- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.661
Canım geçmiş olsun,inşallah bulabilirsiniz kadını bankayla filan görüşün zaman için süre isteyin...
Betülcüm eşinmi ulaşamıyor sana?
Allah'ım ne insanlar var.Hicrancım inş biran önce ulaşırsın da şu arkadaşına halledersin sorunu.
Betül canım eşine ulaşmakta zorluk mu çekiyorsun.Bizim de komple teller bozuk eşimin benim ev telimiz.Çok sinir bi durum hakkaten.
ne oldu kız naptılar sana bu gsm şirketi
Canım geçmiş olsun,inşallah bulabilirsiniz kadını bankayla filan görüşün zaman için süre isteyin...
Betülcüm eşinmi ulaşamıyor sana?
betülcüm çok geçmi olsun canım inşallah şuan iyidir aslancım ben seni ist sanıyorum oralarda özel yokmuymuş canım ya bidaha götür sen incinmede olsa hemen iyileşmez sonuçta ama emin olmak lazım tabiia.s.
aaaaaa niye taşınıyon gene yawww allah yardımcın olsun tüh bak görüyonmu görüşmekte nasip olmayacak kızz
sağol cnm tesekkür ederimhayırlı olsun canım saglıcakla alırsın inşllah kucagına.
:1shok: aaa sendemi hamilesin kızz haberim yoktu benim nekadarlık canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah a.s.büyütürsün ikisinide allah güç kuvvet verir merak etme hem yaş farkıda olmaz aralarında daha iyi olur aslına bakarsan.e tabii yorulacaksın o ayrı ama allah yardım eder merak etme canım
Arzu canım geçmiş olsun güzelim.betülüm g olsun canım Allah korumuş gerçekten kuzunu çok üzüldüm geçmiş olsun
umutumun canı sıkkın sanırım bende sendenim canım üzülme
geçmişi tam okumadım 1-2 sayfa kadar
yağız hasta ishaL kusma huysuzluk ilaçlar vakitsizlik kendime zamn ayıramama yorgunluk ilgisizlik ve can sıkıntısı bunaldım öyle işte
süper çıkmış canım ne kilosu maşallah. birde Egemiz iyiymiş çok şükür.yaa teşekkür ederim canım, yandan belimin kalınlığını görüyomusunnnn kafamçokkarıştı birde herkes bana iyisin diyor ben fotolarda görüyorum kendimi işte iyimiyim değilmiyimm, o size gösterdiğim gri elbise onu strapleze çevirip giydimyerimseniben
Hicran üzüldüm canım hakkınızda hayırlısı inşllah ulaşırsınız kıza.selam millett ben geldim bugün dışardaydım hep başımda gene belalar var biri bitmeden biri başlıyor ben diyorum sze ben bu dünyaya sıkıntıları çekmeye ve bu sınavlardan geçtikçe yüce rabbimden sevap almaya geldim biliyorsunuz yaşadıklarımı az çok anlatıyorum burada sizlerle paylaşıyorum son olayda beni iyice ajda pekkan yaptı
sorun şuuu anlatayım
5-6 yıl önce çalıştığım işyerinde oradan tanışıp samimi olduğum bir arkadaşım vardı o dönemler yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 4 yıl beraber çalışmıştık hergün sabah kahvaltısı öğlen yemeği beraber yerdik aramızda maddi hiç bizaman sen aldın ben aldım olmazdı daha çok ta o maddi olarak harcama yapardı çoğu sırrımıda bilirdi ama allah için çok iyi bir insandı hatta 2 yıl öncesine kadar da görüşürdük dostum dediğim bir kızdı 2 yıl önce eşinden ayrıldığını ve ailesinin yanına ankaraya gittiğini öğrendim 1-2 kez telefonlaştık ama benim cep tel çalınmıştı o zaman nosunu kaybettim oda aramadı beni yada bilemiyorum artık neyse aramızda iletişim kopukluğu oldu anlayacağınız
ve bu gün bana bir ödeme ihtarnamesi geldi:1shok::1shok::1shok: ben şoklardayım nedir diye açtım bir solukta okudum veee:1shok: ben işyerinde ona kredi kartı alırken kefil olmuştum aklımdan bile çıkmış artık yani o kadar bu kızda 14.000 tl lik borcunu ödeyememiş hacizlik olmuş faiz fazi üzerine yapılandırmadan yararlanmış ama 2 ay ödemiş taksiti sonra gene ödeyememiş taksit tutarı da 1.000 tl miş ama ödeyememiş işte ve faizle braber 16.800 masraflar dahil bana ödeme emri geldi ben zaten kendi kredilerimi vss ancak ödüyorum şu dönem feciyim bide bu çıktı başıma ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim kafayı yiyeceğim resmen eşim keza tartıştık neden kefil oldun vss bir rürü laf işittim kızada ulaşamıyorum tanıdık arkadaşlara haber yolladım ulaşmaya çalışıyorlar ama 7 gün içinde bunun ödenmesi gerek avukatla görüştüm yarısı peşin alınırsa gerisi taksit olabilirmiş vss kafam kazan gibi oldu bu kıza ulaşamazsam bu parayı alamazsam mahvoldum yanimafoldumben
UMUT canım İsmetimizede geçmiş olsun.allah allah yaa şu 6.hastalıkta yeni bir furya oldu hee eskiden bilmezdim böyle şeyleri tıp geliştikçe isimleniyor hastalıklar geçmiş olsun canım ama bildiğim kadarı ile çok zararlı bişii değil herhalde değilmi inşallah değildir çabucak düzelir ismetçim
Betülcüm canım senin içinde üzüldüm güzelim bencede eger yine yanlış yaparlarsa dava aç.Hıcrancım senın durumda kotu olmus valla ya umarım bı hal caaresı bulunur ulasırsın o arkadasına da ustunden kalkar yuk canım(
Amaan mılletın kendı borcu kendıne yetmıyo bıde baskası yuk oluyo yaa bu nasıl iş....
hicran çok üüzldüm valla inşallah ulaşırsın kıza gerçi ulaşsan da bu zamana kadar ödeyememiş bu 7 günde nasıl ödeyebilir ki ama senin evine icra geleceğine onunkine gelmesi gerekmez mi kafamkarıştı valla
sağol cnm tesekkür ederim
hamileyim cnm evet benim de haberim yoktu valla :kedilamaz diyordum ama oldu işte gerci kalp atışına bu hafta bakılacak 7 haftalk daha görünmedi gecen hafta
hicrancım sanad cok geçmiş olsun arada girip son sayfaya bakıp cıkıyorum alışkanlık olmuş ama denk gelmedim senin düşük olayına cnm tekrar cok gecmiş olsun iyimisin şimdi
ayrıca ara ara kk da kullanıcı panelinegirince görüyorum merak ettiğin içinde ayrıca tesekkürler opldna.s.
Hıcrancım senın durumda kotu olmus valla ya umarım bı hal caaresı bulunur ulasırsın o arkadasına da ustunden kalkar yuk canım(
Amaan mılletın kendı borcu kendıne yetmıyo bıde baskası yuk oluyo yaa bu nasıl iş....
Arzu canım geçmiş olsun güzelim.
süper çıkmış canım ne kilosu maşallah. birde Egemiz iyiymiş çok şükür.
Hicran üzüldüm canım hakkınızda hayırlısı inşllah ulaşırsınız kıza.
UMUT canım İsmetimizede geçmiş olsun.
Betülcüm canım senin içinde üzüldüm güzelim bencede eger yine yanlış yaparlarsa dava aç.
Yaprak Dökümü bitti ama kötü bitti.
betül kız ne oldu anlat şu selocanlarla sorunun senin bakem ne işşşş:sm_confused:
canım oncekı sayfada yazmıstım bıraz uzun, valla seytan dıyo kır at...
baska operatore gecıcem ama kontratım var.... bunlar operator degıstırdıkten sonra bıle gecmıs ayların dıye fatura cıkarıyorlarmıs ve fatura bılgısı sana gelmıyormus ancak avukata dusupte ıcralık olunca artık 3-4 mıslıyle odemek zorunda kalıyosun... şikayet varda baktım dolu dolu... ben degıstırırken de boylemı olucak acaba bakalım tum konusmaları ses kaydına alıcam...serefsızler ugrastırdıkları seylere bak yaa... doymuyolar kazıklamaya...
benım sorunum faturaların sebepsız fazla gelmesı yada odendıgı halde hattımın kapanması canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?