- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.741
hatunkız:))..saol hatunbacım..ama kaşıntı yokki..nebileyim hicrancım.bi azalsada rahatlasam..ben allah var emekli sandıgından memnunum..dediğin gibi astarı yüzünden pahalıya çıkıyo o işlerin..baya bi ensen kalın olucakki adamgibi bişiler yapabilelim..neyse sağlık olsun napalım..allah iyilerle karşılaştırsın herdaim..neoldu sizin olayda bi gelişme varmı..valla hicran bugun o ssk hastanesinde baktımda allah başka dert vermesin hayat işte,daha neler görücez allah beterinden saklasın.benım geçmişimde öylebi 3ayım varki,10ar gün felan arayla başıma gelmedik kaza,bela,uğursuzluk gelmemişti..malesef daha ilk başıma gelen işte budamı başıma gelicekti daha kötü neolabilir dedim..inan bikaçkez bunu deim..ve her seferinde daha kötüsü oldu:)tövbe.sabrımı ve imanımı sevdiklerimin acısıyla sınamasında rabbim,gerisi dünyahalidir gelir,geçer..
sehercimaşılar geldi hemen olucaz sanırım..bide kesınlıkle hanım arkadaşlarımlada öpüşmicez..ellerimiz devamlı suda ama daha bol sabunlicaz..mumkun mertebe hastane,okul gibi yerlerde bulunmicaz..valla alıp başımı babamın bi köyü olsada gitsem diyorum..şu büyükşehirde çocuk büyütmek enzoru...yarın sabah kanal d de akdağ açıklama yapıcak..bi dinlicem bakalım..
sehercimaşılar geldi hemen olucaz sanırım..bide kesınlıkle hanım arkadaşlarımlada öpüşmicez..ellerimiz devamlı suda ama daha bol sabunlicaz..mumkun mertebe hastane,okul gibi yerlerde bulunmicaz..valla alıp başımı babamın bi köyü olsada gitsem diyorum..şu büyükşehirde çocuk büyütmek enzoru...yarın sabah kanal d de akdağ açıklama yapıcak..bi dinlicem bakalım..
Benim oğlum da 11 Eylül doğumlu.
merhaba kızlar umutcum face de yaptığın yorum için tekrardan teşekkür ederim canım ellerindert görmesin
seher ya demek burnnunuzun dibine kadar ledi bu virüs gerçekten korktum şimdi benim eşim hastanede çalışıyor Allah korusun ya çok korkuyorum valla
BEN DE Bİ DİNLEYECEM ÇOK ŞEYLER SÖYLENİYO YA BU AŞILAR HAKKINDA BAKALIM NOLACAK. UMUTCUM VALLA ROTADAN SONRA ELLERİMİ ÖYLE Bİ YIKIYORUM Kİ ÜZERLERİ BERE KAPLADI ARTIK NEMLENDİRİCİLER KAR ETMİYO AMA OLSUN MİKROPLARA ÖLÜM!!! :hooray:
slm kızlar
geçmişe bakamadım eltım ameliyat oldu gögsunden koca bir kıst çıkarttılar dr süt birikmiş kist olmuş dedı iki gundür ordaydım.
geçen sene birden kestı çocuğu emzirmedı süt kanallarıda çok açıkmış kist olmuş..
arkadaslar kendinıze meme muayenesı yapın mutlaka....
umutcum sıkıntılı gunler geçirmişsin canım... üzme kendını... bigün bulusalım mı ne dersin efkar dağıtırız benımde eşim yanında yok dertleşiriz kocalarımızın dedı kodusunu yaparız...
betüş canım çok geçmiş olsun ay kıyamam ben o kuzuya....
arkadaşlar özel aşılar hepatit a su çiçegi ve domuz gribi aşısımı başka varmı bende daha yaptırmadım dr da sağlık ocagıda bişey demedı....
birde arkadaşlarım değinmeden geçemiyeceğim...şu günlerde pkklıların teslim oluşlarındaki duruşuyla infiale geçen milligururumuz hakkında....
bu topraklarda bin dümenin döndüğünü biliyoruz..zamanında apo yakalandıgında iktidar olanlar terorist başını asmaya cesaret edemezlerken,gün gelipde muhalefete düşünce ip attılar meydanlara...bu bi kışkırtmadır..şimdiki yönetim samımıyetle bişiyleri bitirme mısyonunu yüklendi..bu terör işlerinde büyük rantlar var..ve eger bu hükümet bu meseleyı bitirebilirse bu onlar için en büyük zafer olucak..hatta cumhuriyet tarıhının en buyuk işlerinden birine imza atmış olucaklar..ama birçok yalnış ve ıkı ucu pis değnek misali keskin bir çizgideyiz..arkadaşlar bu iş kan dökmekle bitmedi bitmicek..bu işin varsa bi yolu bedeli ağır olmasına ragmen enazından bundan sonra kan dökülmesin diye bazı tavizlerde verilmiş gibi gözükmekte...şehitlerimizin kanı yerdemi kalsın..onurumuz neolucak..ama bu akan kanlar neolucak..aramızda kalbi ağzında asker yolu bekleyenlerımız var..keşke bu savaş olmasaydıda yurdun heryeri yurt gibi olsaydı..bu bi süreç..bu süreci başarısız kılıp kendi ekmeğine yağ sürmeye çalışanlar,zamanında bu meselede hiçbir başarıya imza atamadılar..daha birçok işlerde başarısız oldukları gibi....ben hükümet yandaşı felan deilim..recep beye bi sempatim var bu doğrudur:)ama gerçekten bu süreçte biraz sakin durmayı enazından dağdan bi insinlerde görelim diyebilcek kadar sakin kalabilmeyi başarmak gerek bence..çünki türkıyenın önünü tıkayan en büyük mesele budur..şu terörü bi bitirsek bizi kimse tutamaz..
yarın sabah kanal d de doktorum programında bu mereti ele alacaklarmış bende seyredem diyom sabahtan dr da gidicem kontrole tamamını seyredemeyeceğim malesef siz seyredinde banada anlatırsınız bari
Evet bende bu dusunceyı savunuyorum...ama o pıslıklerın gullerle konvoylarla karsılanmasını da kaldıramıyorum.. Yurdun her yanı sehıtlerle dolu.. ates gercekten dustugu yerı cok acımasızca yakıyor.. sımdı bu acıların sahıbı analar esler evlatlar bu pkk lıların zafer edasında karsılanmalarıyla ne kadar ezılıyor ne kadar cıgerlerı yanıyor ancak onlar bılır... odullerını madalyalarını yerlere atıyorlar... cok dokundu bana da... cok agır bırsey.. tamamen bır hıc ugruna yasanmıs gıbı hersey... gıden gıdıyor.. ardından yolunu umutsuzca gozleyen bılır.. ıste bu da acının uzerıne tuz bıber oluyor.. bu samımıyetle cozulucekse kım kuracaksa samımıyetı kursun. ama bu nıspet yapar gıbı gullerle karsılanmasın pıslıkler...
Allah kım acı sahıbıyse onun yardımcısı olsun... ne kadar dusunsekte anlayamayız.. Rabbım kımseye yasatmasın...
Ote yandan tayyıbın tutumunu anlayabılıyorum.. sıyaset polıtıkasını da mantıklı buluyorum..
Insallah ıse yarayan yol budur ve caresı olur.......
iyi geceler kızlarr...
Evet bende bu dusunceyı savunuyorum...ama o pıslıklerın gullerle konvoylarla karsılanmasını da kaldıramıyorum.. Yurdun her yanı sehıtlerle dolu.. ates gercekten dustugu yerı cok acımasızca yakıyor.. sımdı bu acıların sahıbı analar esler evlatlar bu pkk lıların zafer edasında karsılanmalarıyla ne kadar ezılıyor ne kadar cıgerlerı yanıyor ancak onlar bılır... odullerını madalyalarını yerlere atıyorlar... cok dokundu bana da... cok agır bırsey.. tamamen bır hıc ugruna yasanmıs gıbı hersey... gıden gıdıyor.. ardından yolunu umutsuzca gozleyen bılır.. ıste bu da acının uzerıne tuz bıber oluyor.. bu samımıyetle cozulucekse kım kuracaksa samımıyetı kursun. ama bu nıspet yapar gıbı gullerle karsılanmasın pıslıkler...
Allah kım acı sahıbıyse onun yardımcısı olsun... ne kadar dusunsekte anlayamayız.. Rabbım kımseye yasatmasın...
Ote yandan tayyıbın tutumunu anlayabılıyorum.. sıyaset polıtıkasını da mantıklı buluyorum..
Insallah ıse yarayan yol budur ve caresı olur.......
valla kızlar ben bu açılım olayıına inanmıyorum. bu şeklini desteklemiyorumda
34 militan göndermişler ama arka planda 100lercesini toplamaya devam ediyorlar
adamlar barış için teslim olmak için geliyor fakat gerilla kıyafetleriyle geliyor bunda bir mesaj var. etkin pişmanlıktan da yararlanmak istemediler.
sonra büyük başlar, asıl eli kana bulanmış eylemlere katılanlar teslim olmuyor.
birde pkk bu mücadeleyi 30 yıldır her şartta veriyorsa acaba bunlara ve imralıdakine ne vaad ettilerde teslim olacaklar burasıda merak konusu. hükümet nedense bu konuda birşey söylemiyor.
hükümet kürt halkının sahip olmadığı hangi hakkı verecekki onlara buda merak konusu...
kimi avrupa ülkelerinde bizdeki kürt halkından daha fazla etnik grup olmasına rağmen
azınlık, açılım, kelimelerini kesinlikle ağızlarına almıyorlar ama bize gelince sürekli azınlık ayrıcalik açılım kelimeleri. acaba kendileri niye yapmıyor bu açılımı.
neyse inşallah ülkemiz için hayırlısı olur
kızlar selam,
bugün pek bakamadım çok yoğundum işte .
yarında eşim ameliyat oluyor , ya da oparasyon diyim.
böbreğinde taş var bşraz büyükçe
böbreğe baskı yapıyormuş böbrek büyümüş o yüzden yarın taşı alacaklar böbrek daha da büyürse kaybedebilirsin demiş doktor allah korusun o yüzden hemen halletcez bu işi.
yarın gece hastanede olcaz
denizocan dan 13 aydır ilk defa başka yerlerde uyuycazbakalım nasıl ocak kocamla hastane odasında romantik bir gece yaşarız artık hahahaha
denizin iştahı çok şükür biraz düzeldi.
öpüyorum hepiniziii
sağ salim ameliyatımızı olup gelelim :)
serap zaten gelenler barış için gelmiyor bu cok acık... Onlar zafer kazandık dıye dusunuyorlar..
Yoksa dagdan ınene bu takdır nıye ? Bu şaha kaldırmalar niye ? Onların yerın dıbıne gırmesı lazım iken........
Bır yandan adaletsızlık bır yandan saygısızlık bu ekranlarda ki fotograf karesi, şehit aılelerıne..... Ama yapılmaya calısılan bırsey olduguna ınanıyorum.. Sessız ve sabırla ızlenen bır polıtıka uygulandıgına ınanıyorum..
En azından umuyorum....... çözüm uğruna katlanılıyor elbette bu sacmalıklara... Yoksa o kıyafetler, kurt bayrakları nıye...
Bunların nıyetı show yapmak.. Burunları dık.. Bı b.k becerdım sanıyorlar afedersın... Burda 3-5 kişi barış ayagına sankı ulusal mıtıng duzenlerken dağda asıl militanlar kimbilir hangi pusu peşinde ?
Yoksa kıran kırana cozulurmu bu savas bıtermı.. Onların da ıstedıgı bu zaten bı bakıma.. Bıze sebep olsun.. Can almak ıcın hazırdalar.. Merhamet yok... ınsanlık yok....
Ama umuyorum işte..... Bir yol belki..... Her ne kadar umutsuz olsamda umuyorum anlayacagın....
Asıl cozum ne olacak gercekten cok merak edıyorum... Umarım zaman guzel seyler gosterır hepımıze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?