Doğum yapmış olan anneler buraya....

canancım geçer umuyorum..denızoda iştahlı kuzulardandı bi dönem bak oda kitledi ağzını şimdi şimdi açıyomuş..ben evelınde iştahlı bebeklerın dönemsel oldugna ınanıyorum bence bı cocuk ya iştahlıdır ya iştahsız..geçer işallah..allah düşmanıma vermesin iştahsız çocuk..ismetde bi öylebi böyle..şimdi hastalık atlatıyoruz diyorum kendimede takmamaya çalışıyorum şu dönem iştahsızlıgını..
ben lahanayıda pırasayıda duygunun bamya tarıfındekı gıbı klasık usul pişiriyorum..bugun ne yapcağıma karar veremedım..az karnıbahar az pırasa karıştırdım yemege sogan koymadım pırasa o işi görür..ben hepsini severek yerım..eşim ağzına sürmediğinden bi ismete yedirebılıyorum kendımde unuttuum.. bi yerelması dıye yıne cokfaydalı bı sebze var yalnız onun kokusu beni mahvedıyo bi onu yemem..

serapçım teşşekkür ederim ilgine ve bilgine:)ipek kuzusuyla aşk yapıyosunuz gördüğüm kadarıyla:)cananın dediği gibi oyle munis bi ifaden varki..mevla hislerinden temiz,iyiliklerle,iyilerle beraber bir yaşamnasip etsin.

hicrancım saolcanım benim.havadan olabılır.onkasım gibi bi hava..mevsımsel değişimde yaşıyoruz..sen her fırsatta dınlenmeye çalış canımbenim..
ismerin mamapişiyo..ismette salonda tvye bakıyo..eh benden bukadarşimdilik..

umarım geçer datlumm ama dert etme seninki stoklardan kullanır.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende zor bi hafta atlattım cok hastaydı kuzum ateşi 39.2 deydi cayır cayır yandı mafoldumbenyawrum üşütmüş acile götürdük hiç durmuyodu sürekli ağliodu cok korktum ateşinden mahvoldum kucamdan inmedi hiç...sürekli duşa koydum 2 saat sonra yine cıkıyodu ateşi dr. agumentin antibiotik verdi bide dolven tabi..ben extradan dr demedi ama paranox fitil attım onunla sakinleşti kuzum..gece boyu nöbet tuttum başında..ne zor allahıımm bogazı feci kızarmış dedi dr. harap oldum resmen beraber ağladık analık böyle zor derdi anacığımda bilmezdiimm zormuşş...şimdi şükür allaha daha iyi..

başka hasta olan bebişlerimiz varsa gecmişler olsun rabbim şifa versin tezden..
iyi akşamlar herkese.....:hulya:

serapcım valla resimler çok hoş çıkmışsınız...ayrıca içinin temizliği güzelliği yüzüne yansımış..maşşlh..kara gözlümü de öp benim yerime..mucuk..

sağolun kızlar
o sizin güzel bakan gözleriniz gönülleriniz cancanlar

geçmiş olsun canım benim

canım çok çok geçmiş olsun allah evlatlarımızın acısını göstermesin.

aynen valla kime çekti bu kız bilmiyom ama gerçi bende küçükken öleydimzemuszemuskaydirigubbakcemile3
zillim kapı gıcırtısına kalkıp oynuyor valla maşallah

mersi canım bende bi alıp deneyem bari belki benim cadı yer:sm_confused:
ahh canancım ahh ceylinde çoğu defa yapıyor aynı şeyi hele bugün saat olmuş 12 hala kahvaltı vermeye çalışıyordum ben yahuu acıkmazmı bunlarrr:uhm:

belkide ondandır canım inşallah başka bişii çıkmaz altından gerçi bünyem bi hamilelik bi düşük olayı siniri stresi birkaçgün içinde aldı ya kaldıramadı herhalde bide düşük başladığından beri gece uykusu kalmadı bende zombi gibiyim vücudum yorgunluk sinyali vermese uyumak istemicem o kadar yanii o da etki etmiş olabilir 2 gündür toplasan uykum 7 saat önceki günleri saymıyorum bilee bu dönemde sırt ağrılarım bile fazlalaştı ilk doğum zamanlarımdaki gibi

a.s.a.s. çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelir :teselli:
çocuklar hastalanınca çok üzülüyor insan yaa keşke kimse hastalanmasa:Saruboceq:

-tatlicadiarzu- yok beeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bebek gerçek değilmiş el yapımı ilginicime gitti o yüzden koydum

narçiçeğin,sevdiceğin,karagözlü kekliğine:))
saol hayatımm mersiii...senin kekliği de öperiimm:))muccukk
sağolun kızlar
o sizin güzel bakan gözleriniz gönülleriniz cancanlar

geçmiş olsun canım benim
saol bitnanem
canım çok çok geçmiş olsun allah evlatlarımızın acısını göstermesin.
saol canımamin rabbim bida yaşatmasınn
salişim geçmiş olsun canım
yakışlıklıma kıyamam(
saol emelimŞeniz
saliha çok geçmiş olsun.gerçekten hasta olduklarında insanın canı çok yanıyor...
hemde nasılll anlatamam ...teşekkür ederim derya
a.s.a.s. çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelir :teselli:
çocuklar hastalanınca çok üzülüyor insan yaa keşke kimse hastalanmasa:Saruboceq:
saol hicrancım..:1hug

kızlar dün akşam çok korkunç bir şey oldu en azından benim için öyle .Gece saat 3 müydü tam hatırlamıyorum kalktım yatağın içinde bebğimi arıyorum bakıyorum yok döndüm sağa sola salona gidiyorum bi baktım bebğim kucağım da ve ben yatakları arıyorum bebğim nerede diye..Daha önce de korkuyla sıçrayarak bebğimi arıyodum ama bu sefer çok kötü oldum ya o korkuyla bebğimi yere atsaydım anlayamadığım bebk kucağımdayken nasıl arıyorum çok moralim bozuldu kırkımın çıkmasına iki gün kaldı böyle sorun yaşayanınız oldu mu?

canım Allah korusun...uyumadan önce nas oku üç defa aytel kürsi oku.ben hala böle yapıyorum...nas suresi çok iyi derler bebekleri korur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…