Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun canım egoşuma
iştahları gelir inşallah yerine kısa zamanda ne diyimm
fotoları da bekliyoz cıtır görsün gözümüz :)

aytencim fotoları geç saate bırakma çatlarız biz burda....bizimde pazar günü nikahımız var kızkardeşimin nikah sonrası da yemek olucak...bende krem rengi etek ceket takım aldım eteğimi kısa yaptırdım.altına gold rengi ayakkabı ve çanta aldım...ben çok şatafatlı elbieseler giyem,yorum zaten...
gözdecim denizom tekrar eskisi gibi yemeye başlasın inlşallah...dişlerindendir bence yksa iştahli bebk denizoda maşallah

Güle güle kullan Deryacım aldıklarını bencede çok zevkli olmuş nikahta giyilcek en güzel kıyafet etek ceket:lepi:
Ayten geçmiş olsun Egeye neden ateşi var dişi geliyor herhalde..

slm kızlar nasılsınız bugün
ha bu arada benim takvim yerine koymuş olduğum ceylinin resim olayına pro üye olmadığım için yasakmış uyarı aldım:uhm::sm_confused: diğer arkadaşlarada duyurulur a.s.

slm arkadaşlar benim kızım 6 yaşında bu sorunları bende bebekken cok yaşadım size tavsiyem yeni dogan bebeklere fitil vermeyin cünkü bagırsak tembelligine neden oluyo ben kızıma bebekken kulak temizleme cubugunu yaga batırıp makattan içeri tıpkı ateşini olcer gibi batırıp çıkarıyodum yarım saate kalmaz yapıyodu korkmayın bebeginizin canı yanmaz ama cok rahatlar.

ben bir tane resim çekebildim makinamı ege sağolsun düşürmekten gece çekim yapamıyorum....
benim resimlerde başka foto makinasında onlar gelsin göndereyim

Eklentiler

• $PIC_1881 (Large).webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 22

canım üzülme düzelir inşallah

kızlar balık yağı veriyor musunuz bebişlere ?
ben vermek istiyorum doktoru boşver dedi ama ben gene de alcam
hangi marka vermek lazım onu araştırıyorum önerisi olan var mı ?

canım bize doktor 6. aydan itibaren verdi. şimdi şişe bitti yenisini almadık henüz
balık yağı çok faydalıymış zihinsel ve ruhsal gelişim için.
bizimkinin adı carlson fishoil limon aromalı günde 1 tatlı kaşığı

teşekkür ederim
egeye geçmiş olsun canım
fotoları bekliyoz gözlerimiz şenlensin

sağol canım ,
şimdi araştırdım biraz carlson iyiymiş tadı falan da çok güzelmiş
bundan alayım ben bu akşam
belki biraz iştahını da açar :)

merhaba arkadaşlar

GÜL başınız sağolsun allah günahlarını affetsin

AYTEN geçmiş olsun ege paşaya inşallah bir an önce iyileşir kuzum

GÖZDE canım hangi balık yağını kullanıyorsun iştah açma özelliği varmış gerçekten kardeşim de pek yemek yemez doktor balık hapı vermiş şimdi her dakika acıkıyorum diyo. inşallah bebişlerde de öyle bi etkisi olur.ben de almıştım bi ara ama demir ilacıyla kullanılamaz yazıyordu ben de geri vermiştim şimdi demiri kestik tekrar alıcam bakalım. hele sen bi dene gelişmeleri bildir emi bacım.

Selamlar kızlar..

Ben 2 gundur hıc emzırmedım Aslanı... acaba bır sorun olur mu ya nasıl yapmalı sızce ?
Azar azar kıssam desem zaten az emzırıyordum 2 defa fılan.. ama bazen göğsümde dolgunluk ve karıncalanma gıbı bısey hıssedyorum..
Bırden bırakmak dogrumudur.. gerı nasıl yapacam baska bılmıyorum ama...

bu arada teyzeleri Utku artık emmeyi bıraktı zaten az emiyordu şimdi hepten bıraktı kendimi kötü hissediyorum terkedilmiş gibiyim. sanki bi tarafım eksik gibi oldu ben onun emmesine bayılıyordum onu seyretmek çok başka bi zevkti benim için mafoldumben ama şükür ki bu zamana kadar emdi ona yeter

Güle güle kullan Deryacım aldıklarını bencede çok zevkli olmuş nikahta giyilcek en güzel kıyafet etek ceket:lepi:
Ayten geçmiş olsun Egeye neden ateşi var dişi geliyor herhalde..

bende dişi geliyor diye düşünüyorum duygucum ama bakalımmm anlıycaz yarın doktora gidecek. inşallah diştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…