Doğum yapmış olan anneler buraya....

seni mi kırıcam canım Şeniz işte muhteşem ikili
ikinci kez kaldırılmıştır..

:1rolleyes:sositososito:asigim:ah canımm canımmm teşkürr bitaneeemm saol güseliiimm
gördüüm kızının alnı ve çene kısmı benziyo sana tatlımmm yerimseniben
:smiley-cool:kızınıda yerim ben pekk tatlıı:icecream:

cok gecmıs olsun canım, oo baya zayıfmıssın bak benımde ideal kılom 60 suan 75 ım.. ama bende safra kesesı maelıyatı gecırmıstım hamıle kalmadan 6-7 once o zaman 55 kıloydum amelıyattan sonra dıyet ve sporumu yapamadım ve yemeklerıme de dıkkat etmedım kılo aldım yavas yavas ve 66 ıle hamıle kaldım.. sımdı hamıellık oncesı kıloma dussem bıle yeter kıyafetleırmı gıyebılırım o zaman gerısını de yavas yavas versem de olur ona bıle kabulum yanı.. :çok üzgünüm:

yok yahu ben yemeklerıme dıkkat etsem 14-15 kılo alırmıyım hamılelıkte.. :a015:
hamılelık oncesı 66 ıydım sımdı 75 ıste :çok üzgünüm:

teşekkür ederiz canım en çok gözleri bana benziyo esasında resime aldanma sositososito
bi de ne güzel bakmışsın ya yakından da görsen daha ince teşhis ederdin kaydirigubbakcemile3 çünkü herkes farklı bişi diyo, kimi gören aa aynı sen der, kimisi de yok benzetemedik der -tatlicadiarzu- ama bence benziyo yanii
canım hani sen demiştin ya melih öksürüğü için dr. keçiboynuzu pekmezini tereyağında erit ver demişti diye, bizim de büşra öksürüyo ama antibiyotiğe gerek yok dedi dr kuru kuru öksürüyo öksürük şurubu verdi ama onu da içmiyo çok acı
öksürük için bu karışımı hangi ölçüde yapıcaz ve bebişe ne kadar vericez canım
cevaplarsan sevinirim
öptüm Şeniz

Aaaaa anaaaam ben seni daha zayıf sandıydııım...Benimle aynıymışsın ben de 66yla hamile kaldım şimdi 74 üm senle tam tamına aynıyız. ben 18 kilo aldım senden neden o kadar az gitmiş?Topu topu 5 kilo mu gitti doğumda?Sonradan mı aldın?

Derya sende mi kağıthanede öğretmensin?
Sen hangi okuldan?Ben daha göreve başlamadım yeni tayin oldum o okula.2. Dönem başlicam kısmetse.
Merve niye hemen siliyon bacıım bırak kalsın burda ne olacak ay...Ben koyuyom kalıyor burda ne var kiiii

ben ilk kızıma 50 kg de hamile kaldım 65 le doğuma girmiştim ahhh ahhh o zamanlar çok kiloluyum derdimm şimdi duba oldum çok moralim bozuluyor süt için her bi haltı yiyom ama 2 gündür hiç sütüm yok gene yaww nerdeyse mamayla geçiyor günümüzz dün emmedi topu topu 165 cc süt sağa bildim kız emmeyi bırakmasa barii

evet zayıftım canım zatıı malesef eskıde kaldı ama o gunler.. aynıymısız.. haa ama ben sanırım son bır bucuk hafta fılan tartılmamıstım en 80 dım.. 81-82 olmuşumdur heralde doguma gıderken... 15-16 kılo bısey oluyor heralde.. 7 kılo oluyor sanırım o kadar gıtmıs.. ama dogumdan geldıgımde tam 5 kılo gıtmıstı ılk 20 gun ıstahım yoktu 9 a tamamladım onu.. veee sonraaaaacokacimcoook :çok üzgünüm::çok üzgünüm: yidim yidim hep yediimmm kötükedihüso
boyun kac bu arada senın ?

gül birşey olacağından değil ki canım ben normalde başörtülüyüm kız kızayız diye buraya kızımla ev halimizi koydum açık,o yüzden hemencik sildim yerimseniben

selam kızlar... bebişler nasıl yaramazlık yapıyolar mı...
kızlar ben biraz önce eczaneye gittim deniz suyu sordum bana serum fizyolojik verdi ikisi aynı şeymi...
bi de ben kırkbaş olmuştum bi daha regl olmadım... bir kez korunmasız ilişkiye girmiştik acaba hamilemiyim diye test aldım ama yapmaya korkuyorum... sizce normal mi gelmemesi...
sizler regl oldunuz mu??* offff çok korkuyorum yaaaa...

Betül benim boyum 1,62
Mervecim şimdi anladıııımmmm.....Tamam o zaman şeker sen hemen koyup kaldırabilirsin
diğerleri kalsın da fotolar bakalım anacım...

katılıyorum sana betülcüm.aynen bende hangi konuda olursa olsun yaptığı güzel bişeyi anlatınca hemen tersine dönüyo.anne babanın daha çok değermiş nazarı

Öncelikle merhaba arkadaşlar..a.s.

Yukarıdaki mesaja kesinlikle katılıyorum..birebir şahit oldum nazarımızın değdiğine..eşim bir gün nazlıyı severken ne güzel elleri var herşeyi tam, muntazam kusursuz

görünüyor dedi ve 1 saat içinde kızımın bir parmağı davul gibi şişti, ,iltahap oldu doktora götürdük antibiyotik verdi. 1 haftada anca geçti...Tırnak batmasıymış,

Bu kadar mı olur dedim ya pes dedim yani...:1shok:Anında mı nazar değer yani bir çocuğa? :sm_confused:

Son düzenleme:
herkese merhabalarr:içelim:
2-3 gündür siteye giremiyordum eşim geldi de ş.dışından özlem giderdikk
ya hemen hemen bütün arkadaşlar bebişleriyle fotolarınızı koymuşsunuz.
hepinize maşallah çok tatlı çıkmışsınız Allah ayırmasın sizlerii:1hug:
müsait olduğumuzda bizde koyalım oğluşumuzla resmimizi,şöyle yandan çaklııı-şakkıdı

Bizde alışverişten yeni geldik,kendime ve oğluma ciciler aldık,lc waikiki de çok güzel bebişler için kıyafetler var arkadaşlar bakmanızı öneririm gömlekler pantolonlar çok tatlı, minyatür erkek yaptım bizimkini kaydirigubbakcemile3
birde astronot mont aldım, çok uygundu 45.00 ytl:1shok: almak isteyen arkadaşlar vardı sanırım,haberiniz olsun..

canım benimde kanamam bitti, 2-3 gün sonra regli oldum kırkbaşı deniyormuş galiba, 1 ayı geçti olmam gerekiyordu olmadım düzensizlikler olabilir ama şüpheleniyorsan bilemiyorum tabi biran öncede testi yap bence,Allah korusun bundan sonra dikkat etmeye çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…