Doğum yapmış olan anneler buraya....

offf ne kadar kötü bir devirde yaşıyoruz dimi ya ve önlem alan hiç kimse yok...bu çocuklar nasıl bu hale geliyolar büyük konuşmak istemiyorum inşallah hayırlı evlatlar olurlar.yoksa işimiz varr...

ev et eskiden okulda disiplin vardi biz de ogretmenlere cok saygi gosterirdik ama simdi bu cocuklara ne oldu biz annele ve babalar olarak doguru yetisirmiyormuyuz diye dusunmeye basladim ben.Gecen ay televizyonda gormustum iki ogrenci sinifta ogretmenini dovmusler,ogretmen de kendini savunmak icin o da cocuklara tokat atmis ve cockulari degil ogretmeni okuldan kovulmus.egtim sistemimiz cok guzel.

Selam kızlar biz göz doktorundan geldik biraz önce kayma yada başka birşey çıkmadı çok şükür ama astigmat 2 görünüyormuş dedi doktor bebeklerin çoğunda görünür çünkü ölçtürmezler dedi bu astigmat olduğu anlamına gelmiyor dedi 6 ay sonra tekrar bakıcaz dedi..Ama benim kafam karıştı valla ilerde bir doktora daha götürmeyi düşünüyorum hiç güvenilir gelmedi bana
Geçmiş olsun Ayten bende duymadım o ilacı ama 6.hastalık gibi geldi banada bizde geçirdik ona benzettim..
Ay valla Allah yardımcımız olsun bu devirde çok zor çocuk yetiştimek bizim gerçekten saygımız vardı öğretmenlerden ödümüz kopardı 2 örgü saçla okula giderdik bırakki tek örgü yapcan kapıdan sokmazlardı..şimdi herşey çok laçka

duygucum daha çok rahatlayacaksın ikinci bir dr.a da götürebilirsin ama bence bi sorun yoktur.geçmiş olsun canım...
mevlüde naber canım...nerelerdesin?

Saat 10 da sinemaya gidicez kocamla bakalım vicdanım el verir de rahat rahat izleyebilirsem ne ala
kayın validem ağız yokluyor bende gelsemmi felan diy
yaa sen git bari oğluşunla ben çocuğa bakarım diyecem şimdi
ne kadın yaa,biraz ağır ol da biz sana ısrar edelim nolur kal,nolur gel die
kal desek hafta sonları hiiiç demez yok gideyim yalnız kalın diye hop diye kalır valla korkumdan daha
bu hafta sonu kal anne diyemedim 1 senedir...:umursamaz:

Harikaaaa valla Gülüm Allah nazardan saklasın bizi ne güzelde çıkmışız canımın içi sağol:) seninde dediğin gibi çatlasın bacım:)))))

Son düzenleme:
Git Gülüm yaa neden için rahat etmicek zaten sen işteykende bakıyor babannesi bir akşamda keyif yapın kocanla gez toz ye iç:)Hadi haberlerini bekliyorumyerimseniben

teşekkür ederim kızlar bende zaten pek inanmadım vermedim o ilacı zaten internettende çok araştırdım ağırmış.

gül yaa anlattıkların ne kadar korkunçç daha 13 yaşında çocuklar hep bu internetten öğreniyolar bunlarıı teknolojii herşeyii verdiği gibi bir çok şeyide alıp kötürüyorrr ben egeyi ne kadar uzak tutabilrim diye kara kara düşünmeye şimdiden başladım.

fikriyecim allah korusun yaaaa bende çok korkarım öyle şeylerden allahh meleklerimizi korusun yaa.

duygucum merak etme yoktur bişeyii biraz daha büyüsün öyle götürrr zatn 6 ayda bişeyi varsada çok ilerlmez bence.

Kızlar ben bu arada tam 24 saattir emzirmiyorumzemuszemusAllahın izniyle kesiyoruz galiba hadi inşallah hem zor ama bir yandanda herşey daha güzel olucak o kesin..

herkese iyi akşamlar.a.s.

emir uyudu bi bakınayım dedim.bugün carrefour'da Duygu'yla karşılaştık.çok şaşırdım ya.yüzyüzede ilk kez tanışmış olduk.ayaküstü sohbet ettik biraz.Ege de çok sıcakkanlı.çok güzel maşallah ya.annesi gibi.Allah uzun ömür versin inş.

cuma günü Emir'i doktora götürdüm.çok huysuzdu geçen hafta.birde hem çok iştahsız hemde geceleri çok sık uyanıyordu.ilk önce idrar ve kaka testi istedi bakalım.ikisinide verdik.bugün sonuçları aldım.yarın öğleden sonra izin alıp doktora göstereyim diyorum bakalım.ya ben bu iştahsızlıkla napcam bilmiyorum.Allah'ım 2 lokma bişey yiyo o kadar.nerden buluyo o enerjiyi bişey yemeden anlamıyorum.işi gücü emmek.

fikriye cok gecmıs olsun canım yaa dusuyormuymus yanı orayı tam anlamadım..
Allah korusun amann....

Ayten sızede gecmıs olsun ya baska bır yere de baktır da barı ıcın rahat etsın ıns onemlı bırsey degıldır..

betül noldu canım.niye üzgünsün.

uzgun degılım canım :) tüttüresım geldı kım var kım yok dıye yokladım kımse yok heralde :)
sen nasılsın canım... emir de iştahsızlastı demek sanırım hepsının ortak sorunu bu ara... Aslanında ara ara iştahsızlastıgı oluyo bu sıra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…