- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.081
slm kızlar
geçmiş okudum ancak bitirebildim..
deryacım benı sormuşsun eltım annem ve kayınvalıdemın gezılerı arasında sıkışmış durumdayım kayın validem geldiğinden beri sureklı gezıyoruz ve ben çok yoruldum yaa..
ama bu gun tavrımı koydum ben artık gelmıyorum dedım kayın valideme kendı hayatım kalmadı ya bide alpberk ın duzenı bozuldu iyice çocuk ne uyaya biliyo ne yemek yıyo huysuz bişey oldu...
kızlar bu arada bende bu grıp aşısı için endişelerım var yaptırsam mı yaptırmasam mı onun harıcınde bu ara dr kontrolumuz yok su çiçeğinı dr bana 15 ayında demişti hepatıt a içinse bişey demedı cuma gunu götürmek istıyorum dr randevu alabılrsem tabi...
duygucum ne guzel az kalmış bıraktırmana alpde ıyıce azaltı ama daha henuz kesmedım çunku göğsum çok doluyo acıyo ya emzirmessem...
hasta bebişlere çokgeçmiş olsun..
sabah görüşürüz.....
selamlarr kimse yok mu?? bu gece ee bende yatıyıımm ozaman...yaprak dökümü çok hüzünlüydüü yaa
cok duygulandımm insanın yakınını kaybetmesi ne acı içim bi garip oldu dokunsalar ağlıcak durumda izledimm etkilendimmcok gercekçi cekmişler yaa yok böle bi dizi harika tek kelimeyle bu kadarmı gercekçi olur alkisalkisalkis onun için bu gece pek bi buruğum nedensemafoldumben içim bi hoş...bide cook eski günlerimi hatırladım nerden çıktıysa dahada bii kafam leylaa oldu...:kedi: ( bi sigara olsaaa içecektimm yanii efkardannn ahh ah:içelim:
günaydın kızlar
şimdi doktordan geldik
kan tahlili yapıldı 1 saat sonra sonuçları alıcaz
ama maşallah gelişimi güzel dedi doktor
kilo 12.500 boy 81 cm olmuş.
domuz gribi aşısınıda yaptırın öneriyorum dedi bizim doktor
zaten bende yaptırmayı düşünüyordum içim biraz daha rahatladı.
balık yağı ile vitamin şurubu vermişti bize daha önce onlara devam edin dedi.
kan tahlilide güzel çıkarsa inşallah sorun yok.
su çiçeği aşısınıda 15 gün içinde domuz gribi aşısı yapılmaya başlamassa yapalım dedi
2 aşı arasında zaman geçmesi gerekiyormuş o yüzden şimdi yaptırmadık
herkese günaydın...
serapcım maşallah ne güzel büyüyorlar sizinkiler...
musti daha 10 a ulaşamadı... çok zayıf yaa...
balık yağı ve vitamin demişsin ya biz minadex kullanıyoruz ondan mı sizinki de...
yoksa ikisi ayrı ayrı mı.. eğer minadex se nasıl kullanıyosunuz....
biz günde 1 tatlı kaşığı kullanıyoruz... ama hiç iştah açmıyo..
maşallah İpek kuzusuna hem de kırkbirbin kere.
ne yedirip ne içiriyon canım bize de accık tüyo ver yerimseniben
şu aşı meselesi benim de çok kafamı karıştırıyor bana kalsa yaptıracam ama annemler kayınvalidemler tamamen karşı bişey olursa allah korusun beni bu memleketten kovarlar herhalde :tomato:
serapçım maşallah ipoşa gerçekten köfte o yaa:):)
canım benim üzme kendini
sağlıklı olsunda kilo sonrada olur.
bence bu birazda genetik ipoş herhalde babası gibi iştahlı olacak
gerçi anasıda bu konuda az sayılmaz :)))
canım bizde vitagil vitamin şurubunu ve balık yağını günde 1 tatlı kaşığı kullanıyorduk.
canım çok geçmiş olsun bende yaşadım zonayı kaç defa yer etti bide bende bünye zayıflayınca bide stres vss denk gelince çıkıyor bendede ama sağ yanağımın tam ortasında su çiçeği virüsü neden oluyormuş bu hastalığa ama benim ilaçlar hala durur evde nolur nolmaz diye çünki baya kaşıntılı sancılı ve sulu bişii oluyor tedbir alınamzsa büyüyor baya allah yardımcın olsun bi losyon var bide krem zovirax diye
http://www.drugsadviser.com/zovirax/zovirax-03.jpg
İyi akşamlar kızlar bugün bir kaç kere baktım site bozuktu..Sonrada kimse uğramamış..Bende Aşkı Memnuya bakıyorum Eguş uyudu bir bakayım dedim..Geçmişe bakamadım fazla Serapcım senin yazını gördüm maşallah demeden geçmeyim dedim İpoşa Allah nazardan saklasın prensesi:)Egenin doktoru hiç vitamin vermiyor ya kilosu iyi diye gerek yok diyor ama İpeğinde kilosu iyi size vermişler anlamadım ben yaa :bbo:
günaydın kızlar
şimdi doktordan geldik
kan tahlili yapıldı 1 saat sonra sonuçları alıcaz
ama maşallah gelişimi güzel dedi doktor
kilo 12.500 boy 81 cm olmuş.
domuz gribi aşısınıda yaptırın öneriyorum dedi bizim doktor
zaten bende yaptırmayı düşünüyordum içim biraz daha rahatladı.
balık yağı ile vitamin şurubu vermişti bize daha önce onlara devam edin dedi.
kan tahlilide güzel çıkarsa inşallah sorun yok.
su çiçeği aşısınıda 15 gün içinde domuz gribi aşısı yapılmaya başlamassa yapalım dedi
2 aşı arasında zaman geçmesi gerekiyormuş o yüzden şimdi yaptırmadık
herkese günaydın...
serapcım maşallah ne güzel büyüyorlar sizinkiler...
musti daha 10 a ulaşamadı... çok zayıf yaa...
balık yağı ve vitamin demişsin ya biz minadex kullanıyoruz ondan mı sizinki de...
yoksa ikisi ayrı ayrı mı.. eğer minadex se nasıl kullanıyosunuz....
biz günde 1 tatlı kaşığı kullanıyoruz... ama hiç iştah açmıyo..
bayraminiz kutlu olsun.
biz de minadex kullaniyoruz ama o kadar istahi acmiyor,supravitten daha cok memenun kaldim ama o sadece vitamin balikygi yok.
istah acici olarak beyaz dutkurusu,kirmzi uzumve nar veriyorum,
İyi akşamlar kızlar bugün bir kaç kere baktım site bozuktu..Sonrada kimse uğramamış..Bende Aşkı Memnuya bakıyorum Eguş uyudu bir bakayım dedim..Geçmişe bakamadım fazla Serapcım senin yazını gördüm maşallah demeden geçmeyim dedim İpoşa Allah nazardan saklasın prensesi:)Egenin doktoru hiç vitamin vermiyor ya kilosu iyi diye gerek yok diyor ama İpeğinde kilosu iyi size vermişler anlamadım ben yaa :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?