- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.781
Selam kızlar, herkese günaydınlar;
Gözde geçmiş olsun eşine.
Umutcum size de geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatır ismet. Duru da öksürüyor ve burnu akıyor. Biz çok zor banyo yapıyoruz. Korkuyor kaçıyor , yıkanmak istemiyor. Üstüme atılıyor, zar zor kafayı yıkıyoruz. O arada da üşüdü heralde bu sefer.
Yarın özele doktora götüreceğiz. Bide özel aşısı olan sanıyorum hepatit A 'yı yaptıracağız.
Bi ay sonrasında da Su çiçeğini söylemişti doktor yaparız diye. 1.5 yaşında da sağlık ocağında karma aşı varmış. Sonra rahatız galiba.
Bu arada hicranın durumu ne oldu? Okuyamadım henüz geçmişi...
İşteyim arada bakıyorum..
günaydın kızlar..
bugün okuldan en yakın arkasasımla görüşcem aynı gün evlendık aynı zamanda hamile kaldık onun bir kızı oldu alpberk den 1 ay buyuk ben yurt dışına gidip geldiğim için sadece tlf la görüşüyoduk birkez ben ana gittim inşallah bundan sonra sürekli görüşcez...
günaydın kızlar
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
hastanedeyiz şimdi kocişi aldılar yarım saat önce 1 saate çıkar herhalde .
bende bağlandım iş yapıyorum
öpüyorum hepinizii
ilgi ve desteğinize teşekkür ederim teyzoşlarım.
ismet şükür daha iyi.daha huylu.kızarıklarımız hafıf solma eğilimdinde.
yarın gözdeye gidicem allahtan bi mani olmassa.
eşimgeçenlerde artık zayıflama dedi:)canıma minnet..gerçi az kilo alsam psikolojim bozuluyo ama almamak burda kalmakda yeterliymiş..kesınlıkle zayıflıgı estetık bulmadıgını ve hafıf etine dolgun halin bana daha çok yakıştıgını ifade etti.inandım:)
anama geçicem bugun ..akşama dogru..etli pırasam ocakta mum alevinde pişmekte:)
gözdecim çok sevindim..iştahı geri gelmiş denizonun şükür allaha..hemen aldırdım bende hero irmikli meyveliden:)kuşburnunu tazemi kaynatıyosunuz,marmelatımı yoksa kurutulmuşumu..geçende bende tazeden kaynayıp verdim.bu mevsimde süper bişi..
ulen ben kara cahişmişim be ben reple sanıyordum hiç okumadımki alışveriş topiğini al sana rezillik bu iştee bide akıllı geçinirim:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben yazdığın mesaj sayısı ve replerle oluyor sanıyordum kaydirigubbakcemile3
...................
ulen ben kara cahişmişim be ben reple sanıyordum hiç okumadımki alışveriş topiğini al sana rezillik bu iştee bide akıllı geçinirim:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben yazdığın mesaj sayısı ve replerle oluyor sanıyordum kaydirigubbakcemile3
Yalnız değilsin canım,bende öyle zannediodumm,konuyla ilgili ne topluosun anlamadım? yorummu yapıyosun:bbo:[/B]
konuların altında sağ tarafta etiket düzenleye girip konuyla alakalı bir kaç kelime şettiriveriyon ben bu konuda yapamadım denedim başka konuda ama puan aldımmı bilmiom aman sıkıldım zaten alışveriş sıktı benii:roflol:
kızlar etiketi nasıl yapacaksınız biliyomusunuz...
konuların altında etiketler var... sağdan etiketi düzenle diyeceksiniz oraya bişeyler yazacaksınız...
ama her konunun belli bir limiti var... mesela bununki dolmuş... başka konularda denerseniz hemen yaparsınız....
valla ben hep hesiye dağıttığım için pek sıkılmıyorum...
Evt yaa gerçek alışveriş olsa insan sıkılrmı hiç:)
ilgi ve desteğinize teşekkür ederim teyzoşlarım.
ismet şükür daha iyi.daha huylu.kızarıklarımız hafıf solma eğilimdinde.
yarın gözdeye gidicem allahtan bi mani olmassa.
eşimgeçenlerde artık zayıflama dedi:)canıma minnet..gerçi az kilo alsam psikolojim bozuluyo ama almamak burda kalmakda yeterliymiş..kesınlıkle zayıflıgı estetık bulmadıgını ve hafıf etine dolgun halin bana daha çok yakıştıgını ifade etti.inandım:)
anama geçicem bugun ..akşama dogru..etli pırasam ocakta mum alevinde pişmekte:)
gözdecim çok sevindim..iştahı geri gelmiş denizonun şükür allaha..hemen aldırdım bende hero irmikli meyveliden:)kuşburnunu tazemi kaynatıyosunuz,marmelatımı yoksa kurutulmuşumu..geçende bende tazeden kaynayıp verdim.bu mevsimde süper bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?