Doğum yapmış olan anneler buraya....

Derya ben İngilizce öğretmeniyim,senin branşın ne?

Maibeyaz bence bişey olmamıştır canım süt korur derler ama korumazmış bak sen dikkat et bir dahaki sefere.Zaten test yapsan da çıkmazmış,regl düzenin olmadığı için.Ben 10 gün önce falan regl oldum normal adet gibi sürdü..

Minik anniş Merve...
genel istek üzerine bir foto daha koy canımcım,kız kapalı halinlen koy da
hepimiz görelim yarın bu sayfaya bir daha döner silersin...

Bu arada yarın benim doğumgünüm,kızımın da doktor kontrol günü...
ben kalkim de bir çorba koyim ocağa...

evet bende katılıyorum merve bende çok merak ediyorumm seni
Doğum günün şimdiden kutlu olsun canımhihoyyythihoyyyt, inşallah yeni yaşın tüm güzellikleri beraberinde getirir a.s.

Bu arada kaç yaşına giriyorsun ?

sedaaaaa bende senı kacırdım dun ya sende koy ama karsılasınca koyalım en ıyısı boyle olmuyor:))))

Edacım,Duygucum teşekkür ederim...
Allah hepimizi yavrularımızla,kocişlerle güzel günlere çıkarsın sağlıkla inşallah...
ömrümüze,rıskımıza bereket versin rabbim.Bebeklerimizin güzel günlerini görelim hepimiz inşallah....

Yaaa bende kaçırdım betül, duygu ve minikannişin resmini yaaaÇok üzgünüm çoook

senımı kırcam hayatım ya koyarım yıne ıkı dakka ben senın kını gordum haksızlık olmasın degıl mı kaydirigubbakcemile3
not: sıskolugumu goz ardı edınız lutfen... :))

------------------------------

Bu arada oğlum dun gece nın hatrına bana kıyamadı heralde azcık uyumama ızın verdı cok umıtsız yattım bırazdan uyanıcak dıye ama bır kalktım hava kararmıss :1shok: 2 saat uyumusum yavv kaydirigubbakcemile2 uzun zamandan berı boyle olmamıstıı..

Gül boy farkı var bıraz belkı ondan bıraz farkedıyordur ben 168-169 arası gelıyorum..
Bu arada sımdıden dogum gunu kutluyorum Allah saglıklı mutlu esınle bebısınle ve sevdıklerınde uzun omurler versın ınsallahh..

Son düzenleme:
kızlar aypıtır sorması da..kilolar ne alemde? neydik ne olduk acaba? ben hala 62 kiloyum..hamilelikten önce 58 dim

kızlar aypıtır sorması da..kilolar ne alemde? neydik ne olduk acaba? ben hala 62 kiloyum..hamilelikten önce 58 dim

canım benımde 6 kg kaldı ama gıtmıyorrsenağlamasenağlama
Bir ara 5 kalmıstı sımdı yıne 6 kaldı..sen ne guzel zayıfmısın ben o kıloda olsam daha ne ısterım...ben 74kgyum.68 ıle hamıle kaldım:çok üzgünüm:

Duygu yaa netten dustum bır daha da kalkmak nasıp olmadı valla sorun var baglantı da sanırım kusura bakma..
net arada explorer yanı burası baglanıyor ama msn acılmıyor.. :sm_confused:

Bu arada sedaa nirdesıınn ben resmı koydum emme sen yoksuunn.. gamyoncuiremsu

Kızlar selam;
inşallah sizlerde bebeişlerinizde iyisinizdir. Ne güzel ya kilolarınız, ben 73dekaldım. Vermek için uğraşmıyom ama sütüm olsun diye uğraşıyom. Ama yinede vermem lazım. Nasıl olacak bilmiyorum.Hiç bi kıyafetim olmuyo. 84 ile doğuma gittim. 62 kilo ile kalmıştım, doğumdan sonra 74'tüm hala da öyle devam ediuyom.
Eski kotlarımı giymek isityom ya. Süt arttırmak için uğraşırkan nasıl kilo verecem ya...

Doğumdan önce 38-40 bazen giyiyodum. Geçenlerde işe başlayacağım diye merter tarafına gidip eşimle idareten bi kumaş pantolon alayım dedim. Ama gitmez olaydım.
Dar kesimler hep hiç olmadı uyuz olldum. 42 giyiyorum olmuyo, 44 giyiyorum olmuyo, 46 giydim oldu , asabım bozuldı eşime yürüüü gidiyoz almıyom dedim ve çıktım.Çok sinirlerim bozuldu. 46'da almam ya dedim.
sonra annemlerin ordan bi kumaş aldım 44 tam geliyodu, 46 biraz daha rahattı , 46 aldım işe giderken çocukla darda olmasın fazla dedim.ama eve gelince bollandı sanki , hatta dün giydiğimde iyice boldu, keşke 44 alsaymışım. Yani bollandığı içinde kendimi iyi hissettim biraz. En azından 44 çok gelmiyo gözüme. ama yaza kadar eski kiloma dönmem lazım. Kendime söz vermem lazım...

Slm.herkese Gül canım doğum günün kutlu olsun eşin ve kızınla birlikte bi ömür boyu mutluluklar dilerim..
2 gün önce kontrole götürdük bizde mert efeyi herşeyi iyi şükürler olsun ama çok ağladığı için endişelenmiştim dr.da çok gazı olduğunu söyledi malesef gazı geçene kadar sabredeceğiz yapacak bişey yok her 5 bebekten birinde görülürmüş o da bize tosladı işte ama yavrumun gazı o kadar çokki bazen onla birlikte bende ağlıyorum çok acı çekiyor ve buda beni kahrediyo
Bu arada fotoğraflarınızı koymuşsunuz ama ben sadece betülünkini gördüm çok güzel çıkmışsın maşallah betülcüm..Dünde misafirim vardı ondan gelemedim ama kaynatmışsınız çokça ben hala 78 kiloyum bi türlü inemedim nefret ediyorum bu kilolardan ya nasıl vericemki:1no2:

gülşahcım cok gecmıs olsun canım.umarım en kısa zamanda duzelır melegına.s.
betuscum onemlı degıl benımde oluyor ara sıra msn acılmıyor sorun degıl:1hug:
kızlar bende kendıme 1 ay once bır tane 42 beden etek almıstım(etek basenlerı topluyor pantalon daha sısman gosterıyor benı)bu bayramda altıma bırsey almıyım dedım ustume gıttım bır gomlek aldım normalde ustum 38 dı 42 aldım gomleksenağlamasenağlamaboyuna cızgılı daha zayıf gostersın dıye:çok üzgünüm:sıyah etekle kombın edıcem baska bırsey almak ıstemıyorum..ınadına o ustumden yakında amelıyatla cıkıcak olan esofmanı gıyıcemkı bana hırs gelsın dıyekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…