Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslı,hicran,selin,fikriye,emel,halime,duygu teyzoşlarım..yüreğinize teşekkür ederim.ben bu durumlarda ençok halihazırda zaten sinirleri zayıf biri oldugumdan,paralize olup,çocuğumla iyi ilgilenemiyip resmen negatif enerjı saçtığım için buna sebebiyet vermesinden ötürü kızgın oluyorum eşime..inanın kafama odun yemiş gibi oluyorum..beynım duruyo...iç sıkıntısı,kafa bulantısı...ismet bu akşam dudagını patlattı,elini sıkıştırdı olmadık yerlerde olmadık işler başıma geldi..az ateş yaptı aşı ilkkez..döküntümüzde var..huysuzduk..benım negatıflıgım ve dalgınlıgım yorgunlugum birleşince resmen perişanları oynuyoruz..çaresizliklerden ötürü hiçbişiyi çekmedim hayatımda..ya kafasızlığımdan,ya şanssızlığımdan çekmişimdir...yinede daha güçlü olabilmek isterdim.enazından bi erkeği dövebilicek kadar:)

betül çok geçmiş olsun.öp emi bizim yerimizede uf olan kolcağızını yavrunun..onlar ağlayınca dünya bir taş küre,gülüncede yeşil bahar biyer işte...
dünya denen bu kargaşada sükunet,sağlık ve şansla bir ömrü geçirebilmek için tüm çabamız..akıl,sabır,emek... yengeç misali kabuğumuzda korunaklı bi yaşam..ara sıra başımızı çıkarıp denize bakabildiğimiz..güvenli,emin,konforlu...tümbu kavramlardan anladığımız kadar bir yaşam idealiyle verdiğimiz savaşlar...aile,toplum,düzen...elimizde olmayan şanslar ve şanssızlıklarımız...işte bir hayat..sıradan.çoğunluğa ve normlara uygun...en basit ve sıradan görünen bir aile hayatını kurmak aslında çinseddiini yapmaktan veya satranç şampiyonu olmaktan daha zor...çünki aile hayatında her salise o yuvayı yapılandırabilmek adına geçiyo ömür..çoğuzaman kendimizin bile farkında olmadan tükeniyo..iki insanın uyum ve aşkla bir ömrü geçirmesini ummak delilik nerdeyse...orta karar ve sürdürülebilir dengeyi yakalamak bile şans...birde bu yaşamların içinden hastalıklar,kayıplar,acılar gelip geçiyo..bağırlarımızı bağırtabağırta delerek....aile olmak enzoruymuş...en akıl gerektiren kurummuş...hele ben gibi bi deli için öyle zormuşki........

hicrancım saol canımbenim..şükür allaha..rabbim bu sıkkınlıkları aratıcak dert vermesin..napalım..dediğin gibi oluyo bazen..bazen aşkla bazen kızgınlıkla yanıyo yüreğimiz...en büyük teselli sağlıkla güne uyanan yavrularımız...

merviş neden ayrıldıki..üzüldüm gerçekten..minnacık bedenınde kocayürekli iyi bi kızdı....ayrılık demeyin bana yaa..belki döner...

amın canım tesekkur ederız.... :1hug:

umut tesekkur ederım canım... dogru soyluyosun hayat boyle ıste.. sende sıkıntılı bır durum yasamısısn sanırım gecmıse bakamadım...
Allah hepımızın hakkında hayırlısını versın, herseyden once yuvalarımıza huzur ve saglık.. sonrasında sadakat ve saygı...... sonra da sevgı.....

canım sağol aminnn aminn:Saruboceq::Saruboceq:

amin betülcüm...cümleten huzurlu geceler...sağlıkla,yavrularımızın gülüşüyle yeni bir güne uyanmak dileğiyle...

anlıyorum seni canım bam teline basılmış senin gel bacım valla yakın olaydık kahve içmeye gel derdim ben kahve yaptım içiyom şimcik:içelim:

bencede özler bizi dönerrr mutlaka dönerrr :içelim:

Betül geçmiş olsun kuzuna,çok şükür ciddi bir şey olmamış..
dr. gerçi ağrı kesici şurup vermiş ama ağrıyı azaltmak için bazı kremler var isimleri yok şuan aklımda bir ezcanee sor istersen..

Umutcum dediğin gibi aile olmak çok zor aileyi sürdürebilmek koruyabilmek...
Duygunun dediği gibi sen eşini seviyorsun ne kadar kızsanda sövsende.
Buda geçecek ama sen üzüldüğünle kalacaksın o yüzden boşver unut yaşanmamış say kendin için,keşke biraz salak olsakta üç maymunu oynasak

başım fena ağrıyor gene ben kaçtım herkese iyi gecelerr makinayı boşaltıyım kızın gömleği ütülenecek belki sonra gene gelirim

betülüm g olsun canım Allah korumuş gerçekten kuzunu çok üzüldüm geçmiş olsun

umutumun canı sıkkın sanırım bende sendenim canım üzülme

geçmişi tam okumadım 1-2 sayfa kadar

yağız hasta ishaL kusma huysuzluk ilaçlar vakitsizlik kendime zamn ayıramama yorgunluk ilgisizlik ve can sıkıntısı bunaldım öyle işte

yağız yemiyor bütün günü 1 tane muz 1 babymix ve yarım kase zorla yenilen çorbayla geçiriyoo delircem yemiyoo kahvaltı yok meme meme bu yediklerinide mama sandalyesinde tv ye dalarsa yiyor

yağız yemiyor bütün günü 1 tane muz 1 babymix ve yarım kase zorla yenilen çorbayla geçiriyoo delircem yemiyoo kahvaltı yok meme meme bu yediklerinide mama sandalyesinde tv ye dalarsa yiyor

Sen gitmişsin ama yinede yazayımm..Bizimkiside aynııııııııı ve deliriyorummm,keşke dahada yaramazlık yapsa ama yeme problemimiz olmasa:sinifsinif:

saol tatlım sızede gecmıs olsun ıstahsızmısta.. cokmu emzırıyorsun canım...

tesekur ederız canımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…