Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hayır merve canım, emel banlı değil bildiğim kadarıyla..

selam kıslar
meraba edacım,merve kk dan üyeliğini sildirmiş kendi isteğiyle banlanmamış:a015: yani artık girmeyecek cok üzüldüm vaktim yok diyo oyüzden msnede giremiyo ve numarasını arıyorum kapalı inş.. ciddi bişey yoktur ben sadece msnden yazıştım sizede söliim dedim ...herkese iyiy akşamlar..........a.s.

Merve kendi sildirmiş besbelli fotoğrafını falan kaldırmış bende üzüldüm telefonuda kapalı diyorsun umarım herşey yolundadır allah allahhh(

Merve msn deydi az önce hepinize selamı var iyiyimiş...
Silin diye msj yollamış hemen silmişler veda edemedim kimseye diyor.

aaa üzüldüm mervede ayrıldı aramızdan (
belki ilerde tekrar üye olur.

eda canım çok hoş çıkmışsın takvim bölümündeki fotoğrafında maşallah tü tü tüü :)))

Eda maşallah taş bebek zaten fotoğrafta süper çıkmış tablo gibi kesin bunu çerçeveletip asmalısın canım
Merveye bende üzüldüm umarım tekrar aramıza döner en kısa zamanda...

merhaba kızlar ben geldim gene başınızın belasııı =)) nasılsınız bakalım
ben bugün biriken çamaşırlarımı makineye atmakla meşguldüm bi taraftan asma katlama işi tabii ceylinde keza asıl iş oydu zaten bir yandan belim başım arıyor bugün hepten hem yorgunum hem hastayım yani =(

birden bırakmasaydın betülcüm ya 2 veriyorduysan 1 vermeye devam etseydin bir süre daha yavaş yavaş sütünde kesilirdi hem ama bu durumlarda doktora danışmak lazım süp bezesi pıhtılaşması oluşmasın diye yanii

yeter annesi yeter almıştır o alacağını maşallah tüm bebişlere
emzirmek anneliğin en önemli olayı bence şükürki emzirebilmişsin emzirmeyi kesmek zaten hem çocuk için hem anne için büyük bir olay boşluk oluyor sanki değilmi

bende dişi geliyor diye düşünüyorum duygucum ama bakalımmm anlıycaz yarın doktora gidecek. inşallah diştir.

bizim ceylin ağzına kolay kolay elletmiyor ama bugün farkettimki üst arkalarda uç vermiş üst dişlerimiz 8 oldu maşallahh
ama altlar hala 4 ama şişmiş 2 dişimiz var altta çıktı çıkacak oda bizi çok yıpratıyor çoğu sıkıntı dişlerden olabilir

ben ceyline 2 aydır veriyorum taze fasulyeyi çok seviyordu çatalla ezip veriyordum sonra tane tane vermeye başladım fasulyenin 4/1 i ni ama geçen akşam yaptım neyaptıysam yediremedim itti her defasında almadı ama muhallebi yaptım onun yerine löpledi zilli :sm_confused:

allah allahhhhakannehir:1shok: nedenki acep fırsat bulunca girerdi öyleyse neden sildirmişki kaydını acep tuhafff:uhm:
e cep nomuş ozamannn kız merveeeeee bizi beğenmiyonmu kızzzzzkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

iyi geceler herkese.

emir'i uyuttum bi bakınayım dedim.ama kimseler yok.

gül başınız sağolsun canım.Allah geride kalanlara sabır versin.

hasta bebeklerimize de geçmiş olsun.

merve'de gitmiş aramızdan.üzüldüm ya.neyse sağlığı yerinde olsun da.

millet kayıplarda benimde baş ağrım fena oldu dr ilaç yasak demişti ama dayanamıyacağım migren bi tutarsa değil ilaç valla acildeki iğneler bile yetmez dindirmeye çünkii ben kaçtım byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…