Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hicrancım valla geçmiş olur inşallah,ödemek zorunda kalmazsın değil o kadar para insan 10tl bile kesesinden haybeye çıksın istemez...
bu hatayı kim ne kadar söylerse söylesin,bi kere yapmadan ders almıyor insan.Senin yine yıllardı görüşmediğin arkadaşın yapmış benim babam yaptı canım.30000 kredi çekmişti bizden bugüne kadar 2 yıldır kardeşim bize ödüyor,adamın canına minnet,kıçında bile değil desem yeridir,param yok,maaş alamıyoruz,kem küm her ay bi yalan dalavere...
paralarla ne yaptığını da bilen biliyor burda...Kardeşim nişanlı evlenecek bu ay beyaz eşya aldı borca girdi hadi bakalım,kaldık bundan sonra ortada...

Kocamla arammı bozulmuyor,huzurummu kaçmıyor,siz düşünün artık
2 yıl önce o çekmeyecekti ama ben babam dedim ne boklar yediğini bilmiyordum iş yapacam dedi,ağlaya ağlaya ikna ettim kocamı çektirdim parayı,sonradan herşey meydana çıktı...

allah kolaylık versin sizede canım zor valla benimde eşimle aram limoni valla eğer biz ödemek zorunda kalırsak ki nasıl olacak onuda bilemiyorum bizimde önümüz pek parlak değil allah yüzümüze güler inşallah

Ayça dün geceden beri ateşli daha yeni düşürebildik ateşini bugün doktora götürdüm boğazları biraz kızarmış dedi,ateş düşürücü fitil veya calpol veriyorum bide ılık duş yaptırdım.
mız mız mız sinir ediyor 10sn bile kendi kendine kalmıyor hep üstümde dün gece yarım saat kesintisiz uyumamışımdır en son 6,30 du kalktım hazırlandım pür makyaş,çok şık okula gittim millete de kızım hasta diyemedi o kılıklakaydirigubbakcemile3

domuz gribimidir nedir çok korkuyorum valla,derse eldiven,maske,boneyle giresim geliyor ameliyata girer gibi,çocuklara yaklaşamıyorum,geçen biri kafayı koymuş uyur gibi yatıyor derste ne oldu oğlum dedim o hayta hocam dünde böyleydi ateşi var dediler tahtaya doğru bi kaçışım var görmeyin,millet de manyak mıdır nedir lan çocuğun hasta işte ateşle ne okula yolluyon be kadın baksana çocuğuna evde..Aman başımdan gitsinde okula gitsin diyolar zaar
tatil mi edecekler napacaklar etselerde bu kabusla çalışmak zorunda kalmasak allahtan 29-30 ekim tatil oldu biraz uyuma fırsatım olur belki,dinlenirim Ayçoş arıza yapmazsa tabii

kızlar bizde aylık 1700 ev kredisi ödüyoz zor oluyo valla
hele şimdi mustim askerde ben ödüyom tek maaş kaldım ev masrafları filan
allah borcu olana kolaylık versin

geçmiş olsun canım kötü düşünme ceylinde fenaydı 15 gün çektik bizde halada hafiften öksürüyor arada geçer ama zor bu seneki gripler zorrrr

allah iyiliğini versin korktunmu gıııııkaydirigubbakcemile3 allah göstermesin sizin işte zor valla kim hastalansa size bulaştırır gripti enfeksiyondu dikkat etmek lazım benimde kardeşim sınıf öğretmeni oda habire kapıyor şifayı

kızlar bizde aylık 1700 ev kredisi ödüyoz zor oluyo valla
hele şimdi mustim askerde ben ödüyom tek maaş kaldım ev masrafları filan
allah borcu olana kolaylık versin

amin canım valla zor ben kredi almak istemedim başta korktum işimiz gücümüz yerindeydi ama genede korktum ama bi taraftanda borca girmeyince ölme eşşeğim ölme oluyor ev hayal oluyor gelen gidiyordu ama nerden bileceksin nezaman işler iyi gidecek ne zaman kötü allaha şükür şimdilik bizde ödüyoruz ama ben 2.300 ödüyom maleseff ve son dönem zorlanıyorum artık eşimin işleri durdu sadece alacaklarını topluyor oda bazen alamıyor ancak ucu ucuna oluyor herşey ama rabbim yardım ederse şua büyük alacaımızı bi kurtarsak allahın izni ile şu mahkemelik olay varya lanet olası bu ay son mahkeme olacaktı bilirkişi raporu göndermemiş diye 23 aralığa kaldı iyimii yaww

aman dönürüm ne zahmet ettin kızzz teşekkürler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ahhh inci kolyeyede bayılırım onuda alsanaa bana yaa tek başına takılmaz şimdi bu:kedi:kaydirigubbakcemile3

ay bu hediye işi çok güzel bee insanın keyfi yerine geliyor gerçekte yapamadık bari sanal alemde yapalım şu alışverişi neyin hediye vss olaylarınıkaydirigubbakcemile3

aman dönürüm yılbaşı yaklaşıyor ben sana accayip bi yeniyıl hediyesi alıcam zemuszemuskaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisopuyorumnanaktanalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5:içelim: mersi şekerimmm çok mersii

oooyyy YENİ YIILLLL :asigim: yeni yıl bana en guzel hedıyeyı getırecek zateenn Ocakta gelıyor eşiimm.... :asigim: :çok üzgünüm:

almıs kadar oldun canım yaaa Şeniz sen dua et yeter banaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…