Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım geçmiş olsunn üzme kendini bişeyi yoktur egede ateşlendi geçendee ama halsiz değildi biz dişten sandık meğer viral enfeksiyon geçirmiş şimdi vucudunda kızarıklık oluşup oluşup kayboluyor, ben cuma günü idrar ve kaka tahlili yaptırıcam

sende doktora gidince yaptır bence çünkü biz ateşlendiğinde dokotrunu aramıştık bize diştendir demişti. için rahat eder hem kaka ve idrar tahlilinde belli olur enfeksiyon falan varsa.

günaydın.gözdecim geçmiş olsun.dünn demiştim ya tunahan hafta sonu ateşlendi diye aynı şekil kafasını gömüyodu sonra ertesi gün geçti ama hiçbirşeyi yok bu sabahta hafif vardı ateşi ve çok iştahsız sanırım dişlerden yapıyorlar gözdecim sakin ol sen kötü şeyler getirme aklına.tunahanın da bu 3 ya da dördüncü ateşlenmesi doğduğundan beri o yüzden biraz daha dirençsiz olabiliyolardır belki

Egede 4 tatil sonrasında fix ateşlendi dişleride sayarsak 10 kere diyebilirim ve ona rağmen hepsindede halsizlik oldu kızlar...Biz artık çok alıştık ateşe yani bizde hiç hastalık görmedik hep ateşle tepki verdi vucut...

gözdecim geçmiş olsun. inşallah bişey çıkmaz. bu ateş fena bişey yaaa bazen hiç sebepsiz olabiliyo UTKU da bi seferinde 10 dakika içinde birden titremeye başladı ve 38,5 derece ateş hiçbir şey yokken. bi fitil vermiştim ateşini düşürsün diye bi daha da ateşlenmemişti. böyle böyle büyüyecekler.DENıZ PAŞAM da bir an önce atlatır inşallah

onlar bizden dayanıklı oluyolar ben 38 derece ateşlenince bayılma noktasına geliyorum kuzucukların halsizleşmesi çok normal.

Son düzenleme:
sağolun canlar ya inşallah dediğiniz gibidir ateşten olduğu kesin gibi aslında çünkü ateşi düştüğünde keyfi biraz yerine geliyor , sonra çıkmaya başlayınca gene hemen gözler kapanıyo uyumak istiyo kucak istiyo
strese giriyorum valla ya
o hasta olmasa da ben hep hasta olmaya razıyım valla

Gözdecim aynen anlattığı gibi ateşi yüksekken uyku halsizlik düşünce kendilerine geliyorlar...Düzelcek canım merak etme Allahın izniyleopuyorumnanaktan

ah gözdecimm canım yaaa...öyle deme vallahi hasta olursun ben bir iki kere Allahım onun acısını bana ver çekmesin ben çekeyim dedim yeminlen tunahanın boğazları geçti benim başlamıştı...ama insan öyle görünce dayanamıyor iştee o kadar iyi anlıyorum ki seni.canım ama alışmamız lazım işte..Allah beterinden saklasın yavrularımızı korusun.

aminn..gözdecim ismetde ilkkez ateşlendi..panik oldum..önce döküntü..ikigün sonrasında ateş..dr amoklavin antıbıyotıkle alerjı ıcın avil şurup verdi.boğazları kızarmış dedi..döküntüsü var dıye ılkgun antıbıyotıgı vermedım daha fazla gıdıklanmasın bunyesı dıye cahıl kafam...ertesı gune fırladı ateşimiz 38.5a..çok iyi alıyorum ılkkez başa gelınce insan demoralize oluyo..ateş 1 ishal 2..ama diyorum..işallah diştedir..250 300 grma yakı vermiş yavrum döküntüydü ateşdi derken bir haftada..canı cini gidiyo..zaten sumturukluyuz.yok alerji yok rota yok bilmemne derken bugune geldik..herzamanki korkak ifademle dermansız dert vermesın allahım dıyorum..anneme geldık akşam..bende çok yorgunum artık..işallah ananesi toparlar bizi...iyi haberlerini beklıyoruz..

selam kızlar yerimseniben

domuz gribi aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz cancanlar
ben yaptırmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
ben aşı olmk yerine gıdalarımıza dikkat etmeyi yeğeliyorum...aşılar için çok söylenti var ve doğru olma olasılığı da var bence...ne de olsa türkiye de insan hayatına çok fazla önem verilmiyor.

o konuda bende çok tereddüt ettim ama
sonra yaptırmaya karar verdim
şimdi daha havalar sıcak olduğundan hafif olabiliyormuş nisbeten ama
ocak aralık gibi havalar soğuyunca çok ağır geçiyormuş geçecekmiş okuduklarıma göre korktum valla ben
aşıyla ilgili şüphelerim olsada yaptırmayı düşünüyorum yinede

Gözdecim canım çok geçmiş olsun. dişlerinden dolayıdır annesi inşlah tez zamanda atlatırsınız.
Deryacım sizede çok çok geçmiş olsun inşlah daha iyidir Tunahan.
Umut İsmetimiz nasıl oldu.
Müjde diş agrıların geçtimi canım.
Herkese iyi akşamlarr. kkda sorun var zor giriyorum arkadaşlar sizdede aynımı.

Merhabalar kızlar..
Geçmişi okuyamadımm hasta bebişlerimiz varsa acil şifalar versin Allahım..
Bizde bu gün benim için dr.a giderken kaza yaptık hava yağışlı olduğundan araba kaydı allahtan bariyere geldi ve durdu viraj önü olduğu için arabalar kaya kaya geliyordu üstümüze çok şükür ki kazasız belasız atlattık..
Bende zona çıktı bir çeşit deri rahatsızlığı,sıkıntı ve vucut yorgnluğunda çıkarmışş.Asıl mesela su çiçeği hastalığı gibi yani bora su çiçeği olabilir tam da aşımızı olacaktıkk( ınşallah tehlikesiz bir şekilde atlatırız birde gribal enfeksiyon geçiriyorum ilaç kullanmaya başladım bugün ve üç gün emziremeyeceğim ..zaten kesmem gerekiyordu ama erteliyordum hep..
Gerçi şu domuz gribi yüzünden 3-4 ay daha emzirmeyi düşünüyordum ama kısmet bakalım atlatırsam devam ederim..
Sizlerde bence önemli bir neden yoksa şu sıralar emzirmeyi bıraktırmayın bir kışı atlatalım hayırlısıyla...en önemli antibiyotik anne sütü,biz şu ana kadar büyük rahatsızlıklarımızı anne sütüyle atlattık... ki benim et süt vs.. dengesiz beslenmeme rağmen...
canım sıkkın ama binlerce şükürler olsun ...

Son düzenleme:
selam kıslarrşakkıdı
gözdecim gecmişolsun:teselli: bizde atlattık cok halsizdi kuzum bırakıyodum.. koşan çocuk yürüyemez oldu bacaklarının dermanı yoktu adım atmaya hep kucak istedi tabi bide hep uyumak...gece kaldırıp hep duş aldırdım 39.4 kadar çıkıyodu bide gribi vardı fitille durdu hep ateşi öyle baygındı ki gülmedi konuşmadı yaramazlığını bile özledim 4 günde içim eridi havale gecirecek die başında nöbet tuttum ama şükür hepsi gecti sizinde kısa zamanda atlatır inş..rabbim beterini vermesin yeter ki:sinifsinif:

aslı cnm sanada gecmiş olsun cnm salgın var resmen ya kendine iyi bak öptüm:1hug:

aa canım allah korumuş valla cok gecmişolsun..a.s..rahatsızlığınada geçmiş olsun canım sende deridöküntüsü falan mı oluyo herseyin başı sters bir cok hastalığın başı üzüntü takma herseyi kafana güzelim:içelim:

Evt salihacığım ben lisedeykende olmuştu küçük kabarcıklar 3-4 tane olmuştu geçti şimdi boynumda oldu inşallah devam etmez..direncim bayağı düştü bu yüzden oldu sanırım..
Dediğin gibi herşeyin başı stres.ama elde dğeil kafaya takmamak bazı şeyleri insanın yapısında evham telaş varsa ne kadar soğuk kanlı olmaya çalışsanda engelleyemiyorsun..
Aramızda su çiçeği geçiren bebişler varmıydı sanki bi arkadaşımız yazmıştı bilgi verirseniz iyi olur..
Aşısız geçirmek tehlikelimi acaba?
Gerçi dr.umuz aşıdan daha iyi dedi bu şekilde geçirmesi

Selam kızlar...
Edacım geçmiş olsun burdanda yazayım dedim..Umarım en kısa zamanda ıyılesirsin canım..
Serapcım domuz gribi aşısı için bende çok kararsız kaldım ya

hımm anladım canım allah yardımcın olsun doğru canım ya sankim ben takmıyorum da kaydirigubbakcemile3sana diom işte bende öle gamsız değilimdr bazı insanlar vurdumduymazdır ama ben asla olamam... çokda takmak iyi bişey değil tabide 2sinin ortasını bulamak gerek sanırsam:hulya:

eevet birimizin bebişiydide kimdi bende hatırlıyamadım:bbo:fisfisfisakannehir boracığada gecmişolsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…