- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.521
aslıcım ben gittim sen gelmişin kız ben genelde bu ara geceleri uyanığım hep =(gözde canım ben daha öncede yazmıştım bizim drumuz kilo alımı azaldıgı için vermişti balık yagı ile çinko. biz balık yagı olarak zinconun çileklisini kullanıyoruz.
tşkler canım.
ayten canım resminiz tam net çıkmamış ama atlatmışsınız dügününüzü.Ege paşamıza geçmiş olsun.inşlah tez zamanda iyileşir.
katılıyorum Duygucum çok güzel çıkmışsın Edacım. gerçekten merve kaydını sildircegine arada sıra aramıza gelirdi sildirmeseydi keşke üzüldüm.
hicranımm bak ben geldim ama sen yoksun. nasılsın cnımm.inşlah başın falan tutmamıştır.
Fatmacım geçmiş olsun Onur paşamıza maşallah çok güzel çıkmış ozan egede çıkarıyor sürekli çoraplarını.
Herkese iyi geceler.
Hicrancım geçmiş olsun bu arada bendede var nedense baş ağrısı normalde hiç ağrımaz ama havadanmıdır nedir anlamadım...
kızlar bide feritin değeri düşük onu biloyomusunuz.
günaydın hanımlar
gül başınız sağolsun hicran geçmişolsun canım balık yağından bahsetmişsiniz 6 aylıkken bizde oromega 3 diye çilekli bi balık yağı kullanmıştık ama iştah için çok faydasını göremedik.
günaydın kızlar
benim canım sıkkın gene egenin kan tahlilinde lym yüksek çıktı ne olduğunu bilmioyrum akşam doktorla randevumuz var öğrenicez inşallah bişey çıkmaz birde hormonlarında bir değer var şimdi hatırlamıyorum o da düşük çıkmış
kızlar bide feritin değeri düşük onu biloyomusunuz.
canım ferritin demir depolama
denizin de düşük çıktı .
11,99 çıktı
doktor çok önemli değil dedi , bi demir tozu verdi 2 ay onu kullanacağız.
demir ve demir bağlaması iyiyse çok önemli değil canım
a.salkisalkisalkis görmemişim mesajını bende cevap veriyom kaydirigubbakcemile3
inşallah düzelir denizin değerleride canım kötü bişii değil allaha şükür yemeyle takviyeyle düzelir
Egeninde demir depolaması yüksek demir düşük çıktı doktorda hasta olmasınla alakalı dedi vücut kendini savunmaya geçtiği için depolamış dedi bu yüzdende düşük çıkmış olabilir kan 22 bizim 29 olması lazımmış..Kan damlasına başladık günde 2 kere dedi ama ben 1 kere ancak veriyorum sütle çakışmıcak diyor e sabah kahvaltı yapıyor 10 da mesela akşam 10 da yatmış oluyor yada emmiş oluyor birşey oluyor..Bende 6 ay kullanırım diye düşünüyorum ne yapayım..
bende migren var o tuttu meret işte bu ara stresli günler geçirdim ya ondandır ama dün akşam fena ağrısı dr ilaç kullanma demişti düşük yüzünden kullanmıyordum kaç gündür ama gece krize girerim diye aldım ilacı mecburensanada geçmiş olsun
canım ferritin demir depolama
denizin de düşük çıktı .
11,99 çıktı
doktor çok önemli değil dedi , bi demir tozu verdi 2 ay onu kullanacağız.
demir ve demir bağlaması iyiyse çok önemli değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?