- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.901
28 yaşıma giriyorum canım...
1981 doğumluyum ben 28 oluyor demii??
inşAllah kötü değildir canım benim annemin de bi ara göğsünden kanla karışık irin gibi birşeyler geliyordu ama temiz çıktı çok şükür..
çok geçmiş olsun ..Allah şifalar versin .. Şeniz
30 Kasımda bizimde ilk evlilik yıldönümümüzdü ....inşallah 30, 40, senede de beraber sağlıkl kutlarız..
nice yıllarra cnmmm yerimsenibeninşş.. bi ömürr bebişinizlee nice yıllarrr devirirsinizzz kaç yıllık evlisinn cnm ben 2.5 haziranda 3 yıl olcak inş..:içelim:
Slm.herkese Gül canım doğum günün kutlu olsun eşin ve kızınla birlikte bi ömür boyu mutluluklar dilerim..
2 gün önce kontrole götürdük bizde mert efeyi herşeyi iyi şükürler olsun ama çok ağladığı için endişelenmiştim dr.da çok gazı olduğunu söyledi malesef gazı geçene kadar sabredeceğiz yapacak bişey yok her 5 bebekten birinde görülürmüş o da bize tosladı işte ama yavrumun gazı o kadar çokki bazen onla birlikte bende ağlıyorum çok acı çekiyor ve buda beni kahrediyo
Bu arada fotoğraflarınızı koymuşsunuz ama ben sadece betülünkini gördüm çok güzel çıkmışsın maşallah betülcüm..Dünde misafirim vardı ondan gelemedim ama kaynatmışsınız çokça ben hala 78 kiloyum bi türlü inemedim nefret ediyorum bu kilolardan ya nasıl vericemki:1no2:
Canım bizim ilk yıldönümümüz dü:hooray: bebişimde 3 aylık oldu..nice mutlu senelere sanada canım huzurlu,sağlıklı inşallah
Minik anniş Merve...
genel istek üzerine bir foto daha koy canımcım,kız kapalı halinlen koy da
hepimiz görelim yarın bu sayfaya bir daha döner silersin...
Bu arada yarın benim doğumgünüm,kızımın da doktor kontrol günü...
ben kalkim de bir çorba koyim ocağa...
Duygu yaa netten dustum bır daha da kalkmak nasıp olmadı valla sorun var baglantı da sanırım kusura bakma..
net arada explorer yanı burası baglanıyor ama msn acılmıyor.. :sm_confused:
Bu arada sedaa nirdesıınn ben resmı koydum emme sen yoksuunn.. gamyoncuiremsu
huu kızlar nerdesiniz ben kızın elinde kaldım valla hasta galiba minik kuşum durup duruğp ağlıyorrr terledi bide kafası su gibi oldu netçem bilmiyom valla ateş falan yok ağrısı var belli acep netsemki dr arayayım diyom kociş bırakmıyor yaw hiç bu kadar şiddetli bağırarak ağlamamıştı
ben hamilelikten evvel 53- 54 tüm .. doğuma girerken 67 çekiyordum kaydirigubbakcemile3
şimdi 52- 53 geliyorum kaydirigubbakcemile2 :hooray:
çok geçmiş olsun canım bi sor bakalım dr a için rahat olur valla yağızda bağırdı yıktı apartmanı ilk defa fitil verdim ya o fayda etti yada uyuyacaktı sızdı kaldı yavrum artık gözlerinden de yaş gelince hiç dayanılmıyoobenneyaptımki
Kızlar bu arada ajanlık yaptım ve bizim sitenin aynısının kopyasını yapmışlar, yani o sitede tüm yazılarımız görünüyor, sanki oraya yazmışız gibi, yönetime bildirdim mahkemeye vereceklermiş o siteyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?