Doğum yapmış olan anneler buraya....

Betüşcüm valla ben sabaha karşı 5,30da doğmuşum
6 aralık doğumgünüm
yükselenimi bilmiyom..

Ayçaya 4-5 kaşık balık çorbası yedirebilmiştim
doymadı dedim gittim irmikli muhallebi yaptım ne güzel babasıyla
debelene debelene kaktırıyoduk ki amanııın son kaşığı vermez olaydııım...
corrrrr üst baş halı çorap eşofman her yer kusmuk olduu
Bi kaç kere de teklif verdi öğğ felan yatı yani yerken
Sınir olduuum kutuma gitmeyip teklifi kabul etseydim keşke kutum elimde patladı:umursamaz:

ıyi geceler kızlar 2 gündür bakamıyorum dün eşimin işleri vardı yetiştirmesi gereken bugünde kayınvalideme gittik gezdik tozduk hava süperdi ızmirde..Son günlerimiz değerlendirelim dedik..Ege yolda uyudu çok şükür bende fırsat biraz bakayım dedim..Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir..

çok can sıkıcı bir durum benimde başıma gelmişti bilirim kafamçokkarıştı

iyi geceler hanımlar kaç gündür sayfam açık ama işler bitmedigi için ve sonrasında da sızıp kaldıgım için ancak yazabiliyorum.
Gözdecim eşine acil şifalar diliyorum.
Müjdecim sanada geçmiş olsun canım.
Hicranım kızımıza da geçmiş olsun.
Umut ısmetimiz alerjikmiş ama annesi olacak ve geçecek birgün merak etme sen geçmiş olsun sizede. sanırım bizimkide alerjik ama neyin alerji yaptıgını hiç bilmiyorum bende çikolatadan diye tahmin ediyorum.
bizde gribiz iyileşemedik bir türlü bugün herhalde kırgınlıgıda vardı yavrumun durgundu biraz kaçgündür yemiyorda.bu arada bakıcımızla bazı maddi sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldık biraz üzüldüm söylerken söylemesi çok zormuş. babaannemiz bakacak durumlar düzelinceye kadar.
kimler varr...
unuttugum arkadaşlarım varsa kusuruma bakmayın aklımda kalmadı kaç gündür okuyorum bilmiyorum artık.

günaydın kızlar..ne zammnduır doğru dü,rüst girip te bişeyler yazamıyom.bizim kıvanç çok azman.sabahları kalkıyorum.dersim öğleden sonra ama kayınvalidem ben okula gidene kadar yani 12 ye kadar uyuyor.çünkü gececi internette takılmış.3-4 te yatıyor.bir de bilgisayara onun odasında.giremiyom.akşam zatii eve geliyom.koşturmaca anlarsınız yanii..bir türlü giremiyom.ama aklım sizlerde.
ee ne var ne yok.kız hicran beni sormuşsun bacım işte malum sebeppleden takılamyıom.zaten geceleri kıvanç bey uyanıyor.2-3 saat oyun oynyuoz.valla bu aralar ayvayı yedik.napcaz bilmiyom.inş. en kısa zamnda düzene girer.memeememe diye memelerime saldırıyor yaa.ben nasıl bırajktırıcam emmeyi..
sonra gülüm valla aynısı biz çok yaşıyoruz.şu kaşığı da yesin derkene böğğğğğğğ...bu aralar yemek konusunda başımız belada.uysal çocuk oldu azman çocuk..allhım sağlık versin de ne yapalım..

benim de yayım.yay ın bir çok özelliğini taşırım.eşim laz da akrep.dün kutladık doğum gününü..emme bişey almadım.geçen sene almıştım.bu sene de güzel yemek yedik dışarda.akşama da şarap içtik.içki tadından nefret ederim.ben de eşim de içmez.ama bu aralar aşmı eriyom ne içim şarap şarap ta kudurdu.canım istiyor öle buruk bir tad.sonra aldık dün öküzgözü.içtik.doğum günü bahenesine.gerçi ben bir kadehten az içtim.öle işetee.

hala adet oladım.yanii loğusalıktan beri kan nedir bilmiyom.aranızda adet görmemiş olan varmı.13 aydır yok.gerçi dr. a sormuştum.emzirisen normal dedi.galiba benim bu hormonlarda bir problem var.loğusalık delirmesi, adetsizlik... hormonlar pek etkiledi beni yaaww..
sonra cuma aytencim,deryacım ,hicranım,duygucum,aslıcım,betülcüm,umutcum,gözdecim,emeliimm,gülüm .... daha daha hepiniz işte..özledim karılar sizleri..
ben duşa girecem çıkınca görüşürüz.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Doğum gunu kutlu olsun canım esının... bızde ozledık yuksun valla.. bende gunduzlerı pek bakamıyorum bu ara sımdı uyudu da az bakım dedım kıpırdanıyo kalkar zaten... ıyıce azman oldular vallahı... gecelerı takılıyorum bende kayınvalıden gıbı :)))
Aslan 9 da uyuduktan sonra benım ozgurlugum baslıyor valla... gece 2-3 bazen 4 gıbı yatıyorum.. tabı dogal olarak da sabah 8 de uyandırılıyorum beyimiz tarafından :mymeka:

ama napım ya erken yatsam da bu sefer hergun hergun aynı seyler kendıne vakıt ayıramıyor ınsan monotonlasır hepten... uykusuzlugu tercıh ederım... fılm ızlıyorum nette takılıyorum baya muzık dınlıyorumm ohh gecelerı daha cok sevıyorum benn

Son düzenleme:
musacancım bizde seni özledik şekerim, senin oğlandamı yamiyo kısss eğer öyleysee ben egenin üzerine çok gitmeyeyim bari...

senin bilgisayar neden senin yakınında değil orasını anlayamadım

eşinin doğum günü kutlu olsun canımcımmmm

canım yaa çok sevindim babanenin bakacak olmasınaa siz neden babaneye bakıtmıyosunuz da başkasına bakıtıyosunuzzz ozan egeyi

yaa aytenim benim oğlan yemiyo işte.diştir falan deyip kendimi avutuyorum..fazla üstüne gitmemeye çalışıyorum ama bazen elimde değil zorla ağzına sokmaya çalışyorum.vermesem hiç yemeyecek çünkü.kıvanç gibi dışarıda çok çocuk görüyorum.hepsinin annelerinin şikayeti aynı.bir de dr. dedi 13 tane dişi çıkmış.8 ön dişler , 9. azı tam çıktı.diğer azıların da bir kısmı çıkmış.devam ediyor.büyük ihtimalle sebep onlar.sen de fazla egeyi bunaltma.yoksa çocuklar annelerinin yemek yeme zaaflarını anlıyorlarmış ve bunu kullanmaya başlıyorlarmış.en fazla 2 kere kaşığı tutun almazsa bırakın yazıyor kitapta.umarım bu inatlaşma dönemi geçicidir.
he bir de bilgisayar kayınvalidenin uyuduğu odada kurulu..bir de bilgisayara girme şartı var kıvança bakmak için,.bilg. olmazsa yapamam ben diyor.biz de onun odasına kurduk.sabahları geç saate kadar uyuduğu için de odasına girip bilgisayarı kullanamıyorum.böle iştee..aytenim.yine de kayınvalidemin bakması bakıcının bakmasından 1000 kat daha iyidir.aklım hiç evde kalmıyor.
bu arada sonunda benim oğlan da yürüyor.babasıyla 2 gün çalıştırdık.alkışlar falan yapık.gaz verdik.afrein falan dedik.baktık kendi yürüme denemeleri yapıyor.öle işte.
az önce meme uçlarıma tuz sürdüm emmek için tutturunca.canım oğlum yüzünü ekşite ekşite tuzları aldı.tuz gidince memeden emdi.içim parçalandı.çok azimli çıktı bizim oğlan.ee ne demişler ' azimle sıççaaan taşı bile delermiş.'sırnaşık şeysırnaşık şey
şimdi yine uydu ben de bir çay yapayım kendime.bir de tadlı birşeyler atıştırayım..ohh şöle rahat rahat..cokacimcoook

Son düzenleme:
canan kayınvaliden napıyoki internette tek başına...
o da üye olmasın buraya... gamyoncuiremsu

Eşinin doğum günü kutlu olsun Canancım bizde seni özledik valla:)Bende Egeden eskisi gibi vakit bulamıyorum 1 kg bamya vardı ayıptır söylemesi 2 saatte zor ayıkladım alıyor atıyor ağzına atıyor elinden alınca ağlıyor mecbren gittim yıkadım eline verdim al ye de gör bakalımzemuszemus
Adetlerim benımde düzensiz canım 4 kere falan oldum ama sonuncu mesela ilaçla oldum artık..Bende zaten hormon bozukluğu var bunu biliyorum emzirmemde üstüne tuzu biberi oldu..
Bu arada ben emzirmeyi 1 e düşürmeyi başardım Canancım en kısa zamandada kesicem muhtemelen 14 aylık olduğundan kesmiş olucam..Çok yoruldum artık yeter zaten aldığı sütler ona...

yok canım .o okey oynuyor.muhebbet ediyor..öle takılıyor yani..
sen neler yapıyorsun 2 tane beişle..öp onlar benim yerime.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Aynı benimki bütü gece okeyde:)Kokoş kaynanalaar bunlar yaaakaydirigubbakcemile3

yok canım .o okey oynuyor.muhebbet ediyor..öle takılıyor yani..
sen neler yapıyorsun 2 tane beişle..öp onlar benim yerime.

uğraşıyorum işte ikisiyle...
musti yoruldu mesela uyuyacak yer beğeniyo kendine...
biz de hilalle peşindeyiz sürekli...
böyle sabah akşam uğraşıyoruz...zaman geçiyo...
eşinin doğumgünü kutlu olsun... duygunun mesajından gördüm... nasıl okuyosam mesajları... kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım... saçlarını kestirdiniz mi seninkinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…