Doğum yapmış olan anneler buraya....

edacım geçmiş olsun canım. çabucak iyileşirsiniz inşallah.

Selam kızlar...
Edacım geçmiş olsun burdanda yazayım dedim..Umarım en kısa zamanda ıyılesirsin canım..
Serapcım domuz gribi aşısı için bende çok kararsız kaldım ya

evet canım bende senin gibi kararsızdım hatta yaptırmamayı düşünüyordum.
geçen gün kadir tuğcunun sitesinde yazdıklarını okudum. yaptırmaya karar verdim.
bazı arkadaşlarımız bu doktorun görüşlerini doğru bulmuyor uygun görmüyor diye yazmamıştım ama yinede yazayım bari.
doktor aşının zararı olmaz en kötü ihtimal yararı olmayabilir ama zarar vermez.
aşıyı bulsam önce ben kendime yaparım demiş.
bu domuz gribi daha soğuk kış aylarında daha ağır geçiyor demiş
ben değer veriyorum görüşlerine bu doktorun birde yarın kendi doktorumuzada sorucam.
onun söylediklerinide yazarım canım fikir olur.
birde zaten hemen yaptıramıyorsunki kim yapacak ne zaman nerede yapılıyo hiç bir bilgim yok.
aşılı aşısız inşallah sağlıkla geçirirler bu dönemi canım

Canım haklısın madem inanıyorsun yaptır o zaman herkesin kendi görüşü yazacaksın tabi fikir olsun..Ben söylediğin doktoru çok iyi tanımıyorum onun için fikrim yok ama herkesin kendi inancı sen doğru buluyorsan yaptır canım..Evlatlarımız için ne yapcağımızı ve en doğrusunu anneleri olarak bizler biliriz başka kimse değil..Bende kararsızım henü çok araştırmadım ama bende bakayım biraz bariopuyorumnanaktan

gözdecim geçmiş olsun canım
üzme kendini
çabucak iyileşir inşallah tatlı kuzu

doğru söylüyorsun canım
zaten yaptırmayanlarıda anlayabiliyorum çünkü
işin içinde çocuk olunca insan kılı kırk yarıyor
hepimiz sağlıkla atlatırız inşallah bu dönemi

Kızlar akşam yemeğinde egeye bir patates bir havuç ve bir kabağı buharda haşladım sonra ez.p içine bir kaşık sürme peynir koydum bayıldı hepsini yedi bizde bayıldık sonra patates haşlayıp aynısını yaptık:)Aklınızda olsun acayip lezzetli oluyor deneyin kuzulara:)

çok geçmiş olsun edacım.dr un öyle diyosa korkulacak bişi yoktur..allah korumuş ve korusun cenabımevlam.az yağışta bile jilet oluyo heryer..yapı meselesi işte..herkez serin olamazki..elde deil..enazından bisüre yediklerine daha özen göstersen umarım farkeder enazından bağışıklığın için iyi olur..rabbim dermansız dert vermesin edacım..bugun yağmursa yarın güneş açar elbet,yeterki sağlık olsun..

ananemiz toparlar sandık beter olduk...hiçbirrşey yemedi ismet..ama ananesininde kabahati var..bide lavabodayken ben ananesi görmemiş toprak yemiş saksıdan..buyrun..yemek yemıyoruz ama toprak yıyoruz..bılmemne eksıklıgınden felan deıl,afedersınız mok görse yer ama yemek yemez haldeyız şu bikaçgündür..bide buranın düzeni farklı,ananesinin yemeklerınıde yemıyo zevksiz..anasının ucubik yemeklerıne alıştı garıbım..lakin toprak,antıbıyotık,vitamın şurubuyla günü bitirdi..buna ragmen motoru hiç sogumadıgı ve sanırım hala hasta oldugu için yoruldu erkenden yattı..ay ne zormuş allahımm...aldım bi şişe şarap..vurdum kendimi şaraba...zona deil belki zaten sedefim var ama teltel inicek kafamdaki kedi tüyü saçlarım bekliyorum nezaman...takmıcam..kafamı dağıtıcam ...........

müjdecim dogru şarjım bitmişti biara..ben arıyayım..
aslıcım eksık olma canımbenim..şükür alerjımız geçti ama sogukalgınlıgımıdır nedir bi tuhafız bugunlerde..sen ne yaptın..babaanneye alışabildimi ozan..

aşı konusundada ben yaptırıcam..eskıdendı o ınsan hayatının ucuzlugu..türkiyede bikaç yılda ciddi gelişmeler var bence sağlık konusunda.yavrumun en taze aşılarını ücretsiz yaptırabiliyorum..evime kadar gelip kontrol edıyolar dogum sonrası bebeğin durumu ne dıye..biçok özel hastaneden faydalanabılıyorum cüzzi rakamlarda..hala biçok sıkıntı var belki,zaten şaibesi bol ülkeyiz..ben gelir gelmez yaptırıcam allahın izniile..kadir tuğcuyu bilmem..recep akdağı dinledim tatmın oldum..bu haftasonu okullar tatil..tüm okullarda temızlık var..bu kış zorlu bi kış olucak......

selamlar hastalara çok geçmiş olsun kızlar 2 gündür girip okuyamadım hiiç
ben işe başladım sayılır daha belli değil ama 1 aylık deneme süresi sonrasında başarılı olabilrsem iş hayatına atılmış olucam artık eskisi kadar sık giremycem kızlar umarım herkes iyidir

slm kızlar
geçmiş okudum ancak bitirebildim..
deryacım benı sormuşsun eltım annem ve kayınvalıdemın gezılerı arasında sıkışmış durumdayım kayın validem geldiğinden beri sureklı gezıyoruz ve ben çok yoruldum yaa..
ama bu gun tavrımı koydum ben artık gelmıyorum dedım kayın valideme kendı hayatım kalmadı ya bide alpberk ın duzenı bozuldu iyice çocuk ne uyaya biliyo ne yemek yıyo huysuz bişey oldu...
kızlar bu arada bende bu grıp aşısı için endişelerım var yaptırsam mı yaptırmasam mı onun harıcınde bu ara dr kontrolumuz yok su çiçeğinı dr bana 15 ayında demişti hepatıt a içinse bişey demedı cuma gunu götürmek istıyorum dr randevu alabılrsem tabi...
duygucum ne guzel az kalmış bıraktırmana alpde ıyıce azaltı ama daha henuz kesmedım çunku göğsum çok doluyo acıyo ya emzirmessem...
hasta bebişlere çokgeçmiş olsun..
sabah görüşürüz.....

selamlarr kimse yok mu?? bu gece ee bende yatıyıımm ozaman...yaprak dökümü çok hüzünlüydüü yaa
cok duygulandımm insanın yakınını kaybetmesi ne acı içim bi garip oldu dokunsalar ağlıcak durumda izledimm etkilendimm cok gercekçi cekmişler yaa yok böle bi dizi harika tek kelimeyle bu kadarmı gercekçi olur alkisalkisalkis onun için bu gece pek bi buruğum nedensemafoldumben içim bi hoş...bide cook eski günlerimi hatırladım nerden çıktıysa dahada bii kafam leylaa oldu...:kedi:( bi sigara olsaaa içecektimm yanii efkardannn ahh ah:içelim:

Son düzenleme:

Canım çok saol,senin yorumların rahatlatıyo walla..sanki internette değilde yüzyüze konuşuyormuşsun gibi geliyo insana,eminim diğer arkadaşlarda öyle düşünüyor...
ısmette demek bora gibi oda ne bulsa ağzına atıyor yemek hariç..ıslak mendil kağıt sigara ve para vazgeçilmezlerimiz...kıcağımda bile buluyor bişeyler...
Sedefte strese bağlı değilmi? amanın böyle şeylerde bizi bulur zaten,ee kafa hiç bir zaman boş değilki,,aynıyız..uyurken bilee atıp tutuyoruz...temizlik,iş güç tutuyoruz ama kafamız ngör nerelerde..Of offf ..bunada şükürler olsun..
Bugün boraya zincomega aldım,yemeklerinede katılıyormuş..2 ay öncede minadex aldım bir kaşık içti onuda attım zaten bozulmuştur diye..yazık günah verilen paraya acıyorum ama napayım bir umut işte.....ınşallah bu iştahını açar açmasada yemediklerinin yerine geçsin en azından....
balık meyva girmiyor ki ağzına...

Selam kızlar...
Edacım geçmiş olsun burdanda yazayım dedim..Umarım en kısa zamanda ıyılesirsin canım..
Serapcım domuz gribi aşısı için bende çok kararsız kaldım ya

Edacım gecmıs olsun, Allah korumus...

Teşekkür ederim kızlar,ınşallah atlatırız tehlikesiz...

Canım iyi yapmışsın bugünlerde hem bize hem bebeklere bol bol sebze yedirmek gerekiyormuş..
Brokolide iyiymiş...bak iyi hatırlattın ben sebze haşlamasını severim bol yoğurtla..

Fatma canım hayırlı olsun yeni işin..

Son düzenleme:
kızlar dünden beri hem ceylin hem tuba hast tuba ateşi var ve kusuyor mide üşütmüş dedi dr.bşka bişi yok
ceylinde su çiçeği aşısı oldu bugün dr önce muayene etti bişii yok dedi kusma ve ishal vardı bugün henüz kaka yapmadı ama kusma var hala bugün 1 kez kustu gerçi ama tam kustu yani o derece heryer mahfoldu dişler çok fena dedi dr ondna olabilir dedi iştahsızda yavrum zaten bulantısı var demekki yiyemiyor keza tubada öle
bu arada bende kontrole gittim bugün BHCG 27 hala sıfırlanmamış dedi dr haftaya çarşamba gene test yapılacak muayene bulduları normal dedi sorun görünmüyormuş ama hala normal gebelikmi dış gebelikmi kesin bişii diyemem dedi sonuçta iyi olan değer düşüyor kendiliğinden gidiyor dedi antibiyotikte verdi bugün lekeler hala geliyor yoğun bi şekilde

bugün neler konuştunuz bi bakem fazla muhabbet olmamış sanırım sayfalar pek ilerlememiş gibi sanırım kk gene bozuktu

geçmiş olsun canım acil şifalar bizde atlattık geçen haftalarda ama bu defada ishal ve kusma başladı herkes hast allah yarımcımız olsun

aynen katılıyorum canım belli olmayan bir aşı kobay niyetine bide her kafadan bi ses çıkıyor dr lar ayrı bakanlık ayrı vsss kafa karışıklığı müsbet yanii

canım çok geçmiş olsun bende yaşadım zonayı kaç defa yer etti bide bende bünye zayıflayınca bide stres vss denk gelince çıkıyor bendede ama sağ yanağımın tam ortasında su çiçeği virüsü neden oluyormuş bu hastalığa ama benim ilaçlar hala durur evde nolur nolmaz diye çünki baya kaşıntılı sancılı ve sulu bişii oluyor tedbir alınamzsa büyüyor baya allah yardımcın olsun bi losyon var bide krem zovirax diye

http://www.drugsadviser.com/zovirax/zovirax-03.jpg

canım hadi hayırlısı çok sevindim senin adına.herşey gönlünce olsun inş deneme süresi iyi geçerde kadron kesinleşir.iş ne hangi sektör peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…