- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.461
Duygucum uç kısımlarını elinle kırarsan kılçıkları çıkıyor.
Kış sebze açısından çok iyi oldu çocuklarımız için bi pazara çıkıyorum maşallah çeşit çeşit sebze.
bende daha atze fasulye yedirmedim...büyük oluyorlar yaa nasıl yediricezz ezmek mi lazım ki?duygucum kılçıklarını tek tek ayıklaman lazımmm valla ben bile kılçıklı yiyemiyommmlmaz:eguşum da yiyemezz bakkk karışmam
bende daha atze fasulye yedirmedim...büyük oluyorlar yaa nasıl yediricezz ezmek mi lazım ki?duygucum kılçıklarını tek tek ayıklaman lazımmm valla ben bile kılçıklı yiyemiyommmlmaz:eguşum da yiyemezz bakkk karışmam
Canım ben çıkmayınca yok deyip diğerine geçiyorumSemacım öyle yapıyorum ama mesela çıkmıyor o zaman yokmu anlamına geliyor:kedi:İnşallah kılçıklı olmaz yaa pöff kocam dalga geçiyor o zaman:sinifsinif:
Kış sebzeleri daha iyi valla dediğin gibi lahana karnıbahar brokoli vb bir sürü şey:lepi:
deniz büyük büyük yiyodu canım taze fasulyeyi çok da sever sıpa hiç ezmiyorum ben parça parça elimle ağzına atıyorum . bu tür yemekleri böyle yiyoruz biz elle :)
kaşıkla verince çiğnemeden yutma eğiliminde oluyo çünkü böyle tek tek verince çiğneyip yutuyo
mervenin üyeliğimi silinmiş ya
anlamadım
bende merak ettim en son banlanmış görünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?