Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam millet kk gene çok yavaş eror verip duruyor bazende
ceylin dünden beri bişii yemiyor doğru dürüst ve dünde bugünde kustu bu akşamda 3 defa feci pisletti altını ishal olmuş napıcam yaa ya ceylinde enfeksiyon kaptıysa kardeşimin evine gitmiştik onlar 10 gün önce rahatsızlanmışlardı önce yeğenim sonra kardeşim sonra eniştem bizde iyileştiler diye gittik temkinliydik ceyline yaklaştırmadık kimseyi ama aklıma geldikçe kuduruyorum ay inşallah ceylinde kapmamıştır aynı enfeksiyonu millet kırılıyor yahu

:1shok::1shok::1shok: allah göstermesin böyle çocuklardan korusun yavrularımızı rabbim yahu nasıl yetişmiş bu çocuk hey allahım laftanda iyiliktende anlamıyorlar çete ruhlu kabadayı ruhlu yetişiyorlar hep yaw
geçen kızkardeşimin evindeydik ceylin yerdeki oyuncak arabaya takılıp düştü ağladı sinirlenip bende ee araba sen kızımı nasıl düşürdün dedim bu sustu hemen tabi bana bakıyor bu arada kardeşim hemen girdi araya abla napıyon sen çocuk her başına gelen olayda haklıda olsa haksızda suçlu arayacak olaya dedi :1shok: evet aslında haklıydı düşünmeden hareket etmiştim düşününce kötü bişii yaptığımı anladım ve hemen toparladım ceyline bakk üstünde geçeceksin böyle deyip arabanın üzerinden ayağını atmayı gösterdim kendi hatası olduğunu anlasın diye eee öğretmen kardeş olunca bi uyaran oluyor ama bizlerinde düşünmeden yaptığı bazı davranışlar çocuklarda yanlış etkiye neden olabiliyor hep ailelerde buluyorum hatayı ben hepppklava:

aynen canım çok diikkatli olmak lazım artık nezaman tırmanacakları belli olmuyor ama her fırsatta deniyorlar işte bu zıpırlar allah korumuş seninkinide
ben bazen bakıyorumda veylin ayağını atıyor boyundan büyük koltuğa tutunup çıkmaya çalışıyor düşünsene bi gün ya başarırsa çıkarsa bi yerlere ben görmeden allah korusun hele balkonlarda artık sandalye vss tırmanabilecek şeyleri balkon kenarlarına uzak tutmak lazım hatta sabitlemek mümkünse çünki kapı açmaya başlarlar yakındada kilit takabiliyorsanız çocuk kilidi daha iyi olur tabii ben balkona ve pencerelere taktırıcam yakında çünki celin direk kapı kollarına saldırmaya başladı şimdiden ama henüz açmayı beceremiyoryerimseniben

ben daha götürmedim göz için yaww ben tuanın doktoruna götürmeyi düşünüyorum dünya göz hastanesine inşallah bzidede bişii çıkmaz ama ilk dönemler göz yapısı daha gelişme devam ettiğinden olsa gerek normal olabilir canım
bende astigmat var miyop var inşallah genetikten yırtmıştır ceylinde bazen bişiilere yakından bakmaya çalışıyor gibi geliyor korkuyorum ozaman CADIARZU

kaydirigubbakcemile3 deseydin kız nederdi acep kaydirigubbakcemile3
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin deyince altına odun atmalııkaydirigubbakcemile3

erkek evlat sahibi hanımlarr sizlerde dikkatli olun oğluşlarınızı iyi yetiştirin ne karı köylü ne ana köylü olsunlar herkesin yeri ayrı değilmii

Canım yaa çok sağol evet bugün güzel bir tanışma oldu göz doktorundan çıkışta carefoura gidelim dedik nerde karşılatık dersiniz tabiki oyuncakçıdakaydirigubbakcemile3Halimecim benden hızlı çıktı beni görür görmez duyguuuu dedi ben bir afalladım sonra kendime geldimkaydirigubbakcemile3Bugüne kısmetmiş kızlar Halimeyi görmeniz lazım manken gibi maşallah ne göbek ne birşey harika görünüyordun sende canımopuyorumnanaktan

ohh ne güzell karşılaşmışsınzı işte e burdada birgün biz karşılaşırız bellimi olur demii:dance:

Hicrancım o fotoğraflar ben ıstanbuldayken sağolsun sevgili Canan ve Gül yağmur çamur demeden benimle buluşmaya gelmişlerdi o zaman çekildik tekrar teşekkür ediyorum ikisinede..Hatta Canan baya uzaktan senin için geldim demişti ıstanbulu çok iyi bilmediğim için anlıyamıyorum ama Canancım özverin için sağol canımopuyorumnanaktan

ceylinin bugün 4.defa altını değiştim akşamdan beri yaw bütün gün hiçbişey yapmamıştı akşam 6 da bi başladı şimdiye kadar 4 defa üst baş değişti resmen noldu bu kıza yaaa ufffffffffffffffffffffffff

Fatmacımda sağolsun ızmire geldiğinde eşi bir akrabasına gidiyordu onunla gitmeyip bana gelmişti evime çok tatlı, Onur kuzusu ayrı tatlı:)Onlada fotolarımız var ama isterse o koysun artıkın aramızda anlaşma var ben koyamam:kedi:kaydirigubbakcemile3

Aslıcık ve Ozan kuzusuda ayrı tabi o ilk tanıştığım KK arkadaşım halada sürekli telefonlaşıyoruz iyiki varsınız valla çok güzel dostluklar kurdum burdaopuyorumnanaktan

Salihacım geçmiş olsun sizede kıyamam Allah şifa versin hemen iyileşsin inşallah kuzun...
teşekkürler...şükür rabbime cok daha iyi ateşi durduğu için şükür düzeldi yavrum alla kimseye caresiz dertler vermesin:Saruboceq:
canım ya gcmişolsun allah şifa versin egeciğe:1hug:

allahım yeni nesil gençlik nereye gidiyo bilmem ki allah siz eğitim veren eğitmeye calışan görevini gercekten layıkıyla yapan eğitimcilere allah sabır versin ve yardım etsin çok zor....eğitim hep şart işte ahlak eğitimi önceliktabi.. allah akıl fikir versin bizimde cocuklarımız var allah sonumuzu hayır ede...:Saruboceq:

ben gidip yatıyım yorgunum zati kk da bozuk kırk saatte acılıo lmaz:yaa herkese allah rahalık versin minnoşları öptüm byopuyorumnanaktan

Umut canım çok geçmiş olsunn inşlah daha iyisinizdir.bizde hastayız ama çok şükür ateşimiz yok.
tşkler Emelcim. sorma halen ben kendimi toparlayamadım bir türlü. sanada geçmiş olsunn.
geçmiş olsun aslıcım acil şifalar dilerim a.s.:tesellipuyorumnanaktan
sagol hicranım.
salihacım çok geçmiş olsun inşlah iyisinizdir şimdi.
aytencim Ege kuzusunuda çok geçmiş olsun.
Gül canım gerçekten yazdıkların o kadar dogruki keşke öyle olmasaydı herkes adaleti kendisi vermeye çalışıyor. bizim okuldada sorunlarr o kadar çok ki ama dinleyen yok.
Deryacım doktorda birşey yok diyor ama ben yine 1 ay sonra falan bir doktora gidicem inşallah...
Duygucum hiç düşünme canım bence birşey yoktur. bende götürmüştüm bizde de birşey çıkmadı çok şükür.
Duyguuşşşş
züperrrr olmuşşş opuyorumnanaktan
Aslıcık ve Ozan kuzusuda ayrı tabi o ilk tanıştığım KK arkadaşım halada sürekli telefonlaşıyoruz iyiki varsınız valla çok güzel dostluklar kurdum burdaopuyorumnanaktan
canım sizde iyiki varsınızz. sende benim tanıştıgım ilk arkadaşımsın. canım halen fotografları ben kendime alamadım bir türlü müsait bir zamandan msnden istiyorum canım.
ben gidip yatıyım yorgunum zati kk da bozuk kırk saatte acılıo lmaz:yaa herkese allah rahalık versin minnoşları öptüm byopuyorumnanaktan
salihacım sorma kaçgündür bir türlü giremedim kkya sistem hata verip duruyor sinir oluyorum bende. kimselerde kalmıyor geç saate bende yorgunum ve halen hastayım iyileşemedim bir türlü.
Herkese iyi gecelerr.

günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım moralim bozuk
deniz hasta ateşi var ve bayık bayık bayılıyo yavrum kafasını kaldıramıyo arada bi düzeliyo 1 saat oynuyo gülüyo sonra gene kucağıma geliyo gömüyo kafasını
ilk defa denizi böyle görüyorum ateş dediğim çok da değil 37,5 - 38 arası
ateşten midir bu hali kızlar ya başka bişey yoktur dimi , çok moralim bozuk valla
başka da hiçbişey yok ne nezle grip burun akıntısı öksürük hiç bişey yok ateş ve halsizlik.
denizin ilk defa ateşi çıkıyor acaba ondan mı diyorum vücut kaldıramıyor az bile olsa
doktor halsizliği ateştendir dedi , geçmezse getir dedi bugün öğleden sonra götürcem ... sabahta bırakıp işe geldim çünkü çok işim vardı . hiç bırakmak istemedi sabah yawrum beni nasıl sarılıyor gitmeyim diye içim acıdı .
aklıma aptal aptal şeyler geliyo .
sizinde böyle halsiz oluyor mu bebekler ateşlenince benim bildiğim bebek 40-41 dereceye dayanır niye böyle oldu 38 derece ateşte bu çocuk .... ve neden ateş yani ortada başka hiç bişey yok
moral verin bana

Gözdecim geçmiş olsun canım kötü şeyler düşünme canım çok normal ateşte halsizlik olması bizim mesela ateşimiz 39 40 ken Ege gece deliksiz uyur yani sen düşün artık nasıl halsiz olduklarını normalde gece 3 4 kere kalkan çocuk kımıldayamaz kalkamaz..Sürekli mızmız oluyorlar..Gerçi Ege çok yüksek ateşler atlattığı için 38 de hissetmiyor bile ama Deniz Paşa hiç ateşlenmediği için böyle olmuştur canım vücut alışkın değil sonuçta..Ege mesela hiç hasta olmadı yani grip nezle gibi sırf ateş çıkar dişte tatil döüşünde herşeyde ondan sanırım artık alıştık..Telaşlanma canım 3 güne düzelir emin ol..Tekrar geçmiş olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…