Doğum yapmış olan anneler buraya....

betüşüm bişi olacağını sanmıyorummm...bir iki gün sonra alışırsın sanırım şimdi emmediği için biraz sızın oluyor olabilir..kızlar bende eczaneye söledim şu balık yağından siz konuşurken şişede gözdecim geldi şimdi 36,50 lira...sanıyorum güseldir tadı bende ne zamandır istiyodum almak serapçım tavsiyen iyi oldu canım...

Kızlar bu balık yağı bize hiç tavsiye eden olmadı kullanmak lazımmı?

duygu denizin doktoru verme işe yaramıyo dedi ama ben vercem
niye işe yaramasınki bütün millet omega 3 yararlı diye bağrınırken
her doktorun görüşü farklı işte ,bizde balık yağları ile büyümüşüz zarar vermez bence , olursa yararı da yanımıza kar kalır
ben hamileyken doktorum ki çok güvenirim kendisine mutlaka balık yağı içmelisin diyordu bebeğin gelişimi ve zekası için , hamileyken geçince çok faydalı da kendi içince mi işe yaramıyo yani o yüsden vermeye karar verdim .
serapın söylediğinden alcam herhalde carlson fishoil limonlu

Bizimde doktorumuz hiç birşey demedi yani ver yada verme demedi ama sanırım o da verme der diye düşünüyorum..Balık yağının iştah açma özelliğide var diye biliyorum bende bir danışayım bakalım..Bencede bir sürü faydası vardır mutlaka..Ama gece zaten kalkıyor birde onu içer sabaha kadar uyumaz aman allahımkaydirigubbakcemile3

yarasın tuna kuzumaaaa
löp löp et olsun inşallah :)))
akşama kapanmış olmaz inşallah eczaneler de bende alırım

sağol gözdecim denizoma da yarasın...bol bol açılsın hepsinin iştahları...benim de kayınvalidem yediremiyor doğru düzgün sinir oluyorum inşallah iştahı açılır hep yemek yemek ister.ben dün akşam mesela bi kase çorba bi tabakta yoğurtlu pilav yedirdim nasıl yemiyo anlamıyorum bana yemiyo diyo kayınvalide.

Deryacım tuniş annesinden yemek istiyordur belkicokacimcoookİnşallah açılır iştahlarıda bol bol yer kuzular:)

inşallah duygucum...ya biraz üzerine düşmek gerekiyor yedirirken tuniş oynarken yiyo mesela yada köpeklere kuşlara bakarken...ay işte ne bilim buna da şükür demekten başka seçenek mi var?Allaha bin şükür yine de dimiii duygucum yaaa....

sağol canım ,
şimdi araştırdım biraz carlson iyiymiş tadı falan da çok güzelmiş
bundan alayım ben bu akşam
belki biraz iştahını da açar :)

evet canım tadı güzel
ipekte zorlanmadan içiyor du
inşallah faydalı olur

Kızlar bu balık yağı bize hiç tavsiye eden olmadı kullanmak lazımmı?

valla bilmemki bize doktor kullanın demişti kendisi oğluna kullanıyormuş
2 3 yaşlarında oğlu vardı.
yinede sen doktoruna sor bakalım canım.

önemli değil canım benim ne demek

canım sen gene 2 günde bir emdir, öyle öyle azalt bence birden kesme

maaşallah kız hem çorba hem pilav aynı anda mı yedi bunları
maaşallah valla kuzumaa

maşallah Tunahan a bunları bir öğünde mi yedi kııız cokacimcoook

Tabiki canım kilosuda boyuda gayet iyi kuzunun sağlık olsun yeter:)Aman Allah nazardan saklasın diyelim:) Sağol serapcım bir sorayım bende belki al derse bende alırım...
vallahi ikisini peşpeşe yedi tunişim...ya açsa çok güsel yiyor aslında üstelik çorbasına ekmekte koymuştum...

Ohhh afiyet olsun

Bende taze fasülye pişiriyorum yapmayı en sevmediğim yemek yaa kılçıklı olup olmadığı nasıl anlaşılıyor bunun hala çözemedim:)Bugün akşam vercem Egeye bakalım sevcekmi hala yemedi benim kılçık ayıklayamama sorunum yüzündenkaydirigubbakcemile3

Duygucum uç kısımlarını elinle kırarsan kılçıkları çıkıyor.
Kış sebze açısından çok iyi oldu çocuklarımız için bi pazara çıkıyorum maşallah çeşit çeşit sebze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…