- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.041
günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım moralim bozuk
deniz hasta ateşi var ve bayık bayık bayılıyo yavrum kafasını kaldıramıyo arada bi düzeliyo 1 saat oynuyo gülüyo sonra gene kucağıma geliyo gömüyo kafasını
ilk defa denizi böyle görüyorum ateş dediğim çok da değil 37,5 - 38 arası
ateşten midir bu hali kızlar ya başka bişey yoktur dimi , çok moralim bozuk valla
başka da hiçbişey yok ne nezle grip burun akıntısı öksürük hiç bişey yok ateş ve halsizlik.
denizin ilk defa ateşi çıkıyor acaba ondan mı diyorum vücut kaldıramıyor az bile olsa
doktor halsizliği ateştendir dedi , geçmezse getir dedi bugün öğleden sonra götürcem ... sabahta bırakıp işe geldim çünkü çok işim vardı . hiç bırakmak istemedi sabah yawrum beni nasıl sarılıyor gitmeyim diye içim acıdı .
aklıma aptal aptal şeyler geliyo .
sizinde böyle halsiz oluyor mu bebekler ateşlenince benim bildiğim bebek 40-41 dereceye dayanır niye böyle oldu 38 derece ateşte bu çocuk .... ve neden ateş yani ortada başka hiç bişey yok
moral verin bana
günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım moralim bozuk
deniz hasta ateşi var ve bayık bayık bayılıyo yavrum kafasını kaldıramıyo arada bi düzeliyo 1 saat oynuyo gülüyo sonra gene kucağıma geliyo gömüyo kafasını
ilk defa denizi böyle görüyorum ateş dediğim çok da değil 37,5 - 38 arası
ateşten midir bu hali kızlar ya başka bişey yoktur dimi , çok moralim bozuk valla
başka da hiçbişey yok ne nezle grip burun akıntısı öksürük hiç bişey yok ateş ve halsizlik.
denizin ilk defa ateşi çıkıyor acaba ondan mı diyorum vücut kaldıramıyor az bile olsa
doktor halsizliği ateştendir dedi , geçmezse getir dedi bugün öğleden sonra götürcem ... sabahta bırakıp işe geldim çünkü çok işim vardı . hiç bırakmak istemedi sabah yawrum beni nasıl sarılıyor gitmeyim diye içim acıdı .
aklıma aptal aptal şeyler geliyo .
sizinde böyle halsiz oluyor mu bebekler ateşlenince benim bildiğim bebek 40-41 dereceye dayanır niye böyle oldu 38 derece ateşte bu çocuk .... ve neden ateş yani ortada başka hiç bişey yok
moral verin bana
sağolun canlar ya inşallah dediğiniz gibidir ateşten olduğu kesin gibi aslında çünkü ateşi düştüğünde keyfi biraz yerine geliyor , sonra çıkmaya başlayınca gene hemen gözler kapanıyo uyumak istiyo kucak istiyo
strese giriyorum valla ya
o hasta olmasa da ben hep hasta olmaya razıyım valla
ben aşı olmk yerine gıdalarımıza dikkat etmeyi yeğeliyorum...aşılar için çok söylenti var ve doğru olma olasılığı da var bence...ne de olsa türkiye de insan hayatına çok fazla önem verilmiyor.
Merhabalar kızlar..
Geçmişi okuyamadımm hasta bebişlerimiz varsa acil şifalar versin Allahım..
Bizde bu gün benim için dr.a giderken kaza yaptık hava yağışlı olduğundan araba kaydı allahtan bariyere geldi ve durdu viraj önü olduğu için arabalar kaya kaya geliyordu üstümüze çok şükür ki kazasız belasız atlattık..Allahımıza şükürler olsun...
Bende zona çıktı bir çeşit deri rahatsızlığı,sıkıntı ve vucut yorgnluğunda çıkarmışş.Asıl mesela su çiçeği hastalığı gibi yani bora su çiçeği olabilir tam da aşımızı olacaktıkk( İnşallah tehlikesiz bir şekilde atlatırız birde gribal enfeksiyon geçiriyorum ilaç kullanmaya başladım bugün emziremeyeceğim üç gün zaten kesmem gerekiyordu ama erteliyordum hep..
Gerçi şu domuz gribi yüzünden 3-4 ay daha emzirmeyi düşünüyordum ama kısmet bakalım atlatırsam devam ederim..
Sizlerde bence önemli bir neden yoksa şu sıralar emzirmeyi bıraktırmayın bir kışı atlatalım hayırlısıyla...en önemli antibiyotik,biz şu ana kadar büyük rahatsızlıklarımızı anne sütüyle atlattık... ki benim et süt vs.. dengesiz beslenmeme rağmen...
canım sıkkın ama binlerce şükürler olsun ...
Evt salihacığım ben lisedeykende olmuştu küçük kabarcıklar 3-4 tane olmuştu geçti şimdi boynumda oldu inşallah devam etmez..direncim bayağı düştü bu yüzden oldu sanırım..
Dediğin gibi herşeyin başı stres.ama elde dğeil kafaya takmamak bazı şeyleri insanın yapısında evham telaş varsa ne kadar soğuk kanlı olmaya çalışsanda engelleyemiyorsun..
Aramızda su çiçeği geçiren bebişler varmıydı sanki bi arkadaşımız yazmıştı bilgi verirseniz iyi olur..
Aşısız geçirmek tehlikelimi acaba?
Gerçi dr.umuz aşıdan daha iyi dedi bu şekilde geçirmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?