- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.061
Evt salihacığım ben lisedeykende olmuştu küçük kabarcıklar 3-4 tane olmuştu geçti şimdi boynumda oldu inşallah devam etmez..direncim bayağı düştü bu yüzden oldu sanırım..
Dediğin gibi herşeyin başı stres.ama elde dğeil kafaya takmamak bazı şeyleri insanın yapısında evham telaş varsa ne kadar soğuk kanlı olmaya çalışsanda engelleyemiyorsun..
Aramızda su çiçeği geçiren bebişler varmıydı sanki bi arkadaşımız yazmıştı bilgi verirseniz iyi olur..
Aşısız geçirmek tehlikelimi acaba?
Gerçi dr.umuz aşıdan daha iyi dedi bu şekilde geçirmesi
Selam kızlar...
Edacım geçmiş olsun burdanda yazayım dedim..Umarım en kısa zamanda ıyılesirsin canım..
Serapcım domuz gribi aşısı için bende çok kararsız kaldım ya
edacım geçmiş olsun canım. çabucak iyileşirsiniz inşallah.
evet canım bende senin gibi kararsızdım hatta yaptırmamayı düşünüyordum.
geçen gün kadir tuğcunun sitesinde yazdıklarını okudum. yaptırmaya karar verdim.
bazı arkadaşlarımız bu doktorun görüşlerini doğru bulmuyor uygun görmüyor diye yazmamıştım ama yinede yazayım bari.
doktor aşının zararı olmaz en kötü ihtimal yararı olmayabilir ama zarar vermez.
aşıyı bulsam önce ben kendime yaparım demiş.
bu domuz gribi daha soğuk kış aylarında daha ağır geçiyor demiş
ben değer veriyorum görüşlerine bu doktorun birde yarın kendi doktorumuzada sorucam.
onun söylediklerinide yazarım canım fikir olur.
birde zaten hemen yaptıramıyorsunki kim yapacak ne zaman nerede yapılıyo hiç bir bilgim yok.
aşılı aşısız inşallah sağlıkla geçirirler bu dönemi canım
sağolun canlar ya inşallah dediğiniz gibidir ateşten olduğu kesin gibi aslında çünkü ateşi düştüğünde keyfi biraz yerine geliyor , sonra çıkmaya başlayınca gene hemen gözler kapanıyo uyumak istiyo kucak istiyo
strese giriyorum valla ya
o hasta olmasa da ben hep hasta olmaya razıyım valla
Canım haklısın madem inanıyorsun yaptır o zaman herkesin kendi görüşü yazacaksın tabi fikir olsun..Ben söylediğin doktoru çok iyi tanımıyorum onun için fikrim yok ama herkesin kendi inancı sen doğru buluyorsan yaptır canım..Evlatlarımız için ne yapcağımızı ve en doğrusunu anneleri olarak bizler biliriz başka kimse değil..Bende kararsızım henü çok araştırmadım ama bende bakayım biraz bariopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun edacım.dr un öyle diyosa korkulacak bişi yoktur..allah korumuş ve korusun cenabımevlam.az yağışta bile jilet oluyo heryer..yapı meselesi işte..herkez serin olamazki..elde deil..enazından bisüre yediklerine daha özen göstersen umarım farkeder enazından bağışıklığın için iyi olur..rabbim dermansız dert vermesin edacım..bugun yağmursa yarın güneş açar elbet,yeterki sağlık olsun..
ananemiz toparlar sandık beter olduk...hiçbirrşey yemedi ismet..ama ananesininde kabahati var..bide lavabodayken ben ananesi görmemiş toprak yemiş saksıdan..buyrun..yemek yemıyoruz ama toprak yıyoruz..bılmemne eksıklıgınden felan deıl,afedersınız mok görse yer ama yemek yemez haldeyız şu bikaçgündür..bide buranın düzeni farklı,ananesinin yemeklerınıde yemıyo zevksiz..anasının ucubik yemeklerıne alıştı garıbım..lakin toprak,antıbıyotık,vitamın şurubuyla günü bitirdi..buna ragmen motoru hiç sogumadıgı ve sanırım hala hasta oldugu için yoruldu erkenden yattı..ay ne zormuş allahımm...aldım bi şişe şarap..vurdum kendimi şaraba...zona deil belki zaten sedefim var ama teltel inicek kafamdaki kedi tüyü saçlarım bekliyorum nezaman...takmıcam..kafamı dağıtıcam ...........
müjdecim dogru şarjım bitmişti biara..ben arıyayım..
aslıcım eksık olma canımbenim..şükür alerjımız geçti ama sogukalgınlıgımıdır nedir bi tuhafız bugunlerde..sen ne yaptın..babaanneye alışabildimi ozan..
Selam kızlar...
Edacım geçmiş olsun burdanda yazayım dedim..Umarım en kısa zamanda ıyılesirsin canım..
Serapcım domuz gribi aşısı için bende çok kararsız kaldım ya
Edacım gecmıs olsun, Allah korumus...
hımm anladım canım allah yardımcın olsun doğru canım ya sankim ben takmıyorum da kaydirigubbakcemile3sana diom işte bende öle gamsız değilimdr bazı insanlar vurdumduymazdır ama ben asla olamam... çokda takmak iyi bişey değil tabide 2sinin ortasını bulamak gerek sanırsam:hulya:
eevet birimizin bebişiydide kimdi bende hatırlıyamadım:bbo:fisfisfisakannehir boracığada gecmişolsun
edacım geçmiş olsun canım. çabucak iyileşirsiniz inşallah.
evet canım bende senin gibi kararsızdım hatta yaptırmamayı düşünüyordum.
geçen gün kadir tuğcunun sitesinde yazdıklarını okudum. yaptırmaya karar verdim.
bazı arkadaşlarımız bu doktorun görüşlerini doğru bulmuyor uygun görmüyor diye yazmamıştım ama yinede yazayım bari.
doktor aşının zararı olmaz en kötü ihtimal yararı olmayabilir ama zarar vermez.
aşıyı bulsam önce ben kendime yaparım demiş.
bu domuz gribi daha soğuk kış aylarında daha ağır geçiyor demiş
ben değer veriyorum görüşlerine bu doktorun birde yarın kendi doktorumuzada sorucam.
onun söylediklerinide yazarım canım fikir olur.
birde zaten hemen yaptıramıyorsunki kim yapacak ne zaman nerede yapılıyo hiç bir bilgim yok.
aşılı aşısız inşallah sağlıkla geçirirler bu dönemi canım
Kızlar akşam yemeğinde egeye bir patates bir havuç ve bir kabağı buharda haşladım sonra ez.p içine bir kaşık sürme peynir koydum bayıldı hepsini yedi bizde bayıldık sonra patates haşlayıp aynısını yaptık:)Aklınızda olsun acayip lezzetli oluyor deneyin kuzulara:)
geçmiş olsun canım acil şifalar bizde atlattık geçen haftalarda ama bu defada ishal ve kusma başladı herkes hast allah yarımcımız olsungünaydın kızlar
geçmişi okuyamadım moralim bozuk
deniz hasta ateşi var ve bayık bayık bayılıyo yavrum kafasını kaldıramıyo arada bi düzeliyo 1 saat oynuyo gülüyo sonra gene kucağıma geliyo gömüyo kafasını
ilk defa denizi böyle görüyorum ateş dediğim çok da değil 37,5 - 38 arası
ateşten midir bu hali kızlar ya başka bişey yoktur dimi , çok moralim bozuk valla
başka da hiçbişey yok ne nezle grip burun akıntısı öksürük hiç bişey yok ateş ve halsizlik.
denizin ilk defa ateşi çıkıyor acaba ondan mı diyorum vücut kaldıramıyor az bile olsa
doktor halsizliği ateştendir dedi , geçmezse getir dedi bugün öğleden sonra götürcem ... sabahta bırakıp işe geldim çünkü çok işim vardı . hiç bırakmak istemedi sabah yawrum beni nasıl sarılıyor gitmeyim diye içim acıdı .
aklıma aptal aptal şeyler geliyo .
sizinde böyle halsiz oluyor mu bebekler ateşlenince benim bildiğim bebek 40-41 dereceye dayanır niye böyle oldu 38 derece ateşte bu çocuk .... ve neden ateş yani ortada başka hiç bişey yok
moral verin bana
selam kızlar yerimseniben
domuz gribi aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz cancanlar
ben yaptırmayı düşünüyorum
ben aşı olmk yerine gıdalarımıza dikkat etmeyi yeğeliyorum...aşılar için çok söylenti var ve doğru olma olasılığı da var bence...ne de olsa türkiye de insan hayatına çok fazla önem verilmiyor.
canım çok geçmiş olsun bende yaşadım zonayı kaç defa yer etti bide bende bünye zayıflayınca bide stres vss denk gelince çıkıyor bendede ama sağ yanağımın tam ortasında su çiçeği virüsü neden oluyormuş bu hastalığa ama benim ilaçlar hala durur evde nolur nolmaz diye çünki baya kaşıntılı sancılı ve sulu bişii oluyor tedbir alınamzsa büyüyor baya allah yardımcın olsun bi losyon var bide krem zovirax diyeMerhabalar kızlar..
Geçmişi okuyamadımm hasta bebişlerimiz varsa acil şifalar versin Allahım..
Bizde bu gün benim için dr.a giderken kaza yaptık hava yağışlı olduğundan araba kaydı allahtan bariyere geldi ve durdu viraj önü olduğu için arabalar kaya kaya geliyordu üstümüze çok şükür ki kazasız belasız atlattık..
Bende zona çıktı bir çeşit deri rahatsızlığı,sıkıntı ve vucut yorgnluğunda çıkarmışş.Asıl mesela su çiçeği hastalığı gibi yani bora su çiçeği olabilir tam da aşımızı olacaktıkk( ınşallah tehlikesiz bir şekilde atlatırız birde gribal enfeksiyon geçiriyorum ilaç kullanmaya başladım bugün ve üç gün emziremeyeceğim ..zaten kesmem gerekiyordu ama erteliyordum hep..
Gerçi şu domuz gribi yüzünden 3-4 ay daha emzirmeyi düşünüyordum ama kısmet bakalım atlatırsam devam ederim..
Sizlerde bence önemli bir neden yoksa şu sıralar emzirmeyi bıraktırmayın bir kışı atlatalım hayırlısıyla...en önemli antibiyotik anne sütü,biz şu ana kadar büyük rahatsızlıklarımızı anne sütüyle atlattık... ki benim et süt vs.. dengesiz beslenmeme rağmen...
canım sıkkın ama binlerce şükürler olsun ...
selamlar hastalara çok geçmiş olsun kızlar 2 gündür girip okuyamadım hiiç
ben işe başladım sayılır daha belli değil ama 1 aylık deneme süresi sonrasında başarılı olabilrsem iş hayatına atılmış olucam artık eskisi kadar sık giremycem kızlar umarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?