Doğum yapmış olan anneler buraya....

maşallah boyumuza kilomuza
ne aşısı yaptın sen

canım yaa üzmüş seni eşin ama allah ıslah etsin ne diyeyim erkekler bazen dönem dönem bazende devamlı bu tazr olayları yaşatıyorlar eşlerine işte allah yardımcın olsun ismetin aşılarıda inşallah bi şekilde hallolur sen kendini yıpratmamaya çalış
dr sana normal sölemiş işte sen sonuçta dilenmedin eşin ne düşünürse düşünsün canım amaaannn valla düşün düşün boktur işin dr sana teklif etmiş sende kabul etmişsin sonuçta nevar bunda olabilir şeyler yanii Şeniz
can sıkması nedeke fiili olarak yardımda bulunamıyoruz yüzyüze görüşemiyoruz çoğumuz ama burdan içini dökmek teselli almak danışmak bile insana büyük rahatlık veriyor ben bunu iyi biliyorum o yüzden kimseyi sıktığını düşünme opuyorumnanaktan

ayten canım geçmiş olsunn üzülme arkadaşım önemli birşeyi yoktur annesi düzelir inşllah.
aslıcım ben gittim sen gelmişin kız ben genelde bu ara geceleri uyanığım hep =(
bşım fena tuttu valla ama migren ilacımı aldım mecburen iyi geldi uyumuşum sonra biraz
evt hicrancım sen gitmiştin geldigimde bende ozanla uyuyup kalkmıştım o saatte.sonra 1 saat ayakta kaldım. şimdide ogluşum izin verdigi sürece burdayım.
umut canımm üzülme güzel arkadaşım Allah saglık versin dedigin gibi gerisi boş hayatım.
Semacım maşallah kuzuna boyu ve kilosu iyiymiş.
Herkese güzel günler diliyorum.

herkese merhaba arkadaslar
umutcum baya dolmuşsun cnm ya ama maalesef erkekler böyle işte verseydin agzının payını iyice benimkide çocuk olduktan sonra bi rahatladıki sorma heralde cocuk var diye kaybetme korkusu falan kalmıyor
ayrıca spirali kesinlikle ihmal etme ben taktıramam diyordum iyi korunduğumuzu düşünüyorduk ama tekrar hamileyim zaten öyle yorgun hissediyorum ki kendimi napcam bilmiyorum

kızlar bir sitede su çiçeği ile ilgili bir yazı buldum sadece su çiçeğinin ne zaman yapılacağı ile ilgili paragrafı kopyalıyorum...

Kimler, ne zaman aşılanmalı?
Çocuklar 12-18 ay arasında bir kez su çiçeği aşısını olmalıdırlar. Eğer bu dönemde aşılanmadılarsa, herhangi bir yaşta olabilirler. 13 yaş veya daha sonrasına kadar aşılanmadılarsa, 4-8 hafta arayla 2 doz aşılanmaları gerekir. Su çiçeği aşısı, diğer aşılarla beraber yapılabilir.

UMUTCUM uzme kendini canim,biz de hepatit a yapmadik dr 2 yasinda yaacaz dedi.yukardaki yazi yeliz kulanici yazmisti senin icin ben de yazdim.

:1shok: aaa sendemi hamilesin kızz haberim yoktu benim nekadarlık canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah a.s.büyütürsün ikisinide allah güç kuvvet verir merak etme hem yaş farkıda olmaz aralarında daha iyi olur aslına bakarsan.e tabii yorulacaksın o ayrı ama allah yardım eder merak etme canım

hepatit A habrim yok aşı listesinde varmıydı o valla unuttum ben kafam karışık zaten bu ara adımı zor hatırlıyorm ama dr bahsetmedi bize bundan sadece bu aya su çiçeği öbür ay pnömokok olucaz biz onu biliyom

ayyy inşallah görmemişsindir mesajımı.. valla hicrancım gördüysende yanlış anlama ben seni hamile biliyodum... çok çok özür dilerim..
çok geçmiş olsun canım.. Allah bidaha yaşatmasın.. sabrın bol olsun inşallah.. çok üzüldüm inanki..

Son düzenleyen: Moderatör:

önemli diil canım kısmet işte kaybettim bebeğimi malesef halada kanamalar devam ediyor daha iyiyim ama şimdiopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım saglıcakla alırsın inşllah kucagına.

canım önemli bişey çıkmaz umarım,haber ver..
bugün merti göz kontrolüne götürdük,şükür bişey çıkmadı.
hepatit aşısını doktora sordum,2 yaşından sonra yapıldığı zaman koruması daha etkili oluyor dedi.

umut,dolmuşsun yine..ama biliyosunki sular durulunca geride kalacak bu yaşananlar.benimde bu tür tartışmalarım oluyo eşimle,ama daha öncede söylediğim gibi o ne derse desin ben kolay kolay karşılık vermiyorum..hakkımı arıyorum tabi hatta bana ne çok çenen var diyo fakat bildiğim için 5dk sonra herşeyi unutacak o an ya sabır demeye çalışıyorum,eskıden olsa o 5 derse ben 10 derdim ama bu duruma gelmeyi başardım.bence sen eşini seviyorsun oda seni seviyor her evlilikte yaşanır sorunlar,hemen çekip gitmek yok öyle..sağlık huzur versin rabbim hepimize..duyuyorum çevreden ne eşler var ne eşler..anlatıyolarda inanamıyorum..ben eşimi bazen şikayet ettiğimde,senin eşin melek derlerdi(kara melek hehe) en yakınımda bile var kötü örnekler..

Selam...
Bugun aksam ustu Aslanla oynuyorken elınden tutuyordum bı ters hareket oldu kırt dıye ses geldı
Baya agladı hemen acıle gıttık rontgen cektıler cok sukur kırık catlak yok ıncınme olmus sargılı suan kolu sabıtledık dokundurmuyor cok acıyor demekkı kıyamadım ya cok agladı gunde 3 kere dolven verıcekmısız sıserse de buzla kompres..
Sımdılık kendı farkında kolunu hıc oynatmıyor zaten ama uyurken napıcaz bılmıyorum cok hareketlı yatıyor sabaha kadar koluna degdıkce aglar mı acaba ınsallah olmaz...

oyyy betülüm çok çok geçmiş olsun kıyamam gözümün önüne geldi şimdi:tunahan da elini kestiğinde hiç oynatmıyordu parmağını...yavrum inşallah rahat bir uyku uyur gece ağrısı falan olmaz inşallah...yaşayacağız bunları işte Allah beterinden saklasın Yrarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…