- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.701
serra son uc saattir ayakta sabrim tasti bakiciyi kaldirdim yataktan verdim kizi delirmek uzereyim artik...her kucaima aldigimda sancilaniyorum daha 32.haftam yeni doldu dourmak istemiyorummm cookkkk yorgunummmmm(((
kızlar ne pişireceksiniz kuzulara bugün bana bi fikir verin
ben taze fasülye yapıcam ona karar verdim
kizlar cok sagolun dusundugunuz icin ama ben bu meme olayindan nasil vazgecircem bilemiyorum cok bunaldimmm bakici fln hikaye keske annem yasasaydi o zaman daha kolay olurdu.... Bakici kadinda gece hep kalkiyodu ama esimde kalktigi icin ONu dogal olarak istemiyoduk. Simdi esim belgesel cekimi icin yurtsisina cikicak yrin ben ne halt yicemmm??... Gulsummm dikislerim aciyo bir haftadir sende de olmusmuydu??
geçmiş olsun duygucum inşallah olmaz ateş...su çiçeği bu zamanlarda mı yapılıyor yani ne kadarmış aşısı duygucum?
geçmiş olsun duygu yarasın kuzularımıza bütün aşılar.
hakketen maşallah ya,ben 30 haftalık hamile olucam bi tanede küçük çocuğum olcak,komşularla bile görüşemezdim herhalde.hamileliğim rahat geçmesine rağmen son 1 ay,ayakta durunca zorlandığım için misafir kabul edememiştim :bbo:deryacim ya su dogumdan once bi araya gelsek sonrasinda asosyal olucam belli bi muddet galiba cumartesi toplanalim bende bu sefer hic bi zorluk olmaz pesin soluorum herseyim pratik benim karar ver sen bi kac kiside olsa goruselim cok bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?