Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm çok geçmiş olsun canım ya kıyamam onun minicik koluna ben inşallah çabucak geçer ve şişmez bu geceniz biraz zor geçebilir haklısın canım

Betül canım çok geçmiş olsun inşlh hemen iyileşirde canı çok yanmaz güzelim.

Betül canım çok geçmiş olsun.Kıyılmıyor gerçektende onlara.İnş geceniz sorunsuz ve ağrısız geçer.

betülcüm geçmiş olsun canım.inş.en kısa sürede geçer.canım benim ya.insanın içi gidiyo onlara bişey olcak diye.

umutcum.haklısın belki ama ne yapcan.herşey zamanla unutuluyor.sabır çek bolbol.oğlun için.

çok geçmiş olsun,neyseki kırık çıkık yokmuş.Allah beterinden saklasın

BETÜLCÜM geçmiş olsun inşallah ağrısı falan olmaz da rahat bi gece geçirir minik aslan.

UMUT canım arkadaşlar da söylemiş böyle şeyler zaman zaman hepimizin başına geliyor. biz de sadece sabretmeye çalışacağız kimi zaman dayanamayacak gibi olsak da. işte böyle küçük sebepler kocaman bi kavgaya dönüşebiliyor napacaksın. erkekler ve kadınlar birbirinden çok farklı ona normal gelen sana ters geliyor.

gün geçer devran döner o sular da durulur dayan ki mükafatını alasın canım.

ıyi akşamlar herkese..
Betül çok geçmiş olsun Allah korumuş valla umarım en kısa zamanda iyileşir Aslancık..
Umut seninde moralin baya bozulmuş ama her evde malesef bunlar zaman zaman yaşanıyor evlilikler her daim günlük güneşlik olmuyor..Sen eşini çok seviyorsun canım o da seni çok seviyor inşallah herşey düzelcek biraz sabırlı olcaz artık onlarlada onlarsızda olmuyor demi..Gül yüzlü kuzuna sarılıp sakin olmaya çalış..Umarım herşey gönlünce olur canım...

betülcüm çok geçmiş olsun canım ya kıyamam onun minicik koluna ben inşallah çabucak geçer ve şişmez bu geceniz biraz zor geçebilir haklısın canım

Betül canım çok geçmiş olsun inşlh hemen iyileşirde canı çok yanmaz güzelim.

Betül canım çok geçmiş olsun.Kıyılmıyor gerçektende onlara.ınş geceniz sorunsuz ve ağrısız geçer.

çok geçmiş olsun,neyseki kırık çıkık yokmuş.Allah beterinden saklasın

BETÜLCÜM geçmiş olsun inşallah ağrısı falan olmaz da rahat bi gece geçirir minik aslan.

ıyi akşamlar herkese..
Betül çok geçmiş olsun Allah korumuş valla umarım en kısa zamanda iyileşir Aslancık..

oyy yavrum benim
betüşcüm geçmiş olsun canım

Tesekkurler arkadaslar, cok saolun..
Bakalım uyuttum sımdı agrı kesıcısını de vermıstım.. elını kullanmıyo hıc..
emekleyemıyo da bu yuzden.. yuruyunce de ustune dusecek bısey olcak dıye korkuyorum..
Yarına daha da hafıfler sanırım..

Arkadaşlar su çiçeği aşısı için iki marka var eczanede doktor bize bir tane söyledi ama siz ne aldınız?Tavsiyede bulundumu size?

iyi olmana sevindim canım...
vallahi çok utandım kendimden... geçer inşallah kanamalarında... :çok üzgünüm:

opuyorumnanaktan sorun yok canım nedemek devamlı takip edilemiyor sonuçta bende atlıyorum bazen olayları benimkide hızlı bir hamilelik ve ardından düşük olayı olduğundan normal kaçırman opuyorumnanaktan

ölemii hmm benim dr tevekkeli ondan bişii demedi
göz doktoruna bende götüreceğim ilk fırsatta ama şu sıkıntılar bi geçse artık bakıcam bende ben çok merak ediyorum valla benim tarafta genetik göz bozukluğu çünki ailecek gözlükçüyüz bir büyük kızım küçükken çok ağır havale geçirdi birkaç kez o nedenle gözler baya ileri şuan 2,5 numara kullanıyor 21 yaşına kadarda lazer yapamıyorlar o nedenle ozamana kadarda göz 7 ye çıkacakmış 6 ayda bir numara atıyor gözleri

opuyorumnanaktana.s. canım yaa çokkk geçmiş olsun kuzuma uff mu olmuşşş ay kıyamam ben damadımaa dikkat et sen betlcüm nolur nolmaz incitmiş madem daha fazla kullanmasına izin vermeyecek uğraşlar yapmaya çalış inşallah çabucak geçer canım benim yaaopuyorumnanaktan

Arkadaşlar su çiçeği aşısı için iki marka var eczanede doktor bize bir tane söyledi ama siz ne aldınız?Tavsiyede bulundumu size?

bizim dr kendi yapacak klinikte ilacı biz almayacağız onedenle bilemiyorum şuan hangisi olacağını ama eczaneye sordum ben devamlı alışveriş yaptığım eczanede bi bayan var rica ettim bak bi dedim hangisi daha kullanılan daha koruyucu diye adını hatırlayamadı o an ama depodan bi öğreneyim sölerim sana dedi bakalım öğrenicem bende ceylini bu hafta götürücem bende bakalım o zaman öğrenince sölerim bende markayı ama ben bizim dr güveniyorum iyi dr neticede herhalde en kaliteli hangisi ise onu vurdurur ben int hospitalde vurulan pnömokok iğnesinin aynını vurdurdum bu dr da herhalde onunda birkaç çeşidi vardır diye düşünüyorum daha öncekullanılanı verdiğine göre iyisi hangisiyse onu veriyordur hastalarına

Tamam canım çok sevinirim sağolopuyorumnanaktan

tesekkur ederız canım bende oyle yapıyorum yalnız bırakamıyorum ıkı sn bı kere daha ustune dusse daha kotu olur saol canım..

umtucum merhaba nasılsın güzelim accık kendine gelebildinmi sakinleştinmi canım insan üzülüyor tabii ama huy işte canım kocişlerede kızsanda kızmasanda anı huylar devam edebiliyor neticede al benimkide iş güç stresinden bu yıl biraz normal konuşurken ani ses çıkışları yapıyor bende çok kızıyorum arada ama geçiyor özür diliyor sonra ama olan bana oluyor kızıp kendimi parallıyom işte sende merak etme eşin ani bir sinirle hareket etmiştir erkekler pek mantıklı düşünemiyorlar işte

Aslan paşaya çok geçmiş olsun, Allahım daha beterlerinden korusun meleklerimizi
inşallah bu geceniz sorunsuz geçer canım...
Hicrancım sanada yazamadım bitürlü çok geçmiş olsun canım, Allahım kızlarının acılarını göstermesin inşllah...
Ayrıca hasta olan tüm bebeklere acil şifalar...

aaa üzüldüm mervede ayrıldı aramızdan (
belki ilerde tekrar üye olur.

eda canım çok hoş çıkmışsın takvim bölümündeki fotoğrafında maşallah tü tü tüü :)))

Eda maşallah taş bebek zaten fotoğrafta süper çıkmış tablo gibi kesin bunu çerçeveletip asmalısın canım
Merveye bende üzüldüm umarım tekrar aramıza döner en kısa zamanda...

eda güzel kız allah için fıstık fıstıkkkkk kız eda burcun neydi seninnnkaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim kızlar sizin güzelliğiniz..a.s.

Bu arada herkese İyi geceler
biraz geçmişe bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…