Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gideyim bi sigaramı kahvemi içeyim
ev işine girişimmmmm
böyle olmaz bütün gün buralarda lak lakk ev işi çamaşır bulaşık
off offf keşke benim de önümde fazlalığım olsaydı o zaman işten temiz evime gelir ayağımı uzatır
o gün hem çalışıp para kazanmış hem de çocuğuma bakmış olan kölemin beni besleyip,beni eylemesini bekleyebilirdim.kaydirigubbakcemile3

günaydınlaaaar

hemen cevap vereyim de bitlenmeyeyim bari

biz vitamine başlayalı 15 gün oldu bizim dr da vermemişti gerek yok demişti ama rotadan sonra verdi artık .balık yağı vermiyorum ama verecem inşallah doktorumuz ona da gerek yok balık ver dedi ama dinlemeyecem. inşallah iştahı da açılır. Ayçanın kilosu da sanırım ortalamalarda

gülcüm ben yazmıştım canım
balık yağı carlson fishoil limonlu
vitamin şurubuda vitagil vermişti doktor
hergün bir tatlı kaşığı
bizde bunları 6. aydan sonra verdi
bu vitagilin içinde d vitamini olduğu için deviti bırakıp vitagile başlamıştık
ben düzenli kullanamadım şişeler bitmeden çöpe gitti ama pazartesi alıp bu sefer düzenli olarak tekrar başlıycam.
sen bilirsin ama doktorada sor istersen yine de
balık yağını çok övdü bize doktor kendininde 3 - 4 yaşlarında oğlu var oda kullanıyormuş
zihinsel ruhsal gelişim için faydalıymış

:roflol: :roflol:

dadlı köleeeŞeniz

gülcüm dünürüm iyiyim sen nasılsın?
ben de carlson fishoil balık yağı aldım geçen haftadan beri veriyorum...bence ayçanın kilosu normal standartlarda zaten belli bi dönemden sonra yavaş kilo alıyorlarmış ben öyle biliyorum.tunahan da 9750 gr felandı en son...sağlıklı olsunlar da valla ben hep diyorum gerisi o kadar da önemli değil..kilo alırlar verirler hepsi olur zamanla

günaydın gacılar..
öncelikle cumhuriyet bayramınız kutlu olsun..Önder ATA mız nur içinde yatsın.mekanı cennet olsun..
kız gül avatar da amma güzelmiş.hele o en öndeki yokmu..çok severim kendisini..))))sonra cuma kızz sen çigara içermiydinkine..şaştım kaldım..ben de bıktım bu ev işlerinden.okulada lak lak ne güzel olii dimi gıı.ama eve gelince çıldırma anlarımız yine başlıyor.şu temizlik olayından bıktım.gerçi kadın tutsam zatti benim dağınıklığımı anca toplar herhalde..temizliğie zamn kalmaz.off düzeeli kadın gelecek eve..ne güzel olur yaww..allhım çok paralar versin de o günleri de görelim..
ben de birara dr. götürüp şu balık yağı olayını sorayım da kıvnç beyin iştahı açılsın..allhtan kiloso iyiydi de kaç aydır alamadığı kilosunun yerine tamamlıyor.11.5 kilo bizimki de ama 4-5 aydır falan tık yok.ama böle giderse zayıflayacak yanii..neyse maşşlh sağlıklı olsun da o kadar önemli değil..

şöle bir göz gezdirdim.denizoya,egeye, ve tuna hana çok geçmiş olsun..biran önce sağlıklaraına kavuşsunlar..benim dölü uyandı..şimdilik bye..

:roflol::roflol:

Edacım çok geçmiş olsun canım Allah korumuşş,ayrıca acil şifalar dilerim güzelim.
Salihacım tşk ederim canım sizede çok geçmiş olsun.sorma ne salgın ne salgınn bol bol dinlenmek ve vitamin almak beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor.
Umutcumm geçmiş olsun canım inşlah tez zamanda atlatırsınız.biz babaanneye alıştık canım.biraz bana zor gelsede alıştık.
Fatmacımm hayırlı olsun güzel annem yeni işinde başarılar dilerim.
Hicrancımm kızlarımıza çok geçmiş olsunn.
Serapcımm maşallah İpoşa ne güzel saglıklıymış ve gelişimi çok güzelmiş annesi.
Gül hoşgeldinn canım bakıyorumda hiç pas vermiyorsun artıkımm. geçen gün aradım müsait degildin sanırım. canım bizim kilosu düşük oldugu için verdi vitaminleri balık yagı ile çinko takviyesi. balık yagı olarak zincomega veriyorum, diger vitamini de nutri-zinc diye bir ilaç. biz balık yagını dr vermeden önce almıştık yazın balık yedirmedigim için takviye olsun diye. Kolay gelsin canım işleri bitirmişsindir şimdiye ohh güle güle misler gibi otur.
Canancımm müsait bir zamanda senide arayacagımm.büyük bir ihtimalle biz avrupa yakasına taşınıyor gibiyiz. eşime gelen bir iş teklifi büyükçekmeceden olursa buraya çok uzak oldugu için ulaşım zorlugundan taşınacak gibiyiz.
Hayırlı Cumalar herkese. tüm minik kuzuları çok çok öptüm.

herkese merhaba...

kızlar size bir önerim var...kabul ederseniz aramızda yılbaşı çekilişi yapalım...
bebişlerimize hediyelwer yollayalım.. ne dersiniz... hoş olmaz mı...

herkese merhaba...

kızlar size bir önerim var...kabul ederseniz aramızda yılbaşı çekilişi yapalım...

gulsumcummm o zaman bizim iki bebemizede hediye gelsin araligin basinda dogum var hem benimm

Cevap veren arkidişler teşekkürlerimi sunuyor yanaklarınızdan öpüyoruummm

aslıcım valla gördüm aramışsın ama ben baya sonra görmüşüm canımcım geri dönemedim kuzuuuummm,iyidir ne olsun domuz gribi tatili yapıyos kızımlan evdeyis..

Şimdik ben komşuma gidiyom e vdeyse takılırım evde yoksa size takılırım

herkese merhaba...

kızlar öyle bişi yaparsanız ben de katılırım yollarım kargoylan hadin bakem organize olun emi

kızlar katılacak kişiler bana özelden mesaj atsın... ben liste yapayım...
ben geçmişi okuyamıyorum çünkü...
10 kişiyi geçersek çekilişi yaparız..
1 hafta sonra falan yapalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…