- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.481
Edacım sağol canım...
Ben de şimdi anlamadım Merveye ne olmuş,Emel değil miydi o???CADIARZU
Hayır merve canım, emel banlı değil bildiğim kadarıyla..
hala ateşi varmış canım calpol veriyoruz düşüyor tekrar çıkıyor inşallah diştendir.
Selamlar kızlar..
Ben 2 gundur hıc emzırmedım Aslanı... acaba bır sorun olur mu ya nasıl yapmalı sızce ?
Azar azar kıssam desem zaten az emzırıyordum 2 defa fılan.. ama bazen göğsümde dolgunluk ve karıncalanma gıbı bısey hıssedyorum..
Bırden bırakmak dogrumudur.. gerı nasıl yapacam baska bılmıyorum ama...
bu arada teyzeleri Utku artık emmeyi bıraktı zaten az emiyordu şimdi hepten bıraktı kendimi kötü hissediyorum terkedilmiş gibiyim. sanki bi tarafım eksik gibi oldu ben onun emmesine bayılıyordum onu seyretmek çok başka bi zevkti benim için mafoldumben ama şükür ki bu zamana kadar emdi ona yeter
bende dişi geliyor diye düşünüyorum duygucum ama bakalımmm anlıycaz yarın doktora gidecek. inşallah diştir.
bende daha atze fasulye yedirmedim...büyük oluyorlar yaa nasıl yediricezz ezmek mi lazım ki?duygucum kılçıklarını tek tek ayıklaman lazımmm valla ben bile kılçıklı yiyemiyommmlmaz:eguşum da yiyemezz bakkk karışmam
mervenin üyeliğimi silinmiş ya
anlamadım
bende merak ettim en son banlanmış görünüyordu
Eda avatarını gorunce bı anda ask-ı memnu da kı peyker sandım kız :)
selam kıslar
meraba edacım,merve kk dan üyeliğini sildirmiş kendi isteğiyle banlanmamış:a015: yani artık girmeyecek cok üzüldüm vaktim yok diyo oyüzden msnede giremiyo ve numarasını arıyorum kapalı inş.. ciddi bişey yoktur ben sadece msnden yazıştım sizede söliim dedim ...herkese iyiy akşamlar..........a.s.
iyi geceler herkese.
emir'i uyuttum bi bakınayım dedim.ama kimseler yok.
gül başınız sağolsun canım.Allah geride kalanlara sabır versin.
hasta bebeklerimize de geçmiş olsun.
merve'de gitmiş aramızdan.üzüldüm ya.neyse sağlığı yerinde olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?