- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.721
ayy kızlar musti oyuncaklarını toplamayı öğrendi bana yardım ediyo artık...
bir de eline peçete alıyo heryerin tozunu alıyo sonra oturup o peçeteyi lime lime ediyo...
ben kızıncada toplayıp kanapenin altına sokuyo...:roflol:iyice yaramazlaştı artık...
sabah da yerleri süpürdüm mustinin üzerine doğru tuttum süpürgeyi... gıdıklandı güldü tabi...
sonra süpürgeyi bıraktım... almış eline kardeşine aynısını yapmaya çalışıyo.... :roflol: gülmekten öldüm resmen yaa.. :roflol:
amin canım duygucum..çukulatadan şüphelenıyorum aslında..dedesi çok hayırlı bişiy yapıyomuş gibi her geldiğinde tıkıştırdı çocuğa ve ben çocuklugumu hatırlıyorum çukulatayı aşırı sever yerdim ama kaşınırdım..bılemıyorum işte duygucum..çok güzel ifade etmişsin..bilmediğini öğrenebilmek istiyo insan ve aynen bende bu drda bişiyden anlamıyo deyip eve gelıyorum..ismetin kaşıntısı yok allahtan..belkide inekstütü..başlangıçta yapmadı belki şimdilerde belli etti..bilemıyorum..çukulata ve ineksütünü,cevizi vermiyip bakıcam bikaçgünde neolucak..
birde arkadaşlarım değinmeden geçemiyeceğim...şu günlerde pkklıların teslim oluşlarındaki duruşuyla infiale geçen milligururumuz hakkında....
bu topraklarda bin dümenin döndüğünü biliyoruz..zamanında apo yakalandıgında iktidar olanlar terorist başını asmaya cesaret edemezlerken,gün gelipde muhalefete düşünce ip attılar meydanlara...bu bi kışkırtmadır..şimdiki yönetim samımıyetle bişiyleri bitirme mısyonunu yüklendi..bu terör işlerinde büyük rantlar var..ve eger bu hükümet bu meseleyı bitirebilirse bu onlar için en büyük zafer olucak..hatta cumhuriyet tarıhının en buyuk işlerinden birine imza atmış olucaklar..ama birçok yalnış ve ıkı ucu pis değnek misali keskin bir çizgideyiz..arkadaşlar bu iş kan dökmekle bitmedi bitmicek..bu işin varsa bi yolu bedeli ağır olmasına ragmen enazından bundan sonra kan dökülmesin diye bazı tavizlerde verilmiş gibi gözükmekte...şehitlerimizin kanı yerdemi kalsın..onurumuz neolucak..ama bu akan kanlar neolucak..aramızda kalbi ağzında asker yolu bekleyenlerımız var..keşke bu savaş olmasaydıda yurdun heryeri yurt gibi olsaydı..bu bi süreç..bu süreci başarısız kılıp kendi ekmeğine yağ sürmeye çalışanlar,zamanında bu meselede hiçbir başarıya imza atamadılar..daha birçok işlerde başarısız oldukları gibi....ben hükümet yandaşı felan deilim..recep beye bi sempatim var bu doğrudur:)ama gerçekten bu süreçte biraz sakin durmayı enazından dağdan bi insinlerde görelim diyebilcek kadar sakin kalabilmeyi başarmak gerek bence..çünki türkıyenın önünü tıkayan en büyük mesele budur..şu terörü bi bitirsek bizi kimse tutamaz..
canım yaa allah kolaylık versin sana zor ama geçecek hepsi rabbim güç kuvvet verir sana inşallah.bakıcıyada accık yüklen bence nihayetinde işi bu değilmi heleki şuan hepten senden almalı yükü emzirme iini de bırak artık erken doğuma neden olmasın ben öle biliyom ama dr ne diyor bence kes artık emzirmeyi sende rahatla zaten bebiş gelince aynı tas aynı hamam olcak accık dinlen yaniiserra son uc saattir ayakta sabrim tasti bakiciyi kaldirdim yataktan verdim kizi delirmek uzereyim artik...her kucaima aldigimda sancilaniyorum daha 32.haftam yeni doldu dourmak istemiyorummm cookkkk yorgunummmmm(((
:teselli::teselli: canım sen şimdi çok duygusalsın bünye yoruldu malum allah kolaylık versinbebegi Boyle olan varmi benden baskasi bir haftadir her gece bu sekilde biktim Allah in gucune gitmesinde bende insanim yaaaa yazik banada agladim sinirden bi saat
serap, aslı, hicran, gül, derya, gözde hepiciğinize yorumlarınız için teşekkür ederim
hicrancım valla allah işin içinden çıkma gücü versin çok zor bu işler, şu anda çalıştığım şirketeee ne yazılar geliyor aklın hayalin durur bizim patronu yakında ya vururlar ya da hapse atarlar, çok şükür halimize diyelim bence neler var, bu iş için intihar edenler neden ediyooo çokkkkk çokkkk büyük borçların altına girip altından kalkamadıkları için. off yaa piyasaa çok kötüüü ne olacak bu ülkenin sonuu zaten şu son zamanlarda birde demokratik açlım diye bişey çıktı içim kan ağlıyo o şehir anaları nasıl kahrolup üzülmez şimdi evlatlarının katilleri nasıl geliyor ülkeye, yazıklar olsunnn diyorumm başkada bişey demiyorum.
merhaba arkadaşlar
HİCRANCIM inşallah o kızı bulursun da bu sıkıntıdan kurtulursun. insan başına geleceği bilse evden bile çıkmaz herhalde. güveniyosun işte ondan sonra bin pişmanlık oluyo. babamın da başına gelmişti benzer bi olay kefil olduğu adam parayı yatırmayınca bankadan bildirdiler. hemen babam da adama söylemeden mallarına tedbir koydurmuştu ki başkasına devretmesin diye öyleyle kurtulmuştu.
ARZUCUM geçmiş olsun paşaya
UMUTCUM güle güle kullansın ismetcik yatağını.
ben de yatağında yatıramıyorum düşer diye biz de karyolasına parmaklık yaptırmıştık ama fazla yüksek değil takınca da kamyon kasasına benziyo diye söktüm. beşiğimiz büyük ve aradaki parmaklıkları indirip bizim karyola ya dayadım öyle yatıyoruz.her ihtimale karşı yere de yastıklar diziyorum düşerse yumuşak düşsün diye
teyzeleri Utkum da iki gündür yürüyo ama dün akşama kadar deli gibi yürüdü durdu sabah 7 de kalktı gün içinde de birbuçuk saat anca uyudu onun dışında hep yürüdü öyle yorulmuş ki kuzucum gece bi uyudu sabaha kadar. bugün de yere basmıyo acıdı diye ağlıyo bastırınca var mı böyle bişey yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dur ben bulunca sana haber vereyimmkaydirigubbakcemile3hicran ne olacak böyle yaa,o kızı bulmanız lazım
ben keçiörendeyim,mert olmasa bulurdum o kızı sana
romatizmalarımda iyi, fena dövüşçüyümdür,hele bi ödemesin parayı
Allah yardımcınız olsun,her şerde bir hayır vardır
ben merti hiç yanımda yatırmadım hep ayrı yattı bıdığım
babamız iş için yola gitti,ya 8 yada 12 gün yok
yanıma alsammı diyorum ama düşer falan,bide nezleyim bulaşabilir
durmadan beni öpmek istiyo,hemde ağzımdan bütün gün yapışıyo,öpmesem kendimi suçlu hissediyorum bu sefer tepeme çıkıyo çünkü ama nezlem bulaşacak diyede korkuyorum...
hicran bende avealıyım ayda 68 ödüyorum fakat tukcelle geçmek istiyorum ayda 45 liralığa,betülde turkcellden şikayet etmiş,pişman olmam umarım.3000 dakıka konuşmuyorum boşa para..1200 dakika bana yeter.
çocuk bu hayatım yapar ceylinde kardeşimin kızı elinden oyuncak alınca üstüne çullanıyor resmen hemde çığlık atarak ama gücü yetmeyince elindekini yere fırlatıp bana koşuyor ağlayarak kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar iyi gğünler...
Ben bugün yeşil mercimekli erişte yaptım.
Bu arada Gülsüm Allah kolaylık versin sana iki bebek peşpeşe şimdi biraz cefa çekiyosun ama inş sonra sefasını süreceksin.
Duygucum aynen benim kızmda öyle hatta size sormak istiyordum bunu.
Son zamanlar da eline geçen herşeyi fırlatıyor ya da yere tv'ye nereye denk gelirse küt küt vuruyor.Bi de artık bizim kafamıza sırtımıza.Ama ben çok tedirgin oluyorum ya devam ederse çocuklarada vurursa diye.Hatta geçen arkadaşımın oğlu geldi aralarında çok fark yok.Çocuk kızımın elinden oyuncağı aldı vermiyo o da elindekiyle çocuğun kafasına küt Allah'ım ben deli oldum.Yapma etmeden de anlamıyor.Daha küçük ama inş geçici bişeydir.
kizlar cok sagolun dusundugunuz icin ama ben bu meme olayindan nasil vazgecircem bilemiyorum cok bunaldimmm bakici fln hikaye keske annem yasasaydi o zaman daha kolay olurdu.... Bakici kadinda gece hep kalkiyodu ama esimde kalktigi icin ONu dogal olarak istemiyoduk. Simdi esim belgesel cekimi icin yurtsisina cikicak yrin ben ne halt yicemmm??... Gulsummm dikislerim aciyo bir haftadir sende de olmusmuydu??
birde arkadaşlarım değinmeden geçemiyeceğim...şu günlerde pkklıların teslim oluşlarındaki duruşuyla infiale geçen milligururumuz hakkında....
bu topraklarda bin dümenin döndüğünü biliyoruz..zamanında apo yakalandıgında iktidar olanlar terorist başını asmaya cesaret edemezlerken,gün gelipde muhalefete düşünce ip attılar meydanlara...bu bi kışkırtmadır..şimdiki yönetim samımıyetle bişiyleri bitirme mısyonunu yüklendi..bu terör işlerinde büyük rantlar var..ve eger bu hükümet bu meseleyı bitirebilirse bu onlar için en büyük zafer olucak..hatta cumhuriyet tarıhının en buyuk işlerinden birine imza atmış olucaklar..ama birçok yalnış ve ıkı ucu pis değnek misali keskin bir çizgideyiz..arkadaşlar bu iş kan dökmekle bitmedi bitmicek..bu işin varsa bi yolu bedeli ağır olmasına ragmen enazından bundan sonra kan dökülmesin diye bazı tavizlerde verilmiş gibi gözükmekte...şehitlerimizin kanı yerdemi kalsın..onurumuz neolucak..ama bu akan kanlar neolucak..aramızda kalbi ağzında asker yolu bekleyenlerımız var..keşke bu savaş olmasaydıda yurdun heryeri yurt gibi olsaydı..bu bi süreç..bu süreci başarısız kılıp kendi ekmeğine yağ sürmeye çalışanlar,zamanında bu meselede hiçbir başarıya imza atamadılar..daha birçok işlerde başarısız oldukları gibi....ben hükümet yandaşı felan deilim..recep beye bi sempatim var bu doğrudur:)ama gerçekten bu süreçte biraz sakin durmayı enazından dağdan bi insinlerde görelim diyebilcek kadar sakin kalabilmeyi başarmak gerek bence..çünki türkıyenın önünü tıkayan en büyük mesele budur..şu terörü bi bitirsek bizi kimse tutamaz..
deryacim ya su dogumdan once bi araya gelsek sonrasinda asosyal olucam belli bi muddet galiba cumartesi toplanalim bende bu sefer hic bi zorluk olmaz pesin soluorum herseyim pratik benim karar ver sen bi kac kiside olsa goruselim cok bunaldim
ohh buluşun buluşun ne güzellcanım pazar günü kzıkardeşimin nikahı var bilmiyorum ki gelebilir miyim?ama gelen olursa ayarlasınlar ben de gelmeye çalışırım
evet canım acıyodu... hep acıyodu ama benim...ben mustinin doğumundan sonra hastanede hapşurmutum dikişlerim kanamıştı.. ondan sonra hep acıdı benim...
hala da acır...
canım geçmiş olsun valla bide kanadı hee allaha şükür bende öle bi sorun olmadı ama hala arada sızlar bazen üşütünce veya yorulunca falan yaniayy kızlar musti oyuncaklarını toplamayı öğrendi bana yardım ediyo artık...
bir de eline peçete alıyo heryerin tozunu alıyo sonra oturup o peçeteyi lime lime ediyo...
ben kızıncada toplayıp kanapenin altına sokuyo...:roflol:iyice yaramazlaştı artık...
sabah da yerleri süpürdüm mustinin üzerine doğru tuttum süpürgeyi... gıdıklandı güldü tabi...
sonra süpürgeyi bıraktım... almış eline kardeşine aynısını yapmaya çalışıyo.... :roflol: gülmekten öldüm resmen yaa.. :roflol:
geçmiş olsuna.s.selam kızlar biz su çiçeği aşısını vurdurduk hayırlısıyla çok ağladı yavrum şimdi uyuyor..İnşallah ateş falan yapmaz..
Semacım bunlar geçici canım telaşlanma bence ses çıkmasından hoşlanıyorlar..Egede elindekiyle tv nin ekranına parkeye artık nereyi bulursa vuruyor çıkan sesede gülüyor:)Tabi bize vurması hoş değil ama daha bilinçli değiller öğrencekler inşallah..
drdan geldik..okmeydanının başhekimiymiş..işimizi görür hem muaynanesınede gidicez diye..rabbimo hastane kapılarındaki herkeze nur indirsinde yüz güldürüp kurtarsın işallah..allahım..feciydi..ama bu dr da alerjık dedi gönderdi..ben anlamıyorum alerjık anladıkda neden..çocugumun 5gundur iştahı yok..5gündür özellikle bacak ve ayakaltında silme döküntüler var..önce cildiyeye gönderdi ordada cildiyeci baktı odaaynı şeyi söyledi ve bize verdiği losyonlara baktım hep kaşıntılı deri hastalıkları için..ne gerek ben kullanmicam..boğazımız hafıf kızarmış..bide amoklasin gbi bişi verdi..çıldırıyorum çözümsüz açık ve net olmayınca bişiler..neyse yarında aynı şiddetle devam ederse başkabi hal çaresi düşünücem..ah bi elimiz rahatlasada yavruma özelsağlık sigortası yaptırsam.aklımçıkıyo böyle yok süttendir felan deyıp gönderıyolar,ya ciddi bişi çıkarsa ben kimlere gideyimde gırtlağına basayım.........
hicrancım varmı bi gelişme..
ben bugun dogrudürüst yemek yapamadım karmaşayla geçti gunum..zaten evden 1gibi bi çıktık 5gibi anca geldik..yavrum hem iştahsız hemde aç kaldı..evden çıkmadan havuçlu patatesli makarna yaptım kemıksuyunda..azcıkda o kemğin etinden pinçikpinçik koydum..azcıkda süt koymuştum pişerken..sabahta çokaz peynır ve 7tahıllı yedi kuzum o kadar ...oofoof....allah kalp esenliği versin...bugunki doktorda benım geçenlerde avatar yaptıgım akbaba ve çocuk fotoğrafı vardı..öylemüthiş bi fotoki..çeken fotoğrafçıda çekimi yaptıktan sonra ordan ayrılmış...ama 3ay sonradepresyona girip intihar etmiş......dünyanın nasıl bi yer oldugunu daha iyi anlatan bi fotoğraf görmemiştim ben.
amin canım duygucum..çukulatadan şüphelenıyorum aslında..dedesi çok hayırlı bişiy yapıyomuş gibi her geldiğinde tıkıştırdı çocuğa ve ben çocuklugumu hatırlıyorum çukulatayı aşırı sever yerdim ama kaşınırdım..bılemıyorum işte duygucum..çok güzel ifade etmişsin..bilmediğini öğrenebilmek istiyo insan ve aynen bende bu drda bişiyden anlamıyo deyip eve gelıyorum..ismetin kaşıntısı yok allahtan..belkide inekstütü..başlangıçta yapmadı belki şimdilerde belli etti..bilemıyorum..çukulata ve ineksütünü,cevizi vermiyip bakıcam bikaçgünde neolucak..
arkadaşlar eşim akşam kötü bi haberle geldi bizim çok yakınımızdaki bi okula kadar gelmiş H1N1 virüsü. komşularımın çocuklarından da o okula gidenler var çok korkuyorum nasıl korunacağız bu virüsten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?