- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #38.961
duygum prısayı karnıbaharı nasıl yapıyorsun..normal yemeğinimi yapıp veriyorsun..kıvanç böle sulu yemeklere direk red cevabı veriyor.daha tadına bakmadan..kahvaltı bulamaç fena yemiyor.ama gü,nde 1 tane muz hapur hupur yiyor.en azından o tok tutar ne yapayım.makarna bisküvi tarzı şeylere ağzını açıyor velet.ee ben ona boyna makarna mı verecem.köfte biraz yiyor o kadar..gıcık oluyom bazen ağzını kitliyor yaa..ben o kadar hazırlık yapmışım.içine sevgimi katmışım.benim velet tadına bile bakma zaruretinde bulunmuyor..umarım bu dönem çabuk geçer..
serapcım valla resimler çok hoş çıkmışsınız...ayrıca içinin temizliği güzelliği yüzüne yansımış..maşşlh..kara gözlümü de öp benim yerime..mucuk..
canancım geçer umuyorum..denızoda iştahlı kuzulardandı bi dönem bak oda kitledi ağzını şimdi şimdi açıyomuş..ben evelınde iştahlı bebeklerın dönemsel oldugna ınanıyorum bence bı cocuk ya iştahlıdır ya iştahsız..geçer işallah..allah düşmanıma vermesin iştahsız çocuk..ismetde bi öylebi böyle..şimdi hastalık atlatıyoruz diyorum kendimede takmamaya çalışıyorum şu dönem iştahsızlıgını..
ben lahanayıda pırasayıda duygunun bamya tarıfındekı gıbı klasık usul pişiriyorum..bugun ne yapcağıma karar veremedım..az karnıbahar az pırasa karıştırdım yemege sogan koymadım pırasa o işi görür..ben hepsini severek yerım..eşim ağzına sürmediğinden bi ismete yedirebılıyorum kendımde unuttuum.. bi yerelması dıye yıne cokfaydalı bı sebze var yalnız onun kokusu beni mahvedıyo bi onu yemem..
serapçım teşşekkür ederim ilgine ve bilgine:)ipek kuzusuyla aşk yapıyosunuz gördüğüm kadarıyla:)cananın dediği gibi oyle munis bi ifaden varki..mevla hislerinden temiz,iyiliklerle,iyilerle beraber bir yaşamnasip etsin.
hicrancım saolcanım benim.havadan olabılır.onkasım gibi bi hava..mevsımsel değişimde yaşıyoruz..sen her fırsatta dınlenmeye çalış canımbenim..
ismerin mamapişiyo..ismette salonda tvye bakıyo..eh benden bukadarşimdilik..
selam arkadaşlar bende zor bi hafta atlattım cok hastaydı kuzum ateşi 39.2 deydi cayır cayır yandı mafoldumbenyawrum üşütmüş acile götürdük hiç durmuyodu sürekli ağliodu cok korktum ateşinden mahvoldum kucamdan inmedi hiç...sürekli duşa koydum 2 saat sonra yine cıkıyodu ateşi dr. agumentin antibiotik verdi bide dolven tabi..ben extradan dr demedi ama paranox fitil attım onunla sakinleşti kuzum..gece boyu nöbet tuttum başında..ne zor allahıımm bogazı feci kızarmış dedi dr. harap oldum resmen beraber ağladık analık böyle zor derdi anacığımda bilmezdiimm zormuşş...şimdi şükür allaha daha iyi..
başka hasta olan bebişlerimiz varsa gecmişler olsun rabbim şifa versin tezden..
iyi akşamlar herkese.....:hulya:
selam arkadaşlar bende zor bi hafta atlattım cok hastaydı kuzum ateşi 39.2 deydi cayır cayır yandı mafoldumbenyawrum üşütmüş acile götürdük hiç durmuyodu sürekli ağliodu cok korktum ateşinden mahvoldum kucamdan inmedi hiç...sürekli duşa koydum 2 saat sonra yine cıkıyodu ateşi dr. agumentin antibiotik verdi bide dolven tabi..ben extradan dr demedi ama paranox fitil attım onunla sakinleşti kuzum..gece boyu nöbet tuttum başında..ne zor allahıımm bogazı feci kızarmış dedi dr. harap oldum resmen beraber ağladık analık böyle zor derdi anacığımda bilmezdiimm zormuşş...şimdi şükür allaha daha iyi..
slm kgacılar..benim ki uyudu da bir bakayım dedim.napisiniz bakalım.hicrancım nasılsın.sağlığın nasıl? Sağlık olsun ..allh böle hayırlı görmüş demkki.
deryacım bir misafir bir de sen varsın.? tunahan nasıl= sen nasılsın? sizinkiler yürüyorlarmı napıyorlar.
ceylin zatii yürümeyi aşmış ayakta dans ediyor oynuyor.? zilli kızzzz...
mersi canım bende bi alıp deneyem bari belki benim cadı yer:sm_confused:Onu pişirmekte birşey yok canım ama ayıklaması eziyet valla o kafalarını keserken huni şeklinde kescenki sümüklenmesin derin alırsan sümüklü bamya oluyor:))))
Diğer yemekler gibi soğan domates yada salça sarımsak kavurat bamyayıda kıs altını hiç karıştırma dağılmasın inmesine yakın bir limon sık bu kadar işteopuyorumnanaktan
ahh canancım ahh ceylinde çoğu defa yapıyor aynı şeyi hele bugün saat olmuş 12 hala kahvaltı vermeye çalışıyordum ben yahuu acıkmazmı bunlarrr:uhm:duygum prısayı karnıbaharı nasıl yapıyorsun..normal yemeğinimi yapıp veriyorsun..kıvanç böle sulu yemeklere direk red cevabı veriyor.daha tadına bakmadan..kahvaltı bulamaç fena yemiyor.ama gü,nde 1 tane muz hapur hupur yiyor.en azından o tok tutar ne yapayım.makarna bisküvi tarzı şeylere ağzını açıyor velet.ee ben ona boyna makarna mı verecem.köfte biraz yiyor o kadar..gıcık oluyom bazen ağzını kitliyor yaa..ben o kadar hazırlık yapmışım.içine sevgimi katmışım.benim velet tadına bile bakma zaruretinde bulunmuyor..umarım bu dönem çabuk geçer..
canancım geçer umuyorum..denızoda iştahlı kuzulardandı bi dönem bak oda kitledi ağzını şimdi şimdi açıyomuş..ben evelınde iştahlı bebeklerın dönemsel oldugna ınanıyorum bence bı cocuk ya iştahlıdır ya iştahsız..geçer işallah..allah düşmanıma vermesin iştahsız çocuk..ismetde bi öylebi böyle..şimdi hastalık atlatıyoruz diyorum kendimede takmamaya çalışıyorum şu dönem iştahsızlıgını..
ben lahanayıda pırasayıda duygunun bamya tarıfındekı gıbı klasık usul pişiriyorum..bugun ne yapcağıma karar veremedım..az karnıbahar az pırasa karıştırdım yemege sogan koymadım pırasa o işi görür..ben hepsini severek yerım..eşim ağzına sürmediğinden bi ismete yedirebılıyorum kendımde unuttuum.. bi yerelması dıye yıne cokfaydalı bı sebze var yalnız onun kokusu beni mahvedıyo bi onu yemem..
serapçım teşşekkür ederim ilgine ve bilgine:)ipek kuzusuyla aşk yapıyosunuz gördüğüm kadarıyla:)cananın dediği gibi oyle munis bi ifaden varki..mevla hislerinden temiz,iyiliklerle,iyilerle beraber bir yaşamnasip etsin.
hicrancım saolcanım benim.havadan olabılır.onkasım gibi bi hava..mevsımsel değişimde yaşıyoruz..sen her fırsatta dınlenmeye çalış canımbenim..
ismerin mamapişiyo..ismette salonda tvye bakıyo..eh benden bukadarşimdilik..
aytencim kırmızılı kızı koymuşsun..herşeyin hayırlısı anladıkdaa:)varsa bi numara bilelimm yanii:)
aytencim kırmızılı kızı koymuşsun..herşeyin hayırlısı anladıkdaa:)varsa bi numara bilelimm yanii:)
saol hayatımm mersiii...senin kekliği de öperiimm:))muccukknarçiçeğin,sevdiceğin,karagözlü kekliğine:))
saol bitnanemsağolun kızlar
o sizin güzel bakan gözleriniz gönülleriniz cancanlar
geçmiş olsun canım benim
saol canımamin rabbim bida yaşatmasınncanım çok çok geçmiş olsun allah evlatlarımızın acısını göstermesin.
saol emelimŞenizsalişim geçmiş olsun canım
yakışlıklıma kıyamam(
hemde nasılll anlatamam ...teşekkür ederim deryasaliha çok geçmiş olsun.gerçekten hasta olduklarında insanın canı çok yanıyor...
saol hicrancım..:1huga.s.a.s. çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelir :teselli:
çocuklar hastalanınca çok üzülüyor insan yaa keşke kimse hastalanmasa:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?