- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.901
kızlar naber nasılsınız canancım doğum gününüz kutlu olsun
kız kaynanalara demeyin öle valla bende öyle olurum yaşlanınca şimdiden başından kalkmıyom bilgisayarın zati :))
onurda uyudu bende hazırlık yaptım eşimin iş arkadaşları derbi seyretmeye gelecekler akşam
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yokk kız benim hoşuma gidiyor kayınvalidemin bu kadar teknolocik olması kafa dengi yaa valla süperkaydirigubbakcemile5
benim kayınvalidemle tanıştıralım karşılıklı oynasınlar,sabah akşam ya pc başında yada gezmede benim valide..yok canım .o okey oynuyor.muhebbet ediyor..öle takılıyor yani..
sen neler yapıyorsun 2 tane beişle..öp onlar benim yerime.
uğraşıyorum işte ikisiyle...
musti yoruldu mesela uyuyacak yer beğeniyo kendine...
biz de hilalle peşindeyiz sürekli...
böyle sabah akşam uğraşıyoruz...zaman geçiyo...
eşinin doğumgünü kutlu olsun... duygunun mesajından gördüm... nasıl okuyosam mesajları... kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım... saçlarını kestirdiniz mi seninkinin...
canım bizde seni özledik şekercimm sorma zaten bende pek ugrayamıyorum artık bundn sonra daha da az ugrayabilirim yada tam tersi sık bilmiyorum yani duruma göre. benim evde işler bitmiyor bu hafta temizlikte yapamadım kayınvalidem geldi bu akşam yarın yaparım inşlah. kendinize iyi bakın cananım.benim de yayım.yay ın bir çok özelliğini taşırım.eşim laz da akrep.dün kutladık doğum gününü..emme bişey almadım.geçen sene almıştım.bu sene de güzel yemek yedik dışarda.akşama da şarap içtik.içki tadından nefret ederim.ben de eşim de içmez.ama bu aralar aşmı eriyom ne içim şarap şarap ta kudurdu.canım istiyor öle buruk bir tad.sonra aldık dün öküzgözü.içtik.doğum günü bahenesine.gerçi ben bir kadehten az içtim.öle işetee.
hala adet oladım.yanii loğusalıktan beri kan nedir bilmiyom.aranızda adet görmemiş olan varmı.13 aydır yok.gerçi dr. a sormuştum.emzirisen normal dedi.galiba benim bu hormonlarda bir problem var.loğusalık delirmesi, adetsizlik... hormonlar pek etkiledi beni yaaww..
sonra cuma aytencim,deryacım ,hicranım,duygucum,aslıcım,betülcüm,umutcum,gözdecim,emeliimm,gülüm .... daha daha hepiniz işte..özledim karılar sizleri..
ben duşa girecem çıkınca görüşürüz.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
aytencimm canım babaannemiz biraz yaşlı 75-80 yaş arası kalp problemleri var ve avrupa yakasında oturuyorlar.kayınpederim yaşlı yalnız başına kalmak istemiyor ama şimdi malum durumlar kötü oldugu için eşim konuştu sagolsun geldi. arkadaşlarım okulda demiştide gerçektende öyle kayınvalide en iyi bakıcıdanda iyidir sonuçta kendi kanı diye. şimdi içim daha rahat olacak.canım yaa çok sevindim babanenin bakacak olmasınaa siz neden babaneye bakıtmıyosunuz da başkasına bakıtıyosunuzzz ozan egeyi
Serapcım yaa maşallah ne kadar güzel çıkmışsınız Allah nazardan saklasın sevginizi hiç bozmasın Allah ayırmasın canım:Saruboceq:
canim cok ama cok tatlisiniz,sen de cok guzel bir annesin,allah nazardan kurusun.
aslicim biz diyer topiginde toplandik,bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?