- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.761
ya kızlar unutmadan söliyim
ülker hero baby nin irmikli meyveli diye bi tozu var
deniz ona bayılıyor
1 aydır falan her akşam bundan yiyor ... bugün gözlerime inanamadım saat 17.30 da yoğurdunu yemiş bizim yoğurt öğün gibi ama içinde yarım elma , yazdan yaptığımız karadut , çilek, vişne ezmesi 7-8 bisküvi falan..neyse akşam 9 gibi eve geldik deniz mammaammm mammammamm diye başladı bende bekliyom ki iyicce acıksın da güzel yesin neyse dayanamadım kalktım yaptım içine 2 tatlı kaşığı bal 2 tatlı kaşığı kuşburnu 200 cc süt koyuyorum neyse 1 kase yaptım yedi , bitti nasıl kızıyor mammmaa mmaaammm diye kalktım 1 kase daha yaptım onu da yedi yuh dedim ...
neyse demem o ki keramet mamada mı bilmiyorum ama deniz irmikli meyveliye bayılıyor hoş bal ve kuşburnu tadından onun tadını alabiliyo mu bilmem ama :) denemekte fayda var sizde deneyin
ve gözde kaçarrr
drdan geldik..okmeydanının başhekimiymiş..işimizi görür hem muaynanesınede gidicez diye..rabbimo hastane kapılarındaki herkeze nur indirsinde yüz güldürüp kurtarsın işallah..allahım..feciydi..ama bu dr da alerjık dedi gönderdi..ben anlamıyorum alerjık anladıkda neden..çocugumun 5gundur iştahı yok..5gündür özellikle bacak ve ayakaltında silme döküntüler var..önce cildiyeye gönderdi ordada cildiyeci baktı odaaynı şeyi söyledi ve bize verdiği losyonlara baktım hep kaşıntılı deri hastalıkları için..ne gerek ben kullanmicam..boğazımız hafıf kızarmış..bide amoklasin gbi bişi verdi..çıldırıyorum çözümsüz açık ve net olmayınca bişiler..neyse yarında aynı şiddetle devam ederse başkabi hal çaresi düşünücem..ah bi elimiz rahatlasada yavruma özelsağlık sigortası yaptırsam.aklımçıkıyo böyle yok süttendir felan deyıp gönderıyolar,ya ciddi bişi çıkarsa ben kimlere gideyimde gırtlağına basayım.........
hicrancım varmı bi gelişme..
ben bugun dogrudürüst yemek yapamadım karmaşayla geçti gunum..zaten evden 1gibi bi çıktık 5gibi anca geldik..yavrum hem iştahsız hemde aç kaldı..evden çıkmadan havuçlu patatesli makarna yaptım kemıksuyunda..azcıkda o kemğin etinden pinçikpinçik koydum..azcıkda süt koymuştum pişerken..sabahta çokaz peynır ve 7tahıllı yedi kuzum o kadar ...oofoof....allah kalp esenliği versin...bugunki doktorda benım geçenlerde avatar yaptıgım akbaba ve çocuk fotoğrafı vardı..öylemüthiş bi fotoki..çeken fotoğrafçıda çekimi yaptıktan sonra ordan ayrılmış...ama 3ay sonradepresyona girip intihar etmiş......dünyanın nasıl bi yer oldugunu daha iyi anlatan bi fotoğraf görmemiştim ben.
ulen bakıyomda ben bol keseden repleri dağıtıyom kimseler bana vermiyo bende alışveriş yapmak istiyom yaaaamafoldumbenkaydirigubbakcemile3
kızlar selam,
bugün pek bakamadım çok yoğundum işte .
yarında eşim ameliyat oluyor , ya da oparasyon diyim.
böbreğinde taş var bşraz büyükçe
böbreğe baskı yapıyormuş böbrek büyümüş o yüzden yarın taşı alacaklar böbrek daha da büyürse kaybedebilirsin demiş doktor allah korusun o yüzden hemen halletcez bu işi.
yarın gece hastanede olcaz
denizocan dan 13 aydır ilk defa başka yerlerde uyuycazbakalım nasıl ocak kocamla hastane odasında romantik bir gece yaşarız artık hahahaha
denizin iştahı çok şükür biraz düzeldi.
öpüyorum hepiniziii
sağ salim ameliyatımızı olup gelelim :)
günaydın....gözdecim hayırlısıyla atlatırsınız inşallah...umutçum size de geçmiş olsun canım...pkk nın bu şekilde indirilmesinden yana yorum yapmıcam ben çünkü gerçekten çok sinirlerim bozuluyor...dün bu yüzden ağladım kendime engel olamadım....nasıl bu hale gelebiliyoruz ne olursa olsunn böyle olmamalıydı...hiç kimseden yana değilim sadece ATAM keşke yaşıyor olsaydı isterdim...
canım replerle alışveriş yapılmıyo ki...
konularda gezerken aşağıda etiketler var oraya salla konuyla ilgili üç beş bişey puanları topla... alışverişini yap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?