- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.561
Selam...
Bugun aksam ustu Aslanla oynuyorken elınden tutuyordum bı ters hareket oldu kırt dıye ses geldı
Baya agladı hemen acıle gıttık rontgen cektıler cok sukur kırık catlak yok ıncınme olmus sargılı suan kolu sabıtledık dokundurmuyor cok acıyor demekkı kıyamadım ya cok agladı gunde 3 kere dolven verıcekmısız sıserse de buzla kompres..
Sımdılık kendı farkında kolunu hıc oynatmıyor zaten ama uyurken napıcaz bılmıyorum cok hareketlı yatıyor sabaha kadar koluna degdıkce aglar mı acaba ınsallah olmaz...
Selam...
Bugun aksam ustu Aslanla oynuyorken elınden tutuyordum bı ters hareket oldu kırt dıye ses geldı
Baya agladı hemen acıle gıttık rontgen cektıler cok sukur kırık catlak yok ıncınme olmus sargılı suan kolu sabıtledık dokundurmuyor cok acıyor demekkı kıyamadım ya cok agladı gunde 3 kere dolven verıcekmısız sıserse de buzla kompres..
Sımdılık kendı farkında kolunu hıc oynatmıyor zaten ama uyurken napıcaz bılmıyorum cok hareketlı yatıyor sabaha kadar koluna degdıkce aglar mı acaba ınsallah olmaz...
Selam...
betülcüm çok geçmiş olsun canım ya kıyamam onun minicik koluna ben inşallah çabucak geçer ve şişmez bu geceniz biraz zor geçebilir haklısın canım
Betül canım çok geçmiş olsun inşlh hemen iyileşirde canı çok yanmaz güzelim.
Betül canım çok geçmiş olsun.Kıyılmıyor gerçektende onlara.ınş geceniz sorunsuz ve ağrısız geçer.
betülcüm geçmiş olsun canım.inş.en kısa sürede geçer.canım benim ya.insanın içi gidiyo onlara bişey olcak diye.
umutcum.haklısın belki ama ne yapcan.herşey zamanla unutuluyor.sabır çek bolbol.oğlun için.
çok geçmiş olsun,neyseki kırık çıkık yokmuş.Allah beterinden saklasın
BETÜLCÜM geçmiş olsun inşallah ağrısı falan olmaz da rahat bi gece geçirir minik aslan.
ıyi akşamlar herkese..
Betül çok geçmiş olsun Allah korumuş valla umarım en kısa zamanda iyileşir Aslancık..
oyy yavrum benim
betüşcüm geçmiş olsun canım
iyi olmana sevindim canım...
vallahi çok utandım kendimden... geçer inşallah kanamalarında... :çok üzgünüm:
canım önemli bişey çıkmaz umarım,haber ver..
bugün merti göz kontrolüne götürdük,şükür bişey çıkmadı.
hepatit aşısını doktora sordum,2 yaşından sonra yapıldığı zaman koruması daha etkili oluyor dedi.
umut,dolmuşsun yine..ama biliyosunki sular durulunca geride kalacak bu yaşananlar.benimde bu tür tartışmalarım oluyo eşimle,ama daha öncede söylediğim gibi o ne derse desin ben kolay kolay karşılık vermiyorum..hakkımı arıyorum tabi hatta bana ne çok çenen var diyo fakat bildiğim için 5dk sonra herşeyi unutacak o an ya sabır demeye çalışıyorum,eskıden olsa o 5 derse ben 10 derdim ama bu duruma gelmeyi başardım.bence sen eşini seviyorsun oda seni seviyor her evlilikte yaşanır sorunlar,hemen çekip gitmek yok öyle..sağlık huzur versin rabbim hepimize..duyuyorum çevreden ne eşler var ne eşler..anlatıyolarda inanamıyorum..ben eşimi bazen şikayet ettiğimde,senin eşin melek derlerdi(kara melek hehe) en yakınımda bile var kötü örnekler..
Selam...
Arkadaşlar su çiçeği aşısı için iki marka var eczanede doktor bize bir tane söyledi ama siz ne aldınız?Tavsiyede bulundumu size?
bizim dr kendi yapacak klinikte ilacı biz almayacağız onedenle bilemiyorum şuan hangisi olacağını ama eczaneye sordum ben devamlı alışveriş yaptığım eczanede bi bayan var rica ettim bak bi dedim hangisi daha kullanılan daha koruyucu diye adını hatırlayamadı o an ama depodan bi öğreneyim sölerim sana dedi bakalım öğrenicem bende ceylini bu hafta götürücem bende bakalım o zaman öğrenince sölerim bende markayı ama ben bizim dr güveniyorum iyi dr neticede herhalde en kaliteli hangisi ise onu vurdurur ben int hospitalde vurulan pnömokok iğnesinin aynını vurdurdum bu dr da herhalde onunda birkaç çeşidi vardır diye düşünüyorum daha öncekullanılanı verdiğine göre iyisi hangisiyse onu veriyordur hastalarına
opuyorumnanaktana.s. canım yaa çokkk geçmiş olsun kuzuma uff mu olmuşşş ay kıyamam ben damadımaa dikkat et sen betlcüm nolur nolmaz incitmiş madem daha fazla kullanmasına izin vermeyecek uğraşlar yapmaya çalış inşallah çabucak geçer canım benim yaaopuyorumnanaktan
aaa üzüldüm mervede ayrıldı aramızdan(
belki ilerde tekrar üye olur.
eda canım çok hoş çıkmışsın takvim bölümündeki fotoğrafında maşallah tü tü tüü :)))
Eda maşallah taş bebek zaten fotoğrafta süper çıkmış tablo gibi kesin bunu çerçeveletip asmalısın canım
Merveye bende üzüldüm umarım tekrar aramıza döner en kısa zamanda...
eda güzel kız allah için fıstık fıstıkkkkk kız eda burcun neydi seninnnkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?