Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım ben gittim sen gelmişin kız ben genelde bu ara geceleri uyanığım hep =(
bşım fena tuttu valla ama migren ilacımı aldım mecburen iyi geldi uyumuşum sonra biraz

Hicrancım geçmiş olsun bu arada bendede var nedense baş ağrısı normalde hiç ağrımaz ama havadanmıdır nedir anlamadım...

bende migren var o tuttu meret işte bu ara stresli günler geçirdim ya ondandır ama dün akşam fena ağrısı dr ilaç kullanma demişti düşük yüzünden kullanmıyordum kaç gündür ama gece krize girerim diye aldım ilacı mecburensanada geçmiş olsun

kızlar bide feritin değeri düşük onu biloyomusunuz.

canım ferritin demir depolama
denizin de düşük çıktı .
11,99 çıktı
doktor çok önemli değil dedi , bi demir tozu verdi 2 ay onu kullanacağız.
demir ve demir bağlaması iyiyse çok önemli değil canım

Son düzenleme:

opuyorumnanaktana.s. sağol canım
şu balık yağını bizim dr bişey demedi hanüz ama ben tubaya veriyordum küçükken çilekli vs alıyordum hep tubaya iyi geliyordu :sm_confused:

inşallah sorun yoktur canım a.s.

a.salkisalkisalkis görmemişim mesajını bende cevap veriyom kaydirigubbakcemile3
inşallah düzelir denizin değerleride canım kötü bişii değil allaha şükür yemeyle takviyeyle düzelir

a.salkisalkisalkis görmemişim mesajını bende cevap veriyom kaydirigubbakcemile3
inşallah düzelir denizin değerleride canım kötü bişii değil allaha şükür yemeyle takviyeyle düzelir

düzelir canım inşallah sağolasın , böyle büyüyecekler
bende test yaptırsam bende neler neler çıkar kimbilir o yüzden çok da takılmamak lazım
iner çıkar önemli olan zamanında önlem almak ...

aytencim birde kağıtta gördüğün referans değerler büyükler için
çocuklarda bebeklerde düşük çıkması normal , sandığın kadar düşük olmayabilir yani aslında

Egeninde demir depolaması yüksek demir düşük çıktı doktorda hasta olmasınla alakalı dedi vücut kendini savunmaya geçtiği için depolamış dedi bu yüzdende düşük çıkmış olabilir kan 22 bizim 29 olması lazımmış..Kan damlasına başladık günde 2 kere dedi ama ben 1 kere ancak veriyorum sütle çakışmıcak diyor e sabah kahvaltı yapıyor 10 da mesela akşam 10 da yatmış oluyor yada emmiş oluyor birşey oluyor..Bende 6 ay kullanırım diye düşünüyorum ne yapayım..

duygucum kan dediğin değer demir dimi ? hemoglabin diil yani

Evet canım kan değerleri tatlım işte demir eksikliği yani 29 olması lazımmış 22 çıktı canım

geçmiş olsun hicrancım migrende ne kötü bişey allah sabır versin canım

Arkadaşlar biz aşıdan geldik.ıki koluna birden ağladı biraz şimdi de uyuyor.Ateş oluyor mu bu aşılarda?
Bu arada kızım annesi gibi bodur olmak yerine babası gibi uzun olmaya karar verdi galiba
11 kilo olmuş ve 80.5 cm.
Allah sağlık versin önce.
Demir için dün Mehmet Öz haberlerde büyük yetişkinlerinde kışın hergün demir hapı almaları lazım dedi.Güneş ışığından yararlanılmadığı için genelde yetişkinlerde de demir eksikliği oluyor dedi.

içim rahatladı gözdecim yaa sağol.

bizim böbrek sorunu varyaa o yüzden çok evhamlanıyorum sanırım.

selam..
geçmişe bakamadım..
allah beterinden saklasın ama feci bi ikigün geçirdim..ismet iştahsız ve bugun döküntüler başladı..2gibi dra gıdıcez..umarım önemli bişi deildir..dunde kontrole gıttım ..spiralide taktırcaktım ama eşimin parası çıkışmadı..bıdahakı aya taktırırsın dedı.tamam dedım..drada bıdhakı aya taktırıcağımı söyledım.gel hemen takim sonra verırsın hazır adetlıyken dedı.neden şimdi deil deyınce tedarıksızız deyıverdım..drumda üsteledi önemli deil sonra verırsın dıye..aman demez olaydım..netekım narkoz ıstedıgımden bıdahakı aya kaldı ama ben ağzımı açmıyorum neden bı spiral parası bulamıyosun dıyede bu adam agzıma etti..yok efem drdan spiral dılenmişim..onu ne konuma düşürmüşüm..ağlaağlla mahvoldum..ben drun tavrını oyle algılamadım cunkı ben oraya dilenmeye gitmedim..senin içindeki acazetten boyle hıssedıyosun acısınıda benden cıkarıyosun dedım nafıle..enson yumruklarını sıkıyodu..nefret ettım..çok canımı yakıyo..kimsem yok..babam delinin cahilin biri..bi telefonumla işi boşanmaya vardırır..aklıselim deil..anam aciz hasta..ama bu adamın beni ezmeleri canıma yetti hakketen..ismetinde özel aşıları yok suçiçeği yok hepatit a sı yapılamadı henuz parasızlıktan..tamam olmasada olur belkı bu aşılar ama neden olmasın neden vakti geçsin..ben çok içerliyorum bu durumlara..iki günde sanki 5 yaş yaşlandım..drumbilededi çok zayıflamışsın ne olmuşsun..anladımki hor davranan adam kadını gerçekten yıpratıyo..bu boyle gitmicek..hernekadar vicdanım elvermıyosada bigün sktrolup gidicem.paralize oldum artık..herşeyde höt zöt..çok kaba..çok fevri ve asabi bi adam..bende patavatsız denyonun tekıyım ama benı dahada bete etti bu haliyle..dün zaten streslıyım tam dra gircez,ismeti almış su makınasının önünde hastane çalışanı kızlarda ismete mıcımıcı yapıyo.beyımız biyandanda küçük cilveler yapıyo..ekreem dıye bağırdım..çünki ben yemıyorum bu halleri ve şu namusbelası olmasa bilirdim yapıcağımı..ama zul adlediyo insan hele anne olduktan sonra..efendice yoluna bakmalı diye teskin edıyorum kendimi..eksık olmayın arkadaşlarım..ne anama ne kımseye anlatamadım ..iyiki varsınız..kusurakalmayın canınızı sıktıysam..allaha emanet olun..neyapalım sağlıktan gerisi boş..herşey olucağına varır
..

umutum canmmmmm sikma kendini nolursunn uzme hicc .... Ismetin var bak ne guzell Allah ona saglik versin birbirinizden ayirmasin insallah.. Gecer gider hepsi yipratma kendini nolurr

Umutcum insan gerçektende kabalıktan ,anlayışsızlıktan nefret ediyor.
Düşünüyorum da kaçımız çekip gitmek istemedik ki,kaçımız nefret etmedik,yapamıyorum,bıktım,dayanamıyorum artığı yaşamadık.
Sonra sular durulunca bakıyosun karşındaki adama ve diyosun ki yok ya ben bu adamı çok seviyorum.Çekip gitmek ve gittiğinde olduğun yer,onsuzluktan daha iyi olmayacak bunu anlıyorsun.Ve hele de çocuklar girdikten sonra hayatımıza herşey bambaşka oluyor.Yavrunun eşinle olduğundaki mutluluğunu görmek ve bunu ona yapmaya hakkım yok duygusunu yaşamak herşeyi bitiriyor.
Kimsenin hayatı mükemmel değil herkesin hayatında yer yer patlamalar oluyordur elbet.Ama işte Umutcum şiddet,aldatma,alkol bağımlılığı olmadıktan sonra insan niye bozsun ki yuvasını.Evet canın acıyordur şüphesiz ve yıpranıyorsundur da.Ama karşındaki insan oturup konuşmasını da bilen biridir.Konuşup halledersiniz inş.Lütfen takma o kadar kafana.
Maddi sıkıntılar gelir geçer inş.(Bu arada ablam tıpçı ve durumları çok iyi olmasına rağmen hiçbir çocuğuna özel aşı yaptırmadı,gerekli olmadığını söyler bize hep) Allah kaldıramayacağımız yük vermesin yeter.

umutçum gene çok daralmışsın sıkılmışsın belli...biraz annene gitsen birkaç gün orda kalsan en azından kafan dağılır...çoğumuz yaşıyoruzdur bu tarz problemler ama elden ne gelir insan he deyince de çekip gidemiyor ki...ismetin nesi var acaba?tunahan aşı olduktan sonra dr.bir hafta sonra ateş veya döküntü olabilir demişti...sizin aşı yapılalı çok olmuştu ama dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…