Doğum yapmış olan anneler buraya....

aytebcim çok şık olmuşsun ve coşmuşsunkaydirigubbakcemile2valla güsel olmuşsun bu elbise de şıkmış yanii

yaa teşekkür ederim canım, yandan belimin kalınlığını görüyomusunnnn kafamçokkarıştı birde herkes bana iyisin diyor ben fotolarda görüyorum kendimi işte iyimiyim değilmiyimm, o size gösterdiğim gri elbise onu strapleze çevirip giydimyerimseniben

ayten takıntılı mısın kızım yaa
fıstık gibisin işte ne kasıyon
yok belim yok kolum,

beyaz buluzlu oturan kayınvalidecim çok severim kendisini allah bozmasın

onun arkasındaki zayıf adam kayınpederim

onun yanındaki kız eşimin kız kardeşi.

nasıl çevirdin kız o elbiseyi öyle çok şık olmuş...hem o kadar da olsun yanii takma yaa alla alla benimde karnım var hiç takmıyorum bak takmadıkça da zayıflıyrum 51 kg.olmuşum zemuszemus

nasıl çevirdin kız o elbiseyi öyle çok şık olmuş...hem o kadar da olsun yanii takma yaa alla alla benimde karnım var hiç takmıyorum bak takmadıkça da zayıflıyrum 51 kg.olmuşum zemuszemusbizim tosbaklarımız var kızım bırakalım da o kadar kusurumuz da olsunnn yaniii demüüüü

beyaz buluzlu oturan kayınvalidecim çok severim kendisini allah bozmasın

onun arkasındaki zayıf adam kayınpederim

onun yanındaki kız eşimin kız kardeşi.

yaa varya yazıklar olsuuunnn bu hükümete de millete de ben boşuna ağlamışım 2 sene kocam dağlarda gezerken,sen ailesinden ayır yolla dağa,eline silah,yanına 100 tane asker ateş etme yetkisi verme...
ben ne deyim,o kadar doluyumki, gözlerim doluyor haberlerdeki halimizi gördükçe,ne hale geldik
valla bu vatan böyle sağolmaz,ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum...

kahramanları gördünüzmü nasıl karşılanıyorlar,havai fişeklerle karşılandılar,ayaklarına kurban kestiler...
Şehit anaları şehitlikte basınla konuşunca göz altına alınıyor,adamlar o şehitlikte bildiri okuyolar polis önlerine siper olmuş,arbede çıkmasın konuşmaları kesilmesin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…