- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.941
duygucum senin msn.neden bende yokkkkk....bilmiyorum ki umutçum neden çıktı anlamadım şimdi iyi şükür ama gene yememiş....ben analamıyorum
nice yıllara sağlıkla huzur ve mutlulukla inşallahbenim de yayım.yay ın bir çok özelliğini taşırım.eşim laz da akrep.dün kutladık doğum gününü..emme bişey almadım.geçen sene almıştım.bu sene de güzel yemek yedik dışarda.akşama da şarap içtik.içki tadından nefret ederim.ben de eşim de içmez.ama bu aralar aşmı eriyom ne içim şarap şarap ta kudurdu.canım istiyor öle buruk bir tad.sonra aldık dün öküzgözü.içtik.doğum günü bahenesine.gerçi ben bir kadehten az içtim.öle işetee.
hala adet oladım.yanii loğusalıktan beri kan nedir bilmiyom.aranızda adet görmemiş olan varmı.13 aydır yok.gerçi dr. a sormuştum.emzirisen normal dedi.galiba benim bu hormonlarda bir problem var.loğusalık delirmesi, adetsizlik... hormonlar pek etkiledi beni yaaww..
sonra cuma aytencim,deryacım ,hicranım,duygucum,aslıcım,betülcüm,umutcum,gözdecim,emeliimm,gülüm .... daha daha hepiniz işte..özledim karılar sizleri..
ben duşa girecem çıkınca görüşürüz.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Duygucum grip oldum sanırım geçen haftadan beri varda ama bugün hiç kolum kalkmıyor resmen bütün vücudum dövmüşler gibi agrıyor.
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin kuşumaa.s.tünaydın..
pek okuyamadım geçmişi....ilkkez ismetin ateşi dün gece 38.3ü gördü..önce calpol sonra paranox fıtıl verdım..drun verdıgı amoklavın anibıyotıge başladım..bugun ıyıyız şükür ama ateş adamı çok korkutuyo..illkkez bu başımıza geldi..allah beterınden saklasın..dr boğazlarından hafıf kızarıklık görmüştü..belkıde ondan oldu..ama herşey ağzında anacım..dur durak yok...annemlerdeyken annemde dedi..bu durmuyo diye..yürümeye başladıgımızdan beri kıçımıza motor takılmış,yıllardır yürüme özlemıyle yanmışız gibi delidumrul gezıyoz:)ayy allahım perişan oldum şaka bıyana..uykususz yorgunum varıslerım çok ağrıyo..valla bana bakacak evımın işini yapıcak biri olmadan ne cesaret dogurmuşum ben..ikinciyi hakikaten düşünemıyorum..alllah iyilik versin cümlemize...
doktordan geldinmm bebikim 1960 gr olmus insallahh kocamann bi kiz olucakk 33 haftaligizz gecen hafta aldiim 500gr bebikime gitmis :)))))
geçmiş olsun emelcim sanada canım merte bulaştırmazsın inşallah dikkat et baria.s.aslı geçmiş olsun canım,bende griptim kaç gündür,öksürük var şimdide,bir ayda 2.gribim,mertin ne zaman burnu aksa bikaç gün sonra ben grip oluyrum
umut ismetede geçmiş olsun,ateş insanı korkutuyor gerçekten,Allah beterinden saklasın
umutçum geçmiş olsun size de...yine bebişler ateşi felan görmeye başladılar...gerçekten dediğin gibi kıçına motor taktık bunların sanki bi dakka durmuyolar yaa
Bugün bamya vericem Eguşa beğencekmi bakalım çünkü bamya ya çok sevilir yada tiksinilir değişik bir yemek..Ben çok severim bol ekşili hatta olcak koruklu yapcanda şimdi nerde bulcam..İnşallah annesi gibi sever:)
ben oldum olası sevmem bamyayı ama sağlık yönünden vitamin yönünden nasıl bişii onu da pek araştırmadım ama denesemmi acep bende ceyline şunu yaww enginarı sevdi kerevizi svmedi hoş bende pek yemem onları ama çocuk yesin alışsın bari diye veriyom ama kendimizde yesek fena olmaz hanii alışmamışız işte annem yapardı hep bırakırdık tabakta :1closedeyes:
Canım çok faydalı dene istersen etlide güzel olur yada tavukluyerimseniben
Ebegümecigiller familyasından; yaprakları asma yaprağına benzeyen, meyvesi beş bölmeli, tohumları yuvarlak ve yeşilimtrak gri renkte, sebze olarak yenen bir bitkidir. Amasya, Balıkesir bamyası gibi çeşitleri vardır. içinde Avitamini B1,B2 ve C vitamini vardır.Magnezyun ve demir bakımındanda oldukca zengin bir bitkidir.
Bamyanın Faydaları :
-Kabızlığı giderir
-Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar.
-Sindirime faydalıdır
-Kanı temizliyor.
-İdrar söktürücüdür.
-Halsizliğede çok iyi gelir.
Bende karnıbahar lahana pırasa ağzıma sürmem(nadiren lahana sarması o da incecik olursa)ama hepsini Egeye pişiriyorumkaydirigubbakcemile3
faydalı bişiimiş aslına bakarsan hiiiç pişirmedim bu güne kadar tarifte verde yaparım bir ara netten denerim tariflerden ama daha önce yapmadığımdan yanlış bişii olmasınkaydirigubbakcemile3
duygucum belki de olabilir...cumartesi akşamı ve gecesi hep ateşliydi tunahan da...neden ateşlendi onu da anlamadım...serapçım resimler her zamanki gibi çok güsel...ipek böcüğünü öp bizim için
tünaydın..
pek okuyamadım geçmişi....ilkkez ismetin ateşi dün gece 38.3ü gördü..önce calpol sonra paranox fıtıl verdım..drun verdıgı amoklavın anibıyotıge başladım..bugun ıyıyız şükür ama ateş adamı çok korkutuyo..illkkez bu başımıza geldi..allah beterınden saklasın..dr boğazlarından hafıf kızarıklık görmüştü..belkıde ondan oldu..ama herşey ağzında anacım..dur durak yok...annemlerdeyken annemde dedi..bu durmuyo diye..yürümeye başladıgımızdan beri kıçımıza motor takılmış,yıllardır yürüme özlemıyle yanmışız gibi delidumrul gezıyoz:)ayy allahım perişan oldum şaka bıyana..uykususz yorgunum varıslerım çok ağrıyo..valla bana bakacak evımın işini yapıcak biri olmadan ne cesaret dogurmuşum ben..ikinciyi hakikaten düşünemıyorum..alllah iyilik versin cümlemize...
doktordan geldinmm bebikim 1960 gr olmus insallahh kocamann bi kiz olucakk 33 haftaligizz gecen hafta aldiim 500gr bebikime gitmis :)))))
serap aşkınız fotoğraflardan belli oluyor,maşallah..
ben denk getirip çekemedim bi türlü,mert öpme hastası oldu,durmadan öpüyo,ağzını açıp açıp yapıştırıyo suratıma,sıcacık ağzını hissetmek çok güzel,önceden fazla sokulmazdı biliyosun kendi havasındaydı,şimdi gözü hep bende arkamdan ağlar oldu,bi kanepeye eşim bi kanepeye ben uzanıyorum bi onu öpüyo bi beni,çok hoşumuza gidiyo tabi..
varis çorabı bide ayakları mumkun mertebe havaya kaldırmak,ayakta sabit durmamak geçirmesede yavaşlatıyomuş..tümgünüm ayakta.80mtrekaredede nekadar hoplayıp gezebilrim ki zaten halim yok..varis çorabı giymeli aslında yataktan kalkar kalkmaz geçiricekmişsin..ama çok sıkıcı yaa odaa
bamya hakketen ortası yok bi sebze..bende severim..oyle ekşili çok daha güzel olur.ismet seviyo şükür..hadi bakalım kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?