- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.001
Geçmiş olsun Ayten bende duymadım o ilacı ama 6.hastalık gibi geldi banada bizde geçirdik ona benzettim..selam kızlar
ege nin geçenlerde ateşi vardı hatırlarsanız bizde diştendir diyorduk dün kuzumun cildinde kızarıklıklar çıkmış bütün her yerinde kayınvalidem sağolsun hemen hastanaye götürmüş (medicak parka) kurdeşen olmuş meğer ateşi enfeksiyondan mı ne olmuş biliyosunuz ben bu hastaneye pek güvenmiyorum hemen kortizonlu bir iğne yazmış bunun yarısını içirin sütle demiş arkasındanda talcit içirin demiş ben biraz araştırdım ağır bir ilaç de ile başlıyorr bilen varmı bunu.
Dün benim sınıftan bi öğrenci müdüre küfretmiş arkadaşı da seni müdüre söylicem demi
o da söylersen seni keserim demiş bunlar 7. sınıf arkadaşlar 13 yaşındalar
Nyse kız gidip müdüre söylüyor müdürde haliyle çocuğa iki tane çakmış
sonraki ders benim dersimdi bende kızdım falan çocuğa,çıkarkende aldım karşıma konuştum bak sana hiç yakıştıramadım aslanım,kaplanım falan dedi yağladım yolladıım
Amannnn çıkışta sen git o kızın yanağına vurur gibi yap jilet at kızın yanağı boydan boya yarılmış
Sabah okula geldi allahhh dizlerimin bağı çözüldü kendi çocuğumu düşündüm
Eğitim sistemini döşündüm,ne disiplin cezası,ne dayak,ne sınıfta bırakma hiçbir yaptırım uygulayamıyoruz kızın annesi bi ateş bi barut yatıştırdık yolladık ama ben etkisinden kurtulamıyorum bunlar nasıl aile,nasıl çocuk,çocuk mu canavar mı belli değil:1shok:
Güücümüz yetmiyor hiçbişeye okulun öğretmeni olarak herkesin yaptığı yanına kar kalıyor zaten müdürde dallamanın önde gideni korkak okulda olay olmasın diye iki tarafa da he he dedi geçti
Ama kızın ailesi gidip çocuk şübeye ve savcılığa şikayette bulunmuşlar,sonuç çıkarsa kafamı keserim valla,:1no2:
aman başımıza bişey gelmesin artık allahtan başka kimse koruyamaz çünkü,şimdi herkes kendi cezasını kendi veriyor adalet,disiplin,kurallar hiçbiri işletilemiyor avrupalıyız ya artık,yasalar,kurallar hep suçludan yana.Şimdi kızın babası,amcaları çocuğun peşine düşmüşler...:1ninca:
Çok üzgünüm yaa,kafam hep o kızda aman aman Ayçayı düşündüm o okulu ateşe verirdim heralde.
betül noldu canım.niye üzgünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?