Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende daha atze fasulye yedirmedim...büyük oluyorlar yaa nasıl yediricezz ezmek mi lazım ki?duygucum kılçıklarını tek tek ayıklaman lazımmm valla ben bile kılçıklı yiyemiyommmlmaz:eguşum da yiyemezz bakkk karışmam

Semacım öyle yapıyorum ama mesela çıkmıyor o zaman yokmu anlamına geliyor:kedi:İnşallah kılçıklı olmaz yaa pöff kocam dalga geçiyor o zaman:sinifsinif:
Kış sebzeleri daha iyi valla dediğin gibi lahana karnıbahar brokoli vb bir sürü şey:lepi:

Valla yaptım ama pişince görcez deryacım inşallah kılçıkları üzerinde olmaz:)))
Bende nasıl yedirceğimi bilemedim bir kere kayınvalidem yapmıştı rondodan geçirdik tadı bozuldu ben bile beğenmedim yemedi Egede bu sefer diyorum en azından tatsın diye parmak patates gibi ısıra ısıramı versem?

merhabalar...ben 2009 şubat annelerindenim...bebeğim için almış olduğum bazı eşyaları satmayı düşünüyorum..bunlar arasında hamile iken kullandığım angelsound doppler (bebeğin kalp atışlarını dinliyorsunuz), weewell wma 290 bebek telsizi, tiny love activitot oyun adası,tiny love sunny stroll (ana kucağı-mama sandalyesi-bebek arabasına takılabilen oyuncak grubu), erkek bebek kapı süsü, dönence vb. çok az kullanılmış ürünler var...(zaten bebeğim 8 aylık düşünün yani)...yarı fiyatına vereceğim...isteyen olursa özel mesaj atabilir....

çatalla biraz ezebilirsin canım benimki normalde pütürlüyü pek yemez ama fasulyeyi yemişti. istersen bamyayla da karıştırıp verebilirsin daha akışkan oluyo

Canım ben çıkmayınca yok deyip diğerine geçiyorum
Ben yazdan beri baya pişirdim fasülye.Çatalla ezip veriyorum fasülyeyi.

deniz büyük büyük yiyodu canım taze fasulyeyi çok da sever sıpa hiç ezmiyorum ben parça parça elimle ağzına atıyorum . bu tür yemekleri böyle yiyoruz biz elle :)
kaşıkla verince çiğnemeden yutma eğiliminde oluyo çünkü böyle tek tek verince çiğneyip yutuyo

Sağolun arkadaşlar umarım benimkide güzel olur..Gözdecim bizimki çok komikti ben ayıklarken Egede mama sandalyesinde oturuyordu benim ayıkladıklarımdan al sen ısır ağzından aldım:roflol:Çiğ çiğ yicekti bıcırık yaaa

Aynen canım ben de elimle veriyorum menemen vs gibi şeyleri ekmeği batırıp veriyorum,et,balığı da elimle parçalayıp veriyorum.
Bi de kaşıkla yedirirken yemeğini son bi kaç kaşığı yemiyordu ben de onun eline verdim kaşığı tabi bi taraftan kendi elimle tutup tabağın içinden yemeği onun ağzına götürdük beraber şimdi resmen kaşık kavgası yaşıyoruz.Onun eline veriyorum kendi kaşıklayıp yiyecek bayağı uzun oluyo tabi o zaman yemek faslımız.

Selam şekerler
baş sağlığı mesajlarına teşekkürler...
Hafta sonu kız kardeşlerim Adanadan gelmişlerdi cumartesi amcam vefat etti keyfimiz kaçtı tabii
Annem bir aydır bendeydi zaten az önce hepsini yolcu ettik.Kaldık gene başbaşa kocişle.
Birazdan kayınvalidem gelir görevi devralmaya amaaaannn hayat,zaman ne çabuk su gibi akıp geçiyor,
Üzülüyorum ömür geçiyor hayat gailesiyle...

Duygucuk arı mama Ayçanın en favori mamsı ben sıkışınca ondan yaparım bazen muhallebi bazen de biberondan akışkan kıvamlı,tok tutuyor hem vitamin katkılı...

Ayça daha az ve seyrek olmakla beraber hala emiyor,sen ne yaptın Egeyi kestinmi memişten?

Edacım sağol canım...

Ben de şimdi anlamadım Merveye ne olmuş,Emel değil miydi o???CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…