Doğum yapmış olan anneler buraya....

yaa bu cocuk azman oldu yaa Allahım kaç kişinin enerjısını tuketıyor ya nerden geldı bu enerjı bu kudurukluk bee
sabahtan berı 40 dk lık uykuyla duruyo uykusunu almadıkca daha da huysuzlanıyo, ya bırde bı bagırma alıskanlık ettı ama resmen koca adam gıbı sankı yaramazlık yapan bı cocuga kızar gıbı bagırıyo aAAaaa !! diye huy edındı ya son gunlerde kalabalık gorunce huymu degıstırdı nedır durmuyo anam durmuyooo '' aa betul ne guzel yaa masallah cok uslu bu cocuk senı hıc yormaz, bu cocuk senı bunaltmaz, ohh sesı solugu cıkmıyo, bilmemne '' hanı yaa nerde o cocuukk ??

kimseye rahatlık vermıyo ne yemeye ne oturmaya tutturmus bı aaAAaaaAAaaa kafam şişti beee aklı erse koycam bı odaya ıstedıgın kadar bagır dıcem bı de kızmaya gör aman ha bı ıclenıyo bı ıclenıyo ıcını ceke ceke dudak buzmeler bılmem nee oyuncumudur uckagıtıcımıdr nedır hasbınallaah yaa gulermısın aglarmıssınnn

Son düzenleme:
şu saatlerde gerı alınalı bı tuhaf oldum muhallebısını yedırıp yatırayım dıyorum ama saat erken, sımdı yatarsa sabah daha da erken kalkıyo saat daha 7,5 yaa nevrim dondu benım...

çok kötü olmuş hakkatten
birdaha yaşamazsın umarım canım.
gece yatarken çok kalın giyinme çorapla filan yatma
niye dersen hararet basar daha çok kabus görürsün
moralini bozma artık geçmiş olsun

günaydınnn...betüş sabah sabah güldürdün beni:):)bunlar bi alem bizimki de parmağını uzatıyo eeeee yapıyo herkese laf söylenmiyo paşama hiç...hemen sokuyo parmağını gözümüze...

Selam Kızlar kimseler uğramamış bugün boş burası..Bizim bilgisayarda çok ağır bir sorun var eşim birşeyler yüklemiş çok zor açılıyor sayfalar...
Egeyi bugün göz kontrolüne götürcez inşallah saat 3 te umarım birşey çıkmaz...
Canancım ben yemekleri normal bize pişirdiğimiz gibi pişiriyorum sonra suyundan bol koyup kaseye bir dilim ekmekle eziyorum sebzeyi..O şekilde yiyor..Bazen bir kaşıkta yoğrut atıyorum tadını çok sevmezse...Uno dilimli ekmek alıyoruz biz kendimize Egeyede ondan veriyorum günde 3 tost ekmeği kadar yiyor...
Birde geçenlerde bir sitede okudum çocuğunuz artık hareketli olduğu için enerji verici yiyecekler verin diyor mesela yarım dilim ekmeğe peynir sürüp yanında meyve suyu yada süt enerji verici bir öğündür diyordu..Ben şimdi ara sıra yapıyorum hoşunada gidiyor...

selam kızlar

ege nin geçenlerde ateşi vardı hatırlarsanız bizde diştendir diyorduk dün kuzumun cildinde kızarıklıklar çıkmış bütün her yerinde kayınvalidem sağolsun hemen hastanaye götürmüş (medicak parka) kurdeşen olmuş meğer ateşi enfeksiyondan mı ne olmuş biliyosunuz ben bu hastaneye pek güvenmiyorum hemen kortizonlu bir iğne yazmış bunun yarısını içirin sütle demiş arkasındanda talcit içirin demiş ben biraz araştırdım ağır bir ilaç de ile başlıyorr bilen varmı bunu.

geçmiş olsun aytencim ben bilmiyorum nedir o yaaa?başka bir yere daha götürün istersen ay tunahan da da öyleisilik gibi kızaıklıklar vardı göğsünde ve sırtında alla allaa ben isilik sanıyrum ama...

aytencim ateşten sonra kızarıklık 6. hastalığada benziyor sanki
bilemiyorum tabi seni yanıltmayayım
biz 6. hastalık geçirdik ilaç filan kullanmadık
2-3 gün sebepsiz sadece ateş oldu sonra ateş geçti kızarıklıklar oluştu
2 güne kadar kızarıklıklarda geçti canım

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ACİL ŞİFALAR DİLERİM İLACI BİLMİYORUM AMA AĞIR Bİ İLAÇ KESİN GEÇMESİ İÇİN GEREKLİ DEMEKKİ VERMİŞ DR GÜVENİYORSAN DOKTORUNA SORUN YOKTUR HERHALDE :sm_confused:

Ayten geçmiş olsun ben de Serapın dediği gibi düşünüyorum ay kurdeşen de neymiş be
minnacık çocuktakafamçokkarıştı
sen bi 6. hastalık olabilir mi diye araştır,3 gün sebepsiz başka bir belirti olmaksızın ateş oluyor sonra özellikle yüz ve kısmen vücutta kızarıklıklar oluyor
bunun hiççbir ilacı yok,sadece ateş düşürücü kullanılıyor gerektikçe

Betül aynı burça aynı yükselen arkidişiiimmmm
Ayça da aynı senin oğaln gibi,bir asabi,bi iştahsız valla okulda 6 saat dersten sonra
hiç çekemiyom nazını tuzunu la havle çekip duruyom anlasa iki tane çakacam o derece oluyorum yani

Sesimi duysanız karga gibi çıkıyor,kısıldı çok feci,bağırmaktan.

merhabalar guzel anneler,sizinle paylasmak istedim,oglucum artik 14 aylik cok hareketlendi ev dar geliyor ona,Evde sikilinca hemen disiriya cikamiyorsam biraz balkonda cikartiyorum onu yollari izliyoruz gelen gidenle konusuruz zamn geciririz.cok kez ben evi toplarken balkon kapalari acik brakiyorum oglumda bi odadan diyer odaya balkonlarda gezer.Birkac gun once ben dolaplari duzeltirken birden onun sesini duydum ama bagrdigini duycaksiniz kalbim patliyacakti,annneeee anneeeeeeee diye bagriyor ne gorcem balkon kenarinda tutulmus yukari cikacak ama korkmus herhalde beni cagrdi.Sizinle paylastigim sebebi lutfen cok dikkat edelim bebislerimize bundan sonra daha da hareketli olacaklar aklimiza gelmeyen seyleri yapmaya baslayacaklar.cok cok dikkat edelim.

Dün benim sınıftan bi öğrenci müdüre küfretmiş arkadaşı da seni müdüre söylicem demi
o da söylersen seni keserim demiş bunlar 7. sınıf arkadaşlar 13 yaşındalar
Nyse kız gidip müdüre söylüyor müdürde haliyle çocuğa iki tane çakmış

sonraki ders benim dersimdi bende kızdım falan çocuğa,çıkarkende aldım karşıma konuştum bak sana hiç yakıştıramadım aslanım,kaplanım falan dedi yağladım yolladıım
Amannnn çıkışta sen git o kızın yanağına vurur gibi yap jilet at kızın yanağı boydan boya yarılmış
Sabah okula geldi allahhh dizlerimin bağı çözüldü kendi çocuğumu düşündüm
Eğitim sistemini döşündüm,ne disiplin cezası,ne dayak,ne sınıfta bırakma hiçbir yaptırım uygulayamıyoruz kızın annesi bi ateş bi barut yatıştırdık yolladık ama ben etkisinden kurtulamıyorum bunlar nasıl aile,nasıl çocuk,çocuk mu canavar mı belli değil:1shok:
Güücümüz yetmiyor hiçbişeye okulun öğretmeni olarak herkesin yaptığı yanına kar kalıyor zaten müdürde dallamanın önde gideni korkak okulda olay olmasın diye iki tarafa da he he dedi geçti

Ama kızın ailesi gidip çocuk şübeye ve savcılığa şikayette bulunmuşlar,sonuç çıkarsa kafamı keserim valla,:1no2:
aman başımıza bişey gelmesin artık allahtan başka kimse koruyamaz çünkü,şimdi herkes kendi cezasını kendi veriyor adalet,disiplin,kurallar hiçbiri işletilemiyor avrupalıyız ya artık,yasalar,kurallar hep suçludan yana.Şimdi kızın babası,amcaları çocuğun peşine düşmüşler...:1ninca:

Çok üzgünüm yaa,kafam hep o kızda aman aman Ayçayı düşündüm o okulu ateşe verirdim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…