- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.841
aman dönürüm ne zahmet ettin kızzz teşekkürler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ahhh inci kolyeyede bayılırım onuda alsanaa bana yaa tek başına takılmaz şimdi bu:kedi:kaydirigubbakcemile3
oooyyy YENİ YIILLLL :asigim: yeni yıl bana en guzel hedıyeyı getırecek zateenn Ocakta gelıyor eşiimm.... :asigim: :çok üzgünüm:
almıs kadar oldun canım yaaa Şeniz sen dua et yeter banaa....
selam verdık borclu cıktık anam :roflol:
kaç gayme acep o.... :roflol: bakım bi....
hicroşum aynen dediğin gibi parayı bi yere bağlamayınca biriktirilmiyo
biz 8 yıl çekmiştik şimdi 3 yılımız kaldı
bi ara faizler inmişti o zaman krediyi yeniden yapılandırıp vadeyi düşürmüştük
aslında allah yola çıkana kolaylıkda veriyo
Hıcrancım uzgunum ıncı kolye yok kaldırmıslar heralde((
rabbim sizi birdaha ayırmasın mutluluklar hep yanında daim olsun canım benim yeni yılda eşin geliyor bak en büyük mutluluğu sana bu yeni yılda rabbim yaşatacak nasip kısmetse inşallah ve oğluşunla kocanla hasret giderirsiniz bayaa:jeyyar:inşallahh:smiley-cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kolyesi yok bacım koymamışlar ne ayıp değilmi insan biraz çeşit yapardııı mağazada:roflol::roflol:
lmış kadar oldum canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bakmışsın ya oda büyük bir heiyee a.s.:enbuyukkk:
amııın amııın ınsallah canımmm..... hemde ne hasret... :asigim: kaydirigubbakcemile3
Allah tum bekleyenlerı kavustursun ınsallah beni, Serap ı ve herkesii.....
amııın amııın ınsallah canımmm..... hemde ne hasret... :asigim: kaydirigubbakcemile3
Allah tum bekleyenlerı kavustursun ınsallah beni, Serap ı ve herkesii.....
betül kız koptum valla kendime gülüyom şuanda halaaa ay ne aptalım bennnnnn
Talksexytomelikethat !! melike kim diye bakıyom iki saattirr:roflol::roflol:
ama hem okuyom hem melike neden bu kıza sexy konuşacak bu yanlışmı yazdı diyom kendü kendümee demekki uykum gelmişşşş:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
Delüü öldüm kızz :roflol::roflol: beğendiğim bir şarkının sözü......
:roflol:ay benim bu kız manyak kopardı beni akşam akşam gene yawwsırnaşık şey pc kasasına eğilip düğmeye basmaya çalışıyo ben hştttttttttt diyince bi toparlanıyor eğilip yerden hiç bırakmadığı bebeğini alıp öle kaçıyor odadan:roflol: içeri peşinden gittim hadi eee ee diyom ama nasıl kaçıyor baktıki yakalanacak atıyor bebeği elinde devam ediyor kaçmaya:roflol: yakalanınca da ilk istediği şey bebeği:roflol: baktıki yakalandık bebeği geri alayım bari diyo anca aklına geliyo herhalde:roflol:
bende bendeeee:roflol::roflol: bide ceylin tam olduuu ağlıyo uyumamak için uykusunu aldı ya accıkk şimdi herkes yatmadan o yatmaz babası yatırmaya çalışıyor şimdi ona kaçtı gene sıkışınca babbaaaa diye bağrınıyorrkaydirigubbakcemile3 benim canıma minnettkaydirigubbakcemile3 bende babasııııı seni çoook seviyor ağzından adını düşürmüyor diye sinsi sinsi 32 diş dışarda(32 diş yok ağzım da o ayrıkaydirigubbakcemile3) gidiyom yanına bırakıyom kızıkaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?