Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese iyi geceler ben kaçtım kızı uyutmam lazım bu gece nöbetçiyiz galiba bari uğraşayımda uyuturum belki babası beceremeyecek

anamdayım..biramı açtım:)..gelmeden önce babaannedeydık..babaannesi masada çay varken ismeti sen kucağına al oda bi hamle elini sok çaya.allahtan kadın bi hamleyle kurtardı..bende kırkyılda bi faydam olsun dıye bulaşık topluyodum..bi anlık işte herşey..ucu az yandı parmaklarının..allahtan kabarmadı henüz..ama acısı var kuzumun sanırım..rabbim sen koru.
ceylin ne aktif tontiş yaa..bu saate uyanıyo yatıyo tekrar uyanıyo valla işin zor hicrancım..anladığım kadarıyla seslerede çok duyarlı..
gülüm ya sorma..eşimde beyoğlunun en kalabalık ikinci okulunda çalışıyo..ve malesef okul ve hastaneler çok riskli işte..bugun domuz yarın gergedan heran bişi çıkacak artık sanki çağımızda bombayla savaşla yokedemediklerini virüsle temizlemeye çalışıyo sanki iktidar sahipleri..paranoya oldum ama napim biz bu çocukları nasıl büyütücez bu zamanda hele büyükşehirde diyo insan...ismetinde bogazında hafıf kızarıklık gördü ve amoklavinle ismet alerjık antıbıyotık alerjı yapmasın dıye avil şurup verdi..kullanmadım her ikisinide..salı kontrole götürücem eğer ilerlemişse kızarıklık kullanırım ama ateş yok bişi yok zaten yeni atlatıyoruz döküntülerimizi bide gıdıklamanın alemi yok bence..nefret edıyorum ilaçlardan..biyeri yaparken biyeri illaki gıdıklıyo..ben şakir eczacıbaşının yanında çalşmıştım..o aile ilk ilaç sanayisi kuranlardan..samimi sohbette anlattıkları aklımda..bana derdi ilaca alışmış bünye devamlı ilaç ister diye..kafam pek basmasada biçok söylemini benim anladığım bu...

disimmmmm agriyooo allahim ne problemli bi kadin oldum bole basip dentistanbul a gitcektim aradim konustum yapamayis bisi dediler kojamda yok aalicam sinirdennnnn serra da isyan bayragini cektii Sabah olsun lutfeeennnn

Müjdecim geçmiş olsun aman hamile kadın kalktın gecenin 2sinde demek
kocişin nerdeydi ki?Valla allah kolaylık versin sana bide sabır tabiki...

mumu geliyo mu sana bugün?Fotoğraf çekinde koyun bari güzel görsün gözlerimiz

Hava güzel Ayça uyuyor biraz sonra uyanır
nereye gidelim biz?Hadi açık hava tavsiye edin biyerler
biz yeni ıstanbulluyuz

geçmiş olsun canım valla çocuklar kıpır kıpır çok dikkat etmek lazım biimkide dün fırında pişen gtarene bakmak için anide fırına yöneldi bende bulaşık makinesini boşaltıyordum bi anlık daldım bi baktım bu bağırıyor fırına iki eliyle ypışdı camına allahtan fazla sıcaklık hisedilmiyor ama yinede sıcaktı yanii elini tutarak nasıl bağırdı fena ağladı eline hemen soğuk su döktüm krem sürdüm allahtan bişiiolmamış ama korktu yavrumda baya ağladı tabii bende yusuf yusuf işte dikkakli olmaya çalışıyom ama bi anlık işte allah göstermesin böyle şeyler oluyor fırın 250 C ısıdaydı camına dokundum bende yani bana da sıcak geldi yakacak kadar olmasada ama onun teni hassas tabii ama işin iyi yanı uff diyor mutfağa girince ırına yaklaşmadı bu sabahkaydirigubbakcemile3

disimmmmm agriyooo allahim ne problemli bi kadin oldum bole basip dentistanbul a gitcektim aradim konustum yapamayis bisi dediler kojamda yok aalicam sinirdennnnn serra da isyan bayragini cektii Sabah olsun lutfeeennnn

geçmişolsun canım diş zor valla bende hamileyken baya sorun yaşamıştım 6 aya kadarda dolgu gereken dişime ilaç kondu iğne film çekilemediğinden hatta ama çekilmesi gereken dişlerim bekledi hep benim riskliydi hamilelik doktor izin vermemişti bana allah yardımcın olsun

Hava güzel Ayça uyuyor biraz sonra uyanır
nereye gidelim biz?Hadi açık hava tavsiye edin biyerler
biz yeni İstanbulluyuz

nerde oturyordun sen hatırlayamadım şimdi ama en güzeli deniz kenarı sahil de deniz havası almak tabii kırlara yanaşmamak lazım nolur nolmaz kene mereti de var ya bide o baş belası yüzünden bu sene piknik vss bile yapamadık

selam...
ben bugun biyere gidemedim..gece 4 gbi ismet gazsancısıyla uyandı..az çupra yemişti başkada bişi yok..allahım ne gazlı bu 1 yaşında olduk hala gaz..zincomda yok yanımda,poposuna vuurvurr 5.30civarı zor uyudu..klasık ama etkili bi yöntem..derken tam daldım ananesi sessiz kalkmış,limonlusu içiyo..tansıyo çok moktan bişi..anamın butun hayatını etkiliyo..onlada oturdum 7ye kadar sonra sızdım..bugun baktım hali yok,bi inip çıkıyo,babamda antalyada,mujdeden özür diledim,gelemicemi bildirdim..annem saolsun bırazda yaşlandıkça duygusallaştı..hep yanında birileri olsun istiyo..bazı akşamlar sırf kızkardeşim gece biyerlere çıkmasın diye hasta numarası yaptıgıda olmuştur yani:)bu numara deildi ama güzel havada hem mujdeye gidemedik hemde bi caddede turlicaktım olmaktı..sağlık olsun napalım..müjdeninde dişi ağrımış..allahım yardımcısı olsun.

demek uff diyo:)onu verene kurban oliim ben..akıllı tontonum benim..evet cok hassas hicrancım bunların derisi..yanıkda enkötüsü..allah saklasın.
gülüm en güzeli boğazhavası bence..gidiceksiniz sahil çaybahçelerinden birine..havası yeter...
bugun herkez meşgul anlaşılan..

Emirgana gittik koruluğa
bol temiz hava aldık
kocamla sarıla sarıla gezemedik genelde o kaydırak ben
salıncak nöbetçisiydimkaydirigubbakcemile5

oh iyi etmişiniz..eh o sarılmalar felan seneye işallah:)valla ben bu yazdan çok ümitliydim..biraz büyürde rahat ederiz derken bibaktım,yok daha rahatlık bize..ama üst komşumdan biliyorum,1.5 yaşına geldiğinde bebeği evinde yemek pişmeye başlamış:)eh demekki bu işler böylee..
betülcüm bu ay akreplerin ayı:)yükseleni akrep olan bir yay olarak güçlü içgüdülerinin etkisinde olmana şaşmadım:)eşimde akrep..bu ay özlemlerin alevlendiği,kendi içimizle başbaşa kalmak istediğimiz,yoğun duygusal:)bi dönem olucakmışş...

aynen öyle bir dönem be canım.... hemde nasıl... :) bu arada esının de akrep olduguna sasmadım

Patikcim Behlül nasıl?
eli uf olmuuuuşşş anne öpşüüünnn

ayyy hep böyle konuşuyorum hatta bazen okulda bile
hoooopp,pırt yaptııın pırtçı,uyt kafama vuma yaw uyt
falan yapasım geliyor durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…