Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar balık yağı veriyor musunuz bebişlere ?
ben vermek istiyorum doktoru boşver dedi ama ben gene de alcam
hangi marka vermek lazım onu araştırıyorum önerisi olan var mı ?
gözde canım ben daha öncede yazmıştım bizim drumuz kilo alımı azaldıgı için vermişti balık yagı ile çinko. biz balık yagı olarak zinconun çileklisini kullanıyoruz.
diasalarda bebek laptopu varmış oyuncak:)duyurulur..
tşkler canım.
ayten canım resminiz tam net çıkmamış ama atlatmışsınız dügününüzü.Ege paşamıza geçmiş olsun.inşlah tez zamanda iyileşir.
Eda maşallah taş bebek zaten fotoğrafta süper çıkmış tablo gibi kesin bunu çerçeveletip asmalısın canım
Merveye bende üzüldüm umarım tekrar aramıza döner en kısa zamanda...
katılıyorum Duygucum çok güzel çıkmışsın Edacım. gerçekten merve kaydını sildircegine arada sıra aramıza gelirdi sildirmeseydi keşke üzüldüm.
millet kayıplarda benimde baş ağrım fena oldu dr ilaç yasak demişti ama dayanamıyacağım migren bi tutarsa değil ilaç valla acildeki iğneler bile yetmez dindirmeye çünkii ben kaçtım byyy
hicranımm bak ben geldim ama sen yoksun. nasılsın cnımm.inşlah başın falan tutmamıştır.
Fatmacım geçmiş olsun Onur paşamıza maşallah çok güzel çıkmış ozan egede çıkarıyor sürekli çoraplarını.
Herkese iyi geceler.

Günaydın güzel bir gün olsun hepimiz için:)Biz 7.30 da işe gidecek gibi hazır ve nazır uyandık kahvaltı yaptı oğlum şimdi CN de çizgi film bakıyozsositososito benim uykummm varrrmirmirmirmir

Hicrancım geçmiş olsun bu arada bendede var nedense baş ağrısı normalde hiç ağrımaz ama havadanmıdır nedir anlamadım...

duygucum resminiz çok güseeellll maşallah sizeee

uyurken eşim çekmiş koltuktazemuszemusSağol canımŞeniz
Hımm dün fasülyeyi 3 5 kılçık dışında iyi temizlemişimkaydirigubbakcemile3Ege çok sevdi Deryacım sende dene istersen bir taze fasülyeyi 4 5 parçaya böldüm ben suyundanda koydum biraz ekmek içi öyle yedi ezmedim yaniyerimseniben

Günaydın hepinize...
Duygucum resminize bayıldım maşallah.Böyle uyurken anne ya da baba çocukla beraber çekilen resimler çok hoşuma gidiyor.Maşallah size.
Bu arada ben Merve'ye çok üzüldüm ya.Telefonu var ben de ama uzun süedir cep tel.im bozuk.Bi de Merve de Fatihte oturuyor ben de.Özelden görüşelim birbirimizle diyorduk ama bi türlü görüşemedik.Onun bayramda taşınma işi vardı taşınmıştır heralde.Ama inş teline ulaşabilirdim görüşebiliriz onunla.Hakkaten çok istiyorum.

Çok teşekkürler canım benimŞeniza.s.

günaydın hanımlar

gül başınız sağolsun hicran geçmişolsun canım balık yağından bahsetmişsiniz 6 aylıkken bizde oromega 3 diye çilekli bi balık yağı kullanmıştık ama iştah için çok faydasını göremedik.

günaydın kızlar

benim canım sıkkın gene egenin kan tahlilinde lym yüksek çıktı ne olduğunu bilmioyrum akşam doktorla randevumuz var öğrenicez inşallah bişey çıkmaz birde hormonlarında bir değer var şimdi hatırlamıyorum o da düşük çıkmış

aytencim canım umarım önemli bişi değildir.kötü düşünme olur mu?inşallah akşam olur biran önce sana şimdi gün geçmez çünkü iyi haberler alırsın inşallah

Aytencim geçmiş olsun lym lenfosit oluyo bir enfeksiyonda yükselebiliyor diye biliyorum mesela yakın zamanda grip soğuk algınlığı gibi birşey olduysa olabilir canım..Geçmiş olsun inşallah iyi haberler duyarsın ccanım...

evet duygucum baktım öye yazıyo çok şükür inşallah öyle bişeydir lym nin düşüklüğü kötüymüş ayy allahım sen koru evladımııııı.

aytencim korkma canım bozma moralini
enfeksiyon olduğunda yükselir lenfosit , kötü bişey değildir merak etme , antibiyotik verir büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…