Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar naber nasılsınız canancım doğum gününüz kutlu olsun
kız kaynanalara demeyin öle valla bende öyle olurum yaşlanınca şimdiden başından kalkmıyom bilgisayarın zati :))

onurda uyudu bende hazırlık yaptım eşimin iş arkadaşları derbi seyretmeye gelecekler akşam
 

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yokk kız benim hoşuma gidiyor kayınvalidemin bu kadar teknolocik olması kafa dengi yaa valla süperkaydirigubbakcemile5
 
yok canım .o okey oynuyor.muhebbet ediyor..öle takılıyor yani..
sen neler yapıyorsun 2 tane beişle..öp onlar benim yerime.
benim kayınvalidemle tanıştıralım karşılıklı oynasınlar,sabah akşam ya pc başında yada gezmede benim valide..
eşinin doğumgünü kutlu olsun,bir yastıkta kocayın(bu evlilik yıldönümündemi söyleniyodu acaba:uhm:)delikafadulden
 
takvim yaptım kendime biraz demode oldu sanki...
ayten buralardamısın kız...senin bi takvimin vardı siyah çubuk bebek kafası vardı üzerinde hatırladın mı...
onu nerden yapmıştın ki...
 

teşkkür edrim glsümcüm.kıvançın saçlarını dün sıfıra vurduk.o resimdekiler doğduğundan öleydi.sarı olduğu için kel gibi duruyordu.kesmeye karar verdik.zaten belli olmuyordu.bakalım daha çok çıkar mı diye usturaya vurduk.amanın saçlarını keserkene amma saç çıktı.meğer ne saç varmış ta bizim haberimiz yokmuş.bir tutam hatıra sakladık.bakalım şimdi nasıl çıkacak.şimdi saçları hani sakalların batması gibi elime batıyor.o kadife gibi kafası sert oldu.
bu arda hilal kaç aylık oldu.zor oluyormu ikisi birlikte.allh sana kolaylık versin.ikisi de ne tatlıdırlar şimdi.musti abi oldu heh...baksen yaww..büyümüşte abi olmuş.)))
 
Serapcım yaa maşallah ne kadar güzel çıkmışsınız Allah nazardan saklasın sevginizi hiç bozmasın Allah ayırmasın canım:Saruboceq:
 
canım bizde seni özledik şekercimm sorma zaten bende pek ugrayamıyorum artık bundn sonra daha da az ugrayabilirim yada tam tersi sık bilmiyorum yani duruma göre. benim evde işler bitmiyor bu hafta temizlikte yapamadım kayınvalidem geldi bu akşam yarın yaparım inşlah. kendinize iyi bakın cananım.
canım yaa çok sevindim babanenin bakacak olmasınaa siz neden babaneye bakıtmıyosunuz da başkasına bakıtıyosunuzzz ozan egeyi
aytencimm canım babaannemiz biraz yaşlı 75-80 yaş arası kalp problemleri var ve avrupa yakasında oturuyorlar.kayınpederim yaşlı yalnız başına kalmak istemiyor ama şimdi malum durumlar kötü oldugu için eşim konuştu sagolsun geldi. arkadaşlarım okulda demiştide gerçektende öyle kayınvalide en iyi bakıcıdanda iyidir sonuçta kendi kanı diye. şimdi içim daha rahat olacak.
Serapcım süpersiniz ana kızz çok güzel çıkmış resimleriniz maşallah
kızlar ben çok kötü hasta oldumm yarın okula nasıl gidecegim bilmiyorum hiç kolum ayagım kalkmıyor ozan ege uyudu bende yatacagım aman kendinize dikkat edin şekerler herkese iyi geceler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…