- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.501
gözde canım ben daha öncede yazmıştım bizim drumuz kilo alımı azaldıgı için vermişti balık yagı ile çinko. biz balık yagı olarak zinconun çileklisini kullanıyoruz.kızlar balık yağı veriyor musunuz bebişlere ?
ben vermek istiyorum doktoru boşver dedi ama ben gene de alcam
hangi marka vermek lazım onu araştırıyorum önerisi olan var mı ?
tşkler canım.diasalarda bebek laptopu varmış oyuncak:)duyurulur..
ayten canım resminiz tam net çıkmamış ama atlatmışsınız dügününüzü.Ege paşamıza geçmiş olsun.inşlah tez zamanda iyileşir.HERKESE GÜNAYDIN
gözdecim canım egede aynı hiç bişey yemiyor dün bütün gün süt içti 1 kase çorba ancak içtii bende çok üzülüyorum...dün birde bütün gece ateşi vardı bugün zombi gibiyim vallahii
şu onuru yiyecem zaten akıllı bıdıkkk facebokta da gördüm sabah sabaj gözüm gönlüm açıldı.
serapcım gözün aydın daha nice kilo vermeleree inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun
düğünümüz fena değildi kıslarr beyendiğim elbise satılmış alamadımm, saçımıda topuz yaptırdımm fena olmadıı akşama doğru resimleri koyarımm inşallaaahh
katılıyorum Duygucum çok güzel çıkmışsın Edacım. gerçekten merve kaydını sildircegine arada sıra aramıza gelirdi sildirmeseydi keşke üzüldüm.Eda maşallah taş bebek zaten fotoğrafta süper çıkmış tablo gibi kesin bunu çerçeveletip asmalısın canım
Merveye bende üzüldüm umarım tekrar aramıza döner en kısa zamanda...
hicranımm bak ben geldim ama sen yoksun. nasılsın cnımm.inşlah başın falan tutmamıştır.millet kayıplarda benimde baş ağrım fena oldu dr ilaç yasak demişti ama dayanamıyacağım migren bi tutarsa değil ilaç valla acildeki iğneler bile yetmez dindirmeye çünkii ben kaçtım byyy
duygucum resminiz çok güseeellll maşallah sizeee
Günaydın hepinize...
Duygucum resminize bayıldım maşallah.Böyle uyurken anne ya da baba çocukla beraber çekilen resimler çok hoşuma gidiyor.Maşallah size.
Bu arada ben Merve'ye çok üzüldüm ya.Telefonu var ben de ama uzun süedir cep tel.im bozuk.Bi de Merve de Fatihte oturuyor ben de.Özelden görüşelim birbirimizle diyorduk ama bi türlü görüşemedik.Onun bayramda taşınma işi vardı taşınmıştır heralde.Ama inş teline ulaşabilirdim görüşebiliriz onunla.Hakkaten çok istiyorum.
Aytencim geçmiş olsun lym lenfosit oluyo bir enfeksiyonda yükselebiliyor diye biliyorum mesela yakın zamanda grip soğuk algınlığı gibi birşey olduysa olabilir canım..Geçmiş olsun inşallah iyi haberler duyarsın ccanım...
aytencim canım umarım önemli bişi değildir.kötü düşünme olur mu?inşallah akşam olur biran önce sana şimdi gün geçmez çünkü iyi haberler alırsın inşallah
evet duygucum baktım öye yazıyo çok şükür inşallah öyle bişeydir lym nin düşüklüğü kötüymüş ayy allahım sen koru evladımııııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?