E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.861
yaaa bana nneee bende istiyom :çok üzgünüm:görmekk hıh küstüümmm :jeyyar:kötükedihüsoben göremicem mi yaniiklava:
kıs utangacıım ben napimm:bbo:
seni mi kırıcam canım Şeniz işte muhteşem ikili
ikinci kez kaldırılmıştır..
Salihacım şu tereyağı pekmez işini sormuştum sana görmedin sanırım
acele cevap hihoyyyt
58 kilolardaydım canım ben 2004 ekimde evlendim ve 56 kiloyla evlendim sonra aldık tabii 60 a çıktım sonra menüsküs ve fıtık ameliyatı geçirdim sonra peşpğeşe düşükler ve tedavi ilaçları vss bu hale geldim allahın izni ile vericem sabahları plates akşamları yoga yapıcam hala biraz ağrım var fazla hareket yapamıyorum koşu bandım ve-ar evde onunla başlıcam kız biraz düzene girsin yılbasından sonra başlıcam ufak ufak
Hicran alt açması var ama bizim odada değil üşeniyom onu açmaya hemen değişiverim diyorum da ondan oldu canuum...
Betül lan sen hamişken o kadar dikkat ettin bacım kaç kilo almıştın toplam? Hatırladığım kadarıyla sen çok az kilo almıştın...nasıl hala 10 kilo var hamişlik öncesi kilona dönmeye ben annamadım valla...
Benim gibi filin bile 8 kilo fazlası kaldı ama ideal kiloma 15 kilo aynı senin gibi..
:1rolleyes:sositososito:asigim:ah canımm canımmm teşkürr bitaneeemm saol güseliiimm
gördüüm kızının alnı ve çene kısmı benziyo sana tatlımmm yerimseniben
:smiley-cool:kızınıda yerim ben pekk tatlıı:icecream:
Aaaaa anaaaam ben seni daha zayıf sandıydııım...Benimle aynıymışsın ben de 66yla hamile kaldım şimdi 74 üm senle tam tamına aynıyız. ben 18 kilo aldım senden neden o kadar az gitmiş?Topu topu 5 kilo mu gitti doğumda?Sonradan mı aldın?
Derya sende mi kağıthanede öğretmensin?
Sen hangi okuldan?Ben daha göreve başlamadım yeni tayin oldum o okula.2. Dönem başlicam kısmetse.
Merve niye hemen siliyon bacıım bırak kalsın burda ne olacak ay...Ben koyuyom kalıyor burda ne var kiiii
Derya sende mi kağıthanede öğretmensin?
Sen hangi okuldan?Ben daha göreve başlamadım yeni tayin oldum o okula.2. Dönem başlicam kısmetse.
Merve niye hemen siliyon bacıım bırak kalsın burda ne olacak ay...Ben koyuyom kalıyor burda ne var kiiii[/QUOT
evet bende kağıthanedeyim merkez ilköğretimdeyim.senin branşın ne?ben bu sene başlamıyacam.ücretsiz izin alacam.
Betül benim boyum 1,62
Mervecim şimdi anladıııımmmm.....Tamam o zaman şeker sen hemen koyup kaldırabilirsin
diğerleri kalsın da fotolar bakalım anacım...
katılıyorum sana betülcüm.aynen bende hangi konuda olursa olsun yaptığı güzel bişeyi anlatınca hemen tersine dönüyo.anne babanın daha çok değermiş nazarı
Yaaa bende kaçırdım betül, duygu ve minikannişin resmini yaaaÇok üzgünüm çoook
canım benimde kanamam bitti, 2-3 gün sonra regli oldum kırkbaşı deniyormuş galiba, 1 ayı geçti olmam gerekiyordu olmadım düzensizlikler olabilir ama şüpheleniyorsan bilemiyorum tabi biran öncede testi yap bence,Allah korusun bundan sonra dikkat etmeye çalış..selam kızlar... bebişler nasıl yaramazlık yapıyolar mı...
kızlar ben biraz önce eczaneye gittim deniz suyu sordum bana serum fizyolojik verdi ikisi aynı şeymi...
bi de ben kırkbaş olmuştum bi daha regl olmadım... bir kez korunmasız ilişkiye girmiştik acaba hamilemiyim diye test aldım ama yapmaya korkuyorum... sizce normal mi gelmemesi...
sizler regl oldunuz mu??* offff çok korkuyorum yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?