Doğum yapmış olan anneler buraya....

deryacım arabanız hayırlı olsun ne güzel binsin tunacık arabayla oyalasın kendini az yaramazlık yapsın :))

umutcum senin de saçların hayırlı olsunn güzel olmuştur eminim ben de çok şikayetçiyim bu aralar saçımdan deniz yüzünden açamıyorum hiç yolup duruyo kocakarı gibi toplayıp duruyorum kısa mı kestirsem diyorum o da yakışmaz kıvırcıkya benim saçlarım...bişeyler yapmam lazım ama dellendim gene bu aralar

saolun teyzoşlar..deryacım zencefili nasıl koyuyosun aktardanmı alıyosun..iyi yapmışın alıcaklar tabi..iyi günlerde kullansın altında paralasın balağızlın:)
gözdecim marjınal bişiler yap sende:)kıvırcık saça kısa kesim nasıl olur zor olur sanırım..boncukkaynak taktır yada deiğişik bi kızıla boyat misal..yada renklı lens al:)ben alıcam şusıra ona taktım..

hımmm gerçekten serenin saç rengi güzelmiş bende tuttum.sağol gözde teyzesi bence de az yaramazlık yapsın yaaw:):)umutçum bilmiyorum ki kaınvalide nerden alıyor onu ezmiş balla karıştırmış ben ölece koyuyorum sütünün içine....bi dahaki buluşmaya getiririm sana da canım

Umutcum güle güle kullan yeni saçlarını resimdeki yeni saçın sanırım sen her halinle güzelsin canım:)
Serenin saçları kızıl balyaj var sanırım kızılın her tonuna bayılırım ben çok güzel gerçekten...

gözdecim hanii şu küçük hanımlar dizisindeki diziden çıkan kız varyaa onun saçlarıda senin saçların gibiydi ama kısa bri model kullanıyodu çok yalışıyodu hatta arçelik reklamında vardı öyle yaptır bence. sana çok yakışır keşkem senin saçların gibi saçlarım olaydııı

eksik olma duygum..duygu da ne güzel bi isimdir...adı gibi güzel arkadaşım benim..evet bencede balyajlı bu renk tekboya deil..
deryacım..saol canımbenim..senın kaynana bılır işini...bi papazın büyüsünden bide laz karısından korkulur:)şaka yapıyom...kımbılır nezzamana buluşuruz.havalarda soğudu..gerçi evlerde buluşucaz..
arkadaşım ben bıberonla verıyorum..bardağa henuz fazla alışamadık..gecede bıberona devam edıyo..

umutcum uzun saç yakışmıştı bencee yeni taktırmıştın neden çıkarttın kaynaklarını

hımm nasıl olurki acaba bilemedim
bi yandan da diorumki havalı bi saçlarım var onları da kestirsem paçoza dönerim iyice :) bi yandan da çok sıkıldım
beni de o kıza benzetirler bu arada

Hepinize iyi günle arkadaşlar...
Geçmişe çok bakamadığım için kaçıyor gözümden bazı şeyler.
Ayten canım Allah çok daha iyi bir iş çıkarır eşinin karşısına inş.ıster istemez stresli olur insan tabi. Gözdecim GDO konusunda çok haklısın.ınan bu benim de eşimin de canını acayip sıkıyor.Hiçte yabana atılacak bişey değil.Kışın yazın meyvelerini almamaya çalışırken şimdi yaz kış tehlikedeyiz.

sağol canım inşallahhh çıkarırr.

Boranın iğnelerini vurdurup geldik çok ağladı yavrum hastaneye girince başlıyor huysuzluğa,inşallah iyileşir biran önce yavrum...

Umut canım yeni saçın hayırlı olsun,kızıl renk benimde hoşuma gidiyor ama sürekli boyatman gerek çünkü parlaklığını kaybedince birde açılınca hiç güzel durmuyor..
Bende saçımı boyatmak istiyorumm düz renge sen bilirsin umut yakışanı banada bir el atta biraz değişiklik yapayım sıkıldım:))
Gözde canım ne güzel saçını jöleleyip çıkıyorsundur eminimde çok yakışıyordur..bizim gelininde saçı kıvırcık çok hoş duruyor gerçi ona sorsan çok şikayetçi ama herkes para veripte yaptıramıyor..
Buluşmamı var kızlar yaa Anadolu yakasında olmasın çok uzak geliyor bize(( gerçi hastayızda şu an(

edacım geçmş olsun...şu anda buluşma yok öyle sölüyoz işte buluşursak felan diye havalar soğuk bi de grip olayları insan tedirgin oluyor...biraz düzelsin de inş.

slm arkadşlar nasılsınız bakalım bizi sorarsanız iyiz allaha sükür ama domuz gribi korkusuna hiç bir yere çıkmıyoruzz evdeyiz süreklii allahım korusunnn valla..
biz bugün dr gideceği 13 ayda vurulması geren su çiçegi aşısı varmışş özell yapılıyoo onu yaptıracagızz ve dr söyleyecegim cemreye vitamin alacagımm bugün bir kaç kez hapsırdı onun için de ilaç almayı düşünüyomm ....
bunlarada dışında iyizz ....
işte malum biliyorsunun biz kirada oturuyozz vee ev almaya karar verdikkkkkkk allah izin ederse ev arıyozz ama en uygunu 90.000 ile 135 .000 arasıı olunda 2--3 ay daha bekleyelim dedikk..
hımm başkada bişeyy yokk
umarım sizlerde iyisinizdirrrrr herkesii çok çok öptümmmmmmm sizlerii çok özledimmmmmmm
sonra görüşürüzzzzzz allaha emanet olunnnnnnnnnnnn..........
ay unumayınnn benii yaa arınnnnnn sorunnnnnnnnnnnnnnn
hadi bysssssss

Saolun Arkadaşlar Amin tüm hasta bebişlerimiz iyileşir İnşallah...
Şimdi sebze çorbası koydum borayada,brokoli ve kabakta attım içine...yeşillik attığınız zaman yarınada içiriyormusunuz?
Birde yastık kullanıyorusunuz bizimkine yastığa alıştırmaya çalışıyorum ama yastıkta durmuyor 2 dak. sonra yastık bir yerde kendisi bir yerde oluyor,yada altına girmiş:))

Bu arada duygucum egenin saçları koyulaşmış bayağı bizimkide koyulaştı ama hala yanları kel punkçular gibi garibim:)

aytencim uzun saç çok iyi yerlerde yaptrıp bakmadıkça paçoz duruyo..birazda sıkıldım senelerdır..bence sende kestir:)
edacım sana uzun saç bence iyi..saçının cinside çok güzel maşallah..uzat sağlıkla..kızıl konusunda haklısın ama sanada pek yakışır..tenın açık oldugu için özellikle..tek renk olarak sarı yaptırsan çok solgun olursun yaşında gereksiz büyür..eh yapılacak en marjinal hareket bu serenın fotosundaki gibi önce çukulata kahveye boyatıp araya sık kızıl balyajlar:)

vallahi ismet yemıyo..az etli mercimek yaptım...yok..3 5 kaşık anca...ben bu çocuğa napıcam bılemıyorum..dönemdir işallah..

duygucum eguş abi olmuş bi adam olmuş yaa..baksana tostu bütün yumurtası maşallah..biz hala çalakaşık bulaşık yersek ne ala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…