Doğum yapmış olan anneler buraya....

sen maltepedemısın canım...
bızde dondukten sonra 6-7 ay gecınce o tarafa tasınıcaz...
neresındesın bası buyuk mu ?

evet canım gönüllerimiz bir kalben birlikteyiz burda hepimiz acısıyla tatlısıyla paylaşımlarımız oluyor nihayetinde ama karşılıklı bi kahve içmek tatlı yemekte hoş olurdu bevereliniortak
ben fala faal değilim sosyal olarak bayadır böyleyim ama önceden bende pek dolanırdım eşimde sever gezmeyi allahtan hele yazın nereye gideceğimizi kıştan planlardık ayırtırdık yerimizi vss çoğu zaman ama 2 yıldır tatil matil yok hem sağlık nedenlerinden hem maddi nedenlerde bu sene de pek gezmedim arkadaş misafirliği gibi bişi oldu oda işte aman napalım elbet gezip tozma zamanımızda gelir 1 yıl daha diş sıktıkmı sonra çoxuklarda rahat verir artık değilmi ben ceylin açısından daha çok düşünüyorum arkadaşları olsun istiyorum benim komşumun bi oğlu var 2 yaşına girecek önümüzdeki ay ama oda fazla ilgilenmiyor ceylinle kendi halinde oynuyor arada yüz veriyor kızıma yakınalrdada sizlerden kimse yok pek canan var ama oda çalışıyor işte zamanlarımız pek uymaz sanırım keza çok yakın değil evlerimiz eşimin götürmesi lazım eda ile inşallah görüşmek isterim bakalım kısmet işte bende sıkıldım valla çookkkk

hadi hayırlısı canım dikkat edin kendinize barii iyi bak eşine kendine de tabiia.s.:teselli:

geçmişler olsun gözde..kusura bakma hayatım yaa:)müjde oldu gözde:)bigün ayarlıyalımdabi anadolu buluşması yapalım işallah.
hicrancım bende istiyorum oyun grubu..ust komşumun 3yaşında onun üstünün ismetden 3ay ufak ogulları var.ama hanımlar evde durmuyo valla:)bide 3 yaşındaki fena yaramaz..ismetle efe takılıyolar peşine,bi bakıyorum çaktımadan hallediyo bişekilde ikisinide :)abanıyo,itiyo..onlarda iki elti ayrı gezmıyolar.o yaramaz oğlan oldumu hiç aralarına katılasım gelmıyo kafam kaldırmıyo bağrış çağrış ambele oluyorum..
müjdecim bu gece eşim anneme götürürse yarın gelicem sana musaitsen.yarın netleşince haber vereyımdedim.burdasın sanırım..

burdayimmm haber bekliodum sendenn valla yrn birbucuk a kadar dr daim ckm nin orda sora ewe geccem beklerm ins

sen neden taşınıyon habire kız kendine göre bir muhit yada ev bulamadınmı kii gel bu taraf bacım gell ben sana ev bulurum burdannbuyrunnnnnnnnn

yok canım.. bız kurtluyuz duramıyoruz bı yerde kaydirigubbakcemile3
şaka bır yana bekledıgımız bazı seyler vardı canım o yuzden.. yanı suan tasındıgımız yere gelırken bır kac ay sonra baska bır yere gıdıcegımız bellıydı planlı bırsey :)

hmm iyi canım ozaman inşallah beğendğin ve kalıcı bir yere gidersin bundan sonra hakkınızda hayırlısıa.s.

ben kaçtım gene başım başladııı haa bu arada alışverişimi yaptım nasılll gerçeğini yapamıyok sanaldan stres atalım dedim barii:roflol::roflol:

tamam şeker..ben unutmadan buakşamdan şarj edeyım fotomakınasını:)ayyarın ne giyicem:)neyse araklarım kardeşten bişiler:))ya sorma bu bebişlerle biarada olmak harika oluyo:)şöyle 5 10 tane biarada olucaklar.bide aydaş olunca dahada iyi..dışarda çok zor ama ..ev ortamı anca bizi paklıyo:)

hicran allahtan sıkılmışın haa alışverişten... yoksa kk yı toplayacakmışın...
Aşk olsun insan bi tanede bize yollar ama...

oyy ne güzel buluşuyonuz kaynaşıyonuz siz yaa...

kızlar bu arada ben sadece son sayfaya bakıp yorum yapıyorum geçmişe bakmıyorum...
o yüzden hatam varsa affola.. zaten mümkün olduğunca fazla biey yazmamaya çalışıyorum...
biraz patavatsız olunca ortalık karışıveriyo...

delii :)) naptın bugun mısafırlerı...

he canım senden gördüm kıskandım bende yaptım alışveişi napiimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen iste köpeğin olsun bacım söle hadi ne istiyonkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…