Doğum yapmış olan anneler buraya....

30 Kasımda bizimde ilk evlilik yıldönümümüzdü ....inşallah 30, 40, senede de beraber sağlıkl kutlarız..

ben 77 ile :tomato:doğuma giittim şimdi ise 64 geliymkaydirigubbakcemile2 hamilelik önceside 62 dim ohh gidio yavaş yavaş bende rahatlıyorm kıyafetleriimm cuk oturuyoo yaa sefaaamm olsunnhihoyyyt neydi öylee..dom doomm allahtan ki biraz boydan yırtıyok he he:1rolleyes:

nice yıllarra cnmmm yerimsenibeninşş.. bi ömürr bebişinizlee nice yıllarrr devirirsinizzz kaç yıllık evlisinn cnm ben 2.5 haziranda 3 yıl olcak inş..:içelim:

Canım bizim ilk yıldönümümüz dü:hooray: bebişimde 3 aylık oldu.. nice mutlu senelere sanada canım huzurlu,sağlıklı inşallah

o 5 bebekten 1 de bizimkisi sanırım ay seni çok iyi anlıyorum ki bazen çıldırcak gibi oluyorum.1 gün iyi oluyor heh geçti diyosun yok ertesin tekrar başlıyor yaptığın özel bişi varsa fayda eden bana da söylebenneyaptımki
Canım bizim ilk yıldönümümüz dü:hooray: bebişimde 3 aylık oldu.. nice mutlu senelere sanada canım huzurlu,sağlıklı inşallah

nice mutlu senelere canım Allah bir yastıkta kocatsın

gül doğum günün yeni yaşın hayırlı olsun canım:lepi:

ben 57 ile hamile kaldım 74 le bitirdim:)))))))))))))
10 kilosu gitti şu anda halen 7 kilo fazlam var şöle göbek çevresinde:)))
boyum 1.63 inşallah hemencik veririm hepimiz veriririz:)))))))))))))

huu kızlar nerdesiniz ben kızın elinde kaldım valla hasta galiba minik kuşum durup duruğp ağlıyorrr terledi bide kafası su gibi oldu netçem bilmiyom valla ateş falan yok ağrısı var belli acep netsemki dr arayayım diyom kociş bırakmıyor yaw hiç bu kadar şiddetli bağırarak ağlamamıştı

şimdiden doğum günün kutlu olsun canımm nice yıllara inşallah tüm sevdiklerinle a.s.

Canım gördüm gördüm, az evvel baktım. Çok güzelsin maşallah türkan şoray gibi gözlerin var

maşallah ikinizede..Bir duygu kaldı aytegeyide merak ediyorum, duygu kız ikmizde burdayken karşılıklı fotolarımızı koyalım birbirimizi merak ediyoruz baksana.:

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım bi sor bakalım dr a için rahat olur valla yağızda bağırdı yıktı apartmanı ilk defa fitil verdim ya o fayda etti yada uyuyacaktı sızdı kaldı yavrum artık gözlerinden de yaş gelince hiç dayanılmıyoobenneyaptımki

Kızlar bu arada ajanlık yaptım ve bizim sitenin aynısının kopyasını yapmışlar, yani o sitede tüm yazılarımız görünüyor, sanki oraya yazmışız gibi, yönetime bildirdim mahkemeye vereceklermiş o siteyi...

bende fitil vereyim dedim ama vazgeçtim sonra şimdi kociş dolaştırıyor evin içinde havlu ısıttım karnına koyduk babası ile evi turluyor ama aniden bi başlıyor ağlamaya gaz sancısı desemmm baya pırtladı bugün masaj yaptım gene pırtladı e bu kızın içinde rüzgar esmiyor ya yaw daha ne çıkacak artıkk :roflol: devam ederse aricam dr kocişi dinlemicem valla

Abooowwww:1shok: vah başımıza gelenlerrrrr..afferin canım ,iyi iş çıkarmışsın..tebrik ettim valla..emeğimiz çalınmış resmen..kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…