- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.681
hala emmek istiyoo delircemmm
günaydınnn....tunahan da uykusunda oturuyo bi bakmşım ayak ucunda yatıyo söleyin ben bunu nasıl ayrı yatırayım yüz kere iner yataktan uyur gezer şey.hicranım Allah yardımcın olsun inşallah bi çare bulunur inşallah kızı da bulursun.
serra son uc saattir ayakta sabrim tasti bakiciyi kaldirdim yataktan verdim kizi delirmek uzereyim artik...her kucaima aldigimda sancilaniyorum daha 32.haftam yeni doldu dourmak istemiyorummm cookkkk yorgunummmmm(((
Canım yaa haklısın hem hamilesin hem bebiş var Allah yardımcın olsun Egede gecede 3 kere mutlaka kalkar deliksiz uyumaz uyumayan çocuk çok zor ama ne yapcan işte Allah sağlık versin inşallah düzelcek hepsi..bebegi Boyle olan varmi benden baskasi bir haftadir her gece bu sekilde biktim Allah in gucune gitmesinde bende insanim yaaaa yazik banada agladim sinirden bi saat
bende egeyle koca yataktaa beraber yatıyorum babamız misafir odasında uyuyor uzun süredir, önceden egenin odasında yatıyorduk ama artık orası ikimize küçük gelmeye başladığı için babamızı kovduk..:kedi:
aynen aytenim yaa bende yüz kere kalkıyorum öpüyorum kokluyorum ayaklarını yiyorumm...
Aytencim Ege o elindekini fırlatıyor o yetmiyormuş gbi elinde kaşık yada oyuncak falan varsa ve sen bir hata yapıp onun yanında yattıysan gelip sana bir tane patlatıyor:roflol:Geçenlerde elinde kaşıkla kafama patlattı:)))Boğazlıcaktım zor tuttum kendimi:1rolleyes:
Biz bugün su çiçeğini yaptırcaz bakalım inşallah sorunsuz geçer ateş falan olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?