- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.861
anamdayım..biramı açtım:)..gelmeden önce babaannedeydık..babaannesi masada çay varken ismeti sen kucağına al oda bi hamle elini sok çaya.allahtan kadın bi hamleyle kurtardı..bende kırkyılda bi faydam olsun dıye bulaşık topluyodum..bi anlık işte herşey..ucu az yandı parmaklarının..allahtan kabarmadı henüz..ama acısı var kuzumun sanırım..rabbim sen koru.
ceylin ne aktif tontiş yaa..bu saate uyanıyo yatıyo tekrar uyanıyo valla işin zor hicrancım..anladığım kadarıyla seslerede çok duyarlı..
gülüm ya sorma..eşimde beyoğlunun en kalabalık ikinci okulunda çalışıyo..ve malesef okul ve hastaneler çok riskli işte..bugun domuz yarın gergedan heran bişi çıkacak artık sanki çağımızda bombayla savaşla yokedemediklerini virüsle temizlemeye çalışıyo sanki iktidar sahipleri..paranoya oldum ama napim biz bu çocukları nasıl büyütücez bu zamanda hele büyükşehirde diyo insan...ismetinde bogazında hafıf kızarıklık gördü ve amoklavinle ismet alerjık antıbıyotık alerjı yapmasın dıye avil şurup verdi..kullanmadım her ikisinide..salı kontrole götürücem eğer ilerlemişse kızarıklık kullanırım ama ateş yok bişi yok zaten yeni atlatıyoruz döküntülerimizi bide gıdıklamanın alemi yok bence..nefret edıyorum ilaçlardan..biyeri yaparken biyeri illaki gıdıklıyo..ben şakir eczacıbaşının yanında çalşmıştım..o aile ilk ilaç sanayisi kuranlardan..samimi sohbette anlattıkları aklımda..bana derdi ilaca alışmış bünye devamlı ilaç ister diye..kafam pek basmasada biçok söylemini benim anladığım bu...
disimmmmm agriyooo allahim ne problemli bi kadin oldum bole basip dentistanbul a gitcektim aradim konustum yapamayis bisi dediler kojamda yok aalicam sinirdennnnn serra da isyan bayragini cektii Sabah olsun lutfeeennnn
Hava güzel Ayça uyuyor biraz sonra uyanır
nereye gidelim biz?Hadi açık hava tavsiye edin biyerler
biz yeni İstanbulluyuz
betülcüm bu ay akreplerin ayı:)yükseleni akrep olan bir yay olarak güçlü içgüdülerinin etkisinde olmana şaşmadım:)eşimde akrep..bu ay özlemlerin alevlendiği,kendi içimizle başbaşa kalmak istediğimiz,yoğun duygusal:)bi dönem olucakmışş...
Patikcim Behlül nasıl?
eli uf olmuuuuşşş anne öpşüüünnn
ayyy hep böyle konuşuyorum hatta bazen okulda bile
hoooopp,pırt yaptııın pırtçı,uyt kafama vuma yaw uyt
falan yapasım geliyor durduk yere
Benim kocam da ben de yayız
gerginiz yayyyy gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?