Doğum yapmış olan anneler buraya....

bebegi Boyle olan varmi benden baskasi bir haftadir her gece bu sekilde biktim Allah in gucune gitmesinde bende insanim yaaaa yazik banada agladim sinirden bi saat

günaydınnn....tunahan da uykusunda oturuyo bi bakmşım ayak ucunda yatıyo söleyin ben bunu nasıl ayrı yatırayım yüz kere iner yataktan uyur gezer şey.hicranım Allah yardımcın olsun inşallah bi çare bulunur inşallah kızı da bulursun.

serap, aslı, hicran, gül, derya, gözde hepiciğinize yorumlarınız için teşekkür ederim

hicrancım valla allah işin içinden çıkma gücü versin çok zor bu işler, şu anda çalıştığım şirketeee ne yazılar geliyor aklın hayalin durur bizim patronu yakında ya vururlar ya da hapse atarlar, çok şükür halimize diyelim bence neler var, bu iş için intihar edenler neden ediyooo çokkkkk çokkkk büyük borçların altına girip altından kalkamadıkları için. off yaa piyasaa çok kötüüü ne olacak bu ülkenin sonuu zaten şu son zamanlarda birde demokratik açlım diye bişey çıktı içim kan ağlıyo o şehir anaları nasıl kahrolup üzülmez şimdi evlatlarının katilleri nasıl geliyor ülkeye, yazıklar olsunnn diyorumm başkada bişey demiyorum.

bende egeyle koca yataktaa beraber yatıyorum babamız misafir odasında uyuyor uzun süredir, önceden egenin odasında yatıyorduk ama artık orası ikimize küçük gelmeye başladığı için babamızı kovduk..:kedi:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar..

serra son uc saattir ayakta sabrim tasti bakiciyi kaldirdim yataktan verdim kizi delirmek uzereyim artik...her kucaima aldigimda sancilaniyorum daha 32.haftam yeni doldu dourmak istemiyorummm cookkkk yorgunummmmm (((

bebegi Boyle olan varmi benden baskasi bir haftadir her gece bu sekilde biktim Allah in gucune gitmesinde bende insanim yaaaa yazik banada agladim sinirden bi saat
Canım yaa haklısın hem hamilesin hem bebiş var Allah yardımcın olsun Egede gecede 3 kere mutlaka kalkar deliksiz uyumaz uyumayan çocuk çok zor ama ne yapcan işte Allah sağlık versin inşallah düzelcek hepsi..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aytencim ayırmayı düşünmüyormusun yani kendi yatağına yatırmayı çünkü artık baya bilinçliler yarın öbürgün hiç ayrılmaz he ortanıza gelir yatar:)
Biz hiç beraber yatmadık hep beşikte yattı son 1 aydırda tamamen kendi odasına geçti çünkü beşiğe sığmıyor.Gece kalkmak çok zor oluyor ama ilersi için şart gibi geliyor bana..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aytencim ayırmayı düşünmüyormusun yani kendi yatağına yatırmayı çünkü artık baya bilinçliler yarın öbürgün hiç ayrılmaz he ortanıza gelir yatar:)
Biz hiç beraber yatmadık hep beşikte yattı son 1 aydırda tamamen kendi odasına geçti çünkü beşiğe sığmıyor.Gece kalkmak çok zor oluyor ama ilersi için şart gibi geliyor bana..
[/QUOTE]

haklısın canım düşünüyorumda ben ayrılamıyorummm biliyosun tüm gün görmüyorum zaten onunla uyumak çok hoşuma gidiyorr kuzumm benimmm asıl sorun benim alışkanlık yapıp ayrılamam kafamçokkarıştı

haklısın canım düşünüyorumda ben ayrılamıyorummm biliyosun tüm gün görmüyorum zaten onunla uyumak çok hoşuma gidiyorr kuzumm benimmm asıl sorun benim alışkanlık yapıp ayrılamam kafamçokkarıştı[/QUOTE]

Kıyamam yaa sende haklısın belki bende çalışıyor olsam öyle yapardım:asigim:Anasının kuzusu sıcacık sarılır yatıyorsunuz ohhh:1hug:

aynen aytenim yaa bende yüz kere kalkıyorum öpüyorum kokluyorum ayaklarını yiyorumm...

kaydirigubbakcemile3 ayaklarını bende yiyorum

yaa bugünlerde çok huy değiştirdi böyle asabi bişey oldu yaaa, elinde bişey varsa atıyor falan sizinkiler nasıl mızmız ağlıyo ota mokaaaa...:1ninca:

günaydın.
ismet 3 4 aylıktan beri odasında parkyatağında yatıyo..ananesi beşik yaptırmış.eh fena deil tambenım hayalim deil ama genede saolsun..oldukça derin yaptırmış çünki benım piyasadaki beşiklerde anlamadığım mevzu bu bebekler 1 yaşagelınce ayaklanıp,uzuyolar..ve hareketlı bı bebek kolaylıkla bu standart beşiklerden sarkabilir,düşebilir..eh sonra napıcaz..yenısını alıcaz..ama ne alıcaz..piyasadakıler genelde aynı..benı tatmın etmedı derınlıklerı..ikeadakıler kademelı yatırılıabılıyo ama çok dandikti..şimdi yok efendım yan koruması,uykuseti bi sürü ıvır zıvırda alınıcak çünki ismet kendini heryere atabilir,deli yatıyo zaten..allah nasıp ederse 2yaştan sonra zaten alçak bi karyolada yatabilirler sanıyorum..eh bunuda 1sene kullanıcazyani..ama bende park yataktan sıkılmıştım nede olsa insan istiyo bi mobılyası bişiyi olsun çocugun diye..oda takımı alamadık dıye boyle derme çatma oluyo belkı ama yeri dar olana,kiracı olana oda takımıda biraz lüx...beyaz yaptırmış ananesi..odasındakı tümdolaplarıda kaldırdım..mumkun mertebe rahat hareket edebılceği alan var artık..hernekadar elini felan sıkıştırmasada,öyle bi çekiyoki üstüne felan indirmesi an meselesiydi..
bu sabah babası mama vermiş az mızıkladı diye..babayıda görünce uyandı tabi..bu saate serfoş ve perişan mızıklandı dırdı..anca uyuttum..babayabi düşkünkii,vay kaderimee:)..ama baba otorite bunun farkında..resmen dinlıyo babayı köpek ve resmen bana kapris ve şımarıklık yapıyo:)
ananesi aradı..paramız yoktu devamlı götürdüğüm ki 50tl alt tarafı muayne ücreti olan drumuza götüremediğimi söyleyince çıldırdı:)gerçi o dr da farklı bişi demicek döküntülerimize.ya alerji yada 6ncı hastalık felan dicek..ama tabiki bende bi götürmek isterim..dün çeyrekaltın günümüz vardı..20mılyonum yoktu kadına vericek..söyledim..napim..yani oluyo böyle işler..demin eşim geldi..okulda bi öğretmen fenalaşmış,düşmüş başını çarpmış,yaralanmış..sağlıktan gerisi boş yani....

müjdecim,o bakıcıyı neden sen kaldırıyosun?serra pık dedimi onun fırlaması lazım..sen artık 32haftalık bi gebe kadınsın..gözünü seveyim emzirme bide..nasıl olucak dıyosun ama olucak napalım..senın artık dınlenmem lazım allah muhafaza kolamı erken dogum yapmak...36ıncı haftada bile sıkıntı yaşayabılıyo yavrularıki nekadar önemli bi 4 hafta içindesin..36 dan sonra nezaman gelirse gelsin ama sen kenıdnı yorarsan,emzirir,uykusuz,aç kalırsan akabinde ceremesini yine sen çekiceksin.uyansın o bakıcı hanım..sana bırakmasın bunları artık.

Aytencim Ege o elindekini fırlatıyor o yetmiyormuş gbi elinde kaşık yada oyuncak falan varsa ve sen bir hata yapıp onun yanında yattıysan gelip sana bir tane patlatıyor:roflol:Geçenlerde elinde kaşıkla kafama patlattı:)))Boğazlıcaktım zor tuttum kendimi:1rolleyes:

aytencimismetde ota moka kızgın şusıra ama döküntü oldu,aşı oldu üstüste gelmesine bağlıyorum bakalım işallah huy deiştirmıyolardır..

:roflol:

merhaba arkadaşlar

HıCRANCIM inşallah o kızı bulursun da bu sıkıntıdan kurtulursun. insan başına geleceği bilse evden bile çıkmaz herhalde. güveniyosun işte ondan sonra bin pişmanlık oluyo. babamın da başına gelmişti benzer bi olay kefil olduğu adam parayı yatırmayınca bankadan bildirdiler. hemen babam da adama söylemeden mallarına tedbir koydurmuştu ki başkasına devretmesin diye öyleyle kurtulmuştu.

ARZUCUM geçmiş olsun paşaya

UMUTCUM güle güle kullansın ismetcik yatağını.

ben de yatağında yatıramıyorum düşer diye biz de karyolasına parmaklık yaptırmıştık ama fazla yüksek değil takınca da kamyon kasasına benziyo diye söktüm. beşiğimiz büyük ve aradaki parmaklıkları indirip bizim karyola ya dayadım öyle yatıyoruz.her ihtimale karşı yere de yastıklar diziyorum düşerse yumuşak düşsün diye

teyzeleri Utkum da iki gündür yürüyo ama dün akşama kadar deli gibi yürüdü durdu sabah 7 de kalktı gün içinde de birbuçuk saat anca uyudu onun dışında hep yürüdü öyle yorulmuş ki kuzucum gece bi uyudu sabaha kadar. bugün de yere basmıyo acıdı diye ağlıyo bastırınca var mı böyle bişey yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hicran ne olacak böyle yaa,o kızı bulmanız lazım
ben keçiörendeyim,mert olmasa bulurdum o kızı sana
romatizmalarımda iyi, fena dövüşçüyümdür,hele bi ödemesin parayı
Allah yardımcınız olsun,her şerde bir hayır vardır

ben merti hiç yanımda yatırmadım hep ayrı yattı bıdığım
babamız iş için yola gitti,ya 8 yada 12 gün yok
yanıma alsammı diyorum ama düşer falan,bide nezleyim bulaşabilir
durmadan beni öpmek istiyo,hemde ağzımdan bütün gün yapışıyo,öpmesem kendimi suçlu hissediyorum bu sefer tepeme çıkıyo çünkü ama nezlem bulaşacak diyede korkuyorum...

hicran bende avealıyım ayda 68 ödüyorum fakat tukcelle geçmek istiyorum ayda 45 liralığa,betülde turkcellden şikayet etmiş,pişman olmam umarım.3000 dakıka konuşmuyorum boşa para..1200 dakika bana yeter.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…