- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.881
Minik anniş Merve...
genel istek üzerine bir foto daha koy canımcım,kız kapalı halinlen koy da
hepimiz görelim yarın bu sayfaya bir daha döner silersin...
Bu arada yarın benim doğumgünüm,kızımın da doktor kontrol günü...
ben kalkim de bir çorba koyim ocağa...
Yaaa bende kaçırdım betül, duygu ve minikannişin resmini yaaaÇok üzgünüm çoook
gül birşey olacağından değil ki canım ben normalde başörtülüyüm kız kızayız diye buraya kızımla ev halimizi koydum açık,o yüzden hemencik sildim yerimseniben
kızlar aypıtır sorması da..kilolar ne alemde? neydik ne olduk acaba? ben hala 62 kiloyum..hamilelikten önce 58 dim
Ama ben 20 kg verdım o ayrı meselekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar aypıtır sorması da..kilolar ne alemde? neydik ne olduk acaba? ben hala 62 kiloyum..hamilelikten önce 58 dim
Slm.herkese Gül canım doğum günün kutlu olsun eşin ve kızınla birlikte bi ömür boyu mutluluklar dilerim..
2 gün önce kontrole götürdük bizde mert efeyi herşeyi iyi şükürler olsun ama çok ağladığı için endişelenmiştim dr.da çok gazı olduğunu söyledi malesef gazı geçene kadar sabredeceğiz yapacak bişey yok her 5 bebekten birinde görülürmüş o da bize tosladı işte ama yavrumun gazı o kadar çokki bazen onla birlikte bende ağlıyorum çok acı çekiyor ve buda beni kahrediyo
Bu arada fotoğraflarınızı koymuşsunuz ama ben sadece betülünkini gördüm çok güzel çıkmışsın maşallah betülcüm..Dünde misafirim vardı ondan gelemedim ama kaynatmışsınız çokça ben hala 78 kiloyum bi türlü inemedim nefret ediyorum bu kilolardan ya nasıl vericemki:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?