- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.801
kız bize mi geliyonn :)
habersiz gelme de hazırlanayım walla ne güzel olur ya ben bi toparlanabilirsem hepinizi çağırmak istiyorum aslında gerçi pek bana yakın yok ama maltepedeyim artık
hastenedeyiz hala , ameliyat biraz beklenenden zor geçmiş ama iyi çok şükür şimdi
hastaneden kaçmanın yollarını arıyoruz bakalım , sigortadan onay gelirse 2-3 saate çıkarız belki
sen maltepedemısın canım...
bızde dondukten sonra 6-7 ay gecınce o tarafa tasınıcaz...
neresındesın bası buyuk mu ?
bizde fasulyeden olsa varız be hicrancım..tanışamasakta kalpler bir napalım..tanışırız elbet bigün oda olur.vallahi bugun hiçbişi yapmadım misal.komşular çarşı pazar yaptılar,ev silip süpürdüler..buranın insanı pek bi aktif..sokaktalar genelde:)ben ve ailemin anamın yaşantısı hiç böyle olmadı..biz biyere kırkksaatde hazırlanırda anca çıkarız..bi koşu biyere gidip gelmek kavramı pek yok..tıngır mıngır hazırlanır gideriz:)..bende yınede burda baya gelişmeler var:)eşim hala biyere gıderken söylenir..eski halimi bilse almazdı zaten kesin:)yani oyle müjdeye felan gıdıyosam biyere gittiğimde yok hani...gidebilirsem neala..
serzancım çok teşekkürler..evet dogru hatırladın arkadaşım.eskıden hiçbişi yiyemezdik..şükür şimdilik sütdü çukulataydı fındıkdı cevizdi kaymaktı...........:) yemicez yine bisüre.o yumurtalık ağrısı bende yok..sezeryan yerımedede ağrımpek olmadı..üşüttünmü acaba..ben kadar yalnayak gezen yoktur gerçi ama ..yinede rahmetli ananemtüm damarlar ayakların altında patiksiz gezme derdi:)ben zaten ne çorap ne terlik özel durum harici giyemem.bikaç patiğim vardır anca onlar:)
hava harıkaydı..uyuslugumdan bide saatlerımız uymadı ismet uyudu uyandı yemek yedırmeden çıkmiim dedim hop bu saat oldu çıkamadım..sağlık olsun..
kız bize mi geliyonn :)
habersiz gelme de hazırlanayım walla ne güzel olur ya ben bi toparlanabilirsem hepinizi çağırmak istiyorum aslında gerçi pek bana yakın yok ama maltepedeyim artık
hastenedeyiz hala , ameliyat biraz beklenenden zor geçmiş ama iyi çok şükür şimdi
hastaneden kaçmanın yollarını arıyoruz bakalım , sigortadan onay gelirse 2-3 saate çıkarız belki
sen maltepedemısın canım...
bızde dondukten sonra 6-7 ay gecınce o tarafa tasınıcaz...
neresındesın bası buyuk mu ?
sen neden taşınıyon habire kız kendine göre bir muhit yada ev bulamadınmı kii gel bu taraf bacım gell ben sana ev bulurum burdannbuyrunnnnnnnnn
yok canım.. bız kurtluyuz duramıyoruz bı yerde kaydirigubbakcemile3
şaka bır yana bekledıgımız bazı seyler vardı canım o yuzden.. yanı suan tasındıgımız yere gelırken bır kac ay sonra baska bır yere gıdıcegımız bellıydı planlı bırsey :)
tamam müjdecim.allahtan bi mani olmassa gelirim 2.30gibi..gelmeden azönce ararım.
hicran allahtan sıkılmışın haa alışverişten... yoksa kk yı toplayacakmışın...
Aşk olsun insan bi tanede bize yollar ama...
oyy ne güzel buluşuyonuz kaynaşıyonuz siz yaa...
kızlar bu arada ben sadece son sayfaya bakıp yorum yapıyorum geçmişe bakmıyorum...
o yüzden hatam varsa affola.. zaten mümkün olduğunca fazla biey yazmamaya çalışıyorum...
biraz patavatsız olunca ortalık karışıveriyo...
hicran allahtan sıkılmışın haa alışverişten... yoksa kk yı toplayacakmışın...
Aşk olsun insan bi tanede bize yollar ama...
oyy ne güzel buluşuyonuz kaynaşıyonuz siz yaa...
kızlar bu arada ben sadece son sayfaya bakıp yorum yapıyorum geçmişe bakmıyorum...
o yüzden hatam varsa affola.. zaten mümkün olduğunca fazla biey yazmamaya çalışıyorum...
biraz patavatsız olunca ortalık karışıveriyo...
delii :)) naptın bugun mısafırlerı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?