Doğum yapmış olan anneler buraya....

ulen bakıyomda ben bol keseden repleri dağıtıyom kimseler bana vermiyo bende alışveriş yapmak istiyom yaaaamafoldumbenkaydirigubbakcemile3

ya kızlar unutmadan söliyim
ülker hero baby nin irmikli meyveli diye bi tozu var
deniz ona bayılıyor
1 aydır falan her akşam bundan yiyor ... bugün gözlerime inanamadım saat 17.30 da yoğurdunu yemiş bizim yoğurt öğün gibi ama içinde yarım elma , yazdan yaptığımız karadut , çilek, vişne ezmesi 7-8 bisküvi falan..neyse akşam 9 gibi eve geldik deniz mammaammm mammammamm diye başladı bende bekliyom ki iyicce acıksın da güzel yesin neyse dayanamadım kalktım yaptım içine 2 tatlı kaşığı bal 2 tatlı kaşığı kuşburnu 200 cc süt koyuyorum neyse 1 kase yaptım yedi , bitti nasıl kızıyor mammmaa mmaaammm diye kalktım 1 kase daha yaptım onu da yedi yuh dedim ...
neyse demem o ki keramet mamada mı bilmiyorum ama deniz irmikli meyveliye bayılıyor hoş bal ve kuşburnu tadından onun tadını alabiliyo mu bilmem ama :) denemekte fayda var sizde deneyin
ve gözde kaçarrr

evet yaa ceylinde sevdi onu bende alıyorum arada seviyor zilli maşallah bu akşam bende verdim cokacimcoook

umutcum merak etme bişeyi yoktur öyle bişey olsa mutlaka test falan bişeyler yaparlardı, yani hastalıkların belirtileri var sonuçta, sen içini ferah tut canım inşallaaahhh bir an önce iyi olur ismet paşan.

ulen bakıyomda ben bol keseden repleri dağıtıyom kimseler bana vermiyo bende alışveriş yapmak istiyom yaaaamafoldumbenkaydirigubbakcemile3

canım replerle alışveriş yapılmıyo ki...
konularda gezerken aşağıda etiketler var oraya salla konuyla ilgili üç beş bişey puanları topla... alışverişini yap...

geçmiş olsun gözdecim şimdi canı çok yanacak kocişinin inşallahh iyi olur.

Selam kızlar, herkese günaydınlar;

Gözde geçmiş olsun eşine.
Umutcum size de geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatır ismet. Duru da öksürüyor ve burnu akıyor. Biz çok zor banyo yapıyoruz. Korkuyor kaçıyor , yıkanmak istemiyor. Üstüme atılıyor, zar zor kafayı yıkıyoruz. O arada da üşüdü heralde bu sefer.
Yarın özele doktora götüreceğiz. Bide özel aşısı olan sanıyorum hepatit A 'yı yaptıracağız.
Bi ay sonrasında da Su çiçeğini söylemişti doktor yaparız diye. 1.5 yaşında da sağlık ocağında karma aşı varmış. Sonra rahatız galiba.

Bu arada hicranın durumu ne oldu? Okuyamadım henüz geçmişi...
İşteyim arada bakıyorum..

günaydın....gözdecim hayırlısıyla atlatırsınız inşallah...umutçum size de geçmiş olsun canım...pkk nın bu şekilde indirilmesinden yana yorum yapmıcam ben çünkü gerçekten çok sinirlerim bozuluyor...dün bu yüzden ağladım kendime engel olamadım....nasıl bu hale gelebiliyoruz ne olursa olsunn böyle olmamalıydı...hiç kimseden yana değilim sadece ATAM keşke yaşıyor olsaydı isterdim...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın kızlar..
bugün okuldan en yakın arkasasımla görüşcem aynı gün evlendık aynı zamanda hamile kaldık onun bir kızı oldu alpberk den 1 ay buyuk ben yurt dışına gidip geldiğim için sadece tlf la görüşüyoduk birkez ben ana gittim inşallah bundan sonra sürekli görüşcez...

gunaydin herkese,hastabebislere cok gecmis olsun.bizde dr dan geldik kan sayimi yapildi ve sucicegi asisi yaptirdik,hepatitA asisi icin sordum onu 2 yasinda yaptircaz dedi dr.grip asisi tavsiye etmedi,ama ailedeki buyukler yaptirirsa faydasi olur dedi.

Günaydın arkadaşlar:)
Gözdecim geçmiş olsun eşine umarım sağlıkla döner evine..
Denizede 41 kere maşallah bak üzülme işte dün bir yazı okudum diyorki 13 aylık bebeğiniz yemiyor dşye üzülmeyin bir öğün hiç bir şey yemezken öbür öğünde sizden fazlasını yiyebilir diyordu:)
Egede o kaşık mamalarının hepsine bayılıyor irmik meyve farketmiyor her çeşidini yer..Ama ben 1 yaşından beri almıyorum bayadır evde yapıyorum irmikli muhallebi falan artık süte başladık diye canım:)
Afiyet olsun kuzuya..

günaydın kızlar
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
hastanedeyiz şimdi kocişi aldılar yarım saat önce 1 saate çıkar herhalde .
bende bağlandım iş yapıyorum
öpüyorum hepinizii

ilgi ve desteğinize teşekkür ederim teyzoşlarım.
ismet şükür daha iyi.daha huylu.kızarıklarımız hafıf solma eğilimdinde.
yarın gözdeye gidicem allahtan bi mani olmassa.
eşimgeçenlerde artık zayıflama dedi:)canıma minnet..gerçi az kilo alsam psikolojim bozuluyo ama almamak burda kalmakda yeterliymiş..kesınlıkle zayıflıgı estetık bulmadıgını ve hafıf etine dolgun halin bana daha çok yakıştıgını ifade etti.inandım:)
anama geçicem bugun ..akşama dogru..etli pırasam ocakta mum alevinde pişmekte:)
gözdecim çok sevindim..iştahı geri gelmiş denizonun şükür allaha..hemen aldırdım bende hero irmikli meyveliden:)kuşburnunu tazemi kaynatıyosunuz,marmelatımı yoksa kurutulmuşumu..geçende bende tazeden kaynayıp verdim.bu mevsimde süper bişi..

canım replerle alışveriş yapılmıyo ki...
konularda gezerken aşağıda etiketler var oraya salla konuyla ilgili üç beş bişey puanları topla... alışverişini yap...

ulen ben kara cahişmişim be ben reple sanıyordum hiç okumadımki alışveriş topiğini al sana rezillik bu iştee bide akıllı geçinirim:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben yazdığın mesaj sayısı ve replerle oluyor sanıyordum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…