- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.921
saol canım benim
allah hepimize yavrularımızla uzun ömür nasip etsin
Aslıcım geçmiş olsun canım hayırdır?
Duygucum grip oldum sanırım geçen haftadan beri varda ama bugün hiç kolum kalkmıyor resmen bütün vücudum dövmüşler gibi agrıyor.
Canım kıyamam çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah bol bol ıhlamur iç limon ye inşallah toparlarsın canım:tesellipuyorumnanaktan
takvim yaptım kendime biraz demode oldu sanki...
ayten buralardamısın kız...senin bi takvimin vardı siyah çubuk bebek kafası vardı üzerinde hatırladın mı...
onu nerden yapmıştın ki...
duygucum belki de olabilir...cumartesi akşamı ve gecesi hep ateşliydi tunahan da...neden ateşlendi onu da anlamadım...serapçım resimler her zamanki gibi çok güsel...ipek böcüğünü öp bizim için
tünaydın..
pek okuyamadım geçmişi....ilkkez ismetin ateşi dün gece 38.3ü gördü..önce calpol sonra paranox fıtıl verdım..drun verdıgı amoklavın anibıyotıge başladım..bugun ıyıyız şükür ama ateş adamı çok korkutuyo..illkkez bu başımıza geldi..allah beterınden saklasın..dr boğazlarından hafıf kızarıklık görmüştü..belkıde ondan oldu..ama herşey ağzında anacım..dur durak yok...annemlerdeyken annemde dedi..bu durmuyo diye..yürümeye başladıgımızdan beri kıçımıza motor takılmış,yıllardır yürüme özlemıyle yanmışız gibi delidumrul gezıyoz:)ayy allahım perişan oldum şaka bıyana..uykususz yorgunum varıslerım çok ağrıyo..valla bana bakacak evımın işini yapıcak biri olmadan ne cesaret dogurmuşum ben..ikinciyi hakikaten düşünemıyorum..alllah iyilik versin cümlemize...
doktordan geldinmm bebikim 1960 gr olmus insallahh kocamann bi kiz olucakk 33 haftaligizz gecen hafta aldiim 500gr bebikime gitmis :)))))
ay müüjdeee şükür rabbime...yaşasınnn:)ohbe müjdecim buda bize oldu bi müjjdee:)aynen devam drunun diyetine..ye iç,pembe beyaz bi kuzucuk daha doğur işallah...canımbenim..gözünaydın.
eksılolma duygu teyzoşum..yaa hemde nezoor...bacaklarım varisten harıta gibi oldu..tedavısıde yok..kendıme bi şarkı armağan edıyorumbu durumda -budaaa geçer budaa geçerr alışmalısın dayanmalısın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?