- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.101
Günaydınlarrrrr dün kimseler uğramamış heralde ohhh dedim valla şimdi gir bir sürü yazmışlardır gene geçmişi nasıl okuycam dedim valla ev ödevi gibi içime dert olmuştudelikafadulden
İlaç meselesine gelince Ayçaya ben de bişey kullanmıyorum,d-vit ve bir ara ferrumdan başka hiç bir vitamin kullanmadık henüz,o da onları bırakalı nerdeyse 1 yıl oldu yani...
Balık yağı veya vitamin niye vermediki bizim doktor,benim de hiç aklıma gelmedi şahsen burdan okumadan önce.
Siz ne zamandır veriyorsunuz bu ilaçları??
İştah mı açıyor,vitamin mi?
Yaa çok gerekli mi acaba??
Ayça 9500gr kilosu düşük mü sizce?
Ben de dojtora gitmeden alsam mı eczaneden??
Siz balık yağı veya vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
bu sorulara cevap vermeyen 100 kilo olur bi de üstüne bitlenir inşallahhhhhşakkıdıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile
Gideyim bi sigaramı kahvemi içeyim
ev işine girişimmmmm
böyle olmaz bütün gün buralarda lak lakk ev işi çamaşır bulaşık
off offf keşke benim de önümde fazlalığım olsaydı o zaman işten temiz evime gelir ayağımı uzatır
o gün hem çalışıp para kazanmış hem de çocuğuma bakmış olan kölemin beni besleyip,beni eylemesini bekleyebilirdim.kaydirigubbakcemile3
Gideyim bi sigaramı kahvemi içeyim
ev işine girişimmmmm
böyle olmaz bütün gün buralarda lak lakk ev işi çamaşır bulaşık
off offf keşke benim de önümde fazlalığım olsaydı o zaman işten temiz evime gelir ayağımı uzatır
o gün hem çalışıp para kazanmış hem de çocuğuma bakmış olan kölemin beni besleyip,beni eylemesini bekleyebilirdim.kaydirigubbakcemile3
Günaydınlarrrrr dün kimseler uğramamış heralde ohhh dedim valla şimdi gir bir sürü yazmışlardır gene geçmişi nasıl okuycam dedim valla ev ödevi gibi içime dert olmuştudelikafadulden
İlaç meselesine gelince Ayçaya ben de bişey kullanmıyorum,d-vit ve bir ara ferrumdan başka hiç bir vitamin kullanmadık henüz,o da onları bırakalı nerdeyse 1 yıl oldu yani...
Balık yağı veya vitamin niye vermediki bizim doktor,benim de hiç aklıma gelmedi şahsen burdan okumadan önce.
Siz ne zamandır veriyorsunuz bu ilaçları??
İştah mı açıyor,vitamin mi?
Yaa çok gerekli mi acaba??
Ayça 9500gr kilosu düşük mü sizce?
Ben de dojtora gitmeden alsam mı eczaneden??
Siz balık yağı veya vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
bu sorulara cevap vermeyen 100 kilo olur bi de üstüne bitlenir inşallahhhhhşakkıdıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile
aytenimmmm yavrrriiiimmmm bi biz kalmışız geneee
herkese merhaba...
kızlar size bir önerim var...kabul ederseniz aramızda yılbaşı çekilişi yapalım...
bebişlerimize hediyelwer yollayalım.. ne dersiniz... hoş olmaz mı...
gulsumcummm o zaman bizim iki bebemizede hediye gelsinaraligin basinda dogum var hem benimm
herkese merhaba...
kızlar size bir önerim var...kabul ederseniz aramızda yılbaşı çekilişi yapalım...
bebişlerimize hediyelwer yollayalım.. ne dersiniz... hoş olmaz mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?