Doğum yapmış olan anneler buraya....

a.s.geçmiş olsun canım yaa salgın var salgın demek oğluşunda salgından bi şekilde kapmış allah acil şifalar versin

Gunaydın..

Kızlar ya Aslanın agrısı cok.. bu mallar acaba goremedıler mı dogru duzgun ne var ne yok..
Yanı hıc kullanmıyo elını bırsey deyınce fılan aglıyo cok, o kadar delı yatan bı cocuk sabaha kadar sırt ustu yattı sadece donmeye calısıyo donemıyo aglıyodu uyutuyodum tekrar..
Krem fılan da vermedıler.. kendılerı bıle sarmaya tenezzul etmedıler sarın sabıtleyın dedıler bıze..
Ozel hastane fılan bıseyde yok kı burda.. napsam ya.. acaba amasya merkez dev hastanesıne mı gotursem bı de yada merzıfonda kıne o rası yenı acılmıs cok buyuk ve yenı bı yer guvenmedım bunların yaptıgı ıse.. öff..

geçmiş olsun canım ,
benim annanem dedem de merzifonda oturuyor onlar çok methetmişti merzifondaki hastaneyi
oraya götür canım istersen , hem sana daha yakın tatmin olmazsan sonra da amasyaya götürürsün

geçmiş olsun canım ,
benim annanem dedem de merzifonda oturuyor onlar çok methetmişti merzifondaki hastaneyi
oraya götür canım istersen , hem sana daha yakın tatmin olmazsan sonra da amasyaya götürürsün

aa oylemı... sızın memleket neresı canım ?
bız suluovadayız suan ama aslında merzıfonluyuz... buranın hastanesıne gıttım ben.. ama merzıfondakını herkes metedıyor evet nıhayetınde yenı ve cok para yatırılmıs ozen gosterılmıs..

bızde merzıfona tasınıcaz bu arada... en fazla bır aya sanırım.. valla artık tasınma ıslerı benımle bır butun oldu..
Nereye gıtsem ev tasımaktan kurtulamıyorum... ıstanbula donunca bı kac sonra yıne tasınıcam... neyse bu hey Allahım :))

canım benim babam doğma büyüme istanbul ama dedem erzurumluydu ordan istanbula gelmişler .
annem merzifonlu , istanbula gelin gelmiş dedemler , dayımlar hala merzifonda
eskiden küçükken giderdim bayramlarda ,10 senedir falan gitmedim belki daha çok .
sen götür aslanı bakalım bugün ne diyecekler , inşallah önemli bişey yoktur

merzıfon amasyadan bıle gelısmıs sımdı...

Insallah canım.. bakalım uyandı meyve fılan yıyo oynuyo.. agrı kesıcıden mı acaba bıraz sakın gıbı ama ...
ızleyım bıraz..

oyy kuzumaaa kıyamam çok geçmiş olsun canım yaaa elimi kolumu incindi kuzunun allaahım korusun meleklerimizi ya...

Hepinize hayırlı günler...
Betülcüm belki dün çok can yandığı için şimdi kimseye dokundurtmuyordur.Ama tabi içinin rahat etmesi için eğer imkanında varsa tekrar bir doktora götürebilirsin.

Selam arkadaşlar..
Betül tekrar geçmiş olsun bencede hastaneye götür Allah korusun belki anlamamışlardır..ınşallah birley yoktur Aslanın canım..

arzucum geçmiş olsun karagözlüme...çingene dermiş ya hasta oldguna yanmam huyu deişti ona yanarım misali aynen ismetde tavan yapıyo hasta olunca.ben ikisinede yanıyorum gerçide:)ama mızım mızım iştahsız gezinince kafam ambele oluyo..valla bendeki bu kafada ne kafası anlamadım:)
betülcüm incinmiştir.kırık çatlak olsa duramazdı..yinede götür istersen.bi röntgen çekilirse en garantisi..
bu ismetde 6ncı hastalık oldu galiba..baharatlı çorbadan alerji oldu sanıyorum ama döküntüleri,hafif ateşi 6ncı hastalıkta olabılır gıbıme gelıyo..kızılayın dru dun baktı,alerjı dedi ne bi pomat ne damla öyle gönderdi..nediyeyim..yarına allah kerim bakalım..

oyy kuzumaaa kıyamam çok geçmiş olsun canım yaaa elimi kolumu incindi kuzunun allaahım korusun meleklerimizi ya...

Hepinize hayırlı günler...
Betülcüm belki dün çok can yandığı için şimdi kimseye dokundurtmuyordur.Ama tabi içinin rahat etmesi için eğer imkanında varsa tekrar bir doktora götürebilirsin.

arzu geçmiş olsun yağıza
betül,gözdenin dediği hastaneye bi götür için rahat etsin..

Selam arkadaşlar..
Betül tekrar geçmiş olsun bencede hastaneye götür Allah korusun belki anlamamışlardır..İnşallah birley yoktur Aslanın canım..

tesekkurler arkadaslar... gıdemedım ben babam arabayı goturmustu sabahtan sıgorta ıslerı vardı aklımdan gıtmıs..
Aslanın sargısını cıkardım.. elını kullanabılıyormu baktım hıc bıseye uzatmıyor kullanmııyor dokunmuyor da..
Agrı kesıcının oglen dozunu da verdım... sımdı yıne uyuyor... bakalım ne olcak... belkı gecer agrısı ılk gun dıye cktur bılmıyorum...
Derdını anlatamaması da en kotusu zaten.... etkısı gecınce agrısı baslıyor yıne... bırazda sıslık var.. umarım basıt bı ıncınmedır...
gecmezse goturucem yıne..

Umut sızede gecmıs olsun yedıgı baharattan fılandır ınsallah cıddı bısey degıldır umarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…