- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.641
Gunaydın..
Kızlar ya Aslanın agrısı cok.. bu mallar acaba goremedıler mı dogru duzgun ne var ne yok..
Yanı hıc kullanmıyo elını bırsey deyınce fılan aglıyo cok, o kadar delı yatan bı cocuk sabaha kadar sırt ustu yattı sadece donmeye calısıyo donemıyo aglıyodu uyutuyodum tekrar..
Krem fılan da vermedıler.. kendılerı bıle sarmaya tenezzul etmedıler sarın sabıtleyın dedıler bıze..
Ozel hastane fılan bıseyde yok kı burda.. napsam ya.. acaba amasya merkez dev hastanesıne mı gotursem bı de yada merzıfonda kıne o rası yenı acılmıs cok buyuk ve yenı bı yer guvenmedım bunların yaptıgı ıse.. öff..
aa oylemı... sızın memleket neresı canım ?
bız suluovadayız suan ama aslında merzıfonluyuz... buranın hastanesıne gıttım ben.. ama merzıfondakını herkes metedıyor evet nıhayetınde yenı ve cok para yatırılmıs ozen gosterılmıs..
bızde merzıfona tasınıcaz bu arada... en fazla bır aya sanırım.. valla artık tasınma ıslerı benımle bır butun oldu..
Nereye gıtsem ev tasımaktan kurtulamıyorum... ıstanbula donunca bı kac sonra yıne tasınıcam... neyse bu hey Allahım :))
evet canım çok şükür sadece kanı düşükmüş kan şurubu verdi doktor.
arzucum geçmiş olsun karagözlüme...çingene dermiş ya hasta oldguna yanmam huyu deişti ona yanarım misali aynen ismetde tavan yapıyo hasta olunca.ben ikisinede yanıyorum gerçide:)ama mızım mızım iştahsız gezinince kafam ambele oluyo..valla bendeki bu kafada ne kafası anlamadım:)
betülcüm incinmiştir.kırık çatlak olsa duramazdı..yinede götür istersen.bi röntgen çekilirse en garantisi..
bu ismetde 6ncı hastalık oldu galiba..baharatlı çorbadan alerji oldu sanıyorum ama döküntüleri,hafif ateşi 6ncı hastalıkta olabılır gıbıme gelıyo..kızılayın dru dun baktı,alerjı dedi ne bi pomat ne damla öyle gönderdi..nediyeyim..yarına allah kerim bakalım..
yaa ben bu kollarımı nasıl zayıflatabilrim
serapcım pardon :))
yaa varya yazıklar olsuuunnn bu hükümete de millete de ben boşuna ağlamışım 2 sene kocam dağlarda gezerken,sen ailesinden ayır yolla dağa,eline silah,yanına 100 tane asker ateş etme yetkisi verme...
ben ne deyim,o kadar doluyumki, gözlerim doluyor haberlerdeki halimizi gördükçe,ne hale geldik
valla bu vatan böyle sağolmaz,ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum...
kahramanları gördünüzmü nasıl karşılanıyorlar,havai fişeklerle karşılandılar,ayaklarına kurban kestiler...
Şehit anaları şehitlikte basınla konuşunca göz altına alınıyor,adamlar o şehitlikte bildiri okuyolar polis önlerine siper olmuş,arbede çıkmasın konuşmaları kesilmesin diye...
selam millett ben geldim bugün dışardaydım hep başımda gene belalar var biri bitmeden biri başlıyor ben diyorum sze ben bu dünyaya sıkıntıları çekmeye ve bu sınavlardan geçtikçe yüce rabbimden sevap almaya geldim biliyorsunuz yaşadıklarımı az çok anlatıyorum burada sizlerle paylaşıyorum son olayda beni iyice ajda pekkan yaptı
sorun şuuu anlatayım
5-6 yıl önce çalıştığım işyerinde oradan tanışıp samimi olduğum bir arkadaşım vardı o dönemler yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 4 yıl beraber çalışmıştık hergün sabah kahvaltısı öğlen yemeği beraber yerdik aramızda maddi hiç bizaman sen aldın ben aldım olmazdı daha çok ta o maddi olarak harcama yapardı çoğu sırrımıda bilirdi ama allah için çok iyi bir insandı hatta 2 yıl öncesine kadar da görüşürdük dostum dediğim bir kızdı 2 yıl önce eşinden ayrıldığını ve ailesinin yanına ankaraya gittiğini öğrendim 1-2 kez telefonlaştık ama benim cep tel çalınmıştı o zaman nosunu kaybettim oda aramadı beni yada bilemiyorum artık neyse aramızda iletişim kopukluğu oldu anlayacağınız
ve bu gün bana bir ödeme ihtarnamesi geldi:1shok::1shok::1shok: ben şoklardayım nedir diye açtım bir solukta okudum veee:1shok: ben işyerinde ona kredi kartı alırken kefil olmuştum aklımdan bile çıkmış artık yani o kadar bu kızda 14.000 tl lik borcunu ödeyememiş hacizlik olmuş faiz fazi üzerine yapılandırmadan yararlanmış ama 2 ay ödemiş taksiti sonra gene ödeyememiş taksit tutarı da 1.000 tl miş ama ödeyememiş işte ve faizle braber 16.800 masraflar dahil bana ödeme emri geldi ben zaten kendi kredilerimi vss ancak ödüyorum şu dönem feciyim bide bu çıktı başıma ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim kafayı yiyeceğim resmen eşim keza tartıştık neden kefil oldun vss bir rürü laf işittim kızada ulaşamıyorum tanıdık arkadaşlara haber yolladım ulaşmaya çalışıyorlar ama 7 gün içinde bunun ödenmesi gerek avukatla görüştüm yarısı peşin alınırsa gerisi taksit olabilirmiş vss kafam kazan gibi oldu bu kıza ulaşamazsam bu parayı alamazsam mahvoldum yanimafoldumben
selam millett ben geldim bugün dışardaydım hep başımda gene belalar var biri bitmeden biri başlıyor ben diyorum sze ben bu dünyaya sıkıntıları çekmeye ve bu sınavlardan geçtikçe yüce rabbimden sevap almaya geldim biliyorsunuz yaşadıklarımı az çok anlatıyorum burada sizlerle paylaşıyorum son olayda beni iyice ajda pekkan yaptı
sorun şuuu anlatayım
5-6 yıl önce çalıştığım işyerinde oradan tanışıp samimi olduğum bir arkadaşım vardı o dönemler yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 4 yıl beraber çalışmıştık hergün sabah kahvaltısı öğlen yemeği beraber yerdik aramızda maddi hiç bizaman sen aldın ben aldım olmazdı daha çok ta o maddi olarak harcama yapardı çoğu sırrımıda bilirdi ama allah için çok iyi bir insandı hatta 2 yıl öncesine kadar da görüşürdük dostum dediğim bir kızdı 2 yıl önce eşinden ayrıldığını ve ailesinin yanına ankaraya gittiğini öğrendim 1-2 kez telefonlaştık ama benim cep tel çalınmıştı o zaman nosunu kaybettim oda aramadı beni yada bilemiyorum artık neyse aramızda iletişim kopukluğu oldu anlayacağınız
ve bu gün bana bir ödeme ihtarnamesi geldi:1shok::1shok::1shok: ben şoklardayım nedir diye açtım bir solukta okudum veee:1shok: ben işyerinde ona kredi kartı alırken kefil olmuştum aklımdan bile çıkmış artık yani o kadar bu kızda 14.000 tl lik borcunu ödeyememiş hacizlik olmuş faiz fazi üzerine yapılandırmadan yararlanmış ama 2 ay ödemiş taksiti sonra gene ödeyememiş taksit tutarı da 1.000 tl miş ama ödeyememiş işte ve faizle braber 16.800 masraflar dahil bana ödeme emri geldi ben zaten kendi kredilerimi vss ancak ödüyorum şu dönem feciyim bide bu çıktı başıma ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim kafayı yiyeceğim resmen eşim keza tartıştık neden kefil oldun vss bir rürü laf işittim kızada ulaşamıyorum tanıdık arkadaşlara haber yolladım ulaşmaya çalışıyorlar ama 7 gün içinde bunun ödenmesi gerek avukatla görüştüm yarısı peşin alınırsa gerisi taksit olabilirmiş vss kafam kazan gibi oldu bu kıza ulaşamazsam bu parayı alamazsam mahvoldum yanimafoldumben
Valla kulaklarımdan duman cıkacak o derece sınırlıyım lanet olası turkcelden bıktım beeee gerızakalı manyaklar
sorun şuuu anlatayım
valla az değil azı çoğu bişii değil benim derdim az sanki bide bu çıktı başıma işte kıza ulaşmaya çalışıyorum bakalım ne yapabileceğizaayyy hicrancım ya çok kötü olmuş
üzüldüm valla
ne yapcaksın inşallah öder ya
bide bu çıktı başına
azda değilmiş borç
sorma canım valla öle kime nasıl güveneceğini bilemiyorsun işte hayır ulaşsam ne diyecek bana onuda bilemiyorum kefillikte asıl borç sahibi gibi borç tutarından mesulmuş işte işin kötü yanı o yarın bir avukata danışıcaz ben bi taraftan kıza ulaşmaya çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum bakıcaz artık ama eğer bi çözüm bulamazsam evime haciz gelecek bu parayıda ödemem imkansızhicrancım bu kızı bulamazsanız en kötü ihtimal yada buldunuz ama alamadınız diyelim,başka herhangibir hukuki yola başvuramıyomusunuz?hayallah yahu..bu işlerle uğraşan bi avukata danışmalı..biraz fırıldakları bilen tecrübeli birine..hayat işte hicrancım..malesef...bu zamanda kımseye güvenilmez .ama hayat bize hep bişiler öğreticek..daha neler yaşayıp göreceğiz..olmuşla ölmüşe çare yok..boşuna yıpratma kendini..önümüze bakmalı,elden ne gelıyosa yapmalı..napalım..allah beterinden korusun.
valla canım adres vss bilmiyorum ankarada keçiörende diye biliyorum sadece ama istanbulda bi halası vardı onla tanışmıştım birkaç kez ama evinin yerini bilmiyorum bitek etilerde olduğunu biliyorum ama sarı çizmeli mehmet ağa işte hani bu kız yapmaz bana bunu diyorum ama insan oğlu çiğ süt emmiş işte ya ulaşamazsam yada ulaştım diyelim param yok derse naparım ben bikmiyorum çalışıyordu biliyorum ama şuan neiş yapar nerdedir bilmiyorum kendisi ingilizce tercumandı bizim şirkette hatta bir ara akbanka girmişti ama memnun kalmayıp ayrılmıştı ordan da allahtan dileğim ulaşayımda bi hal çaresine baksın valla kafayı yicem düşündükçeAyy hicran çok kötü olmuş yaaa üzüldüm valla ne olcak şimdi ailesini falan tanıyorsundur yeri yurdu belli değilmi onlarla görüşsen durumu anlatsan??
Allah'ım ne insanlar var.Hicrancım inş biran önce ulaşırsın da şu arkadaşına halledersin sorunu.
Betül canım eşine ulaşmakta zorluk mu çekiyorsun.Bizim de komple teller bozuk eşimin benim ev telimiz.Çok sinir bi durum hakkaten.
Hicrancım, adı falan ne. bizde araştıralım istersen. Facebooktan falan bi yerlerden bakalım.
Ayy nerden çıktı bu ya. Yokmuymuş başka bir çözümü?
ınşallah bulursun, ulaşırsın canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?