- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.441
Kızlar bu balık yağı bize hiç tavsiye eden olmadı kullanmak lazımmı?
duygu denizin doktoru verme işe yaramıyo dedi ama ben vercem
niye işe yaramasınki bütün millet omega 3 yararlı diye bağrınırken
her doktorun görüşü farklı işte ,bizde balık yağları ile büyümüşüz zarar vermez bence , olursa yararı da yanımıza kar kalır
ben hamileyken doktorum ki çok güvenirim kendisine mutlaka balık yağı içmelisin diyordu bebeğin gelişimi ve zekası için , hamileyken geçince çok faydalı da kendi içince mi işe yaramıyo yani o yüsden vermeye karar verdim .
serapın söylediğinden alcam herhalde carlson fishoil limonlu
betüşüm bişi olacağını sanmıyorummm...bir iki gün sonra alışırsın sanırım şimdi emmediği için biraz sızın oluyor olabilir..kızlar bende eczaneye söledim şu balık yağından siz konuşurken şişede gözdecim geldi şimdi 36,50 lira...sanıyorum güseldir tadı bende ne zamandır istiyodum almak serapçım tavsiyen iyi oldu canım...
bende dişi geliyor diye düşünüyorum duygucum ama bakalımmm anlıycaz yarın doktora gidecek. inşallah diştir.
sağol gözdecim denizoma da yarasın...bol bol açılsın hepsinin iştahları...benim de kayınvalidem yediremiyor doğru düzgün sinir oluyorum inşallah iştahı açılır hep yemek yemek ister.ben dün akşam mesela bi kase çorba bi tabakta yoğurtlu pilav yedirdim nasıl yemiyo anlamıyorum bana yemiyo diyo kayınvalide.
sağol canım ,
şimdi araştırdım biraz carlson iyiymiş tadı falan da çok güzelmiş
bundan alayım ben bu akşam
belki biraz iştahını da açar :)
Kızlar bu balık yağı bize hiç tavsiye eden olmadı kullanmak lazımmı?
betüşüm bişi olacağını sanmıyorummm...bir iki gün sonra alışırsın sanırım şimdi emmediği için biraz sızın oluyor olabilir..kızlar bende eczaneye söledim şu balık yağından siz konuşurken şişede gözdecim geldi şimdi 36,50 lira...sanıyorum güseldir tadı bende ne zamandır istiyodum almak serapçım tavsiyen iyi oldu canım...
merhaba arkadaşlar
GÜL başınız sağolsun allah günahlarını affetsin
AYTEN geçmiş olsun ege paşaya inşallah bir an önce iyileşir kuzum
Selamlar kızlar..
Ben 2 gundur hıc emzırmedım Aslanı... acaba bır sorun olur mu ya nasıl yapmalı sızce ?
Azar azar kıssam desem zaten az emzırıyordum 2 defa fılan.. ama bazen göğsümde dolgunluk ve karıncalanma gıbı bısey hıssedyorum..
Bırden bırakmak dogrumudur.. gerı nasıl yapacam baska bılmıyorum ama...
sağol canım amin inşallah. utku nasıl oldu iyi oldu dimi.
sağol gözdecim denizoma da yarasın...bol bol açılsın hepsinin iştahları...benim de kayınvalidem yediremiyor doğru düzgün sinir oluyorum inşallah iştahı açılır hep yemek yemek ister.ben dün akşam mesela bi kase çorba bi tabakta yoğurtlu pilav yedirdim nasıl yemiyo anlamıyorum bana yemiyo diyo kayınvalide.
vallahi ikisini peşpeşe yedi tunişim...ya açsa çok güsel yiyor aslında üstelik çorbasına ekmekte koymuştum...
inşallah duygucum...ya biraz üzerine düşmek gerekiyor yedirirken tuniş oynarken yiyo mesela yada köpeklere kuşlara bakarken...ay işte ne bilim buna da şükür demekten başka seçenek mi var?Allaha bin şükür yine de dimiii duygucum yaaa....
Sağol serapcım bir sorayım bende belki al derse bende alırım...evet canım tadı güzel
ipekte zorlanmadan içiyor du
inşallah faydalı olur
valla bilmemki bize doktor kullanın demişti kendisi oğluna kullanıyormuş
2 3 yaşlarında oğlu vardı.
yinede sen doktoruna sor bakalım canım.
önemli değil canım benim ne demek
vallahi ikisini peşpeşe yedi tunişim...ya açsa çok güsel yiyor aslında üstelik çorbasına ekmekte koymuştum...
Bende taze fasülye pişiriyorum yapmayı en sevmediğim yemek yaa kılçıklı olup olmadığı nasıl anlaşılıyor bunun hala çözemedim:)Bugün akşam vercem Egeye bakalım sevcekmi hala yemedi benim kılçık ayıklayamama sorunum yüzündenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?