Doğum yapmış olan anneler buraya....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok datlu hepside yaaaa

drdan geldik..okmeydanının başhekimiymiş..işimizi görür hem muaynanesınede gidicez diye..rabbimo hastane kapılarındaki herkeze nur indirsinde yüz güldürüp kurtarsın işallah..allahım..feciydi..ama bu dr da alerjık dedi gönderdi..ben anlamıyorum alerjık anladıkda neden..çocugumun 5gundur iştahı yok..5gündür özellikle bacak ve ayakaltında silme döküntüler var..önce cildiyeye gönderdi ordada cildiyeci baktı odaaynı şeyi söyledi ve bize verdiği losyonlara baktım hep kaşıntılı deri hastalıkları için..ne gerek ben kullanmicam..boğazımız hafıf kızarmış..bide amoklasin gbi bişi verdi..çıldırıyorum çözümsüz açık ve net olmayınca bişiler..neyse yarında aynı şiddetle devam ederse başkabi hal çaresi düşünücem..ah bi elimiz rahatlasada yavruma özelsağlık sigortası yaptırsam.aklımçıkıyo böyle yok süttendir felan deyıp gönderıyolar,ya ciddi bişi çıkarsa ben kimlere gideyimde gırtlağına basayım.........

hicrancım varmı bi gelişme..
ben bugun dogrudürüst yemek yapamadım karmaşayla geçti gunum..zaten evden 1gibi bi çıktık 5gibi anca geldik..yavrum hem iştahsız hemde aç kaldı..evden çıkmadan havuçlu patatesli makarna yaptım kemıksuyunda..azcıkda o kemğin etinden pinçikpinçik koydum..azcıkda süt koymuştum pişerken..sabahta çokaz peynır ve 7tahıllı yedi kuzum o kadar ...oofoof....allah kalp esenliği versin...bugunki doktorda benım geçenlerde avatar yaptıgım akbaba ve çocuk fotoğrafı vardı..öylemüthiş bi fotoki..çeken fotoğrafçıda çekimi yaptıktan sonra ordan ayrılmış...ama 3ay sonradepresyona girip intihar etmiş......dünyanın nasıl bi yer oldugunu daha iyi anlatan bi fotoğraf görmemiştim ben.

Umutcum geçmiş olsun tekrar Egede kusarken bin tane doktor gezdim hepside fizyolojik reflü geçicek dediğinde çıldırıyordum eve her geldiğimde bu adamda birşey bilmiyor diyordum başkasına gidiyordum..ınsan tatmin olmuyor bir türlü demiÇok haklısın canım..Bildiğin şeyi değil bilmediğin şeyi öğrenmek istiyorsun..Allahtan geçti ama hiç bir zaman cevaplardan tatmin olmadan 7 ayım geçti...
Neden kabardıki yine ısmetcik acaba?Bu aralar farklı verdiğin birşeylerden olabilirmi canım?
Umarım en kısa zamanda düzelir kuzucuk...
Çocuk ve ölümünü bekleyen akbabaGerçekten içler acısı bir fotoğraf o..Ama hikayesini bilmiyordum..O fotoğrafi çeken normal bir insanın depresyona girmemesi imkansız zaten..Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah..

amin canım duygucum..çukulatadan şüphelenıyorum aslında..dedesi çok hayırlı bişiy yapıyomuş gibi her geldiğinde tıkıştırdı çocuğa ve ben çocuklugumu hatırlıyorum çukulatayı aşırı sever yerdim ama kaşınırdım..bılemıyorum işte duygucum..çok güzel ifade etmişsin..bilmediğini öğrenebilmek istiyo insan ve aynen bende bu drda bişiyden anlamıyo deyip eve gelıyorum..ismetin kaşıntısı yok allahtan..belkide inekstütü..başlangıçta yapmadı belki şimdilerde belli etti..bilemıyorum..çukulata ve ineksütünü,cevizi vermiyip bakıcam bikaçgünde neolucak..

birde arkadaşlarım değinmeden geçemiyeceğim...şu günlerde pkklıların teslim oluşlarındaki duruşuyla infiale geçen milligururumuz hakkında....
bu topraklarda bin dümenin döndüğünü biliyoruz..zamanında apo yakalandıgında iktidar olanlar terorist başını asmaya cesaret edemezlerken,gün gelipde muhalefete düşünce ip attılar meydanlara...bu bi kışkırtmadır..şimdiki yönetim samımıyetle bişiyleri bitirme mısyonunu yüklendi..bu terör işlerinde büyük rantlar var..ve eger bu hükümet bu meseleyı bitirebilirse bu onlar için en büyük zafer olucak..hatta cumhuriyet tarıhının en buyuk işlerinden birine imza atmış olucaklar..ama birçok yalnış ve ıkı ucu pis değnek misali keskin bir çizgideyiz..arkadaşlar bu iş kan dökmekle bitmedi bitmicek..bu işin varsa bi yolu bedeli ağır olmasına ragmen enazından bundan sonra kan dökülmesin diye bazı tavizlerde verilmiş gibi gözükmekte...şehitlerimizin kanı yerdemi kalsın..onurumuz neolucak..ama bu akan kanlar neolucak..aramızda kalbi ağzında asker yolu bekleyenlerımız var..keşke bu savaş olmasaydıda yurdun heryeri yurt gibi olsaydı..bu bi süreç..bu süreci başarısız kılıp kendi ekmeğine yağ sürmeye çalışanlar,zamanında bu meselede hiçbir başarıya imza atamadılar..daha birçok işlerde başarısız oldukları gibi....ben hükümet yandaşı felan deilim..recep beye bi sempatim var bu doğrudur:)ama gerçekten bu süreçte biraz sakin durmayı enazından dağdan bi insinlerde görelim diyebilcek kadar sakin kalabilmeyi başarmak gerek bence..çünki türkıyenın önünü tıkayan en büyük mesele budur..şu terörü bi bitirsek bizi kimse tutamaz
..

Kaşıntısı olmamasına sevindim çok şükür o da bir devlet Umutum ya birde kaşınsa kuzum daha kötü...Bencede çikolata olabilir canım bu yaştyım hala biraz abartınca çikoltayı hemen sırtım pıtır pıtır olur kaşınır keser kesmez düzelir..Umarım öyle birşeydir canım tekrar geçmiş olsun...
Bende bu konuda seninle aynı fikirdeyim Umut bugüne kadar her yöntem denendi yıllardır akan kanlar durmadı..Bir denenmeyen bu kalmıştı bu da deneniyor..Yarın öbürgün bizim çocuklarımızda gidecek o dağlara asker olcaklar belki Allaha emanet bütün Mehmetçiklerimiz biterse bundan sonra analar ağlamaz kimse yetim kalmaz diye düşünüyorum..Tabi herkesin kendi siyasi görüşü ama bende hemfikirim...

serra son uc saattir ayakta sabrim tasti bakiciyi kaldirdim yataktan verdim kizi delirmek uzereyim artik...her kucaima aldigimda sancilaniyorum daha 32.haftam yeni doldu dourmak istemiyorummm cookkkk yorgunummmmm (((
canım yaa allah kolaylık versin sana zor ama geçecek hepsi rabbim güç kuvvet verir sana inşallah.bakıcıyada accık yüklen bence nihayetinde işi bu değilmi heleki şuan hepten senden almalı yükü emzirme iini de bırak artık erken doğuma neden olmasın ben öle biliyom ama dr ne diyor bence kes artık emzirmeyi sende rahatla zaten bebiş gelince aynı tas aynı hamam olcak accık dinlen yanii
bebegi Boyle olan varmi benden baskasi bir haftadir her gece bu sekilde biktim Allah in gucune gitmesinde bende insanim yaaaa yazik banada agladim sinirden bi saat
:teselli::teselli: canım sen şimdi çok duygusalsın bünye yoruldu malum allah kolaylık versin

amin canım valla nasıl çıkacam bende bilmiyom ama bugün kızı geçen ay gören biriyle konuştum izmirde karşılaşmışlar orda bi otelde tercumanlık yapmış geçici bir süre için ve işim bitiyor demiş sezonluk iş kabul etmiş öle demiş arkadaşa ama otelin adını hatırlamıyor arkadaş barda karşılaşmışlar hala ankarada olduğunu sölemiş hatta borçlarından bahsetmiş ama kefillikten benden söz etmemiş uğraşıyorum ödemeye ailem de vermiyor demiş
napıcam bilmiyom ulaşamadım hala ulaşsamda bi sonuç çıkarmı bilemiyorum inşallah çıkar

valla işim zor benim hayatım ama allahın izni ile bişekilde çare bulucaz artık
maşallah yürüdümü utkuda hadi hayırlısı belki biyerini incitmiştir farkında değilsindir canım ama gözün üzerinde olsun valla ceylin düşe kalka yürüyor şimdi hızlandı baya o nedenle denge kuramıyor pek habie düşüyor dizler feci yer yer morluklar oldu dizlik takıcam nerdeyse o derece zilli iki dk durmuyor yerinde akşamda baygın gidiyor birkaç gündür herhalde çook yoruluyorkaydirigubbakcemile3
dur ben bulunca sana haber vereyimmkaydirigubbakcemile3klava: döferik birlikte kaydirigubbakcemile3 du bakalım kıza ulaşırsam eğer ık mık ederse gerçekten döferim valla bende
çocuk bu hayatım yapar ceylinde kardeşimin kızı elinden oyuncak alınca üstüne çullanıyor resmen hemde çığlık atarak ama gücü yetmeyince elindekini yere fırlatıp bana koşuyor ağlayarak kaydirigubbakcemile3

dikiş yerleri geriliyordur nihayetinde henüz iyileşmedi belki ondandır ama korkulacak bişii yoktur canım sanmıyorum sen yindede sık dr kontrolüne git bence

aynı görüşü ben de paylaşıyorum. şimdiye kadarki dönemde hiçbir şey çözülemedi akan kan ve gözyaşı durmadı inşallah artık çözülür bu terör belası. ah o şehit analarının içi ne halde onlara da çoook üzülüyorum yavrularının katilleri çalgıyla çengiyle karşılanıyo ama napacaksın bu bedeli onlar da ödememeli orta yol bulunup sessizce inmeli o ş..efsizler ki şehit analarının içi daha da fazla yanmasın.

deryacim ya su dogumdan once bi araya gelsek sonrasinda asosyal olucam belli bi muddet galiba cumartesi toplanalim bende bu sefer hic bi zorluk olmaz pesin soluorum herseyim pratik benim karar ver sen bi kac kiside olsa goruselim cok bunaldim

yakın olaydık gelürdüm bacım
canım pazar günü kzıkardeşimin nikahı var bilmiyorum ki gelebilir miyim?ama gelen olursa ayarlasınlar ben de gelmeye çalışırım
ohh buluşun buluşun ne güzell

evet canım acıyodu... hep acıyodu ama benim...ben mustinin doğumundan sonra hastanede hapşurmutum dikişlerim kanamıştı.. ondan sonra hep acıdı benim...
hala da acır...

canım geçmiş olsun valla bide kanadı hee allaha şükür bende öle bi sorun olmadı ama hala arada sızlar bazen üşütünce veya yorulunca falan yani

geçmiş olsuna.s.

canım geçmiş olsun zor valla bu alerjik bünyeli çocuklar la uğraşmak anlıyorum seni valla hemde çok iyi
özel sağlık sigortası bence şuara pek çözüm değil canım neden dersen sadece çocuğa yapamıyorsun benim vardı ben bu yıl yenilemedim hem maddi açıdan hemde birçok özel test ilaç karşılanmıyor ssk dan ne farkı kaldı dedim iptal ettim bu yıl ailecek yenileyeceğimiz zaman 9.000 istediler ben ve ceylini yapayım sadece dedim 4.700 istediler ben özel dr gidiyorum ama dr kendi kliniği ssk geçiyor 15 ödüyorum muayeneye tahlillerde %40-60 civarı ssk karşılıyor zaten yani seneliğe vurursan aynı para ama allah göstermesin yatılı hasta olursan tabii o ayrı konu ama alerjik şeyler zaten kapsam dışı biliyorsun çoğu tetlerede karşılamıyor deniliyor benim büyük kız tuba elleinde yanma vardı iştahsızlık halsizlik vss karaciğer testleri yapılmıştı hatırlıyorum bide hepatit mi ne bakılmıştı önlem olarak anam karşılamadılar benim alerji testim karşılanmadı vss tarzı olaylar yaşadım ve soğudum yanii özel sağlık sigortam beni biraz kızdırdı bi yerde belkide ondan soğudum ama naparsın ucuzda değil yani şuan ben yapmadım o nedenle
o fotoğrafa gelince hakikaten vicdansızmış fotocu valla bende biliyom onu bakamamıştım bile içim tuhaf olmuştu hala tüylerim diken diken oluyor adam intihar etmişse accık vicdanı sızlamış demekki

:1shok: aaa çikolata verdirme kızz ceylinde de denedi tescillendi dayısı çikolata almıştı madlenlerden ve bir kutu hani oyuncak içinde olur ya buna verdi bizimki illa yiyecek abimde verdi 2 tane sabaha kadar zırladı bu sabahta bi baktık heryeri kızarık kaşınıyor sivilcelenmiş kuşum o gün den beri herkesi uyardım vermeyin diye ben
şüphelendiğin şeyleri tek tek en az 10 gün verme canım öle dene öle belli olur

hepimizin içindekileri parçalamışın gene hatun kızzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşlar eşim akşam kötü bi haberle geldi bizim çok yakınımızdaki bi okula kadar gelmiş H1N1 virüsü. komşularımın çocuklarından da o okula gidenler var çok korkuyorum nasıl korunacağız bu virüsten.

hatunkız:))..saol hatunbacım..ama kaşıntı yokki..nebileyim hicrancım.bi azalsada rahatlasam..ben allah var emekli sandıgından memnunum..dediğin gibi astarı yüzünden pahalıya çıkıyo o işlerin..baya bi ensen kalın olucakki adamgibi bişiler yapabilelim..neyse sağlık olsun napalım..allah iyilerle karşılaştırsın herdaim..neoldu sizin olayda bi gelişme varmı..valla hicran bugun o ssk hastanesinde baktımda allah başka dert vermesin hayat işte,daha neler görücez allah beterinden saklasın.benım geçmişimde öylebi 3ayım varki,10ar gün felan arayla başıma gelmedik kaza,bela,uğursuzluk gelmemişti..malesef daha ilk başıma gelen işte budamı başıma gelicekti daha kötü neolabilir dedim..inan bikaçkez bunu deim..ve her seferinde daha kötüsü oldu:)tövbe.sabrımı ve imanımı sevdiklerimin acısıyla sınamasında rabbim,gerisi dünyahalidir gelir,geçer..

sehercimaşılar geldi hemen olucaz sanırım..bide kesınlıkle hanım arkadaşlarımlada öpüşmicez..ellerimiz devamlı suda ama daha bol sabunlicaz..mumkun mertebe hastane,okul gibi yerlerde bulunmicaz..valla alıp başımı babamın bi köyü olsada gitsem diyorum..şu büyükşehirde çocuk büyütmek enzoru...yarın sabah kanal d de akdağ açıklama yapıcak..bi dinlicem bakalım..

merhaba kızlar umutcum face de yaptığın yorum için tekrardan teşekkür ederim canım ellerindert görmesin

seher ya demek burnnunuzun dibine kadar ledi bu virüs gerçekten korktum şimdi benim eşim hastanede çalışıyor Allah korusun ya çok korkuyorum valla

allah korusun valla tubada okula gidiyor eve geldiğinde direkt banyoya sokuyorum kontrol ediyorum dezenfektan sabunla iyice yüz el yıkanıyor okulda pürel kullanıyor dikkat et diyom ama ne kadar edilebilirse ALLAH ESİRGESİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…