla yanı sesler cıkararak guldururdum sımdı uyandı yuzumu gordu basladı gulmeye hemde ne kadar keyıflıı... butun geceyı unutturdu bı andaa yaa boyle bırsey var mı dunyada.. Şeniz :asigim:
işte biz
kaldırılmıştır .. :)
Salihacım seni de görelim yaww kaydirigubbakcemile5
valla ahanda kaçırdıımmm göremedimmmm yaaa::çok üzgünüm:sm_confused: ufff mutfakta işim vadı tüüühhhhbende doğru dürüst bi halimle çekiniyimmm hele gönderirim inşş.. :lepi:mervecim....hem benn utanırımda yafff:1ninca:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sengözlerimebaksanab
Saol canım ama ben kendıme hıc yakıstırmıyorum kıloları :a015:
bu arada evet bana benzıyorsımdı daha da cok hatta belkı takvımdekı resımden goruyorsun dur.. yasasın kendıme benzetmısımmm
kociş duymasın uzulur zaten aynı sana benzemıs bana hıc benzemmıs dıyorr
ama bazı hallerını de aynı babasına benzetıyorum da genel olarak bennn..
ama ben bastan soylemıstım ona genelde erkekler anneye kızlar babaya benzer dıyeee :))
hı hı kaçırdın valla şekerim bizim gözelliğimizi kaydirigubbakcemile3 şansına küs kaydirigubbakcemile3 utanıcak ne var kız şurda biz bizeyi di mi yaw kaydirigubbakcemile2
ne güsel ya senin ki gittikçe sana benziyo benim ki de babaya :dilcikar::mymeka:bazen benzetiyolar bana ama genelde gözleri gülüşü aynıı baba...:jeyyar: yaramaz laelaelaelaelae
ewet hem erkekler anneye daha düşkün olur ordan yırttım he he :dance:aman napiiimm benzesindeee e ecük andiriyo anasını oda bana yeter yaff huyu benzesin helee
yaaa bana nneee bende istiyom :çok üzgünüm:görmekk hıh küstüümmm :jeyyar:kötükedihüsoben göremicem mi yaniiklava:
kıs utangacıım ben napimm:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?