Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım geçmiş olsun,inşallah bulabilirsiniz kadını bankayla filan görüşün zaman için süre isteyin...

Betülcüm eşinmi ulaşamıyor sana?

süre olayı aşmış canım bide bana ulaşılamamış adreste sorun yaşamışlar bizim apt nosu adı değişti 2 yıl önce adres değişiklikleri oldu sokka noları falan o nedenle biraz zaman geçmiş zaten taksite bağlamışlar yapılandırmadan yararlanmış onuda devam edememiş işte vss vss banka zaman veremiyor sadece avukat yarısı veya 10.000 peşinden bahsetti gelen evraktaki avukatla görüştüm sonrasını taksit yaparız ama fazla değil 2-3 taksit dedi

hicran çok üüzldüm valla inşallah ulaşırsın kıza gerçi ulaşsan da bu zamana kadar ödeyememiş bu 7 günde nasıl ödeyebilir ki ama senin evine icra geleceğine onunkine gelmesi gerekmez mi kafamkarıştı valla

ne oldu kız naptılar sana bu gsm şirketi

Canım geçmiş olsun,inşallah bulabilirsiniz kadını bankayla filan görüşün zaman için süre isteyin...

Betülcüm eşinmi ulaşamıyor sana?

Yok arkadaslar esımle alakalı bır durum degıl.. ya bu hattı aldıgımdan berı her ay fatura problemlerı bıktım yaa kırk kere konusuyorum salaklarla ınsan bı hatayı bı kere yapar olmadı ıkı kere.. bu ne ya paranla rezıl oluyorsun odenecek borcum yok hattım kapanıyo manyakmıdır nedır bunlar yaa odenecek borcu bırak turkcelden alacagım bıle var nette odenmesı gereken tutar fazla gorunmus bende odeyınce fazla acık olusmus.. bu mallar ne demeye hattımı kapatıyo anlamıyorum. mus hız her aradıgımda sıstem musaıt degıl yarın arayın dıyorlar vallahı ana avrat sovucem bu ne beee

onumuzdekı ay da aynı sey olsun dava acıcam kontratım var olmasa dırek gecerdım baska operatore bıtmesıne de 9 ay var anasını satayım

canım saolasın bıraz daha ıyılestı gectı agrısı sargısını cıkardım alıssın dıye... sımdılık ıyı cok sukur..

aaaaaa niye taşınıyon gene yawww allah yardımcın olsun tüh bak görüyonmu görüşmekte nasip olmayacak kızz

canım tasınanlar annemler.. ben ıste dondugumde tasınıcam tekrar ama farketmez uzak bı yere degıl neden gorusmeyelım :)

hayırlı olsun canım saglıcakla alırsın inşllah kucagına.
sağol cnm tesekkür ederim

hamileyim cnm evet benim de haberim yoktu valla :kedilamaz diyordum ama oldu işte gerci kalp atışına bu hafta bakılacak 7 haftalk daha görünmedi gecen hafta
hicrancım sanad cok geçmiş olsun arada girip son sayfaya bakıp cıkıyorum alışkanlık olmuş ama denk gelmedim senin düşük olayına cnm tekrar cok gecmiş olsun iyimisin şimdi
ayrıca ara ara kk da kullanıcı panelinegirince görüyorum merak ettiğin içinde ayrıca tesekkürler opldna.s.

Hıcrancım senın durumda kotu olmus valla ya umarım bı hal caaresı bulunur ulasırsın o arkadasına da ustunden kalkar yuk canım (

Amaan mılletın kendı borcu kendıne yetmıyo bıde baskası yuk oluyo yaa bu nasıl iş....

Arzu canım geçmiş olsun güzelim.
süper çıkmış canım ne kilosu maşallah. birde Egemiz iyiymiş çok şükür.

Hicran üzüldüm canım hakkınızda hayırlısı inşllah ulaşırsınız kıza.
UMUT canım İsmetimizede geçmiş olsun.
Betülcüm canım senin içinde üzüldüm güzelim bencede eger yine yanlış yaparlarsa dava aç.

Yaprak Dökümü bitti ama kötü bitti.

canım banka avukatının dediğine göre boşandıktan sonra adres için değiştirme yapmamış ama telefondan ulaşıyorlarmış kendisine akrabalarını yanında kaldığını söylemiş sadece ve o telefonada ulaşamıyorlarmış servis dışıymış telefon :uhm:

canım sağol nasip işte süpriz geldi ve aniden yok oldu bebeğim kader diyelim.
seni adına sevindim inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine a.s.

sorma valla bi işki geldi başıma işte aman kızlar aman ne dost ne akraba hayat bu kimin ne olacağı belli olmuyor işte ben şimdiye kadar hiç bişey için kimseyi kendime kefil göstermedim kendime güveniyorsam girdim gireceğim işe durumum neye elveriyorsa artık işte .bu iş kredi kartı işi işte kaç yıl önce kefillik istiyorlardı bende bi sorun görmedim kızın dadurum iyiydi ozamanlar aklıma bile gelmedi hani başka bişey olsa belki düşünürdüm sabit ödeme vss büyük ihtimalle olmazdım ama oldu işte nerden bileceksin böyle bişey olacağını olacakla öleceğe çare yok derler bakalım bizim çare ne olacak bişii değil ödeyemezsem hal çare bulunmaz ise evime icra gelirse ben naparım mafoldumben eşimle aram bozuldu zaten şimdiden bu ne diye neden kefil oldun diyor gerçi tencere dibin kara seninki benden kara o da zamanında hatır çeki vermişti birine geçen yaz o nedenle nerdeyse bize icra gelecekti adamı buldu sıkıştırdı vss de ödetti kurtulduk ama 3.000 tl bizden çıktı hala alamadı eşim parasını bende yaptım hatayı işte olan oldu bakıcaz atık çareye :Saruboceq:

ay sonunu kaçırdım ben noldu yaww reklam girdi ben sigara içmeye çıktım balkona bi geldim içeri bitmiş film:sm_confused:

amanınnnnn netten seyrettim sonunu şimdi yaprak dökümünün cem ölmüşşş yaww üzüldüm valla insan film olduğunu bile bile nasıl üzülüyor değilmii =)

kızlar kimseler gelmiyor gene ben kaçtım accık eşimle konuşayım limoniyiz malum arayı soğutmayayım değilmi uykum yok aten ikimizinde uykuları kaçtı sinirden gene gelirim sonra gelen olursa beklesin =)

betül kız ne oldu anlat şu selocanlarla sorunun senin bakem ne işşşş:sm_confused:

canım oncekı sayfada yazmıstım bıraz uzun, valla seytan dıyo kır at...
baska operatore gecıcem ama kontratım var.... bunlar operator degıstırdıkten sonra bıle gecmıs ayların dıye fatura cıkarıyorlarmıs ve fatura bılgısı sana gelmıyormus ancak avukata dusupte ıcralık olunca artık 3-4 mıslıyle odemek zorunda kalıyosun... şikayet varda baktım dolu dolu... ben degıstırırken de boylemı olucak acaba bakalım tum konusmaları ses kaydına alıcam...serefsızler ugrastırdıkları seylere bak yaa... doymuyolar kazıklamaya...

benım sorunum faturaların sebepsız fazla gelmesı yada odendıgı halde hattımın kapanması canım...

valla canım bende avea dan şikayetçiyim 67 tl güya ama nerdeeeeee hiç 67 ödemedm çok şükürklava: hep 80-90-120 o civarlar ve ben süre tutuyorum sayaçları her hesap kesimde sıfırlıyorum yok ota moka ft ediyorlar bide içerik hizmetleri diye bişii çıkarmışlar o ne haltsa bi türlü iptal edemedim yaww mesaj ayrı ücretleniyor biliyorum ve çekmiyorumda ama çekilmiş deniyor gelde ispatla hadi bakalım ben çeksemde 1-2 oda çok mecbur kalırsam diğer hattım kontörlü onda yoksa çekiyom acil durumlarda yanii ama her ay ft yüklü geliyor bendede bunların hepsi dolandırıcı hayatım böyle elini veren kolunu kaptırıyor işte

serra son uc saattir ayakta sabrim tasti bakiciyi kaldirdim yataktan verdim kizi delirmek uzereyim artik...her kucaima aldigimda sancilaniyorum daha 32.haftam yeni doldu dourmak istemiyorummm cookkkk yorgunummmmm (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…