- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.541
geçmiş olsun hicrancım migrende ne kötü bişey allah sabır versin canım
Arkadaşlar biz aşıdan geldik.İki koluna birden ağladı biraz şimdi de uyuyor.Ateş oluyor mu bu aşılarda?
Bu arada kızım annesi gibi bodur olmak yerine babası gibi uzun olmaya karar verdi galiba
11 kilo olmuş ve 80.5 cm.
Allah sağlık versin önce.
Demir için dün Mehmet Öz haberlerde büyük yetişkinlerinde kışın hergün demir hapı almaları lazım dedi.Güneş ışığından yararlanılmadığı için genelde yetişkinlerde de demir eksikliği oluyor dedi.
selam..
geçmişe bakamadım..
allah beterinden saklasın ama feci bi ikigün geçirdim..ismet iştahsız ve bugun döküntüler başladı..2gibi dra gıdıcez..umarım önemli bişi deildir..dunde kontrole gıttım ..spiralide taktırcaktım ama eşimin parası çıkışmadı..bıdahakı aya taktırırsın dedı.tamam dedım..drada bıdhakı aya taktırıcağımı söyledım.gel hemen takim sonra verırsın hazır adetlıyken dedı.neden şimdi deil deyınce tedarıksızız deyıverdım..drumda üsteledi önemli deil sonra verırsın dıye..aman demez olaydım..netekım narkoz ıstedıgımden bıdahakı aya kaldı ama ben ağzımı açmıyorum neden bı spiral parası bulamıyosun dıyede bu adam agzıma etti..yok efem drdan spiral dılenmişim..onu ne konuma düşürmüşüm..ağlaağlla mahvoldum..ben drun tavrını oyle algılamadım cunkı ben oraya dilenmeye gitmedim..senin içindeki acazetten boyle hıssedıyosun acısınıda benden cıkarıyosun dedım nafıle..enson yumruklarını sıkıyodu..nefret ettım..çok canımı yakıyo..kimsem yok..babam delinin cahilin biri..bi telefonumla işi boşanmaya vardırır..aklıselim deil..anam aciz hasta..ama bu adamın beni ezmeleri canıma yetti hakketen..ismetinde özel aşıları yok suçiçeği yok hepatit a sı yapılamadı henuz parasızlıktan..tamam olmasada olur belkı bu aşılar ama neden olmasın neden vakti geçsin..ben çok içerliyorum bu durumlara..iki günde sanki 5 yaş yaşlandım..drumbilededi çok zayıflamışsın ne olmuşsun..anladımki hor davranan adam kadını gerçekten yıpratıyo..bu boyle gitmicek..hernekadar vicdanım elvermıyosada bigün sktrolup gidicem.paralize oldum artık..herşeyde höt zöt..çok kaba..çok fevri ve asabi bi adam..bende patavatsız denyonun tekıyım ama benı dahada bete etti bu haliyle..dün zaten streslıyım tam dra gircez,ismeti almış su makınasının önünde hastane çalışanı kızlarda ismete mıcımıcı yapıyo.beyımız biyandanda küçük cilveler yapıyo..ekreem dıye bağırdım..çünki ben yemıyorum bu halleri ve şu namusbelası olmasa bilirdim yapıcağımı..ama zul adlediyo insan hele anne olduktan sonra..efendice yoluna bakmalı diye teskin edıyorum kendimi..eksık olmayın arkadaşlarım..ne anama ne kımseye anlatamadım ..iyiki varsınız..kusurakalmayın canınızı sıktıysam..allaha emanet olun..neyapalım sağlıktan gerisi boş..herşey olucağına varır..
Sağol canım.Kızamık ve pnömokok.maşallah boyumuza kilomuza
ne aşısı yaptın sen
ayten canım geçmiş olsunn üzülme arkadaşım önemli birşeyi yoktur annesi düzelir inşllah.günaydın kızlar
benim canım sıkkın gene egenin kan tahlilinde lym yüksek çıktı ne olduğunu bilmioyrum akşam doktorla randevumuz var öğrenicez inşallah bişey çıkmaz birde hormonlarında bir değer var şimdi hatırlamıyorum o da düşük çıkmış
evt hicrancım sen gitmiştin geldigimde bende ozanla uyuyup kalkmıştım o saatte.sonra 1 saat ayakta kaldım. şimdide ogluşum izin verdigi sürece burdayım.aslıcım ben gittim sen gelmişin kız ben genelde bu ara geceleri uyanığım hep =(
bşım fena tuttu valla ama migren ilacımı aldım mecburen iyi geldi uyumuşum sonra biraz
umut canımm üzülme güzel arkadaşım Allah saglık versin dedigin gibi gerisi boş hayatım.selam..
geçmişe bakamadım..
allah beterinden saklasın ama feci bi ikigün geçirdim..ismet iştahsız ve bugun döküntüler başladı..2gibi dra gıdıcez..umarım önemli bişi deildir..dunde kontrole gıttım ..spiralide taktırcaktım ama eşimin parası çıkışmadı..bıdahakı aya taktırırsın dedı.tamam dedım..drada bıdhakı aya taktırıcağımı söyledım.gel hemen takim sonra verırsın hazır adetlıyken dedı.neden şimdi deil deyınce tedarıksızız deyıverdım..drumda üsteledi önemli deil sonra verırsın dıye..aman demez olaydım..netekım narkoz ıstedıgımden bıdahakı aya kaldı ama ben ağzımı açmıyorum neden bı spiral parası bulamıyosun dıyede bu adam agzıma etti..yok efem drdan spiral dılenmişim..onu ne konuma düşürmüşüm..ağlaağlla mahvoldum..ben drun tavrını oyle algılamadım cunkı ben oraya dilenmeye gitmedim..senin içindeki acazetten boyle hıssedıyosun acısınıda benden cıkarıyosun dedım nafıle..enson yumruklarını sıkıyodu..nefret ettım..çok canımı yakıyo..kimsem yok..babam delinin cahilin biri..bi telefonumla işi boşanmaya vardırır..aklıselim deil..anam aciz hasta..ama bu adamın beni ezmeleri canıma yetti hakketen..ismetinde özel aşıları yok suçiçeği yok hepatit a sı yapılamadı henuz parasızlıktan..tamam olmasada olur belkı bu aşılar ama neden olmasın neden vakti geçsin..ben çok içerliyorum bu durumlara..iki günde sanki 5 yaş yaşlandım..drumbilededi çok zayıflamışsın ne olmuşsun..anladımki hor davranan adam kadını gerçekten yıpratıyo..bu boyle gitmicek..hernekadar vicdanım elvermıyosada bigün sktrolup gidicem.paralize oldum artık..herşeyde höt zöt..çok kaba..çok fevri ve asabi bi adam..bende patavatsız denyonun tekıyım ama benı dahada bete etti bu haliyle..dün zaten streslıyım tam dra gircez,ismeti almış su makınasının önünde hastane çalışanı kızlarda ismete mıcımıcı yapıyo.beyımız biyandanda küçük cilveler yapıyo..ekreem dıye bağırdım..çünki ben yemıyorum bu halleri ve şu namusbelası olmasa bilirdim yapıcağımı..ama zul adlediyo insan hele anne olduktan sonra..efendice yoluna bakmalı diye teskin edıyorum kendimi..eksık olmayın arkadaşlarım..ne anama ne kımseye anlatamadım ..iyiki varsınız..kusurakalmayın canınızı sıktıysam..allaha emanet olun..neyapalım sağlıktan gerisi boş..herşey olucağına varır..
herkese merhaba arkadaslar
umutcum baya dolmuşsun cnm ya ama maalesef erkekler böyle işte verseydin agzının payını iyice benimkide çocuk olduktan sonra bi rahatladıki sorma heralde cocuk var diye kaybetme korkusu falan kalmıyor
ayrıca spirali kesinlikle ihmal etme ben taktıramam diyordum iyi korunduğumuzu düşünüyorduk ama tekrar hamileyim zaten öyle yorgun hissediyorum ki kendimi napcam bilmiyorum
kızlar bir sitede su çiçeği ile ilgili bir yazı buldum sadece su çiçeğinin ne zaman yapılacağı ile ilgili paragrafı kopyalıyorum...
Kimler, ne zaman aşılanmalı?
Çocuklar 12-18 ay arasında bir kez su çiçeği aşısını olmalıdırlar. Eğer bu dönemde aşılanmadılarsa, herhangi bir yaşta olabilirler. 13 yaş veya daha sonrasına kadar aşılanmadılarsa, 4-8 hafta arayla 2 doz aşılanmaları gerekir. Su çiçeği aşısı, diğer aşılarla beraber yapılabilir.
UMUTCUM uzme kendini canim,biz de hepatit a yapmadik dr 2 yasinda yaacaz dedi.yukardaki yazi yeliz kulanici yazmisti senin icin ben de yazdim.
:1shok: aaa sendemi hamilesin kızz haberim yoktu benim nekadarlık canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah a.s.büyütürsün ikisinide allah güç kuvvet verir merak etme hem yaş farkıda olmaz aralarında daha iyi olur aslına bakarsan.e tabii yorulacaksın o ayrı ama allah yardım eder merak etme canım
ayyy inşallah görmemişsindir mesajımı.. valla hicrancım gördüysende yanlış anlama ben seni hamile biliyodum... çok çok özür dilerim..
çok geçmiş olsun canım.. Allah bidaha yaşatmasın.. sabrın bol olsun inşallah.. çok üzüldüm inanki..
önemli diil canım kısmet işte kaybettim bebeğimi malesef halada kanamalar devam ediyor daha iyiyim ama şimdiopuyorumnanaktan
herkese merhaba arkadaslar
umutcum baya dolmuşsun cnm ya ama maalesef erkekler böyle işte verseydin agzının payını iyice benimkide çocuk olduktan sonra bi rahatladıki sorma heralde cocuk var diye kaybetme korkusu falan kalmıyor
ayrıca spirali kesinlikle ihmal etme ben taktıramam diyordum iyi korunduğumuzu düşünüyorduk ama tekrar hamileyim zaten öyle yorgun hissediyorum ki kendimi napcam bilmiyorum
canım önemli bişey çıkmaz umarım,haber ver..günaydın kızlar
benim canım sıkkın gene egenin kan tahlilinde lym yüksek çıktı ne olduğunu bilmioyrum akşam doktorla randevumuz var öğrenicez inşallah bişey çıkmaz birde hormonlarında bir değer var şimdi hatırlamıyorum o da düşük çıkmış
bugün merti göz kontrolüne götürdük,şükür bişey çıkmadı.hepatit A habrim yok aşı listesinde varmıydı o valla unuttum ben kafam karışık zaten bu ara adımı zor hatırlıyorm ama dr bahsetmedi bize bundan sadece bu aya su çiçeği öbür ay pnömokok olucaz biz onu biliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?