- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.021
Duyguuşşşş
Dün benim sınıftan bi öğrenci müdüre küfretmiş arkadaşı da seni müdüre söylicem demi
o da söylersen seni keserim demiş bunlar 7. sınıf arkadaşlar 13 yaşındalar
Nyse kız gidip müdüre söylüyor müdürde haliyle çocuğa iki tane çakmış
sonraki ders benim dersimdi bende kızdım falan çocuğa,çıkarkende aldım karşıma konuştum bak sana hiç yakıştıramadım aslanım,kaplanım falan dedi yağladım yolladıım
Amannnn çıkışta sen git o kızın yanağına vurur gibi yap jilet at kızın yanağı boydan boya yarılmış
Sabah okula geldi allahhh dizlerimin bağı çözüldü kendi çocuğumu düşündüm
Eğitim sistemini döşündüm,ne disiplin cezası,ne dayak,ne sınıfta bırakma hiçbir yaptırım uygulayamıyoruz kızın annesi bi ateş bi barut yatıştırdık yolladık ama ben etkisinden kurtulamıyorum bunlar nasıl aile,nasıl çocuk,çocuk mu canavar mı belli değil:1shok:
Güücümüz yetmiyor hiçbişeye okulun öğretmeni olarak herkesin yaptığı yanına kar kalıyor zaten müdürde dallamanın önde gideni korkak okulda olay olmasın diye iki tarafa da he he dedi geçti
Ama kızın ailesi gidip çocuk şübeye ve savcılığa şikayette bulunmuşlar,sonuç çıkarsa kafamı keserim valla,:1no2:
aman başımıza bişey gelmesin artık allahtan başka kimse koruyamaz çünkü,şimdi herkes kendi cezasını kendi veriyor adalet,disiplin,kurallar hiçbiri işletilemiyor avrupalıyız ya artık,yasalar,kurallar hep suçludan yana.Şimdi kızın babası,amcaları çocuğun peşine düşmüşler...:1ninca:
Çok üzgünüm yaa,kafam hep o kızda aman aman Ayçayı düşündüm o okulu ateşe verirdim heralde.
merhabalar guzel anneler,sizinle paylasmak istedim,oglucum artik 14 aylik cok hareketlendi ev dar geliyor ona,Evde sikilinca hemen disiriya cikamiyorsam biraz balkonda cikartiyorum onu yollari izliyoruz gelen gidenle konusuruz zamn geciririz.cok kez ben evi toplarken balkon kapalari acik brakiyorum oglumda bi odadan diyer odaya balkonlarda gezer.Birkac gun once ben dolaplari duzeltirken birden onun sesini duydum ama bagrdigini duycaksiniz kalbim patliyacakti,annneeee anneeeeeeee diye bagriyor ne gorcem balkon kenarinda tutulmus yukari cikacak ama korkmus herhalde beni cagrdi.Sizinle paylastigim sebebi lutfen cok dikkat edelim bebislerimize bundan sonra daha da hareketli olacaklar aklimiza gelmeyen seyleri yapmaya baslayacaklar.cok cok dikkat edelim.
Selam kızlar biz göz doktorundan geldik biraz önce kayma yada başka birşey çıkmadı çok şükür ama astigmat 2 görünüyormuş dedi doktor bebeklerin çoğunda görünür çünkü ölçtürmezler dedi bu astigmat olduğu anlamına gelmiyor dedi 6 ay sonra tekrar bakıcaz dedi..Ama benim kafam karıştı valla ilerde bir doktora daha götürmeyi düşünüyorum hiç güvenilir gelmedi bana
Geçmiş olsun Ayten bende duymadım o ilacı ama 6.hastalık gibi geldi banada bizde geçirdik ona benzettim..
Ay valla Allah yardımcımız olsun bu devirde çok zor çocuk yetiştimek bizim gerçekten saygımız vardı öğretmenlerden ödümüz kopardı 2 örgü saçla okula giderdik bırakki tek örgü yapcan kapıdan sokmazlardı..şimdi herşey çok laçka
Saat 10 da sinemaya gidicez kocamla bakalım vicdanım el verir de rahat rahat izleyebilirsem ne ala
kayın validem ağız yokluyor bende gelsemmi felan diy
yaa sen git bari oğluşunla ben çocuğa bakarım diyecem şimdi
ne kadın yaa,biraz ağır ol da biz sana ısrar edelim nolur kal,nolur gel die
kal desek hafta sonları hiiiç demez yok gideyim yalnız kalın diye hop diye kalır valla korkumdan daha
bu hafta sonu kal anne diyemedim 1 senedir...:umursamaz:
herkese iyi akşamlar.a.s.
emir uyudu bi bakınayım dedim.bugün carrefour'da Duygu'yla karşılaştık.çok şaşırdım ya.yüzyüzede ilk kez tanışmış olduk.ayaküstü sohbet ettik biraz.Ege de çok sıcakkanlı.çok güzel maşallah ya.annesi gibi.Allah uzun ömür versin inş.
cuma günü Emir'i doktora götürdüm.çok huysuzdu geçen hafta.birde hem çok iştahsız hemde geceleri çok sık uyanıyordu.ilk önce idrar ve kaka testi istedi bakalım.ikisinide verdik.bugün sonuçları aldım.yarın öğleden sonra izin alıp doktora göstereyim diyorum bakalım.ya ben bu iştahsızlıkla napcam bilmiyorum.Allah'ım 2 lokma bişey yiyo o kadar.nerden buluyo o enerjiyi bişey yemeden anlamıyorum.işi gücü emmek.
Canım yaa çok sağol evet bugün güzel bir tanışma oldu göz doktorundan çıkışta carefoura gidelim dedik nerde karşılatık dersiniz tabiki oyuncakçıdakaydirigubbakcemile3Halimecim benden hızlı çıktı beni görür görmez duyguuuu dedi ben bir afalladım sonra kendime geldimkaydirigubbakcemile3Bugüne kısmetmiş kızlar Halimeyi görmeniz lazım manken gibi maşallah ne göbek ne birşey harika görünüyordun sende canımopuyorumnanaktan
teşekkürler...şükür rabbime cok daha iyi ateşi durduğu için şükür düzeldi yavrum alla kimseye caresiz dertler vermesin:Saruboceq:Salihacım geçmiş olsun sizede kıyamam Allah şifa versin hemen iyileşsin inşallah kuzun...
canım ya gcmişolsun allah şifa versin egeciğe:1hug:selam kızlar
ege nin geçenlerde ateşi vardı hatırlarsanız bizde diştendir diyorduk dün kuzumun cildinde kızarıklıklar çıkmış bütün her yerinde kayınvalidem sağolsun hemen hastanaye götürmüş (medicak parka) kurdeşen olmuş meğer ateşi enfeksiyondan mı ne olmuş biliyosunuz ben bu hastaneye pek güvenmiyorum hemen kortizonlu bir iğne yazmış bunun yarısını içirin sütle demiş arkasındanda talcit içirin demiş ben biraz araştırdım ağır bir ilaç de ile başlıyorr bilen varmı bunu.
Dün benim sınıftan bi öğrenci müdüre küfretmiş arkadaşı da seni müdüre söylicem demi
sonraki ders benim dersimdi bende kızdım falan çocuğa,çıkarkende aldım karşıma konuştum bak sana hiç yakıştıramadım aslanım,kaplanım falan dedi yağladım yolladıım
Amannnn çıkışta sen git o kızın yanağına vurur gibi yap jilet at kızın yanağı boydan boya yarılmış
Eğitim sistemini döşündüm,ne disiplin cezası,ne dayak,ne sınıfta bırakma hiçbir yaptırım uygulayamıyoruz kızın annesi bi ateş bi barut yatıştırdık yolladık ama ben etkisinden kurtulamıyorum bunlar nasıl aile,nasıl çocuk,çocuk mu canavar mı belli değil:1shok:
Güücümüz yetmiyor hiçbişeye okulun öğretmeni olarak herkesin yaptığı yanına kar kalıyor zaten müdürde dallamanın önde gideni korkak okulda olay olmasın diye iki tarafa da he he dedi geçti
Ama kızın ailesi gidip çocuk şübeye ve savcılığa şikayette bulunmuşlar,sonuç çıkarsa kafamı keserim valla,:1no2:
aman başımıza bişey gelmesin artık allahtan başka kimse koruyamaz çünkü,şimdi herkes kendi cezasını kendi veriyor adalet,disiplin,kurallar hiçbiri işletilemiyor avrupalıyız ya artık,yasalar,kurallar hep suçludan yana.Şimdi kızın babası,amcaları çocuğun peşine düşmüşler...:1ninca:
Çok üzgünüm yaa,kafam hep o kızda aman aman Ayçayı düşündüm o okulu ateşe verirdim heralde.
Umut canım çok geçmiş olsunn inşlah daha iyisinizdir.bizde hastayız ama çok şükür ateşimiz yok.tünaydın..
pek okuyamadım geçmişi....ilkkez ismetin ateşi dün gece 38.3ü gördü..önce calpol sonra paranox fıtıl verdım..drun verdıgı amoklavın anibıyotıge başladım..bugun ıyıyız şükür ama ateş adamı çok korkutuyo..illkkez bu başımıza geldi..allah beterınden saklasın..dr boğazlarından hafıf kızarıklık görmüştü..belkıde ondan oldu..ama herşey ağzında anacım..dur durak yok...annemlerdeyken annemde dedi..bu durmuyo diye..yürümeye başladıgımızdan beri kıçımıza motor takılmış,yıllardır yürüme özlemıyle yanmışız gibi delidumrul gezıyoz:)ayy allahım perişan oldum şaka bıyana..uykususz yorgunum varıslerım çok ağrıyo..valla bana bakacak evımın işini yapıcak biri olmadan ne cesaret dogurmuşum ben..ikinciyi hakikaten düşünemıyorum..alllah iyilik versin cümlemize...
tşkler Emelcim. sorma halen ben kendimi toparlayamadım bir türlü. sanada geçmiş olsunn.aslı geçmiş olsun canım,bende griptim kaç gündür,öksürük var şimdide,bir ayda 2.gribim,mertin ne zaman burnu aksa bikaç gün sonra ben grip oluyrum
umut ismetede geçmiş olsun,ateş insanı korkutuyor gerçekten,Allah beterinden saklasın
sagol hicranım.geçmiş olsun aslıcım acil şifalar dilerim a.s.:tesellipuyorumnanaktan
salihacım çok geçmiş olsun inşlah iyisinizdir şimdi.selam arkadaşlar bende zor bi hafta atlattım cok hastaydı kuzum ateşi 39.2 deydi cayır cayır yandı mafoldumbenyawrum üşütmüş acile götürdük hiç durmuyodu sürekli ağliodu cok korktum ateşinden mahvoldum kucamdan inmedi hiç...sürekli duşa koydum 2 saat sonra yine cıkıyodu ateşi dr. agumentin antibiotik verdi bide dolven tabi..ben extradan dr demedi ama paranox fitil attım onunla sakinleşti kuzum..gece boyu nöbet tuttum başında..ne zor allahıımm bogazı feci kızarmış dedi dr. harap oldum resmen beraber ağladık analık böyle zor derdi anacığımda bilmezdiimm zormuşş...şimdi şükür allaha daha iyi..
başka hasta olan bebişlerimiz varsa gecmişler olsun rabbim şifa versin tezden..
iyi akşamlar herkese.....:hulya:
aytencim Ege kuzusunuda çok geçmiş olsun.selam kızlar
ege nin geçenlerde ateşi vardı hatırlarsanız bizde diştendir diyorduk dün kuzumun cildinde kızarıklıklar çıkmış bütün her yerinde kayınvalidem sağolsun hemen hastanaye götürmüş (medicak parka) kurdeşen olmuş meğer ateşi enfeksiyondan mı ne olmuş biliyosunuz ben bu hastaneye pek güvenmiyorum hemen kortizonlu bir iğne yazmış bunun yarısını içirin sütle demiş arkasındanda talcit içirin demiş ben biraz araştırdım ağır bir ilaç de ile başlıyorr bilen varmı bunu.
Gül canım gerçekten yazdıkların o kadar dogruki keşke öyle olmasaydı herkes adaleti kendisi vermeye çalışıyor. bizim okuldada sorunlarr o kadar çok ki ama dinleyen yok.Dün benim sınıftan bi öğrenci müdüre küfretmiş arkadaşı da seni müdüre söylicem demi
Duygucum hiç düşünme canım bence birşey yoktur. bende götürmüştüm bizde de birşey çıkmadı çok şükür.Deryacım doktorda birşey yok diyor ama ben yine 1 ay sonra falan bir doktora gidicem inşallah...
züperrrr olmuşşş opuyorumnanaktanDuyguuşşşş
canım sizde iyiki varsınızz. sende benim tanıştıgım ilk arkadaşımsın. canım halen fotografları ben kendime alamadım bir türlü müsait bir zamandan msnden istiyorum canım.Aslıcık ve Ozan kuzusuda ayrı tabi o ilk tanıştığım KK arkadaşım halada sürekli telefonlaşıyoruz iyiki varsınız valla çok güzel dostluklar kurdum burdaopuyorumnanaktan
salihacım sorma kaçgündür bir türlü giremedim kkya sistem hata verip duruyor sinir oluyorum bende. kimselerde kalmıyor geç saate bende yorgunum ve halen hastayım iyileşemedim bir türlü.ben gidip yatıyım yorgunum zati kk da bozuk kırk saatte acılıolmaz:yaa herkese allah rahalık versin minnoşları öptüm byopuyorumnanaktan
Gözdecim geçmiş olsun canım kötü şeyler düşünme canım çok normal ateşte halsizlik olması bizim mesela ateşimiz 39 40 ken Ege gece deliksiz uyur yani sen düşün artık nasıl halsiz olduklarını normalde gece 3 4 kere kalkan çocuk kımıldayamaz kalkamaz..Sürekli mızmız oluyorlar..Gerçi Ege çok yüksek ateşler atlattığı için 38 de hissetmiyor bile ama Deniz Paşa hiç ateşlenmediği için böyle olmuştur canım vücut alışkın değil sonuçta..Ege mesela hiç hasta olmadı yani grip nezle gibi sırf ateş çıkar dişte tatil döüşünde herşeyde ondan sanırım artık alıştık..Telaşlanma canım 3 güne düzelir emin ol..Tekrar geçmiş olsunopuyorumnanaktangünaydın kızlar
geçmişi okuyamadım moralim bozuk
deniz hasta ateşi var ve bayık bayık bayılıyo yavrum kafasını kaldıramıyo arada bi düzeliyo 1 saat oynuyo gülüyo sonra gene kucağıma geliyo gömüyo kafasını
ilk defa denizi böyle görüyorum ateş dediğim çok da değil 37,5 - 38 arası
ateşten midir bu hali kızlar ya başka bişey yoktur dimi , çok moralim bozuk valla
başka da hiçbişey yok ne nezle grip burun akıntısı öksürük hiç bişey yok ateş ve halsizlik.
denizin ilk defa ateşi çıkıyor acaba ondan mı diyorum vücut kaldıramıyor az bile olsa
doktor halsizliği ateştendir dedi , geçmezse getir dedi bugün öğleden sonra götürcem ... sabahta bırakıp işe geldim çünkü çok işim vardı . hiç bırakmak istemedi sabah yawrum beni nasıl sarılıyor gitmeyim diye içim acıdı .
aklıma aptal aptal şeyler geliyo .
sizinde böyle halsiz oluyor mu bebekler ateşlenince benim bildiğim bebek 40-41 dereceye dayanır niye böyle oldu 38 derece ateşte bu çocuk .... ve neden ateş yani ortada başka hiç bişey yok
moral verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?