- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.921
Kızlar bu arada ajanlık yaptım ve bizim sitenin aynısının kopyasını yapmışlar, yani o sitede tüm yazılarımız görünüyor, sanki oraya yazmışız gibi, yönetime bildirdim mahkemeye vereceklermiş o siteyi...
Kızlar bu arada ajanlık yaptım ve bizim sitenin aynısının kopyasını yapmışlar, yani o sitede tüm yazılarımız görünüyor, sanki oraya yazmışız gibi, yönetime bildirdim mahkemeye vereceklermiş o siteyi...
lıburda 20 gunluk logusayım:))))bayram zıyaretlerımızın bırınde cekılmıstı:)
burdada 2.5 aylık anneyım:)))
kızlar kızıma şimdi 25 cc su verdim bişey olur mu çok mu verdim acaba su veren var mı?
ben de artık su vermeye başladım.ama bir kaç çay kaşığı veriyorum.25 cc vermedim hiç.bişi olmaz sanırım.kızlar kızıma şimdi 25 cc su verdim bişey olur mu çok mu verdim acaba su veren var mı?
Çok canım sıkkındı aramızda kalsın kızlar :teselli:
nedir bu erkek milletinin ailesnnden:teselli: çektiğimiz bizde köye gidecez bakalım ne sorunlar çıkacak.Kafana takmamaya çalış böyle canın çok sıkkın olduğunda abdest al içini rahatlat baana çok faydası oldu o gün kaynanalar geldiğinde tavsiye ederim:1closedeyes:
Herkese Gunaydınlar... :çok üzgünüm:
Kızlar dun butun gun oğlum sag gogsumu hıc ıstemıyordu hep solu ıstedı onu verdım emdı ancak..
aksam sag gogsumu sagayım dedım ıkı damla sutten baska hıcbırsey cıkmadı yaa.. senağlama
sımdı sabah sagayım dedım belkı gelmıstır sut dıye sagdım az once topu topu 40 cc cıktı o da ara verdım ovdum cıksın dıye ancak o kadar cıktı.. :çok üzgünüm: nıye boyle oldu anlamıyorum yaa su da ıcıyorum halbukı 100 un altında cıkmazdı 100-130 fılan ne oldu sımdı bana cozemedım kafama taktıgım brısey de yokk ... :sm_confused:
Bırde bayramın ıkıncı gunu yanı 9 aralık esımle evlılık yıldonumumuz.. ne yapsak dıye dusunuyorum bır fıkır verebılcek olanınız var mı degısık bırsey oyle klasık yemeklerden fılan hoslanmıyorum ben daha degısık bırseyler ne olabılır yardımcı olabılırmısınız ?.. benneyaptımki
Çok canım sıkkındı aramızda kalsın kızlar :teselli:
Evet bizde şimdi arife akşamından gideriz.Orada da soba yakacaz. Bide ben süt gelmiyo diye daha çok kasıyom onların yanında . Sütün azalıyo gibi. Aradada sağıyom fakat onların yanında nerede sağacam ki ya. Anca banyo da seside çıkıyo, nasıl olacak bilmiyom. Gerçekten de çok kendimi yıpratıyom ben. Eşim yanınmda olsa bu kadar takmayacam da. O da onları tutunca çok kötü hissediyom kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?