Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam millett ben geldim bugün dışardaydım hep başımda gene belalar var biri bitmeden biri başlıyor ben diyorum sze ben bu dünyaya sıkıntıları çekmeye ve bu sınavlardan geçtikçe yüce rabbimden sevap almaya geldim biliyorsunuz yaşadıklarımı az çok anlatıyorum burada sizlerle paylaşıyorum son olayda beni iyice ajda pekkan yaptı

sorun şuuu anlatayım

5-6 yıl önce çalıştığım işyerinde oradan tanışıp samimi olduğum bir arkadaşım vardı o dönemler yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 4 yıl beraber çalışmıştık hergün sabah kahvaltısı öğlen yemeği beraber yerdik aramızda maddi hiç bizaman sen aldın ben aldım olmazdı daha çok ta o maddi olarak harcama yapardı çoğu sırrımıda bilirdi ama allah için çok iyi bir insandı hatta 2 yıl öncesine kadar da görüşürdük dostum dediğim bir kızdı 2 yıl önce eşinden ayrıldığını ve ailesinin yanına ankaraya gittiğini öğrendim 1-2 kez telefonlaştık ama benim cep tel çalınmıştı o zaman nosunu kaybettim oda aramadı beni yada bilemiyorum artık neyse aramızda iletişim kopukluğu oldu anlayacağınız
ve bu gün bana bir ödeme ihtarnamesi geldi:1shok::1shok::1shok: ben şoklardayım nedir diye açtım bir solukta okudum veee:1shok: ben işyerinde ona kredi kartı alırken kefil olmuştum aklımdan bile çıkmış artık yani o kadar bu kızda 14.000 tl lik borcunu ödeyememiş hacizlik olmuş faiz fazi üzerine yapılandırmadan yararlanmış ama 2 ay ödemiş taksiti sonra gene ödeyememiş taksit tutarı da 1.000 tl miş ama ödeyememiş işte ve faizle braber 16.800 masraflar dahil bana ödeme emri geldi ben zaten kendi kredilerimi vss ancak ödüyorum şu dönem feciyim bide bu çıktı başıma ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim kafayı yiyeceğim resmen eşim keza tartıştık neden kefil oldun vss bir rürü laf işittim kızada ulaşamıyorum tanıdık arkadaşlara haber yolladım ulaşmaya çalışıyorlar ama 7 gün içinde bunun ödenmesi gerek avukatla görüştüm yarısı peşin alınırsa gerisi taksit olabilirmiş vss kafam kazan gibi oldu bu kıza ulaşamazsam bu parayı alamazsam mahvoldum yani mafoldumben

betülcüm çok geçmi olsun canım inşallah şuan iyidir aslancım ben seni ist sanıyorum oralarda özel yokmuymuş canım ya bidaha götür sen incinmede olsa hemen iyileşmez sonuçta ama emin olmak lazım tabiia.s.

aaaaaa niye taşınıyon gene yawww allah yardımcın olsun tüh bak görüyonmu görüşmekte nasip olmayacak kızz

allah allah yaa şu 6.hastalıkta yeni bir furya oldu hee eskiden bilmezdim böyle şeyleri tıp geliştikçe isimleniyor hastalıklar geçmiş olsun canım ama bildiğim kadarı ile çok zararlı bişii değil herhalde değilmi inşallah değildir çabucak düzelir ismetçim

serapcım pardon :))

maşallah çookkk şıksınız hanfendi ama kızdırma beni bide kollarım diyon ulen ne var kollarında sadece sıkılaştırıcı krem kullan düzelir bişiicik yok kollarında sen beni görsen herhalde depresyona girerdin yerimde olsan benim bi kolum senin iki kol aslında omuz dirsek üstleri çok acayip benim işte yoksa bileklerim ve elden dirseğe kadar normal yani hatta zayıf sayılır dengesizim işte zamanında biraz spor yapmıştık kungfu hevesi vardı ondan sonra acayip omuz olsu bende erkek gibi bide kaslar gelişti kiloları da alınca sarktı vss işte valla kafama takacak o kadar şeyim varki onlara sıra gelmiyorr

aynen yaaa insanı delirtiyorlar bunlar bu nasılbir barış sağlama girişimi ulen kimse çocuğunu gönderirmi askere böyle valla dava açmak lazım bunlara davaaa

şööle bi geçmişe baktım ama bütün gün pek bişii yazmamışsınız gerçi hızlıca geçtim ama inşallah bişii kaçırmamışımdır ben gidip yaprak dökümünü izleyem de kafam dağılsın accık sonra gelirim gene

aayyy hicrancım ya çok kötü olmuş
üzüldüm valla
ne yapcaksın inşallah öder ya
bide bu çıktı başına
azda değilmiş borç

hicrancım bu kızı bulamazsanız en kötü ihtimal yada buldunuz ama alamadınız diyelim,başka herhangibir hukuki yola başvuramıyomusunuz?hayallah yahu..bu işlerle uğraşan bi avukata danışmalı..biraz fırıldakları bilen tecrübeli birine..hayat işte hicrancım..malesef...bu zamanda kımseye güvenilmez .ama hayat bize hep bişiler öğreticek..daha neler yaşayıp göreceğiz..olmuşla ölmüşe çare yok..boşuna yıpratma kendini..önümüze bakmalı,elden ne gelıyosa yapmalı..napalım..allah beterinden korusun.

Ayy hicran çok kötü olmuş yaaa üzüldüm valla ne olcak şimdi ailesini falan tanıyorsundur yeri yurdu belli değilmi onlarla görüşsen durumu anlatsan??

Allah'ım ne insanlar var.Hicrancım inş biran önce ulaşırsın da şu arkadaşına halledersin sorunu.
Betül canım eşine ulaşmakta zorluk mu çekiyorsun.Bizim de komple teller bozuk eşimin benim ev telimiz.Çok sinir bi durum hakkaten.

Hicrancım, adı falan ne. bizde araştıralım istersen. Facebooktan falan bi yerlerden bakalım.
Ayy nerden çıktı bu ya. Yokmuymuş başka bir çözümü?
İnşallah bulursun, ulaşırsın canım ya.

aayyy hicrancım ya çok kötü olmuş
üzüldüm valla
ne yapcaksın inşallah öder ya
bide bu çıktı başına
azda değilmiş borç
valla az değil azı çoğu bişii değil benim derdim az sanki bide bu çıktı başıma işte kıza ulaşmaya çalışıyorum bakalım ne yapabileceğiz

sorma canım valla öle kime nasıl güveneceğini bilemiyorsun işte hayır ulaşsam ne diyecek bana onuda bilemiyorum kefillikte asıl borç sahibi gibi borç tutarından mesulmuş işte işin kötü yanı o yarın bir avukata danışıcaz ben bi taraftan kıza ulaşmaya çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum bakıcaz artık ama eğer bi çözüm bulamazsam evime haciz gelecek bu parayıda ödemem imkansız

Ayy hicran çok kötü olmuş yaaa üzüldüm valla ne olcak şimdi ailesini falan tanıyorsundur yeri yurdu belli değilmi onlarla görüşsen durumu anlatsan??
valla canım adres vss bilmiyorum ankarada keçiörende diye biliyorum sadece ama istanbulda bi halası vardı onla tanışmıştım birkaç kez ama evinin yerini bilmiyorum bitek etilerde olduğunu biliyorum ama sarı çizmeli mehmet ağa işte hani bu kız yapmaz bana bunu diyorum ama insan oğlu çiğ süt emmiş işte ya ulaşamazsam yada ulaştım diyelim param yok derse naparım ben bikmiyorum çalışıyordu biliyorum ama şuan neiş yapar nerdedir bilmiyorum kendisi ingilizce tercumandı bizim şirkette hatta bir ara akbanka girmişti ama memnun kalmayıp ayrılmıştı ordan da allahtan dileğim ulaşayımda bi hal çaresine baksın valla kafayı yicem düşündükçe

inşallah canım inşallah ulen koskoca eylül annişlerinde bi avukatımız yok yahuuukaydirigubbakcemile3

Canım geçmiş olsun,inşallah bulabilirsiniz kadını bankayla filan görüşün zaman için süre isteyin...

Betülcüm eşinmi ulaşamıyor sana?

Hicrancım, adı falan ne. bizde araştıralım istersen. Facebooktan falan bi yerlerden bakalım.
Ayy nerden çıktı bu ya. Yokmuymuş başka bir çözümü?
ınşallah bulursun, ulaşırsın canım ya.

face te yok canım olsaydı bilirdim bende baktım keza zaten ama yok yok msn de mail attım cevap yok belkide değiştirmiştir bilemiyorum ama uzun zamandır msn de görmüyorum zaten mail adresi değişti herhalde valla kafam bulanık ama kefil olarak kart limiti olan 10.000 tl den sorumluymuşum sadece ama o da başka mesele kesin bir bilgim yok emin değilim yani e hadi buldum ödedim diyelim ki buulamam o parayı şu sıkıntılı zamanda zor yanii buldum ödedim diyelim alabilecekmiyim karşı taraftan iyilikle olmasa da dava etme hakkım bakimi onuda bilmiyorum işte bakalım yarım sorcam bi avukata inşallah bi çözüm bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…