Doğum yapmış olan anneler buraya....

serra son uc saattir ayakta sabrim tasti bakiciyi kaldirdim yataktan verdim kizi delirmek uzereyim artik...her kucaima aldigimda sancilaniyorum daha 32.haftam yeni doldu dourmak istemiyorummm cookkkk yorgunummmmm (((

aman müjdecim dikkat et kendine..
bakıcın var madem brak o baksın...
o yatacak sen bakacaksan niye orda duruyo..
bi de hala emziriyomusun...
ahh ahh bana zehirler diyen doktora hergün küfrediyorum...
ama sen de bırak artık...
ben 31. haftamda doğum yaptım..
erken doğum yapmak çok zor, prematüre bebeğe bakmak daha zor...rabbim kimseye vermesin...3 ay ben gece gündüz 1 saat uykuyla dururdum... benim yardımcım da yok eşimden başka..15 gündür düzene girdi...
inşallah gününde sağsalim doğurursun cannım...rabbim ne sana ne de başkasına kimseye göstermesin inşallah..

ayten tunahan da sinirlenince ya kendini yavaşça yere atıyor uyanık ya da sırtını duvara yaslayıp kafasını duavara vuruyo ama yavaşça yine.çok acayip bunlar bee:)

müjde ya bence de bırakmalısın artık emzirmeyi hiç mi kendini düşünmüyorsun valla bak ben burdan doğru çok sinirleniyorum sana haberin olsun bütün kzılar toplanırız tepene bineriz sonra ona görelmaz:

şimdi aradım tunahan bu saat olmuş sadece bir muz yemiş kayınvalide yemiyo diyooacaba dün akşam çok yemişti ondan oalbilir mi ki?ooofff yaaa anlamıyorum ben bu bebekleri hee...

Arkadaşlar iyi gğünler...
Ben bugün yeşil mercimekli erişte yaptım.
Bu arada Gülsüm Allah kolaylık versin sana iki bebek peşpeşe şimdi biraz cefa çekiyosun ama inş sonra sefasını süreceksin.
Duygucum aynen benim kızmda öyle hatta size sormak istiyordum bunu.
Son zamanlar da eline geçen herşeyi fırlatıyor ya da yere tv'ye nereye denk gelirse küt küt vuruyor.Bi de artık bizim kafamıza sırtımıza.Ama ben çok tedirgin oluyorum ya devam ederse çocuklarada vurursa diye.Hatta geçen arkadaşımın oğlu geldi aralarında çok fark yok.Çocuk kızımın elinden oyuncağı aldı vermiyo o da elindekiyle çocuğun kafasına küt Allah'ım ben deli oldum.Yapma etmeden de anlamıyor.Daha küçük ama inş geçici bişeydir.

kizlar cok sagolun dusundugunuz icin ama ben bu meme olayindan nasil vazgecircem bilemiyorum cok bunaldimmm bakici fln hikaye keske annem yasasaydi o zaman daha kolay olurdu.... Bakici kadinda gece hep kalkiyodu ama esimde kalktigi icin ONu dogal olarak istemiyoduk. Simdi esim belgesel cekimi icin yurtsisina cikicak yrin ben ne halt yicemmm??... Gulsummm dikislerim aciyo bir haftadir sende de olmusmuydu??

deryacim ya su dogumdan once bi araya gelsek sonrasinda asosyal olucam belli bi muddet galiba cumartesi toplanalim bende bu sefer hic bi zorluk olmaz pesin soluorum herseyim pratik benim karar ver sen bi kac kiside olsa goruselim cok bunaldim

evet canım acıyodu... hep acıyodu ama benim...ben mustinin doğumundan sonra hastanede hapşurmutum dikişlerim kanamıştı.. ondan sonra hep acıdı benim...
hala da acır...

ayy kızlar musti oyuncaklarını toplamayı öğrendi bana yardım ediyo artık...
bir de eline peçete alıyo heryerin tozunu alıyo sonra oturup o peçeteyi lime lime ediyo...
ben kızıncada toplayıp kanapenin altına sokuyo...:roflol:iyice yaramazlaştı artık...

sabah da yerleri süpürdüm mustinin üzerine doğru tuttum süpürgeyi... gıdıklandı güldü tabi...
sonra süpürgeyi bıraktım... almış eline kardeşine aynısını yapmaya çalışıyo.... :roflol: gülmekten öldüm resmen yaa.. :roflol:

selam kızlar biz su çiçeği aşısını vurdurduk hayırlısıyla çok ağladı yavrum şimdi uyuyor..ınşallah ateş falan yapmaz..
Semacım bunlar geçici canım telaşlanma bence ses çıkmasından hoşlanıyorlar..Egede elindekiyle tv nin ekranına parkeye artık nereyi bulursa vuruyor çıkan sesede gülüyor:)Tabi bize vurması hoş değil ama daha bilinçli değiller öğrencekler inşallah..

geçmiş olsun duygucum inşallah olmaz ateş...su çiçeği bu zamanlarda mı yapılıyor yani ne kadarmış aşısı duygucum?

Sağol canım 13.aydan sonra yaptırabilirsiniz demişti doktorumuz aşı fiyatıda 67 ytlyerimseniben
geçmiş olsun duygu yarasın kuzularımıza bütün aşılar.

Sağol Aytencimopuyorumnanaktan

deryacim ya su dogumdan once bi araya gelsek sonrasinda asosyal olucam belli bi muddet galiba cumartesi toplanalim bende bu sefer hic bi zorluk olmaz pesin soluorum herseyim pratik benim karar ver sen bi kac kiside olsa goruselim cok bunaldim
hakketen maşallah ya,ben 30 haftalık hamile olucam bi tanede küçük çocuğum olcak,komşularla bile görüşemezdim herhalde.hamileliğim rahat geçmesine rağmen son 1 ay,ayakta durunca zorlandığım için misafir kabul edememiştim :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…