- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.881
Betüşcüm valla ben sabaha karşı 5,30da doğmuşum
6 aralık doğumgünüm
yükselenimi bilmiyom..
Ayçaya 4-5 kaşık balık çorbası yedirebilmiştim
doymadı dedim gittim irmikli muhallebi yaptım ne güzel babasıyla
debelene debelene kaktırıyoduk ki amanııın son kaşığı vermez olaydııım...
corrrrr üst baş halı çorap eşofman her yer kusmuk olduu
Bi kaç kere de teklif verdi öğğ felan yatı yani yerken
Sİnir olduuum kutuma gitmeyip teklifi kabul etseydim keşke kutum elimde patladı:umursamaz:
Benim kocam da ben de yayız
gerginiz yayyyy gibi
benim de yayım.yay ın bir çok özelliğini taşırım.eşim laz da akrep.dün kutladık doğum gününü..emme bişey almadım.geçen sene almıştım.bu sene de güzel yemek yedik dışarda.akşama da şarap içtik.içki tadından nefret ederim.ben de eşim de içmez.ama bu aralar aşmı eriyom ne içim şarap şarap ta kudurdu.canım istiyor öle buruk bir tad.sonra aldık dün öküzgözü.içtik.doğum günü bahenesine.gerçi ben bir kadehten az içtim.öle işetee.
hala adet oladım.yanii loğusalıktan beri kan nedir bilmiyom.aranızda adet görmemiş olan varmı.13 aydır yok.gerçi dr. a sormuştum.emzirisen normal dedi.galiba benim bu hormonlarda bir problem var.loğusalık delirmesi, adetsizlik... hormonlar pek etkiledi beni yaaww..
sonra cuma aytencim,deryacım ,hicranım,duygucum,aslıcım,betülcüm,umutcum,gözdecim,emeliimm,gülüm .... daha daha hepiniz işte..özledim karılar sizleri..
ben duşa girecem çıkınca görüşürüz.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
iyi geceler hanımlar kaç gündür sayfam açık ama işler bitmedigi için ve sonrasında da sızıp kaldıgım için ancak yazabiliyorum.
Gözdecim eşine acil şifalar diliyorum.
Müjdecim sanada geçmiş olsun canım.
Hicranım kızımıza da geçmiş olsun.
Umut İsmetimiz alerjikmiş ama annesi olacak ve geçecek birgün merak etme sen geçmiş olsun sizede. sanırım bizimkide alerjik ama neyin alerji yaptıgını hiç bilmiyorum bende çikolatadan diye tahmin ediyorum.
bizde gribiz iyileşemedik bir türlü bugün herhalde kırgınlıgıda vardı yavrumun durgundu biraz kaçgündür yemiyorda.bu arada bakıcımızla bazı maddi sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldık biraz üzüldüm söylerken söylemesi çok zormuş. babaannemiz bakacak durumlar düzelinceye kadar.
kimler varr...
unuttugum arkadaşlarım varsa kusuruma bakmayın aklımda kalmadı kaç gündür okuyorum bilmiyorum artık.
musacancım bizde seni özledik şekerim, senin oğlandamı yamiyo kısss eğer öyleysee ben egenin üzerine çok gitmeyeyim bari...
senin bilgisayar neden senin yakınında değil orasını anlayamadım
eşinin doğum günü kutlu olsun canımcımmmm
canan kayınvaliden napıyoki internette tek başına...
o da üye olmasın buraya... gamyoncuiremsu
Eşinin doğum günü kutlu olsun Canancım bizde seni özledik valla:)Bende Egeden eskisi gibi vakit bulamıyorum 1 kg bamya vardı ayıptır söylemesi 2 saatte zor ayıkladım alıyor atıyor ağzına atıyor elinden alınca ağlıyor mecbren gittim yıkadım eline verdim al ye de gör bakalımzemuszemusbenim de yayım.yay ın bir çok özelliğini taşırım.eşim laz da akrep.dün kutladık doğum gününü..emme bişey almadım.geçen sene almıştım.bu sene de güzel yemek yedik dışarda.akşama da şarap içtik.içki tadından nefret ederim.ben de eşim de içmez.ama bu aralar aşmı eriyom ne içim şarap şarap ta kudurdu.canım istiyor öle buruk bir tad.sonra aldık dün öküzgözü.içtik.doğum günü bahenesine.gerçi ben bir kadehten az içtim.öle işetee.
hala adet oladım.yanii loğusalıktan beri kan nedir bilmiyom.aranızda adet görmemiş olan varmı.13 aydır yok.gerçi dr. a sormuştum.emzirisen normal dedi.galiba benim bu hormonlarda bir problem var.loğusalık delirmesi, adetsizlik... hormonlar pek etkiledi beni yaaww..
sonra cuma aytencim,deryacım ,hicranım,duygucum,aslıcım,betülcüm,umutcum,gözdecim,emeliimm,gülüm .... daha daha hepiniz işte..özledim karılar sizleri..
ben duşa girecem çıkınca görüşürüz.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
yok canım .o okey oynuyor.muhebbet ediyor..öle takılıyor yani..
sen neler yapıyorsun 2 tane beişle..öp onlar benim yerime.
yok canım .o okey oynuyor.muhebbet ediyor..öle takılıyor yani..
sen neler yapıyorsun 2 tane beişle..öp onlar benim yerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?