- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.421
günaydın güzel anneler
onur çorapları hiç sevmiyor kızlar hep çıkarmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3 işte bu da kanıtı
diasalarda bebek laptopu varmış oyuncak:)duyurulur..
HERKESE GÜNAYDIN
gözdecim canım egede aynı hiç bişey yemiyor dün bütün gün süt içti 1 kase çorba ancak içtii bende çok üzülüyorum...dün birde bütün gece ateşi vardı bugün zombi gibiyim vallahii
şu onuru yiyecem zaten akıllı bıdıkkk facebokta da gördüm sabah sabaj gözüm gönlüm açıldı.
serapcım gözün aydın daha nice kilo vermeleree inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun
düğünümüz fena değildi kıslarr beyendiğim elbise satılmış alamadımm, saçımıda topuz yaptırdımm fena olmadıı akşama doğru resimleri koyarımm inşallaaahh
aytencim fotoları geç saate bırakma çatlarız biz burda....bizimde pazar günü nikahımız var kızkardeşimin nikah sonrası da yemek olucak...bende krem rengi etek ceket takım aldım eteğimi kısa yaptırdım.altına gold rengi ayakkabı ve çanta aldım...ben çok şatafatlı elbieseler giyem,yorum zaten...
gözdecim denizom tekrar eskisi gibi yemeye başlasın inlşallah...dişlerindendir bence yksa iştahli bebk denizoda maşallah
AY BEN EGEME GEÇMİŞ OLSUN DEMEYİ UNUTTTUMMM....mafoldumbenNASILMIŞ ŞİMDİİİİ
Günaydın...
Uyku problemi de yemek yememe de hakkaten sinir bozucu bi durum.Ama çok şükür sağlıklılar o zaman insan çok stresli oluyor.
Benim kızım dün sabah uyandıktan sonra akşam yatana kadar sadece yarım saat uyudu.Gün içinde 2 kere uyuyor normalde dün sadece bir kere ve o da yarım saat uyudu.Misafir geldi dün,çocuklarda vardı bayılıyo çocuklarla oynamaya.Tabi onlar gidene kadar uyumadı.Sonrasında bi uykusu kaçtı ki sormayın.Bi eşim uyutmaya çalışıyor bi ben bi türlü uyumuyor.En son onu odada yalnız bıraktım tabi baya bi ağladı (içim gitti ama dayanıcam dedim,eşim zaten sürekli gidelim mi,alalım mı modunda)ama bir müddet sonra sustu,odaya girdik baktık oynuyo.Derken 23:45 te babası onu uyutmayı başardı.
İnsan O'na kıyamıyor küçücük bişey tüm gün yarım saat uyumuş,sersem gibi olmuş,yürümesi bile bi sağa bi sola ama o uyumamakta direniyor.Aklı çocuklarda kaldı galiba.Geçen bi yerde okumuştum 1 yaşından sonra uyumamakta direnirler,sizin uyanık olduğunuzu anlayınca sizinle vakit geçirmek isterler diye.
Neyse Allah sağlık versin önce,biz annelere de sabır.
kızlar balık yağı veriyor musunuz bebişlere ?
ben vermek istiyorum doktoru boşver dedi ama ben gene de alcam
hangi marka vermek lazım onu araştırıyorum önerisi olan var mı ?
HERKESE GÜNAYDIN
gözdecim canım egede aynı hiç bişey yemiyor dün bütün gün süt içti 1 kase çorba ancak içtii bende çok üzülüyorum...dün birde bütün gece ateşi vardı bugün zombi gibiyim vallahii
şu onuru yiyecem zaten akıllı bıdıkkk facebokta da gördüm sabah sabaj gözüm gönlüm açıldı.
serapcım gözün aydın daha nice kilo vermeleree inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun
düğünümüz fena değildi kıslarr beyendiğim elbise satılmış alamadımm, saçımıda topuz yaptırdımm fena olmadıı akşama doğru resimleri koyarımm inşallaaahh
sağol canım ,canım üzülme düzelir inşallah
canım bize doktor 6. aydan itibaren verdi. şimdi şişe bitti yenisini almadık henüz
balık yağı çok faydalıymış zihinsel ve ruhsal gelişim için.
bizimkinin adı carlson fishoil limon aromalı günde 1 tatlı kaşığı
Güle güle kullan Deryacım aldıklarını bencede çok zevkli olmuş nikahta giyilcek en güzel kıyafet etek ceket:lepi:
Ayten geçmiş olsun Egeye neden ateşi var dişi geliyor herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?