Doğum yapmış olan anneler buraya....

hiç bi gelişme yok henüz canım ayvayı yemek üzereyim olan biten buu

Merhabalar..
Ya kızlar regl olduğunuzda hala yumurtlaıklarınız acıyormu? hamilelikten sonra pek değişmedi..
Bu arada umut canım ismet paşaya geçmiş olsun...Az kaldı inşallah düzelicek önceden çok daha kötüydü öyle hatırlıyorum..

senin adına sevindim canım insanın sevdiği biri ile görüşebilmesi güzel bişii benim arkadaşlarımın hepsi mok vardı sanki yurt dışındalar burda var birkaç tane ama en iyi dostlarım yok yanımda malesefff

günaydın kızlar
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
hastanedeyiz şimdi kocişi aldılar yarım saat önce 1 saate çıkar herhalde .
bende bağlandım iş yapıyorum
öpüyorum hepinizii

hadi sağlıkcakla inşallah sağ salim sıkıntısız çıkmıştır ameliyattan canım allah acil şifalar versin a.s.Şeniz

ohh buluşun buluşun pis gacılar nolcekkk insan birazda bana gelir değilmiiiklava:senağlama:roflol:
şaka bi yana valla yakın olaydık ne güzel olurdu demi yaww ben burdan bi canan ile bide emel ile tanışabildim sadece edaylada kısmet olmadı çocular hastalandı maleseff
ama ilk fırsatta görüşücez inşallah
bide benim işim gücüm bitmiyrki anasını satiiimmm

...................

valla bende tam olarak bilmiyorum okudum puan sayfasını ama anlamadım kafa basmadı benim zaten yerişnde değilki kafam :bbo:

aman kazanırız bişekilde ama bilenler açıklama yapar herhalde burdan ayyyhhhh bu sitemi yavaş bugün yoksa benim pc mi delirdi gene offf sıkıldım beklemekten yawww

Yalnız değilsin canım,bende öyle zannediodumm,konuyla ilgili ne topluosun anlamadım? yorummu yapıyosun:bbo:[/B]

Hicracımm bizimkiler iyice düzelsinn en kısa zamanda görüşelim canım,bizde buluşanları çatlatırızz iyi olurrzemuszemus:ecrin_bebek:

Yalnız değilsin canım,bende öyle zannediodumm,konuyla ilgili ne topluosun anlamadım? yorummu yapıyosun:bbo:[/B]

konuların altında sağ tarafta etiket düzenleye girip konuyla alakalı bir kaç kelime şettiriveriyon ben bu konuda yapamadım denedim başka konuda ama puan aldımmı bilmiom aman sıkıldım zaten alışveriş sıktı benii:roflol:

GÖZDECıM geçmiş olsun canım.denizin iştahının geri gelmesine de sevindim verdin mi balık yağını bi de hangisini verdin canım

ben de anlamadım o puan işini nasıl oluyoki

ay arkadaşlar ben bu oğlanı nasıl uyutacam yaa uyumuyo sıpa salla salla ben uyuyakalıyorum bi de bakıyorum utku kaçmış gitmiş oynayıp duruyo bi de hin hin gülüyo kaçtım diye. ayaklarım nasır bağladı artık.:bbo: inşallah geçici bişeydir diştendir desem dişleri çıkardı hasta falan da değil çok şükür.ah DUYGUCUM şimdi seni öyle iyi anlıyorum ki :1hug:

bizde fasulyeden olsa varız be hicrancım..tanışamasakta kalpler bir napalım..tanışırız elbet bigün oda olur.vallahi bugun hiçbişi yapmadım misal.komşular çarşı pazar yaptılar,ev silip süpürdüler..buranın insanı pek bi aktif..sokaktalar genelde:)ben ve ailemin anamın yaşantısı hiç böyle olmadı..biz biyere kırkksaatde hazırlanırda anca çıkarız..bi koşu biyere gidip gelmek kavramı pek yok..tıngır mıngır hazırlanır gideriz:)..bende yınede burda baya gelişmeler var:)eşim hala biyere gıderken söylenir..eski halimi bilse almazdı zaten kesin:)yani oyle müjdeye felan gıdıyosam biyere gittiğimde yok hani...gidebilirsem neala..

serzancım çok teşekkürler..evet dogru hatırladın arkadaşım.eskıden hiçbişi yiyemezdik..şükür şimdilik sütdü çukulataydı fındıkdı cevizdi kaymaktı...........:) yemicez yine bisüre.o yumurtalık ağrısı bende yok..sezeryan yerımedede ağrımpek olmadı..üşüttünmü acaba..ben kadar yalnayak gezen yoktur gerçi ama ..yinede rahmetli ananemtüm damarlar ayakların altında patiksiz gezme derdi:)ben zaten ne çorap ne terlik özel durum harici giyemem.bikaç patiğim vardır anca onlar:)
hava harıkaydı..uyuslugumdan bide saatlerımız uymadı ismet uyudu uyandı yemek yedırmeden çıkmiim dedim hop bu saat oldu çıkamadım..sağlık olsun..

kızlar etiketi nasıl yapacaksınız biliyomusunuz...

konuların altında etiketler var... sağdan etiketi düzenle diyeceksiniz oraya bişeyler yazacaksınız...
ama her konunun belli bir limiti var... mesela bununki dolmuş... başka konularda denerseniz hemen yaparsınız....

valla ben hep hesiye dağıttığım için pek sıkılmıyorum...

selam millet ben geldim ceylin bugün hiç durmadı zaten dr kontrolüm vardı bi oraya bi markete evde iş güç derken akşam oldu yaw o kadar markete gidiyom her seferinde bişii unutuyom kaşarla krema alacaktım unutmuşum eşimide gönderemedim markete tuba keza offladı bende ölemiii dedim kremasız beşamel sosla hazırladım patates grateni üzerinede evde yağlı beyaz peynirden rendeledim oldu sana peynirli beşamel soslu patates graten :roflol::roflol::roflol: demokraside çareler tükenmezzz

ben çaktım köfteyi canım yaptım bile gündüzz:lepi: nescafe aldım hemde hemen :roflol:delikafaduldendelikafadulden

Evt yaa gerçek alışveriş olsa insan sıkılrmı hiç:)

aynen canım yaa olacak şimdi elimde hesapsızca harcayabileceğim bi para gidicen alışveriş merkezlerine vss değiştireceksin gardrobunu ohhh bide kahve içeceksiz starbucks ta ordan eşinle yemeğee akşamda bi tavernaya bara diskoya gece son uçakla havaiye parise mısıra :roflol::roflol: ulen tutun beniii aç tavuk kendini tahıl ambarında zannedermişşş ödeyemeyeceğim bi borç taktılar bana kefillikle kafa dağıldı sanırsam:roflol::roflol:

kız bize mi geliyonn :)
habersiz gelme de hazırlanayım walla ne güzel olur ya ben bi toparlanabilirsem hepinizi çağırmak istiyorum aslında gerçi pek bana yakın yok ama maltepedeyim artık

hastenedeyiz hala , ameliyat biraz beklenenden zor geçmiş ama iyi çok şükür şimdi
hastaneden kaçmanın yollarını arıyoruz bakalım , sigortadan onay gelirse 2-3 saate çıkarız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…