Doğum yapmış olan anneler buraya....

Duygucum grip oldum sanırım geçen haftadan beri varda ama bugün hiç kolum kalkmıyor resmen bütün vücudum dövmüşler gibi agrıyor.

Canım kıyamam çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah bol bol ıhlamur iç limon ye inşallah toparlarsın canım:tesellipuyorumnanaktan

Canım kıyamam çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah bol bol ıhlamur iç limon ye inşallah toparlarsın canım:tesellipuyorumnanaktan

çok tşk ederim duygucumm. bugün zencefil,elma kabugu,tarçın kaynatıp içtim.sabah ozan yaptıgım ıhlamurdan içtim. yatıp dinlenirsem belki daha iyi olurum. yarın kendimi iyi hissetmezsem zaten dra gitmeyi düşünüyorum.
kızlar ben kaçıyorum herkese iyi geceler kendinize çok dikkat edin kuzularla sizleri çok çok öptümm.

günaydın herkesee....canancım eşinin doğum günü kutlu olsun biraz geç oldu ama napalım...malum hafta sonu kzıkardeşimin nikahı kınası vs.koşturduk...bizde seni özledik bacummm bi buluşma ayarlayalım ev ortamında olsa tabii daha iyi olur ama bilmiyomm...iyi bi organize yapmak lazım...

bu arada tunahanın da kulaklarının kenarları kaşınıp duruyo acaba saçlar mı akşındırıyo ben de hiç kestirmek istemiyorum yaw...napsam şaşırdım...

Günaydın iyi haftalar...
Deryacım saçtan olabilir gün içinde terliyorsa belki saç rahatsız ediyordur canım..Biz bir kere kazıtmıştık yazın baya rahat ettik bende istemiyordum ama çok terliyordu bütün ensesi isilik gibiydi onun için iyi oldu...

duygucum belki de olabilir...cumartesi akşamı ve gecesi hep ateşliydi tunahan da...neden ateşlendi onu da anlamadım...serapçım resimler her zamanki gibi çok güsel...ipek böcüğünü öp bizim için

duygucum belki de olabilir...cumartesi akşamı ve gecesi hep ateşliydi tunahan da...neden ateşlendi onu da anlamadım...serapçım resimler her zamanki gibi çok güsel...ipek böcüğünü öp bizim için

Geçmiş olsun canım ya belki üşütmüştür yada diştendir..Allah şifa versinopuyorumnanaktan

tünaydın..
pek okuyamadım geçmişi....ilkkez ismetin ateşi dün gece 38.3ü gördü..önce calpol sonra paranox fıtıl verdım..drun verdıgı amoklavın anibıyotıge başladım..bugun ıyıyız şükür ama ateş adamı çok korkutuyo..illkkez bu başımıza geldi..allah beterınden saklasın..dr boğazlarından hafıf kızarıklık görmüştü..belkıde ondan oldu..ama herşey ağzında anacım..dur durak yok...annemlerdeyken annemde dedi..bu durmuyo diye..yürümeye başladıgımızdan beri kıçımıza motor takılmış,yıllardır yürüme özlemıyle yanmışız gibi delidumrul gezıyoz:)ayy allahım perişan oldum şaka bıyana..uykususz yorgunum varıslerım çok ağrıyo..valla bana bakacak evımın işini yapıcak biri olmadan ne cesaret dogurmuşum ben..ikinciyi hakikaten düşünemıyorum..alllah iyilik versin cümlemize...

Geçmiş olsun Umutcum..38 lerde korkulcak birşey yok demişti doktorumuz bize genelde 39 40 ları gördüğümüz için belkide..38 de müdahele bile etmiyoruz artık..Çok zor demi ateş kıyamam yaa dediğin gibi hiç durmuyorlar dün dikkat ettimde hiç bir şey yapamasa resmen aynı yerde daire çiziyor yaa şaka gibikafamçokkarıştı
Allah şifa versin acilen canım bir an önce iyileşsin inşallah İsmetcikopuyorumnanaktan

doktordan geldinmm bebikim 1960 gr olmus insallahh kocamann bi kiz olucakk 33 haftaligizz gecen hafta aldiim 500gr bebikime gitmis :)))))

ay müüjdeee şükür rabbime...yaşasınnn:)ohbe müjdecim buda bize oldu bi müjjdee:)aynen devam drunun diyetine..ye iç,pembe beyaz bi kuzucuk daha doğur işallah...canımbenim..gözünaydın.

eksılolma duygu teyzoşum..yaa hemde nezoor...bacaklarım varisten harıta gibi oldu..tedavısıde yok..kendıme bi şarkı armağan edıyorumbu durumda -budaaa geçer budaa geçerr alışmalısın dayanmalısın
:)

doktordan geldinmm bebikim 1960 gr olmus insallahh kocamann bi kiz olucakk 33 haftaligizz gecen hafta aldiim 500gr bebikime gitmis :)))))

Müjde maşallah bebiş kocaman olmuş valla topaç olcak bu kuzu desene:)Allah sağlık sıhat versin inşallah..
Umutcum varis bendede hamileken başladı ilk olarak daha önce bilmezdim hiç fazla kiloyla birlikte al bacaklarımda tam diz kapağımda var şuan dediğin gibi geçmez bunlar aman ne yapalım allah sağlık versin gerisi gelir inşallah..

Bugün bamya vericem Eguşa beğencekmi bakalım çünkü bamya ya çok sevilir yada tiksinilir değişik bir yemek..Ben çok severim bol ekşili hatta olcak koruklu yapcanda şimdi nerde bulcam..ınşallah annesi gibi sever:)

aslı geçmiş olsun canım,bende griptim kaç gündür,öksürük var şimdide,bir ayda 2.gribim,mertin ne zaman burnu aksa bikaç gün sonra ben grip oluyrum
umut ismetede geçmiş olsun,ateş insanı korkutuyor gerçekten,Allah beterinden saklasın

umutçum geçmiş olsun size de...yine bebişler ateşi felan görmeye başladılar...gerçekten dediğin gibi kıçına motor taktık bunların sanki bi dakka durmuyolar yaa

serap aşkınız fotoğraflardan belli oluyor,maşallah..
ben denk getirip çekemedim bi türlü,mert öpme hastası oldu,durmadan öpüyo,ağzını açıp açıp yapıştırıyo suratıma,sıcacık ağzını hissetmek çok güzel,önceden fazla sokulmazdı biliyosun kendi havasındaydı,şimdi gözü hep bende arkamdan ağlar oldu,bi kanepeye eşim bi kanepeye ben uzanıyorum bi onu öpüyo bi beni,çok hoşumuza gidiyo tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…